Att vara förkyld är den mest irriterande sjukdomen man någonsin kan ha, alla försöker förebygga det och om man redan går igenom det, försöker han komma över det så snart som möjligt. Det är uppenbart att varje gång för en vanlig kallt medicin inte är tillrådligt i den utsträckning mest människor försöker låta det bota med tiden och vissa försöker att ta hem rättsmedel eller börja undvika kylda eller sura saker.

Artikeln handlar om hur honung kan bota eller förhindra förkylning, eftersom det är ett huskurer så det är ett billigt och också det mest effektiva sättet att bota förkylningen så tidigt som möjligt. Honung är en naturlig hostmedicin Honung har använts i århundraden för att lindra symtomen vid övre luftvägar, såsom hosta. Det är redan vetenskapligt bevisat att honung minskar nattens hosta och förbättrar sömnen. Den föreslagna dosen är bara två teskedar honung vid sänggåendet.

Det finns olika sätt på vilka du kan äta honung som att ha te eller varmt citronvatten blandat med honung är ett välrenommerat sätt att lugna ont i halsen.

Hur man använder honung för kyla

Hjälper honung kallt?

Traditionellt har honung kombinerats med te eller vatten för att underlätta förkylning. Älskling, ensam är en bra hostdämpande. Många studier under de senaste åren har visat att rå honung hjälper till att undertrycka hosta och hjälper till med kyla, särskilt hos barn. Honung kan dock endast ges till barn över 2 år.

Honung med kanel för förkylning:

När den kalla årstiden är på gång! Och influensan når sin topp, det bästa botemedlet för att bota eller förebygga förkylning är en blandning av honung och kanel. Denna blandning kallas ofta botemedel mot förkylning. Det har bevisats att det har lett till att förkylningslängden minskas med minst 2 dagar och det minskar också svårighetsgraden av symtom.

Varför ha en blandning av honung och kanel för förkylning eller influensa

Som vi vet att honung har antibakteriella, antivirala och antimikrobiella egenskaper i den och även många studier har visat att den är effektiv för att bekämpa yttre och inre infektioner. Medan du jämför kanel är också fördelaktigt eftersom det innehåller antiinflammatoriska, antibakteriella och antioxidantegenskaper.

Därför är honung och kanel kraftfulla immunförstärkare! Så när det tas tillsammans skulle det komma ut med en bra kraftfull immunförstärkare. Använd detta medel för att inte bara minska din förkylnings svårighetsgrad, utan också för att förhindra framtida förkylningar eller andra virus.

Vilken sorts honung är bäst?

Du hittar lätt honung nära någon av stormarknaderna på din plats. Att konsumera en ren form av honung är det bästa och är mer effektivt den normalt tillgängliga honungen i butikerna är inte den rena. Av denna anledning är det bäst att bara använda organisk rå honung som är opastöriserad. Rå honung innehåller de flesta näringsämnen som gör det mer effektivt för att stärka immunsystemet och avvärja virus. Den ideala råa honungskylmedicinen är rå honung blandad med någon naturlig ingrediens från ditt kök. Du kan också köpa honung online!

Nedan följer några tips och tricks som du kan konsumera honung för att förebygga/bota förkylning

Honung och kanelblandning:

Ingredienser:

 • 1 tsk rå honung.
 • 1/4 tsk kanel.

Instruktioner:

Det är inte en komplicerad process bara:

 1. Blanda honung och kanel.
 2. Ta det 2 gånger om dagen, i 3 dagar så snart du känner en förkylning eller influensa.

Och det är gjort!

Honung och kanelte:

Ingredienser:

 • 1 tsk rå honung.
 • 1/4 tsk kanel.
 • 1/2 färskpressad citron.
 • 1 kopp vatten.

Instruktioner:

 1. Koka upp vatten, ta bort från värmen och häll i ett glas.
 2. Tillsätt honung, kanel, citron och rör om ordentligt.
 3. Drick te 2 gånger om dagen, i 3 dagar eller tills du inte känner dig lätt av kylan.

Ett annat enkelt sätt att ta blandningen är att breda ut den på en brödskiva som en sylt.

Varning: honung rekommenderas inte för spädbarn under 1 år.

100% ekologiska honungsmärken:

Honung konsumeras bäst i sitt ursprungliga eller naturliga tillstånd. Idag läggs många tillsatser i honung och är inte naturligt. Även om syntetisk honung inte finns, är det bättre att konsumera ren honung. Ekologisk honung avser naturlig honung som bearbetas minimalt och utan tillsats av konserveringsmedel.

Här är de tre bästa märkena av ekologisk honung:

Nature Nate är 100% ren, rå & Ofiltrerad honung:

En av Amazons storsäljare, Nature Nates organiska honung kommer direkt från bikupan. Denna honung bearbetas eller pastöriseras inte. Det finns inga tillsatser som socker eller majssirap eller något dolt konserveringsmedel. Lägg det till ditt te eller juice eller din mat, du kan konsumera denna honung direkt utan några bekymmer.

Desert Creek Honey Raw Texas Honey: