Jeans er den mest populære klesformen over hele verden. Uavhengig av alder vil en person sannsynligvis ha minst ett par denimbukse i garderoben. Jeans kommer i en rekke kutt og stiler som passer til kroppstyper til forskjellige mennesker. Det er ganske forvirrende å vite hva som passer deg med mindre du prøver det ordentlig. Hvis du er ute etter noe som er ganske uformelt, behagelig og får huden din til å puste, er jeans med løs passform eller avslappede jeans det perfekte alternativet. Når vi sier “løs passform”, betyr det at denim ikke klemmer setepartiet ditt i motsetning til slim fit jeans. Sjekk denne artikkelen for å utforske noen av de beste jeansene med løs passform.

Løse jeans til menn:

Her er listen over stilige løse jeans for menn.

1. Levi’s Menns 569 Loose Straight -Leg Jeans:

Levi's Men's 569 Loose Straight -Leg Jeans

Denne manns jeans med løs passform er forskjellig fra alle andre jeans fordi den er behandlet annerledes for å gi et avslappet og falmet utseende av komfort. Spesifikasjonene inkluderer knappeluft med glidelås, styling med fem lommer. Med over 23 forskjellige farger og stil er denne den mest populære jeansen med løs passform.

2. Nautica Jeans Relaxed Cross-Hatch Jean:

Nautica Jeans Relaxed Cross-Hatch Jean

Denne crosshatch -jeansen fra Nautica er en casual jeans i 100% bomull med et stilig blått motiv som ikke forsvinner etter noen dager. Den har et attraktivt utseende som appellerer til både unge og voksne. Vedlikehold av disse jeansene med løs passform for menn er enkelt. Det er lommestyling sammen med glidelås og knapp støtter ikke bare den stilige aktelsen, men også all funksjonaliteten.

3. Wrangler Authentics:

Wrangler Authentics

Det er eksemplarisk løs passform i 100% bomullsjeans for menn med et lett og stilig design. Bretter er solide og fullført for å redusere irritasjon. Den uformelle rette konturen som den bruker, passer til folk i den forskjellige strukturen, mens knappen og lommestilen forbedrer verdien effektivt.

4. Lee Loose Fit Straight – Leg Jeans:

Lee Loose Fit Straight - Leg Jeans

Med hver unik Lee-jean du kjøper, får du jeans med løse bein og en løs 16-tommers benåpning som aldri vil kontrollere deg eller ofre individuell komfort. De fem lommene er perfekte for telefoner og nøkler, mens den maskinvaskbare designen gjør det enkelt å vedlikeholde.

5. Diesel Loose Fit Jeans:

Diesel jeans med løs passform

Sjekk denne kule stilen fra Diesel. Jeansene i løs passform kommer i et vasket denimstoff i himmelblå farge. Det er ekstremt stilig og er også ganske behagelig. Diesel jeans er laget med mykt denim stoff og er hudvennlige. Sidelommene med bretter på anklene gjør det veldig kult.

6. Wrangler Loose Fit Jeans:

Wrangler jeans med løs passform

Dette er en av premium jeans med løs passform fra wrangler som kommer i stoff av beste kvalitet. Den har høy løft i midjen og klassisk femlomme. Dette er en av de best rangerte jeansene i Wrangler -merket og er kjent for sin passform og komfort. Den lett vaskede looken på denim er et høydepunkt.

7. Armani Jeans Loose Fit -modell:

Armani Jeans Loose Fit -modell

Denne avslappede denim fra Armani er et av de mest populære valgene blant kjøpere. Den mørke skyggelagte denim er ganske allsidig og kan kombineres med nesten hvilken som helst farget t-skjorte eller skjorte. Den kommer i en høy hevet midje med en klassisk femlommers stil. Den jevne skyggen av denne denim får den til å se elegant ut.

Løse jeans for kvinner:

Her er listen over stilige jeans med løs passform for kvinner.

8. Clove Wide Leg Loose Fit kvinner Jeans:

Clove Wide Leg Loose Fit damejeans

Denne jeansen for fritidsklær for kvinner er designet av Clove. Spesifikasjonene inkluderer flere lommer og sidelommer med metallisk glidelås, selvfarget denimbelte med gule kontrastsømmer og mye mer. Den kan brukes på helligdager eller når du driver med hagearbeid.

9. Neste Boyfriend Loose Fit Jeans:

Neste kjæreste Loose Fit Jeans

Neste kjæreste løs passform for dame jeans kommer i forskjellige størrelser og mønstre som turkis mønster, gult mønster og mye mer. Disse jeansene er ideelle for sommerferien siden de har brede ben med sidelommer, glidelås, knapp og slips i livet.

10. Pyjama Loose Fit Jeans Dame:

Pyjama Loose Fit Jeans Dame

Det beste med disse jeansene er materialene de er laget av. Disse jeansene med løs passform har mer polyester enn bomull, noe som gir mer tøyning. Disse jeansene har ingen knapper og glidelås, og kan derfor lett brukes akkurat som en pyjamas.

11. Levi’s Women 604 Straight Jeans:

Levi's Women 604 Straight Jeans

Levis jeans passer perfekt til alle anledninger. De er kjent for sin kvalitet så vel som holdbare klær. Det rette utseendet betyr bare at de kan romme med hæler eller støvler.

12. Women’s Replay Loose Fit Jeans:

Women's Replay Loose Fit Jeans

Replay løs jeans for damer kommer i kraftig stretch -denim, 3D -bretter, fem lommer og en trim sammen med glidelås, knappelukking og subtilt slitasje på lommeåpningen. Disse jeansene i løs passform kommer i forskjellige stiler, farger og størrelser.

Jeans i løs passform er et must i hver garderobe. De er kjent for komfort og stil. Spesielt hvis du er en college -fyr eller en person som bruker jeans til jobb hver dag, kan ingenting slå stilen og komforten til en avslappet jeans. Disse kommer i en rekke farger og nyanser, med hvert merke som tilbyr mange design å velge mellom. Avslappede jeans er også populære blant kvinner som liker å spille det kult. De får huden til å puste og lar deg utføre aktiviteter uten å måtte justere buksen hver gang. Si EverReady med avslappede jeans!