Hvis du lider av vedvarende hoste, er følgende artikkel akkurat det du trenger for å få en trygg, naturlig kur mot hoste uten plagsomme bivirkninger.

ingefær mot hoste

Når øvre luftveier blir stimulert på grunn av tilstedeværelse av blokkering eller overbelastning eller irriterende for den saks skyld, fører hjernen til forsøk på å fjerne irritasjonen fra kroppen ved hoste. Mens markedene er oversvømmet med alle slags hostesirup og pastiller for tørr og sputumindusert- Produktiv hoste, er naturlige rettsmidler noe du alltid kan se opp til uten tvil. Av alle kjøkkeningrediensene som kan brukes til kur mot hoste, er den mest effektive og pålitelige ingefæren.

Ingefær, en planterot, som hovedsakelig dyrkes i deler av Kina, Asia og andre tropiske land, er kjent for å bestå av visse fibre og noen naturlige stoffer som kalles: Gingerol, 6-shagol og Zingiberene. Disse fungerer sammen for å lindre lunger, fungerer som antibakteriell for å redusere bakteriell belastning på øvre luftveier og hjelper også ved å fungere som slimløsende mot hoste ved å hjelpe til med tynning og utvisning av sputum / slim. Ingefær har blitt brukt i tradisjonell naturmedisin i over 5000 år nå og er like effektivt som et terapeutisk legemiddel som kalles kodein, som i stor grad brukes til å behandle hoste. Ingefær er like effektivt som en antiinflammatorisk og redusert kroppstemperatur.

Så les videre nedenfor om hvordan du kan bruke ingefær på forskjellige måter som et effektivt middel for å få lindring mot forkjølelse og hoste, som følge av kronisk bronkial betennelse.

Smør et lite stykke ingefær med salt og tygge på det og svelg saften for å stoppe ved kontinuerlig hoste.

Ginger Lemon Honey Tea Remedy:

skjær ingefær i små biter og knus dem litt. Kok disse bitene i vann. Nipp på dette vannet tre til fire ganger, hele dagen. For å gjøre dette middelet mer velsmakende kan du tilsette litt honning i vannet. Du kan også tilsette sitronbåter i tynne skiver i det kokende vannet. Du bør la ingrediensene koke i vann i nesten fem til ti minutter. Ta av varmen og sil ingefærbitene. Drikk denne ingefærte mens den fortsatt er varm. Du kan kjøle den ned til bruk senere på dagen.

Dato og ingefær te hoste:

Ta nesten 15 gram knust ingefær og brunt sukker og 30 gram skiver rød dadler. Kok alle disse ingrediensene i rent vann i ti minutter. Ta av varmen og drikk dette mens potionen fortsatt er varm.

Tulsi Ginger Herbal Paste Remedy:

Knus nesten ti Tulsi -blader i en fin pasta og bland med juice trukket ut av ingefær. Tilsett litt honning og en teskje av denne pastaen to til tre ganger om dagen. Hvis du velger det, kan du også legge til en klype pepper og gurkemeie i denne pastaen for å gjøre den enda mer effektiv.

Forholdsregler med inntak av ingefær:

  • Ingefær er kjent for å forårsake tynning av blod, så de som er på blodfortynnere som: Warfarin, aspirin osv. Må ikke ta ingefær rettsmidler før de konsulterer en naturopat / lege.
  • Du kan hjelpe hosten din enda mer hvis du tar damp regelmessig for å bryte ned slimet, slik at kroppen lett kan bli kvitt den. Det ville også hjelpe deg å nippe til varme væsker.
  • Jeg håper at du fant informasjonen i denne artikkelen nyttig og vil sikkert ha nytte av den ved å prøve disse hjemmemedisinene og legge merke til reduksjon i både produktiv og tørr hoste..