Kerala – staten er kjent som Guds eget land er mangfoldig og rik på tradisjoner og kultur. Kerala -kvinner er kjent for de vakre på sin egen unike måte; de er nydelige med et tradisjonelt utseende. Kerala frisyrer for langt hår er blant våre favoritt utseende, kjent for sin hverdagslige eleganse.

Kerala Style Hair Looks for Long Hair Women:

Med sitt utvalg av frisyrer, fra fletter til boller og Juda -utseende, elsker vi hvor allsidig og sofistikert de ser ut på kvinner. Du kan også prøve det, og vi vedder på at du vil elske det like mye som vi gjør!

1. The Pinned Up Bun:

Kerala stil langt hår

Gre håret grundig og rens det tilbake. Når håret er glatt ut, begynner du å segmentere håret i forskjellige tråder. Du kan begynne med å krølle håret ditt også, hvis du har en krøller tilgjengelig. Ta nå hårets fremre del og rull det til en tett bolle og fest den med et slips. Strengene under kan nå rulles individuelt og festes over bollen for å legge til volum.

2. Puffet flette:

Kerala lange hårstiler

Vi har alltid vært en fan av ekstravaganse og portretterer det samme er dette enkelt stylede flettehåret. Del håret fra toppen og del det på nytt i to deler. Nå har den øverste delen av håret to seksjoner. Bruk en buffant til å støte opp håret, og bruk den andre delen til å drape det over puffen. Fortsett med en lang flette og få ekstra tilbehør.

3. The High Bun:

Kerala lange frisyrer

For dette utseendet må du skrubbe eller krølle håret ditt ordentlig. Scrunches er vanligvis dine daglige hårkrøller, men med litt mer intensitet. Nå som du har krøllet det helt ned, samler du håret og knytter det i en løs bolle. Sørg for at noen tråder faller løst for å legge til volum.

4. Frontpuffen:

Kerala med langt hår

Dette er en klassisk frisyre som kan kombineres med både en bolle og en flette. Trikset er å rense den fremre delen av håret. Bruk nå løft forsiden av håret, begynn å erte det med en hårbørste, eller bare bruk det for å legge volum til fronten. Du kan bruke en krans laget av blomster på slutten av det hevede håret og fortsette.

5. Sidebollen:

Jenter med langt hår i kerala

En ekstremt stilig frisyre for å velge sidebolle vil gi deg det beste av stjernene i et bryllup. Bruk en blomst eller en pynt for å få tilbehør. Start med å erte forsiden og feste den. Trekk nå resten av håret til siden og begynn å rulle dem til en bolle.

6. Det tunge tilbehøret:

kerela frisyrer for langt hår kvinner

Prøv alltid å holde håret fullt utstyrt. Dette er en veldig trendy frisyre der den enkleste av frisyren er inkorporert med enkelt tilbehør for å gi den et nytt utseende. Her er håret bundet i en flette med sparsomme rytmiske utsmykninger og et helt kranshode.

7. Frontrullen:

Kerala stil for jenter med langt hår

Dette er en ganske enkel frisyre der slutten er i en flette, men hårets forside ser fascinerende ut med en midtre del og de to låsene rullet og festet tilbake.

8. Den franske flettet:

langt hår Kerala Looks

Denne klassiske flettet i fransk stil innlemmet med litt tradisjonell smak, derav blomsterkransen på toppen. Flettet havner like under hårfestet med resten av håret som faller fritt.

9. Den løse flettet:

Kjendis kerela lange frisyrer

Dette er en perfekt frisyre for late ettermiddager. Flettet gjøres løst opp med myke, løse hårstrå.

Tradisjonelle Kerala -frisyrer er en blanding og match av noen av de største dekorative utseende som er fikset med pynt. Jeg håper du liker den gitte listen over ikke så komplekse Kerala (1) frisyrer som du kan velge under dine tradisjonelle anledninger.