Verden i dag tar et initiativ til å leve blant naturen og blande seg med seg selv. De hyppige Tropicana -annonsene, såper og mineralvann, har alle tidligere hevdet i annonsene om hvordan det å blande seg inn i naturen og ta ly under de organiske naturressursene definitivt ville bringe oss tilbake til den tiden da naturen var det eneste middelet til overlevelse. Med moderniseringen har verden satt seg i et oppdrag for å finne og klone alle naturelementene, så når det gjaldt fruktjuicer, ble de originale saftene gjæret for å lage øl og vin mens det var kunstige farger og smaker som ga oss søte jordbærjuicer fra en brusmaskin.

I dag i denne artikkelen går vi igjen all in med det naturlige aspektet intakt der vi prøver å vise frem fordelen og utbytte av denne viktige frukten som ikke mange har hatt sjansen til å bli kjent med. Det kalles pære, og i dag snakker vi om alle måtene pære i sin juiceform kan være til nytte for oss i vår daglige helse- og skjønnhetspleie. Men før vi begynner med fordelene, er det viktig at vi vet hvordan vi lager pæresaft av ferske pærer.

Hvordan lage pæresaft og fordelene

Hva er en pærefrukt?

Pærefrukt kalles også Nashpati og er en av de eldste dyrkede fruktene i verden. Den vokser i tempererte klimaer og er kjent for sin søte godhet med mye fiber, lavt kaloriinnhold. De er hypoallergiske, og å spise dem regelmessig kan øke immunsystemet vårt.

Næringsverdi av pære:

Hver mellomstore pærefrukt gir

 • 24% av kostfiber
 • 10% vitamin C
 • 10% vitamin K
 • 2% kalsium
 • Små mengder jern, magnesium, riboflavin, vitamin B6 og folat.

Hjemmelaget oppskrift på pærejuice:

Følgende prosedyre forklarer tilberedningen av pæresaft hjemme:

 • For å starte med juiceprosessen, start med å vaske frukten ordentlig. Vanligvis er frukten som vises i mini -mart -stativene eller på gatebodene utsatt for mange bakterier og forurensning, og blanding av saften din er ikke en god idé. Dette gjelder ikke bare for pærer, men også for hver annen frukt som vi henter fra boder eller vitriner.
 • Skrell nå det ytre dekselet. Det vil ikke bare hjelpe deg med å holde frukten trygg og sunn, men den vil også hjelpe deg i juiceprosessen. Skjær fruktene i små terninger, men ikke for små. Vanligvis tre skiver av hver pære vil gjøre.
 • Når du skjærer frukten, før du drikker frukt, må du passe på at du har skubbet ut frøene.
 • Nå, i en kokende panne med vann, hell pærene i og vent til vannet blir konsentrert. Sørg for at vannet er passende i mengden, kanskje to eller tre kopper. Hvis du har en diabetespasient i huset ditt, unngå neste trinn.
 • Du kan tilsette sukker eller sirup, bare litt av det for litt smak.
 • Ikke vent for lenge i kokepannen, ellers begynner pærene å forme. Så snart vannet begynner å bli konsentrert, sil du av vannet og legg resten av pæren i mikserkvernen eller helst en juicer.
 • Når pærene blir saftige eller blandet inn, sitter du igjen med en tykk klatt rester, og det er her du legger til kokende vannpanne for å fortynne konsistensen.
 • Tilsetning av enkelt vann ville ødelegge konsentrasjonen, så til tider hjelper drue eller eplejuice også.

Nå fordelene:

Når det kommer til fordelene, er pæresaft beriket med naturlige mineraler og nedover skal vi se alle gangene pærejuice har hjulpet oss.

1. Kjøleeffekten:

Når pæren er juice, er neste trinn å lagre den i kjøleskapet for senere bruk, og her er vår første fordel. Sommeren og den brennende varmen trekker oss alltid til en kald drikkevare som en magnet og en nordpol. På dette tidspunktet vil det umiddelbart gi deg en avkjølende lettelse å bære en flaske fersk ferdig oppkjølt pæresaft.

2. Vanlige plager:

Det vanlige problemet vi møter sesong til sesong er viral eller vanlig feber med sporadisk forkjølelse og ondt i halsen. Det er her pæresaften og dens kjølende effekt kan slappe av og redusere kroppstemperaturen din innenfra. Dette er en fin måte å kvitte seg med kroppstemperaturen på. Kjøligheten vil berolige den betente halsen og gi umiddelbar lindring.

3. Skjoldet:

Vitamin K i kroppen skynder oss å hjelpe hver gang vi har et kutt eller et sår. Selv om det i begynnelsen bløder dårlig, merker man med tiden at masken i etapper såret blir skjermet og repareres sakte. Nå er pæresaft et lager av vitamin K og kan hjelpe deg med ikke bare å hjelpe såret, men også arbeide med kalsium i kroppen din for å gjøre beinene dine sterkere og sunnere. Et glass pærejuice om dagen kan løse problemet med unormal blødning i lange timer.

4. Sukkernivå:

Sukkernivået i kroppen vår har litt å gjøre med pæresaft. På samme måte som koagulering av såret kan bli skadet av overflødig sukker i kroppen vår, kan pæresaft sammen med koagulering også hjelpe til med å kontrollere sukkernivået i kroppen vår. Med høyt fiberinnhold kan pæresaft enkelt håndtere blodsukkernivået.

5. Kneproblem og osteoporose:

Her gjentas fordelen med pæresaften for å fortelle deg hvor mye denne juicen kan hjelpe ikke bare dine enkle beinproblemer, men også de tøffeste sykdommene. Leddgikt er noe vi alle er klar over hvor beinene i kneplaten blir fragmentert. Osteoporose er på samme nivå, men her blir beinene porøse på grunn av mangel på tetthet. Pæresaften inneholder en stor mengde bor i seg selv som hjelper til med å absorbere og beholde kalsium i kroppen og hjelper derfor på disse sykdommene.

6. Forberedelse før visning:

Den nervøse blandingen av følelser i deg selv har boblet siden forrige uke mens du forbereder deg hardt på finalen i sangkonkurransen. På dette tidspunktet går halsen din gjennom en liten trykksituasjon som kan lindres ved å drikke pæresaft, gjerne med litt honning. På samme måte kan slim i et barns hals tømmes ved å drikke pæresaft. Begge disse gangene må imidlertid sørge for at saften er ved normal temperatur i stedet for kjølt.

7. Hjertepleie:

Pærer er kjent for å ha høyt fiberinnhold. Fibrene i kroppen vår er ansvarlige for kolesterolet der de alltid holder kolesterolnivået i sjakk og lar hjertet fungere skikkelig. Derfor, hvis det er noen som bor i familien din med en historie med hjertesykdom, er den beste sykdommen for ham eller henne et glass fersk pæresaft hver dag.

8. Hud- og hårpleie:

Pærer er rike på antioksidanter som hjelper til med å drive frie radikaler fra kroppen for å sikre huden mot skader. Det hjelper også med å forhindre tegn på aldring ved å redusere dannelsen av rynker. Pærer har en naturlig forbindelse som kalles ‘sorbitol’ som kan gi næring til håret ditt og gjøre det skinnende, mykt og sterkt.

Bivirkninger av pæresaft:

Som med alle andre naturlige drikkevarer, har pærejuice sine egne bivirkninger ved inntak av store mengder. Imidlertid er effektene svært små sammenlignet med de store fordelene det gir. De høye nivåene av sorbitol i pæresaft kan resultere i løs avføring og diaré som symptomer når de hadde for mye. Annet enn dette problemet som forekommer svært sjelden, er det ingen kjente bivirkninger av å spise frukten.

Neste gang du besøker fruktmarkedet, må du laste kurven din med pærer. Selv om en rekke merker selger ferdig pærejuice på markedet, er disse fulle av konserveringsmidler og ikke helt trygge. Det er alltid best å tilberede din egen hjemmelagde pæresaft for maksimale fordeler.