Synes du at fysiske vegger er obstruerende og plasskrevende? En flott løsning for å dele opp rommene i funksjonelle rom uten behov for permanente vegger, kommer i form av romdelere! Hvis du trodde dette var en idé som ble laget i moderne tid, tar du feil! De kongelige og elitefamiliene i middelalderen brukte romdelere er personvernskjermer for å opprettholde tilbaketrukkethet.

I denne artikkelen har vi samlet 15 nyeste romdelerdesigner for å inspirere deg til å få en til hjemmet ditt.

15 siste romdelerideer med bilder 2021:

Her er noen av de populære romseparatordesignene som er verdt en titt:

1. Design av stueinndeling:

Stue partisjon design

Den største fordelen med en romdeler er å dele ut større rom i kompakte rom for å tilby bedre personvern og inkludering. Her er en så vakker tre romdeler idé som ikke bare skiller plass, men også forbedrer estetikken i hjemmet ditt. Den kreative designen lar deg legge til litt grønt i rommet ved å legge til proviant for å plassere noen planter. For en gjest skaper det en illusjon av en vertikal hage!

2. Idé for kjøkken og stue:

Kjøkken og stue skillelinje idé

Her er en enkel glassdelerdesign som lar deg skille kjøkkenet ditt fra stua. Den beste delen med denne ideen er at du ikke mister utsikten over frontområdet og ikke føler deg begrenset til kjøkkenet. Det klare glasset lar deg holde kontakten med stuen og holde gjestene dine utenfor ditt private rom. Ved å legge til en skyvedør til skilleveggen kan du stenge området helt uten å slippe noen inn!

3. Pooja romdelingside:

Pooja romdelingside

Leiligheter og hus i kompakt størrelse utgjør ofte plass til pooja-rom. En liten “sprekk” er opprettet i stua for å be. En flott måte å beholde personvernet til dette området uten å bygge fysiske vegger, er å installere en enkel romdeler som denne. Den skreddersydde romutskilleren gir området en guddommelig følelse med dekorative elementer som tempellokker og gylne LED-lys. De hule boksene gir bedre luftsirkulasjon, samtidig som de beholder et minimalistisk utseende til rommet.

4. Soverom partisjon idé:

Soverom partisjon idé

Sjekk denne helt hvite romdeleren som skaper en følelse av personvern og intimitet til soverommet ditt, uten å blokkere området. Den vakkert utformede romdeleren gir rommet ditt en romantisk følelse og en unik personlighet. Den multifunksjonelle skilleskjermen har en innebygd skrivebenk og et skap for oppbevaring av småting. Denne ideen fungerer godt for store soverom som kan deles inn i et soveområde og et arbeidsområde.

5. Farmhouse Style Room Divider:

Romdeler i våningshusstil

Sjekk ut denne rustikke romdeleren som gir våningshusvibber til stuen din. Det tynt utførte designet opptar minimal plass og tilbyr maksimal funksjonalitet. En grunnleggende treramme med vertikale trestenger er alt du trenger for å få dette gjort. Designet gir personvern uten å blokkere gangplassen. Størrelsen og mellomrommet mellom stolpene kan tilpasses i henhold til romstørrelse og arkitektur.

6. Idé for moderne romdeler:

Moderne idé om romdeler

Planlegger du å gi et avantgardistisk preg på ditt koselige hjem? Så ta en titt på denne hengende romutskillerdesignen som garantert vil la gjestene bli fascinert. Det unike mønsteret er en moderne oversettelse av bikakeformen som løfter rommet ditt. Uansett hvor den brukes, blander skillelinjen seg lett med resten av estetikken i hjemmet. Den er avtagbar og fungerer perfekt for alle rom i huset.

7. Minimalistisk romdeler:

Minimalistisk romdeler

Ta en titt på denne kule romdeleren i metall, som også fungerer som en minidisplayenhet. Det vertikale arrangementet av metallstenger veksler mellom tykt til tynt for å skape en definisjon. Denne enkle elegante skilleveggen er flyttbar og gir deg friheten til å definere mellomrommene i hjemmet ditt. Den beste delen er treholderne som fungerer som vitriner for å holde artefakter og til og med noen potter for å legge til grønt i rommet.

8. Moderne romdeler:

Moderne romdeler

Hvis øynene dine alltid søker ting som er unike og finurlige, er denne romdeleren akkurat den for deg! Den trendy skilleveggen gir rommet en rask makeover med sin minimalistiske, men moderne design. Det er et ideelt alternativ å bruke dette stykket til å skille stuen fra resten av områdene som spisesalen eller kjøkkenet, uten å gå på kompromiss med skjønnheten i hjemmet ditt.

9. Book Shelf Room Divider:

Book Shelf Room Divider

Ta en titt på denne allsidige romseparatoren som er spesielt designet for bokelskere. Bortsett fra å definere grensene for rommene uten å blokkere passasjene, lar denne funksjonelle skillelinjen deg også organisere alle bøkene dine på ett sted. Er du ikke fan av bøker? Ingen bekymringer! Du kan konvertere dette stykket til et hjørneutstillingsvindu for å vise apoteket, suvenirer og mye mer. Å komme hjem dette stykket er en sikker måte å overføre utseendet fra enkelt til interessant!

10. Designer veggdeler:

Designer veggdeler

Slipp løs kreativiteten din med denne fantastiske romdeleren. Den innfestede rammen i tre har kroker på toppen og bunnen for å støtte de hengende tauene for å tilføre rommet en særegen karakter. Selv om personvern ikke er hovedfokuset i denne designen, fungerer det bra for å skape grenser i rommet og dele ut store mellomrom. Velg lyse farger som blått, grønt osv. for en ekletisk følelse!

11. Romdeler for studioleiligheter:

Romdeler for studioleiligheter

Folk som bor i studioleiligheter står overfor et stort problem med plassutnyttelse. Hvis du er en av dem, er det en plassbesparende løsning for deg. Denne midlertidige romdeleren med en dør lar deg lage skap i hjemmet ditt for å tjene personvern. Ideen er verdt et forsøk, spesielt hvis du tilfeldigvis deler leiligheten med venner eller familie. Den lette trepartisjoneren legger også til et teksturelt element i interiøret ditt.

12. Sliding Room Divider Design:

Skyvedørdeler Design

Ta en titt på denne innovative sammenleggbare skjermen som fungerer som en dør og en romdeler. Ikke bare forvandler det utseendet på hjørnerommene, men gjør dem også funksjonelle. Skyvedøren på tre nivåer er et ufeilbarlig triks for å dele ut områder som vaskerommet, som du ikke vil at det skal være til syne for dine gjester. Når den ikke er i bruk, kan du ganske enkelt skyve inn dørene for å lage en romdeler i åpen stil.

13. Idé for hengende romdeler:

Idé til hengende romdeler

Hvis permanente romdelere ikke stemmer overens med din smak, er det en fin og enkel idé for deg! Den opphengbare romdelerskjermen kan henges opp fra en krok i taket som et gardin for å lukke rommets utsikt. Den leveres med perlekjeder som lar deg betjene den fritt. Skjermen gjør også en dobbel plikt som persienne for å kontrollere lysstyrken i rommet. Du kan velge mellom en rekke farger og design for å matche det med resten av interiøret i hjemmet ditt.

14. Veggdeleride for barnerom:

Barnerom veggdeler idé

Her er en minimalt påtrengende ide for romdeler for barnerom som ikke tar bort passasjeplassen. Den stige-lignende designen er en permanent armatur for å definere grensene mellom studieplassen og soveområdet. Ved effektivt å dele rommet inn i forskjellige soner, skaper partisjonatoren en intim følelse. Du kan også bruke stykket til å henge opp noen lys eller klippe på dine favorittkunstverk.

15. Folding Room Partition Screen:

Folding Room Partition Screen

Ta en titt på denne provisoriske skjermen som kan brettes, og som kan brukes til en rekke formål. Den sammenleggbare skjermen kan opprette et midlertidig kabinett for å få litt personvern. De intrikate geometriske mønstrene gir rommet ditt et eksotisk utseende. Du kan plassere den helt åpnet mot veggen for å legge til et dekorativt statement-stykke. Det nøytrale fargeskjemaet smelter sømløst sammen med resten av innredningen.

Dette er noen av de beste designene for romdelere å se etter! Du kan bruke disse ideene som en referanse og utforske flere slike design, mønstre og farger i hvert segment. Så, hvilken av disse ideene elsket du mest og hvorfor?