Sett alltid tro på en indianer for å utføre de mest kompliserte skjønnhetstipsene og triksene på en feilfri måte, og likevel vise seg å være like vakker som noen gang. En del av Indias rike arv inkluderer omfattende frisyrer, om ikke noe annet. Nå er den beste delen av India de forskjellige kultursegmentene som samsvarer med dette ett rombundne landet. Hvor sørindianerne er fornøyd med sine lange ornamenterte fletter og sari i hvitt og gull av silke, er det enda en kultur som ennå ikke skal utforskes, som i utgangspunktet snakker om de forskjellige berike nordindianerne. Blant mengden av forskjellige klær og kjøkken starter vi på listen med de vanligste nordindiske frisyrene.

Siste og beste nordindiske frisyrer:

La oss måtte se på de 9 beste nordindiske frisyrene.

1. The Flettet Roll Up:

nordindiske frisyrer

Fletninger er sannsynligvis de vanligste frisyrfusjonene som noen gang er, og det er mest verdt å nevne den aller første frisyren her. Start med å dele en del av låsen rett fra forsiden, og deretter fletter den fransk helt til midten av håret ditt. Rull nå hvert hårstykke individuelt og fest dem på baksiden.

2. Ryggen:

nordindiske frisyrer 2

Dette er nok en vanlig frisyreform som kommer fra nord, der bunken på slutten ofte ledes av en liten bump opp i den midterste delen av håret. Før håret bindes, la noen låser forfra falle fritt og begynne med bumpen til slutt etter den lave bunken.

3. The Wedding Night Look:

nordindiske frisyrer 3

Bryllup for en indianer er alltid så ekstravagant som det blir, og fra tanken på at her er en kraftfull frisyre fylt med vendinger og til slutt blir en av de hodene som blir frisyrer. Start med twist flette og deretter danne bolle med en twist base. Juveler og prydstykker gir alltid verdi til denne typen frisyrer, så ikke nøl med å sette en.

4. Den lille sommerlooken:

nordindiske frisyrer 4

Omfattende boller og roll -ups er kanskje ikke din daglige kopp te, og her er derfor en versjon av frisyren som kan hjelpe deg med å slå sommeren med stil. Fra en liten frontlåsfletning er håret mot slutten ganske løst plassert i en vanlig flette. Ofte kan et fasjonabelt slips eller et bånd gi farge til utseendet.

5. Subtile Prom Look:

nordindiske frisyrer 5

De fremre låsene faller fritt, etterfulgt av en liten støt på midten og til slutt et mindre slips på baksiden av hodet. Resten av håret holdes mykt og sprett med subtile prinsessekrøller og som alltid et vakkert pryd, helst en fe -støvblomst på siden, gir håret et iver.

6. The Bun Braid:

nordindiske frisyrer 6

Selv om kulturer har to forskjellige halvkuler, er det alltid noe vanlig mellom de sørlige og de nordlige eiendommene, og her er noe som nordindianerne har hentet fra det ekstravagante sør. Håret er snittet og mens en dannet en bolle ble resten gjort til en flette. Ekstra tilbehør har blitt mye brukt.

7. Frontbumpen:

nordindiske frisyrer 7

Når du er i tvil, bruk alltid den enkle frontbumpen som vil ta vare på håret ditt i den enkleste formen noensinne. Vanligvis holdes resten av håret fritt for å tilføre volum til utseendet.

8. The Low Braid Bun:

nordindiske frisyrer 8

Nok en gang starter flettene forfra, helst den ene siden, men denne gangen går flettet helt til slutten. Nå er det bare å rulle håret til en lav bolle og sikre det med en pinne på slutten.

9. Ornamenter hele veien:

nordindiske frisyrer 9

Den enkleste av frisyrene krever at du holder dem i fritt fallende og lykkelige lokker, men for å legge et etnisk utseende til det, kan du alltid koble sammen et fritt hårhår med et enkelt pryd, helst et fancy element.