Med markedet oversvømmet med eksotiske Kiwi -frukter, lurer du kanskje på de forskjellige måtene å spise dem på. Den vanlige måten å nyte denne frukten på er å spise den hel eller legge den i en fruktsalat. Ikke mange vet at Kiwi også kan juices! Kiwifruktjuice blir nå lagt til i menyene på mange restauranter og helsekafeer! Denne saftens deilighet, kombinert med godheten den tilbyr, gjør den til en favorittdrink blant de helsebevisste menneskene. La oss se nærmere på de fantastiske fordelene med kiwijuice og sjekke oppskriften du kan lage hjemme.

Fantastiske Kiwi Juice -fordeler for helse, hår og amp; Hud

Hva er Kiwi Juice?

Kiwisaft lages ved å blande fruktkjøttet til Kiwi -fruktene. Avhengig av fargen på frukten den er laget av, kan fargen på denne juicen være alt mellom grønn til mørk gul. Kiwifruktjuice er naturlig søt og syrlig i smaken og trenger ikke overflødig sukker med mindre fruktene er modne og sure. Frøene til frukten knuses sammen med kjøttet for å lage en juice med en jevn struktur.

Er Kiwi Juice bra for deg?

Kiwifrukter er fullpakket med mange viktige næringsstoffer som vitamin C, K, E, folat og kalium som er avgjørende for kroppens velvære. Det er også rikt på antioksidanter og flavonoider som er viktige for å forhindre celleskader i kroppen på grunn av oksidasjon. I tillegg til å hjelpe til med riktig fordøyelse, hjelper Kiwi -fruktjuice også med å forbedre synet ditt.

Kiwi Juice Kalorier:

Kiwi er en lav -kalori, men tett ernæringsfrukt. Det er utrolig deilig og saftig. Kiwi juice har bare 42 kalorier for servering og er også ganske liten i sukker. Den er imidlertid rik på vitaminer og mineraler som er viktige for menneskekroppen som en del av kostholdet.

Kiwi Juice Ernæringsfakta:

En porsjon Kiwi tilbyr følgende mengder næring til kroppen vår:

 • Kostfiber: 2 gm
 • Natrium: 2 gm
 • Kalium: 215 mg
 • Karbohydrater: 10 gram
 • Sukker: 6,2 g
 • Vitamin C: 107% (av DV)
 • Kalsium: 2% av DV
 • Vitamin A: 1 %
 • Jern: 1 %

Hvordan lage kiwisaft hjemme?

Følg trinnene i denne enkle Kiwi Juice -oppskriften for å lage deg et glass deilig juice:

Ting som trengs:

 • Kiwifrukt – 2
 • Isbiter – Få

Prosess:

 • Vask Kiwi godt i rennende vann.
 • Skrell kiwi og fjern det ytre uklare laget.
 • Skjær det grønne kjøttet inni i små skiver.
 • Ha dem i en blender sammen med isbiter.
 • Bland godt til den får en riktig konsistens.
 • Sil saften og nyt drikken.
 • Du kan også tilsette eple, selleri til denne juicen for mer smak og helsemessige fordeler.

Kiwi kan være en av de dyre fruktene, men det er definitivt verdt å inkludere det i livsstilen på grunn av fordelene det gir. For å vite mer om hvorfor du bør drikke kiwijuice, fortsett å lese denne guiden.

Hvordan lagre hjemmelaget kiwisaft?

Den beste måten å oppbevare Kiwi juice er i en glassbeholder plassert i kjøleskap. La juicen stå i romtemperatur over lengre tid, kan gjøre den harsk og ubrukelig. Det er en naturlig juice og anbefales å konsumere saften innen 2-3 dager etter tilberedning.

Hvor mye kiwijuice kan jeg drikke per dag?

Den anbefalte porsjonsstørrelsen på Kiwi -juice per dag er 1 glass juice laget med 2 Kiwi -frukter. Du kan øke den enda en Kiwi -frukt. Alt utover denne mengden kan føre til overforbruk og ende opp med uønskede helseproblemer. Det anbefales også å konsultere legen din før du planlegger å legge den til i saftkostholdet ditt!

Beste fordeler med kiwisaft for helse, hud & Hår:

La oss forstå de 13 beste fordelene med Kiwi -juice for helse, hår og hud i detalj:

Helsemessige fordeler med kiwijuice

Helsefordeler med kiwijuice:

Her oppnådde vi de 8 beste helsemessige fordelene med kiwifruktjuice. La oss se på dem.

1. Behandler luftveisproblemer:

Å drikke kiwisaft hver dag er kjent for å håndtere alle slags problemer og sykdommer knyttet til luftveiene. Dette inkluderer astma, kortpustethet og langvarig hoste. Sørg for at saften er fersk og fri for kunstig sukker. Dette vil gi deg mange fordeler på denne fronten.

2. Sunt for hjertet ditt:

Ifølge forskere har folk som regelmessig spiser kiwijuice en lavere risiko for kardiovaskulære problemer. Det hjelper ikke bare med å holde seg unna problemer med blodpropp, men reduserer og balanserer også blodtrykket. Begge disse problemene kan ellers føre til alvorlige hjerteproblemer. Dette vil også hjelpe til med å holde slag og angrep.

3. Antiinflammatoriske egenskaper:

Vitamin E og polyfenoler er noen av de antiinflammatoriske enzymene i kiwisaft som kan behandle betennelsen i kroppen og kurere problemer like alvorlige som leddgikt også. Enhver form for betennelse og smerte forbundet med det kan kureres med inntak av kiwijuice.

4. Bekjemper stress:

Kiwisaft hjelper ikke bare med å gjenopprette den rette balansen i elektrolyttene i kroppen, men hjelper også med å bekjempe stress fra kroppen og sinnet. Serotonin er et enzym som finnes i kiwier og som er kjent for å forbedre stemningen. Dette vil også holde deg unna å bli deprimert.

5. Søvninduserende:

Hvis du føler deg søvnløs og har problemer med å sove, kan Kiwi hjelpe deg. I følge forskning er Kiwi et kraftverk for medisinske fordeler og inneholder mange antioksidanter og serotonin som induserer god søvn. Det anbefales å konsumere to kiwifrukter før sengetid for å sove godt.

6. Grønnkålssaft for vekttap:

Kiwi juice for vekttap er en av de utmerkede fordelene. Dette er en kalorifattig drink som gir kroppen vitaminer og mineraler, men holder kalorien nede. Selv om det ikke hjelper deg med å brenne ditt eksisterende kroppsfett, kan Kiwi -juice gi deg en full følelse uten å tilføre overflødige kalorier til kroppen din.

7. Øker fordøyelsen:

Kiwifruktjuice hjelper til med bedre fordøyelse, og fremmer derved bedre absorpsjon av næringsstoffer. Spesielt saften laget med grønne kiwier har et enzym som kalles Actinidin, som kan fordøye selv komplekse proteiner og redusere belastningen på magen. Et glass Kiwi -juice per dag kan få magen til å føles lett og lett!

8. Beskytter tarmen:

Kiwifruktjuice, når den inntas sammen med fruktkjøttet, inneholder masse kostfiber. Dette behandler forstoppelse ved å rense tarmen av avfallsmateriale. Selv om det ikke er bevist, er Kiwi -fruktjuice kjent for å etterligne effekten av probiotika eller tarmbakterier, som er viktige for bedre fordøyelse og helse i tarmkanalen.!

Kiwi Juice Fordeler for hud:

Her fikk vi de tre beste fordelene med kiwijuice for huden. La oss se på dem.

9. Bekjemper rynker:

Blant de mange fordelene med Kiwi -juice for huden er bekjempelse av aldring den beste! De rike nivåene av antioksidanter i kiwijuice er en perfekt for å stramme opp huden og for å sikre rensing av frie radikaler som forårsaker skaden og fører til aldringstegn som rynker. Mer enn de kommersielle produktene, vil et glass kiwijuice gi deg noe verdifullt for huden ungdommelighet.

10. Lysere hudfarge:

Ved å avgifte systemet fra frie radikaler og fra smuss og farlig vann, renser kiwijuice huden fra innsiden som lyser opp huden, gjør den klarere og gir en glød. Å drikke kiwijuice er en av de mest naturlige måtene å få livlig hud på.

11. Behandler sår:

Det er gode mengder kalium i kiwijuice som kan hjelpe til med å feste reparasjon av celler og vev. Dette hjelper på å helbrede sårene mye raskere og på en effektiv måte. Det er definitivt kraftigere enn noen salver og kremer tilgjengelig på markedet, ikke bare for sår, men for å helbrede huden mot problemer, inkludert infeksjoner og arr.

Kiwi Juice -fordeler for hår:

Her fikk vi de to beste fordelene med kiwifruktjuice for hår. La oss se på dem.

12. Kiwi Juice bruker for hårvekst:

Vitamin E -nivåene av næringsstoffer i kiwijuice er det som vil fungere for å øke hårveksten. Ved å oppfylle behovet for vitamin E i kroppen, kan håret vokse veldig fort. Et glass kiwijuice er nødvendig for å nå dette målet på en synlig måte. Dette bør gjøres hver dag på rutinemessig basis.

13. Gjør håret ditt skinnende:

Ved å vaske håret med fortynnet kiwijuice, kan man enkelt sikre at hårets glans og gode helse blir gjenopprettet godt og uten store anstrengelser.

Bivirkninger av kiwijuice:

Selv om Kiwi har mange fordeler, har frukten også potensielle bivirkninger. Bare i sjeldne tilfeller er denne frukten skadelig for noen, men de andre reaksjonene er kanskje ikke livstruende. Kiwi juice forbruk kan forårsake:

 • Kløende hals
 • Hovnet tunge
 • Oppkast
 • Utslett
 • Problemer med å svelge
 • Surhet
 • Dermatitt
 • Interaksjon med noen legemidler, spesielt soppdrepende
 • Kan øke sjansen for blødning

Er du overrasket etter å ha lest disse fordelene med kiwisaft for hud, hår og helse? Så folkens! Neste gang du går til fruktmarkedet for å kjøpe, ikke glem å ta med deg hjem, litt grønn godhet! Kiwier er nå i stor etterspørsel etter den syrlige og saftige smaken, uten sidestykke til annen frukt lokalt tilgjengelig. Den ekstremt deilige Kiwi -fruktjuicen kan få deg til å svelge med sin farge, tekstur og aroma. Vi er ganske sikre på at du vil elske smaken og drikke deg til god helse! Gi oss beskjed om hva du synes om det i kommentarene!