Oavsett om det är ditt kök, vardagsrum eller ens ditt badrum, är det omöjligt att föreställa sig ett rum i ditt hus utan ordentliga hyllor! Att hylla väggarna är viktigt av många skäl. Det ger dig gott om plats att lagra alla dina varor utan att störa huset. Det är inte allt! När de är utformade på rätt sätt kan vägghyllor också förbättra din interiörs estetik och visa din personlighet.

I den här artikeln ska vi utforska 15 bästa vägghylldesigner med bilder och beskrivningar för att hjälpa dig att välja några unika idéer för ditt drömhem!

Topp 15 senaste vägghylldesigner, 2021:

Här är våra favorit 15 vägghyllor designidéer för i år:

1. Enkel vägghyllesdesign:

Enkel design för vägghylla

En enkel vägghyllesdesign är idealisk för att organisera alla dina saker för att ditt rum ska se snyggt ut. Här är en sådan idé som fungerar för nästan alla rum i ditt hem. De vanliga vita hyllorna fungerar som snygga fack för att visa dina böcker, brevpapper eller till och med din samling växter och krukor. Beroende på behov kan du använda fler av dessa träplankor och fästa dem på väggen för att skapa en större hylla.

2. Modern vägghylludesign:

Modern design av vägghylla

Se ditt vardagsrum leva med denna moderna designhyllor! Det svarta och bruna temat fungerar som en perfekt kontrast till de ljusa väggarna och golven. De infällda hyllorna är utformade som en blandning av dolda och öppna stilar för att skapa ett intressant mönster. Att lägga till LED -lampor är ett säkert sätt att lysa upp utrymmet och ge det en modern känsla. Lådornas storlek kan skräddarsys enligt rummets konstruktion.

3. Flytande vägghylla Design:

Flytande vägg hylla design

Flytande hyllor är en innovativ lösning för husägare som hatar tanken på permanenta armaturer på sina väggar! Dessa flyttbara hyllor kommer som färdiga att fixa kit i olika former och storlekar. Du kan bara hänga dem på väggarna för att förvandla ett rörigt rum till ett rent och vackert utrymme. Att ordna dessa lätta hyllor i dekorativa mönster ger också ett unikt utseende till huset och kräver ingen speciell skicklighet eller utrustning!

4. Glasväggshylledesign för badrum:

Glasväggshylldesign för badrum

Att installera glasväggshyllor i badrummet ger en modern touch till detta ofta försummade utrymme! Glashyllor skapar en konstnärlig känsla i ditt badrum och förvandlar det till ett vackert spa-liknande område. Istället för stora, fasta hyllor kan du gå efter denna lysande flytande hylla -idé som sparar massor av utrymme och förvarar alla dina favoritvårdsprodukter på ett ställe. Täck över väggen bakom hyllan med en fin tapet eller dekorativa plattor för ett charmigt utseende.

5. Design för hörnväggshylla:

Design för hörnväggshylla

Hörnhyllor blir alltmer populära som moderna hemtillbehör på grund av deras funktionalitet och estetiska dragningskraft. De unikt designade hyllorna använder de oanvända hörnen i ett rum och förvandlar det till ett konstnärligt utrymme. Här är en sådan vägghylla -idé för vardagsrum och sovrum som har en träväggdekoration med funktionella flytande trähyllor. De kompakta hyllorna är idealiska för att visa ljus, potpourri och till och med små succulenter.

6. Vägghylla Design för vardagsrum:

Vägghylla Design för vardagsrum

Kolla in denna unika runda vägghyllesdesign som ger ditt rum ett trendigt utseende. Den handgjorda flytande trähyllan i trä är designad i ett kreativt “vågmönster” som anpassar sig till feng-shui-principerna. Förutom att ge dig tillräckligt med förvaringsutrymme bidrar hylledesignen också till ett exklusivt utseende i rummet. Från böcker till växter och till och med dina muggar, du kan enkelt visa dina favoritartiklar på detta konstnärliga verk.

7. Idé för tegelväggshylla:

Tegelvägghylla Dekor Idé

Tegelväggar ger ett varmt och mysigt utseende till ditt rum. Även om dessa väggar trender även i moderna hem, kan det vara en ganska uppgift att dekorera dem! Lyckligtvis kan du stjäla denna idé om att använda infällda trähyllor och ett dolt skåp i tegelväggarna som smidigt smälter in i konstruktionen. De ger dig inte bara mycket utrymme, utan ger också rummet ett snyggt och rörigt utseende.

8. Bar Wall Shelf Design:

Bar vägg hylla design

Varva ner en hård dag i din egen minibar genom att investera i en barväggsdesign. Den eleganta och kompakta hyllan skapar gott om plats för fyra till fem stora vinflaskor, tillsammans med smarta platser för glas och barverktyg. Det vackra filigranarbetet på trähyllan ger rummet ett dekorativt utseende. Beroende på dina behov kan du välja större mönster eller använda en kombination av två till tre ställ för en drinkfest!

9. Kök med öppen vägghylla:

Kökshylla Design med öppen vägg

Här är en enkel och praktisk lösning på ditt problem med ett rörigt och kaotiskt kök! Designen med öppen vägghylla är en bra idé att förvara alla dina viktiga föremål på ett ställe och ge dig själv ett rörafritt kök! Du kan använda sidoväggarna för att hänga upp dessa flytande trähyllor med starka väggfästen. Skaffa några jämna glasflaskor och ordna dem snyggt för att imponera på dina gäster om dina organisationskunskaper!

10. Samtida vägghyllesdesign:

Samtida vägghylldesign

Om du önskar en snygg och kompakt vägghyllesdesign som överensstämmer med det moderna temat i din heminredning, här är en idé att stjäla! De vita trähyllorna kombineras med snygga metallstänger för att skapa ett unikt mönster. Bortsett från slående kantiga utseende har designen på vägghyllan också hög funktionalitet. De långa och breda trähyllorna erbjuder tillräckligt med utrymme för att visa alla dina souvenirer från din favoritsemester!

11. Vägghyllor för barnrum:

Vägghyllor för barnrum

Barn älskar ljusa färger i deras rum för att matcha deras inre energier. Istället för att hålla dig till neutrala, välj en mångfärgad vägghyllesdesign för detta rum för att lägga till en touch av drama. Den unika sicksackdesignen skapar en intressant form för att väcka dina barns nyfikna sinnen. Hyllorna kan anpassas i olika mönster för att passa förvaringsbehovet. Från böcker till leksaker och brevpapper, alla dina viktiga saker kan förvaras på ett ställe!

12. Idé för hängande vägghylla för kontoret:

Hängande vägg hylla idé för Office

Om du arbetar hemifrån förtjänar säkert ditt hemmakontor lite uppmärksamhet. Gåva dig själv med denna innovativa hängande vägghyllesdesign för att omvandla ett rörigt kontorsutrymme till ett snyggt och professionellt område. Den lilla, men snygga hyllan är idealisk för att förvara dina böcker, pennor, några inspirerande citat och andra nackdelar. Visa upp denna blygsamma vägghylla för dina arbetskamrater under Zoom-möten för att skapa bestående intryck på dem!

13. Hexagon vägghyllor för salongen:

Hexagon vägghyllor för salongen

Hexagon Hyllor är en av de trendiga vägghyllor som kombinerar utseende med funktionalitet. Dessa geometriska mönstrade hyllor skapar ett intressant utseende i ditt rum. Dessa hyllor kommer vanligtvis som en uppsättning av 3 eller högre i olika storlekar och kräver ingen större installation. Dessa bikupformade hyllor är idealiska för att visa några växter, apotek och små utställningar i områden som vardagsrum, sovrum etc..

14. Design för TV -vägghylla:

TV -vägghylldesign

Dekorera TV: n med en kombination av flerformiga flytande hyllor. Om du placerar TV -enheten i mitten av väggen, använd sedan sidorna för att montera dessa trähyllor för dekorativa och praktiska ändamål. Hyllorna fungerar som kompakta vitrinskåp för att visa dina skatter utan att ta mycket plats. Skåp-cum-hyllan kan ersätta ett skrymmande TV-stativ och fungerar som en förvaringsenhet och ett smart sätt att dölja de fula trådarna.

15. Pooja Room Mounted Wall Shelf Design:

Pooja Room Mounted Wall Shelf Design

Lägg till en gudomlig touch till ditt Pooja -rum genom att investera i en dekorativ monterad vägghylla som denna bit! Den vackert utförda Mandir i trä är en utmärkt platsbesparande lösning för små hem och lägenheter. Templet stil design inbjuder till en positiv atmosfär i ditt hem och erbjuder tillräckligt med utrymme för att placera alla dina heliga föremål. Denna lätta hylla i mandirstil kan väggmonteras med sidofästen.

Det är några av de bästa vägghylldesignerna att se upp för den här säsongen! Det finns många fler sådana intressanta mönster och former som ger en kreativ touch till ditt vackra hem. Fortsätt utforska katalogerna och visualisera hur de skulle se ut i ditt rum. Ge också vikt åt lagringsutrymmet, underhållet och den övergripande funktionaliteten innan du fixar dem på väggen!