Te er lett å lage og er rikelig med mange viktige ting i kroppen som gjør den til en veldig god varm drikke. Den beste delen med denne teen er at den er konstruert av kineserne og har en stor mengde kinesisk arv som er fylt med en rekke flotte naturlige kvaliteter som også er gode for å håndtere en rekke andre problemer. Kineserne er stolte over de forskjellige gode urteteene de lager, og den utrolige Oolong -teen er et fantastisk bevis på dette. Oolong te er lett å lage og er fullpakket med en rekke flotte ingredienser som har mange gode kvaliteter med hensyn til helsen din.

Hva er Oolong Tea?

Oolong Tea er en veldig populær drikke laget av tørkede Oolong -blader som har en rekke gode egenskaper som har store helsemessige fordeler. Siden det er en urtete som alltid er veldig sunn og gir kroppen din rikelig med vitaminer. Å lage oolong -te er nesten som å lage annen spesiell te. Alle. Gitt nedenfor i svært nøyaktige detaljer er den beste måten å lage oolong -te på.

Hva er Oolong te

Slik lager du Oolong -te:

La oss se trinnene for å lage Oolong -te en etter en og få dens helsemessige fordeler.

Ingredienser:

Det første du må gjøre er å samle alle ingrediensene dine for å lage te til ett område, slik at du ikke har problemer med å finne noe senere. Disse ingrediensene inkluderer.

  • Vann,
  • Melk,
  • Sukker,
  • Teblader etter eget valg.

Oolongbladene må være rå for å få ønsket smak. Slik gjør du din daglige dose.

Kokende:

Det neste trinnet i prosessen med å lage oolong -te koker. Du kan gjøre dette på to måter.

  • Kok opp vannet i et valgfritt kjøkkenutstyr, og slipp deretter i oolong og la det koke før du tilsetter melk og andre ingredienser.
  • Eller lag din te ved å blande vann, melk, sukker og teblader, og slipp deretter inn oolong og la hele blandingen koke til smaken av kanel blandes med te.

Begge disse prosessene er fullt bevis, slik at du kan velge den du synes er enklere.

Press:

Deretter skilles tebladene og oolongbladene slik at du kan drikke te uhindret, bruk en sil for å sile ut dråpet. Siling av te bidrar til å formulere smaken i koppen din, og den vil sikkert forbedre smaken av oolongen du har inkludert.

Bruk en skje til å svinge innholdet før du går videre til neste kopp. oolong te om kvelden er en perfekt måte å holde seg frisk og våken. Du kan alltid velge te etter eget valg fra en rekke selskaper som er tilgjengelige på markedet.

Etter å ha silet te, la den sitte et sekund, slik at alle smakene kan blande seg med hverandre og gi deg en veldig god varm drikke som du kan nyte på nesten alle deler av dagen.

Fordeler med Oolong -te for helse, hår og hud:

Oolong te er ikke bare en veldig god varm smak; den er også full av kvaliteter som hjelper deg med å håndtere forkjølelse eller ondt i halsen. Oolong te er en av de store velsignelsene for menneskeheten. Den lange listen med fordeler med oolong te vil sikkert tvinge deg til å prøve.

1. Kurerer ondt i halsen:

Den varme te blandet med oolong blader kan hjelpe deg med å håndtere ondt i halsen veldig effektivt ved å berolige innsiden av halsen mens du går ned. oolong te er også kjent for å hjelpe til med å håndtere feber og forkjølelse og brukes som et veldig effektivt hjemmemedisin for alle disse mindre problemene.

2. Fordeler med vekttap:

Oolong te fungerer også bra når du vil gå ned i vekt. Den kinesiske oolong har en tendens til å være mye mørkere enn sin taiwanske fetter og gir dermed plass til mye sterkere og mørkere te som er perfekt for ditt daglige drikkeinntak. Jo sterkere te, desto bedre blir effekten for deg. Den beste delen med oolong blader er at selv om du ikke vil blande det med vanlige teblader, vil det ikke være noe tap på grunn av dets evne til å være en dominerende drikke i seg selv.

3. Bekjemper høye nivåer av kolesterol:

Oolong -te har vært kjent for å bekjempe høyt kolesterolnivå. Det er også kjent for å fremme hjertehelsen. Polyfenolmolekylene i te hjelper til med å oppløse kroppsfettet på en perfekt måte.

4. Beskytter mot diabetes:

Oolong te styrer sukkernivået ditt og hjelper også med å bekjempe diabetes, noe som er et veldig sterkt bevis på at kinesisk te er perfekt for din daglige medisin. Det er en veldig naturlig måte å opprettholde en sterk og sunn kropp.

5. Mental alertness oppnådd:

Hvis du vil skjerpe hukommelsen og se nærmere på din psykiske helse, ville en kopp oolong -te hjelpe. Forskning viser at oolong -te har vært en av de beste måtene å holde seg mentalt våken. Koffeininnholdet i drikken hjelper deg med å gjøre det. Bare ha 2-3 kopper av det samme per uke.

6. Fordel med sunt hår:

Antioksidantene i oolong te hjelper til med å holde håret sunt og problemfritt. Skyll håret med te, brygg tebladene i vann. Sammen med den flotte glansen, vil du også se volum i håret en gang. Det mykner også hårstråene.

7. Forhindre forfall av tann:

Oolong te hjelper i produksjonen av bakterier, så vel som en syre i munnen. Dette hjelper ikke bare med å holde tannen borte fra forfall, men forhindrer også oppbyggingsplage i munnen. Dette er en av de beste fordelene med oolong te.

8. Styrke bein:

Antioksidantene som er tilstede i oolong te i gode mengder, hjelper til med å forbedre beinstrukturen og styrken. Det hjelper også med å holde unna osteoporose. Det hjelper til med å beholde mineraler i beinet for å hjelpe deg med å nå dette målet om helse.

9. Bra for immunitet:

Antioksidantene flavonoider hjelper til med å opprettholde riktig immunsystem når det gjelder oolong te -fordeler. De antibakterielle proteinene er mye høyere hos de som drikker oolong-te sammenlignet med de som ikke gjør det. Dette viser et sterkere immunsystem mot infeksjoner og medisinske tilstander.

Imidlertid er det et forsiktig ord når du lager oolong -te. Ikke steik tekannen i mer enn to til tre minutter, da det kan gi en bitter faktor til teen. For å få de beste resultatene må du holde det enkelt og kort. Oolong kommer i en lysere farge hvis du velger den taiwanske versjonen av denne flotte drikken, og er mørkere hvis du velger den originale kinesiske versjonen. Tilsett sukker hvis du vil, selv om oolong blader er naturlig søte i smaken.

Oolong er en absolutt god drikke å ha daglig, og det beste er at selv om det er kinesisk, får du oolongblader på nesten alle supermarkeder, så få noen oolongblader i dag slik at du kan holde deg frisk. Her er noen av våre beste valg.

Topp 5 Oolong temerker i India:

La oss finne ut de fem beste Oolong trea -merkene i India.

1. Stash oolong te:

Stash-te gir deg en rekke smaker som fersken, kokos-mango, sjokolademynte og mange slike varierte varianter å velge mellom. Alle disse smakene bevarer fortsatt helsemessige fordeler, og pakker alt det viktigste i en pakke.

2. Bigelow kinesisk Oolong -te:

Denne teen er glutenfri og glatt. Den inneholder ingen karbohydrater og har en tydelig smak. Den distinkte smaken støttes av den jordiske smaken, det vil si fra de delvis gjærede bladene.

3. All naturlig vintage Wuyi oolong -te:

Hva med å starte en kopp gyllen-ravfarget te med Vintage Wuyi, fra fjellkjedene i Fujian. Bladene er håndplukket og delvis oksidert. Pakken inneholder en mengde antioksidanter.

4. Ceylon organisk Oolong -te:

Den har den maksimale mengden næringsstoffer og antioksidanter. Den er laget av organisk produksjon og kommer i sin reneste form.

5. Twinings China Oolong te:

Dette gir deg en blanding av svart te fra Kina som er nøye håndplukket for å gi deg en søt og delikat smak, i en rødaktig farge. Bladene er delvis oksidert og er den rike kilden til antioksidanter.

Dette er noen av de fem beste oolong -te -merkene som er fullpakket med det viktigste du trenger for kroppen. De er rene og er rike på antioksidanter, noe som gjør den ideell for kroppen i det lange løp.

Oolong -te har alltid vært en veldig elegant og sofistikert drink som har blitt en sunn avhengighet for mange mennesker rundt om i verden. De to drikkene, nemlig te og kaffe, vokser pakket og solgt for å gi befolkningen en sunn, varm drikke som er en meget effektiv følgesvenn i mange situasjoner. Ingen ville glemme muligheten til å drikke en rykende kopp Oolong -te på en kald vintrekveld.