Ingefær er den eksklusive kjøkkeningrediensen som forbedrer smaken av oppskrifter på tvers av nesten alle retter, er også en fantastisk urtemedisin og ingefærvann er en eksepsjonell løsning for mange helseproblemer. Hvis du har hørt om ingefærvann og lurer på om ingefærvann er bra for helsen og hvordan du lager ingefærvann, her er alt du kan vite om helsemessige fordeler med ingefærvann og hvordan du lager ingefærvann.

Beste fordeler med ingefærvann (adrak -vann) for hud, hår og amp; Helse

Hva er ingefærvann?

Ingefær, vår helt egen adrak som vi river i alt fra karriretter til chai til salater, er en flerårig rot som uanstrengt kryper under jorden. Ingefærvann er ingenting annet enn ingefær kokt i vann. Det er en enkel oppskrift som kan lages med minimal innsats og er en god helseforsterker!

Hvordan lage ingefærvann?

Slik kan du lage ingefærvann:

 • Fjern skallet av ingefæren og skjær i små biter.
 • Tilsett vann og kvern i en mikser.
 • Etter denne sil den i en krukke for å unngå klumpdannelse.
 • Nå er ingefærvannet klart.
 • Hvis du lurer på hvordan du drikker ingefærvann, ettersom det kan smake annerledes utelukkende med ingefærsmak, kan du faktisk prøve å gi det et søtt preg ved å tilsette litt honning eller sukker etter smak.

Hvor mye ingefærvannsdose bør jeg bruke daglig?

Ingefær forbedrer helsen din innenfra og beriker også hudtonen din! Her er hvor mye ingefærvann du kan konsumere per dag.

 • Vanligvis hvis det er ingefærvann laget av kokende ferskrevet ingefær, kan du ikke ha mer enn to glass vann om dagen.
 • Hvis det er ingefærekstrakt du vil blande med vann og ha, begrenser du det til 4 gram ekstrakt per dag.

Sørg for at ditt daglige inntak ikke er mer enn 5 gram, da for mye av noe kan gi deg et ikke så godt resultat. Selv om ingefær er naturlig, kan det være visse bivirkninger av å drikke ingefærvann i for store mengder. Så bare vær forsiktig med det!

Fantastiske helsemessige fordeler med ingefærvann (Adrak -vann):

Her oppnådde vi 12 beste helsemessige fordeler med ingefærvann (Adrak Water) for hud, hår og helse. La oss se på dem.

fordelene med ingefærvann

1. Reduserer smerte:

Ingefærvann hjelper til med å redusere forskjellige typer smerter som tannpine og migrene, som er vanligst, men som kan bli irriterende til tider. Ingefærvann har antiinflammatoriske egenskaper som kan balansere funksjonen til blodårene, og dermed øke blodstrømmen i kroppen din og resultere i effektiv smertelindring.

2. Reduserer betennelse:

Ingefær er en fantastisk medisinsk plante som har makt til å behandle betennelse i ledd. Det er en studie som viser at de som drikker ingefærvann regelmessig, opplever mindre smerte sammenlignet med de som ikke gjør det. Også de som bruker ingefærvann bygger naturlig motstand mot sykdommer relatert til betennelse. Ingefær er rik på antioksidanter som forbedrer bedre sirkulasjon av rent blod ved å eliminere urenheter som er skadelige for kroppen din.

3. Regulerer blodtrykk:

Ingefærvann hjelper til med å senke blodtrykket umiddelbart og hjelper også med å tynne blodet. Daglig inntak av ingefærvann med en teskje honning behandler smaksløkene som en forfriskende drink og renser også kroppen din innenfra og øker bedre helse.

4. Forbedrer fordøyelsen:

Ingefær er en fantastisk ingrediens som har makt til å regulere fordøyelsen. Adrak -vann er en eksemplarisk løsning for alle typer fordøyelsesproblemer. Ingefær vannforbruk gir deg motstand mot alle magesmerter og forskjellige problemer knyttet til fordøyelsen. Alle giftstoffer elimineres fra magen, og alt fra oppblåsthet til forstoppelse til løse bevegelser kan kureres.

5. Barriere for kreft:

Bruken av ingefærvann er mange. Daglig forbruk av ingefærvann hjelper deg med å holde deg borte fra kreft. Det hemmer veksten av kreft. Det ødelegger også cellene som kan forårsake kreft. Ingefærvann er rikt på antioksidanter og de hjelper til med å bremse veksten av celler som forårsaker brystkreft. Ifølge noen studier har det blitt avslørt at ingefærvann kan bremse spredningen av noen kreftformer.

6. Reduserer kolesterol:

Ingefærvann hjelper til med å senke kolesterolet. Det hjelper med å rense blokkeringer i blodkar som vanligvis forårsaker hjerteinfarkt. Så hvis blodrapportene viser høyere kolesterolnivåer, bør du faktisk begynne å drikke ingefærvann en eller to ganger hver dag og ta kontroll over en av fordelene med å drikke ingefærvann.

7. Hoste og kulde:

Vinteren fører med seg fryktelig hoste og forkjølelse, noen ganger plagsom influensa som aldri vil forsvinne! For slike sta influensa eller forkjølelsessymptomer, er ingefær den beste løsningen! En av de beste fordelene med ingefærvann er at det nesten umiddelbart kan behandle hoste, forkjølelse, influensa og kvalme, siden det har soppdrepende og antivirale egenskaper. Det gir umiddelbar lindring av kulde og ødelegger også alle bakteriene som er ansvarlige for å forårsake kulde, noe som gir kroppen din god trøst.

8. lindrer leddsmerter:

Visste du at ingefærvann ikke bare er en flott influensabehandlende ingrediens, men også en fantastisk løsning for å lindre leddsmerter? Vi vil! Ingefærens antiinflammatoriske egenskaper gjør den til en flott ingrediens for å løse leddgikt og andre smerter forårsaket av plutselige ryk i leddene. Ingefærvann har effektiviteten til å behandle smerter forårsaket av skjoldbruskkjertelen også! Så hvis du lider av leddsmerter, kan du begynne å konsumere et glass ingefærvann hver dag for rask lindring.

9. Balansere blodsukkernivået og holde diabetes borte:

Hvis du har en lav metabolsk hastighet eller hvis blodsukkernivået ditt er relativt høyt i de siste blodrapportene, må du slutte å få panikk og handle smart! Tilsett ingefærvann i kostholdet ditt hver dag med en skvett sitron, og det vil skape et beskyttende skjold for nyrene og redusere de negative effektene av diabetes eller blodsukker. Ingefær som bare antas å være en matsmak beriker, er faktisk rik på sink, og det bidrar til insulinproduksjon som igjen holder blodsukkeret i sjakk..

10. Øker metabolismen og hjelper til med vekttap:

Ingefær som renser kroppen innenfra er også kjent for å øke metabolismen. Ved å gjøre det, hjelper det med rask forbrenning av fett og resulterer derved i vekttap. Ingefærvann med en skvett sitron hver morgen er bare den perfekte, men enkle oppskriften for effektivt vekttap. Du kan spise en kopp ingefærvann pluss sitron to eller tre ganger om dagen før eller etter måltider.

11. Bruk av ingefærvann for hud:

Kan ingefærvann virkelig rense huden din og få den til å se mye lysere, lysere og sunnere ut? Vi vil! Ingefærvann renser kroppen din innenfra og detoksifiserer den.

i) Forhindrer tidlig aldring:

Ved å avgifte kroppen din grundig og tilføre glans til huden din, har ingefærvann evnen til å forhindre for tidlig aldring. Hvis du har rynker eller tørr hud som arvelig i familien din, bør du drikke denne magiske drinken for utrolig vakker hud.

ii) Reduser kviser:

Ved å grundig rengjøre kanalene inne i huden din perfekt gjennom forbedrer blodsirkulasjonen, hjelper ingefærvann med å rense kviser og kviser i et relativt raskere tempo. På grunn av sine antiinflammatoriske egenskaper forhindrer det også fremtidig utseende av akne.

iii) Fjern hudormer:

Blackheads er urenheter som dukker opp på overflaten av huden. På grunn av overdreven inntak av fett eller oljer, når huden din ikke kan håndtere det lenger, dukker det opp hudormer som har en tendens til å ru huden din. Regelmessig inntak av ingefærvann kan redusere utseendet på hudormer.

12. Bruk av ingefærvann til hår:

Har du noen gang trodd at ingefærvann kan gi håret ditt glans og øke veksten? Vi vil! Det er kraften ingefærvannet holder! Dette er en av de mindre diskuterte fordelene med å drikke ingefærvann.

i) Glanset og langt hår:

Tilsett ingefærvann i din daglige rutine for et glansfullt og langt hår. For tidlige resultater kan du bruke den på hodebunnen, så vel som det gir fantastiske hårforhold. Hold vannets viskositet lav mens du påfører hodebunnen.

ii) Flassbehandling:

Ingefærvann er også flott for å utrydde flass og fester hårets vekst. Den mest ubetydelige vanlige bivirkningen av ingefærvann er at det kan irritere lett i hodebunnen, men ikke bekymre deg, det stimulerer faktisk blodstrømmen.

iii) Hårfallsmiddel:

Revet ingefær kokt i litt vann og gjort til en pasta med mindre vann kan bare være et flott hårfallsmiddel.

Ingefær vann bivirkninger:

Selv om ingefærvann har en mengde helsemessige fordeler, bør man også være forsiktig med bivirkningene. Overforbruk av denne drikken kan føre til mange potensielle risikoer som:

 • Hjerteforbrenning
 • Orale sår
 • Brennende følelse i munn og mage
 • Mageknip
 • Diaré
 • Dehydrering

Nå som du vet hva de beste fordelene med å drikke ingefærvann er, så vent ikke lenger, bare legg til denne superdrikken i kostholdet ditt hver dag og se og føl deg sunnere ut og inn. Det være seg for hud, mage, hår eller generell velvære, ingefærvann er det beste! Del dine erfaringer ved å skrive i kommentarfeltet nedenfor.

helsemessige fordeler med ingefærvann