Stunted høyde kan være en virkelig skuffelse, spesielt når du er den eneste blant vennene dine som kjemper om anerkjennelse. Hvor mange ganger har du blitt gjort narr av om høyden din? Vel, det er en vanlig misforståelse at du virkelig ikke kan vokse i høyden etter en viss alder, spesielt etter puberteten. Vi har imidlertid din redning! Vi vil fortelle deg noen av de beste måtene å øke høyden på. De enkle å gjøre er rettet mot å gjøre hele øvelsen til en enkel jobb. Prøv hendene dine på disse tøyningsøvelsene for å vokse høyere etter puberteten.

Hvordan øke høyden naturlig etter puberteten

Høydeøkning etter puberteten er faktisk mulig. Mekanikken er enkel. Øvelsene vil bare strekke musklene dine. Vanligvis vokser vi minst 5 til 20 centimeter høyere eller kan være enda litt høyere etter puberteten. Et godt kosthold og rutinemessig trening er tilstrekkelig for å nå målet ditt. Slik gjør du det.

1. Heng om:

Heng om

Mange mennesker snudde ryggen til de enkleste metodene bare for å kjemisk ha en fysisk endring. De har satt inn serum i systemet og dukket opp i en pille eller to hver gang de ventet på at endringen endelig skulle skje. En høy stang og litt morgenhenging er imidlertid alt du trenger for å se de endelige resultatene selv. Hengeteknikken er en vitenskapelig bevist metode når du henger i hendene fra en solid stang og føttene som skal være en fot unna bakken bevisst skal prøve å berøre bakken.

2. Sykle bort dine bekymringer:

Så, hva tenker du å gjøre i helgen? Ingenting i hodet? Vi vil fortelle deg hva du kan gjøre. En tidlig joggetur kan erstattes med en sykkeltur fra den ene siden til den andre. Sykling er en god måte å øke høyden der bena går gjennom en veldig anstrengende treningsøkt. Blant blodstrømmen og muskelsmerter vil du legge merke til at du går litt høyere hver gang du måler deg selv.

3. Ta kaloriene dine seriøst:

Ta kaloriene dine på alvor

Etter at den naturlige vekstperioden er over, kan du bare stole på ytre krefter for å holde høyden jevnt og derfor er et av de grunnleggende kravene god mat. Mangel på riktige næringsstoffer i kroppen din vil bare få deg så langt med de kjemiske pillene. For å komme til den høyden du ønsker, begynn å ta kostholdet ditt i betraktning. Proteiner er kroppsbyggere, og vitaminene er omsorgspersonene og dem sammen i systemet i en sjenerøs mengde kan hjelpe deg med å få den perfekte veksten.

Ta med mye rødt i kjøttet og grønt i salatene. Et glass melk om morgenen og et nytt om natten sammen med et kaliumkraftverk, aka, banan bør også være et must. Brunsjene bør erstatte den burgerpattyen med en sunn fruktsalat, og scotch med middagsbiff bør reduseres til en gang i uken.

4. Spis riktig vokse godt:

Man-v-Food1

Mens vi snakker om hvilken mat som kan hjelpe oss til å bli høye, la oss gå over nei-nei-tallet til matdelen som må begrenses fra kostholdet ditt. Så mye som god mat hjelper oss til å vokse høye, vil dårlige matelementer og feil diettplan motvirke det gode, og dermed vil du forbli i en forkrøplet posisjon for alltid. Mens du integrerer mer helse i kostholdet ditt, kaster du ut de fete pommes frites og de fete burgere med for mye ketchup og litt for krydret salsa.

5. Rest To The Bits:

Hvil til bitene

En baby blir aldri forstyrret mens den sover fordi de sa at en baby vokser i søvn. Det mentale presset som vi går gjennom hele dagen, slippes om natten når du sover, en av grunnene til at du føler deg frisk om morgenen. Ofte kan for mye spenning eller depresjon føre til søvnløshet, noe som er ansvarlig for hemmet vekst. Velfortjent hvile er et viktig kriterium for å la deg vokse lang og høy.

6. Cobra Stretch:

Cobra stretch er rettet mot å strekke ryggraden. Dette vil gjøre ryggraden fleksibel og styrket. Her er en enkel måte å gjøre.

  • Ligg flatt på gulvet.
  • Legg håndflatene på gulvet slik at det ligger under skulderen. La ansiktet se ned.
  • Bøy forsiktig ryggraden opp, slik at haken kan forme seg til en forhøyet vinkel.
  • Bøy ryggen din så langt som mulig.

Gjenta det 4-5 ganger, og hver av disse repetisjonene skal vare i 5- 20 sekunder.

7. Tadasana:

Tadasana er en effektiv yoga for å øke høyden etter puberteten. Yogaen hjelper til med å strekke alle kroppsmuskulaturen, fra hode til tå. Denne strekningen vil utøve press på alle kroppsdelene dine. Det vil derfor lette produksjonen av veksthormon.

  • Stå oppreist og sørg for at bena, midjen og nakken er justert i samme linje.
  • Ta føttene sammen med hendene på siden og håndflaten vendt mot lårene.
  • Pust sakte inn og løft armene oppover, slik at de er parallelle med hverandre.
  • Nå, løft hælene og stå på tærne. Mens du gjør dette, strekk armene oppover så mye som mulig. Bena og armene skal være rette.

8. Vær oppmerksom på dine daglige vaner:

Dine daglige vaner har også en rolle å spille for å øke høyden din. Sport og øvelser er den første vanen du må utvikle for å øke høyden din.

Sport som hopping, hopping, volleyball og basketball er de viktigste fortalerne for å stimulere veksten din.

Kostvaner som å drikke rikelig med vann, inntak av tilstrekkelig ost og inntak av yoghurt kan også bidra til å øke høyden. Spinat og sardiner er nesten viktig når det gjelder å øke høyden.

God sittestilling og liggende vaner er andre viktige ting du må huske på.

9. Svømming:

Lurer du på hvordan svømming kan hjelpe? Svømming strekker leddbånd, sener og ryggrad. Brystslag svømming er den beste svømmeøvelsen for å øke høyden. Øv deg imidlertid på å svømme med intensitet, og du vil se hvordan det gagner kroppen din som helhet.

Hvis du noen gang var bekymret for at du aldri ville bli høyere etter en viss alder, her er en artikkel som vil bringe de gode nyhetene. Leger og eksperter har foreslått en rekke øvelser, som inkluderer svømming og andre kosttilskudd for å oppnå resultatene. Imidlertid vil du se hvor fordelaktig de er for kroppen med streng og religiøs praksis.