I dag er det mange varianter innen interiørdesign. I India foretrekker folk etnisk interiørdesign. Stort sett er disse designene basert på individets valg, og de er forskjellige for en annen type hjem. Så i denne artikkelen har jeg dekket noen av de beste interiørdesignene med bilder.

Siste interiørdesign i India:

Indisk inntrykk er slett ikke fullstendig ved bruk av varme lyse farger pluss detaljert design, derfor må man huske på at det er en fin linje mellom å skape et fargerikt koselig rede pluss et overdrevent fylt rom.

1. Interiørdesign av stuen:

interiørdesign i hjemmet

legg inn spesialdesignede tepper av rødt, rødbrun med et strekk gule, jordnære toner til interiøret. Kast puter med fargerikt broderi pluss speilarbeid for å bære litt glans til interiøret. Bruk lunken belysning og bland gardiner i en lysere og varmere skygge.

2. Spisestueinnredning:

Interiørdesign india2

Mens det kommer til etnisk innredning i denne krevende plassen, er ekstra oppmerksomhet kjent til bordet så vel som sitteplasser. Ryggstøtten til stolene kan kalles en vri ved å legge inn fargerike stoffer. Bordplaten kan likevel få et levende utseende ved bruk av lyse, varme fargede bordløpere pluss matter. For å tilby denne plassen ekstra med et indisk preg legger du til de vanlige indiske gulvlampene, pendellamper i bronse, terrakottavaser pluss gull for et velstående utseende. Heng en stor lysekrone rett på toppen av spisebordet. Det vil ikke bare tilby det obligatoriske dempede lyset for gjestene dine ved måltider, men vil pent eliminere uønsket gjenskinn av direkte lys.

3. Innredning på soverommet:

Interiørdesign i hjemmet 3

En venetiansk persienne, tremøblene, den lyse puten som kastes i en blek bakgrunn, skaper en koselig varm aura! Bruk minst 2 lysestaker for likevekt. Inkluder dekorative puter fordi disse putene gir teksturer og mønster til et rom. Et perfekt utvalg av gardiner, samt gardiner, gir eleganse og stil til ethvert rom, og sikrer ytterligere personvern.

4. Innredning av bad:

Interiørdesign i hjemmet4

Gå med fargen på veggene etter badekarets farge ellers, bestem omvendte farger, ellers kontrastfarger i den tilstanden du liker at den skal være spunky. Velg fargeark og finn ut noen av de beste fargekombinasjonene for fliser, møbler og vegger. Len en trestige ved siden av en badvegg pluss håndklær over trinnet.

5. Gulvinteriørdesign:

Interiørdesign i hjemmet5

Elegant betonggulv fungerer utmerket i et moderne, fasjonabelt indisk interiørdesign. Marmor, fliser, granittgulv finnes vanligvis i indiske hjem, og du kan også bruke et mørkt beiset tregulv.

6. Mal en vegg:

Interiørdesign i hjemmet 6

Farg den ene veggen etter din favorittfarge pluss skape den i fokus. Slipp interessant kunst på veggen og beveg en fin porsjon møbler der. Strålende farger pluss godt lysarbeid gir i fellesskap umiddelbar lykke.

7. Samling av figurer:

Interiørdesign i hjemmet 7

Legg også til din favoritt kinadukke. Forklar din personlighet. Oppdag et visningsområde pluss gruppetilkoblede objekter i fellesskap, innsatt av tre ellers fem. Forsøk pluss forskjellige former. Noen iøynefallende statue ellers vil figuren konstruere en fantastisk rapport samt et samtalestykke.

8. Ta inn planter:

Interiørdesign i hjemmet 8

trær for alltid gir et friskt pust til et rom. I tilstanden har du ikke en grønn tommel, prøv silkeplanter pluss trær. Overlegenheten er så god at det er vanskelig å skille dem fra den faktiske tingen.

9. Planlegg møblene på nytt:

Interiørdesign i hjemmet 9

Dra møblene dine fra veggene. Prøv å plassere den i fascinerende vinkler. Ordne sofaen på skrå på tvers av den smale stuen som skaper et rom som ser bredere ut, og tilbyr et varmt, attraktivt oppsett. Unngå rotet. Sett i vertikal plass ved hyller, ellers kan bokhyller i skap eller annet område for å minimere rot i den grad det er sannsynlig.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni.