Med økende forurensning lider vi av mange helseproblemer. Vi utsettes for forurenset luft, sol og vann daglig. Dette gjør at huden vår eldes raskt. Denne forverringen kan sees med akne, mørke flekker, rynker og pigmentering.

Fantastiske bruksområder av sennepsolje til ansiktet

Du kan sikkert velge skjønnhetsbehandlinger. Dette løser problemene midlertidig. Det er derfor hjemmemedisiner er den beste løsningen.

Blant mange hjemmemedisiner er sennepsolje effektiv. Det er kjent for sin skarpe nøtteaktige smak og sterke lukt.

Tre typer sennepsolje:

  1. Det er hentet fra å knuse mønstringsfrøene. Dette er den mest klissete formen.
  2. Ved å male frø med vann og deretter skaffe alle essensielle oljer ved destillasjon. Dette er den letteste formen for sennepsolje.
  3. Oppnådd ved å koke mønstringsfrø med basisolje som mandel. Denne typen sennepsolje har egenskaper som baseoljen.

Sennepsolje er rik på umettet og ikke-mettet fett. Dette gjør det godt for hjertet og perfekt for folk som ønsker å holde seg i form. Den har omegalpha-3, omegalpha-6 fettsyrer, vitaminer og antioksidanter. Siden tiden med Ayurveda, er sennepsolje kjent for sine helbredende egenskaper og veldig bra for hud, hår og hjerte. Det kan være lurt å prøve det over et lite område for å unngå allergi.

Fordeler med sennepsolje for ansikt:

Det er mange fordeler med sennepsolje. Våre bestemødre har brukt dem til skjønnhetspleie. Det er veldig gunstig for huden. Men siden utenlandske laboratorier har testet sennepsoljen og funnet Erucic acid i den. Det anbefales alltid å gjøre en patch -test før du bruker den.

Behandler Tan:

Mange av oss har problemer med soling. Solstrålene er veldig harde. Det nedbrytende ozonlaget øker UV -strålingens penetrasjon. Dette forårsaker soling og hudproblemer. Sennepsolje hjelper til med å berolige den solbrune huden. Det anbefales å bruke sennepsolje med bengalsk mel. Og påfør som en ansiktspakke. Når den er tørket, kan du vaske den av med kaldt vann. For bedre resultater anbefales regelmessig bruk av denne ansiktspakken.

Jevn hudtone:

Sennepsolje forbedrer hudtonen når den påføres med like deler av kokosolje. Det øker blodsirkulasjonen. Dette letter hudtonen. Etter og massere denne oljeblandingen i sirkulære bevegelser i 10 minutter, bør du tørke den av med en våt bomullsklut.

Kan brukes som solkrem:

Sennepsolje har et høyt innhold av vitamin E. den er tykk og tyktflytende. Dette gjør den til en effektiv solkrem. Du kan bruke den på og redde deg selv fra soling av huden og skadelige UV -stråler. Vitamin E forhindrer også at huden din eldes og er kjent for sine anti-rynkeegenskaper.

Stimulerer svette:

Sennepsolje er kjent for å stimulere svettekjertelen. Du kan bruke den på eller konsumere den. Dette vil stimulere svettekjertlene, og dermed få deg til å svette og fjerne hele toksinet fra kroppen din.

Leger sår raskt:

En annen velkjent fordel med sennepsolje er behandling av utslett. Den har soppdrepende og antibakterielle egenskaper. Dermed helbreder den sår og utslett effektivt. Dette forhindrer at huden tørker, klør og blir kjedelig på det infiserte området. En massasje av sennepsolje forynger huden og renser huden dypt.

Tørr leppe:

Sennepsolje er også kjent for å kurere tørre og sprukne lepper. Man bør legge noen dråper sennepsolje i sjøen før man sover om natten. Dette gjør leppene fulle og frodige rosa over natten.

Alt dette viser sennepsolje som det sunneste alternativet for hudplager. Det er effektivt når det brukes til matlaging og også når det brukes til aktuell applikasjon og massasje. Hvis du opplever ubehag eller irritasjon. Slutt deretter å bruke sennepsolje umiddelbart. Det kan være lurt å konsultere lege før du bruker babyer.