For å krydre det daglige utseendet ditt, er en liten forandring alltid veldig imøtekommende. Vi har alle vært der etter bruddene og dø håret en lysere nyanse av brunt og til slutt meldte oss på treningsstudioet etter en lang periode. Selv om alle disse er noe av en permanent endring, kan du for en rask løsning alltid bli utsatt for en rekke forskjellige frisyrer, kanskje for å imponere gutten bakerst i klassen eller bare for å komme over en. India er kjent for sitt rike mangfold, og hvem forstår bedre endring enn India selv? Her er en liste over hvordan du lager dem fra noen av de beste indiske frisyrene.

Den fremre støt:

hvordan lage indisk frisyre 1

Den beste måten å gå på med fritt flytende hår er å rense en del av det, helst fra midten og stikke det på baksiden av hodet. For å starte, del håret fra hver side av øyenbrynet. Bruk litt erting på baksiden for å lage de små pustene.

The High Top Knot:

hvordan lage indisk frisyre 2

Dette er den beste sommeroppdateringen der du sløyfelig pensler håret til midten av hodet i form av en ponni og deretter bruker den andre hånden som en rull, ruller du håret til en høy knute. Bruk hårbånd og bobby pins for å holde den på plass.

Sidepinnen opp:

hvordan lage indisk frisyre 3

For å begynne trenger sidepinnen opp seighet og tid, men på slutten av dagen er det en frisyre verdig. Før dette, prøv deg på subtilt hårkrølling og rull deretter individuelle hårstrå til spoler og pin det deretter på baksiden av hodet ditt, ett lag under det andre.

The French Roll Twist:

hvordan lage indisk frisyre 4

Ert håret i midten av delen, fest puffen på baksiden. La de fremre låsene være fri, bruk en hårstrikkepinne for å lage en fransk rulle like over nakken. Ta nå låsene fra forsiden og kryss dem over bolle, fest dem til hver sin side.

The Side Messed Bun:

hvordan lage indisk frisyre 5

Sidebollen er den enkleste løsningen for en trendsetter. I de tunge kontortidssportene ser dette rotete hårutseendet ut. Vanligvis vil et hode med mange lag være passende for denne frisyren. Del de lengre låsene ut fra de kortere, og bind dem deretter i en sidefletning. Pakk nå de mindre låsene rundt sidebollen for å gi volum til dette utseendet.

Innpakningene:

hvordan lage indisk frisyre 6

Dette er nok en enkel frisyre der du begynner med å dele håret i tre segmenter og lage en ponni med den midterste. Sørg for at det er en lavt hengende ponni. Med et underlag fra ponnien, skjul hårbåndet. Bruk nå sidesegmentene ett om gangen og vikle det rundt ponnien og fest det til slutt.

The Braid Bun:

hvordan lage indisk frisyre 7

Fletter og boller danner de to grunnleggende rommene for hårstyling i den indiske frisørseksjonen, og derfor har vi her brukt det beste av begge for å lage dette utseendet. Bare begynn med å flette ponnien din og pakk den deretter inn i en bolle.

Side Braid Rose:

hvordan lage indisk frisyre 8

Ta håret helt til siden og begynn å flette de forreste lagene i håret ditt til en myk sidefletning og til slutt avslutte flettet ved å gjøre resten av håret til en rosebolle. For å få dette utseendet, bare spol håret og fest det på plass.

Ryggpinnen opp:

hvordan lage indisk frisyre 9

Ponnien på baksiden av hodet ditt kan festes individuelt til toppen av håret for å skape dette fantastiske utseendet. Det gir ikke bare litt volum til håret ditt, men skaper også en bestemt stilkvotient.