Stretch jeans er et mønster som har eksistert ganske lenge, og det er et mønster som ikke kommer noen steder når som helst i nær fremtid. Et så stort antall individer føler at forlengelse av bukser eller denim, uansett hva du vil kalle det, er et flatt nei, uansett, når det er gjort bra, kan det se fantastisk ut!

Både menn og damer av seksuell orientering lener seg nå mot å bruke stretchbukser. Uansett hvor du går, vil du se at menn og kvinner som raser mot bukser stadig vokser.

stretch jeans

Det er en ting som hver eneste partner jean med, og det er måten de har forlenget seg og viste seg å være overdrevent løse etter en tid. Dette har mest sannsynlig skjedd hver og en av oss der ute som elsker denim, så hvordan ville folk komme seg rundt det problemet?

Ulike typer stretchjeans for kvinner og menn:

Siden omstendighetene er forskjellige, har du lykke til, siden et så stort antall merker har brukt stretchjeans for kvinner med forskjellige streker og kreasjoner, noe som tyder på at løse, hengende bukser er en levning fra tidligere tider og buksene dine ikke vil forlenge. Hvis du trenger den perfekte buksen, kan du finne ut hva den forskjellige denimprodusenten betyr og hvordan / når muligheten er for å strekke seg under.

1. Jeans for 100% stretch -bomulls -jeans for kvinner:

Jeans i 100% elastisk bomull for kvinner

Sjokkerende med denim i 100% bomull, er det en tekstur som vil strekke seg uavhengig av hva du gjør. Siden det ikke har noen utvidelse i produksjonen, innebærer dette at bomullssnorer vil vokse selv og aldri gjøre en reversering til den mindre størrelsen de var en tid nylig. Utover enhver tvil kan du vaske og tørke dem på varmt, noe som kort vil trekke dem sammen; men de vil strekke seg tilbake en gang til.

2. Dim Rinse Jeans for menn:

Dim Rinse Jeans for menn

Dimmen menns stretchjeans er nær den første rå starten på den ubehandlede denim, men har blitt vasket mer enn én gang for å holde skyggelegging, men fri for fastheten som følger med denim..

3,98/2 strekkblandinger:

98/2 strekkblandinger

Bukser med 2% Lycra -blanding og 98% bomull og strekker seg, men ikke like sterkt som ufleksibel denim. Dette er de som vil kaste mest ut i lys av at de ikke har mye restitusjon i seg. Dette er standard kosmetikk for forlengede jeansbukser, og når du har brukt dem et par ganger, blir de løsere og forlenges.

4. Vintage Jeans Stretch:

Vintage Jeans Stretch

Beregnet for enkeltpersoner som trenger utdaterte ting – nå fjerner vintage wash tiden fra å myke opp enda en kombinasjon av bukser (noe som kan ta år).

5. Bomull / polyblandinger stretchjeans for kvinner:

Bomull / polyblandinger stretchjeans for kvinner

Disse stretchjeansene for menn blandet ikke på noen måte. De er stivere og de er ikke de mest behagelige buksene, og har en tendens til å løpe lite med tanke på den ikke-forlengede vurderingen, men de strekker seg ikke virkelig seriøst, og de holder formen og størrelsen med massevis av slitasje.

6. Herre Classic Wash Jeans:

Classic Wash Jeans for menn

En eksemplarisk vask er best for mer avslappende bukser (løs passform og flott) som brukes for å nyte noen nedetidshendelser.

7. Mens Stretch Jeans Denim:

Stretch jeans til herre

Denim er super delikat og elastisk, omtrent det samme som en legging, men materialet er tykkere, så de komplimenterer som bukser. De mer erfarne tilpasningene er en blanding av poly / bomull; de mer oppdaterte har imidlertid elastan og Lycra. Stretch skinny jeans er veldig populære i dag nå.

8. Relaxed / Loose Fit Jeans for menn:

Relaxed / Loose Fit Jeans for menn

Denne passformen passer for folk med mer storfekjøtt på toppen og lignende fyldigere ben. Den uformelle / frie passformen faller for alle formål rett ned fra midten, og henger faktisk og i henhold til brukerens benform.

9. Jenter Super Stretch / Jegging Jeans:

Jeans Super Stretch / Jegging Jeans

Når det gjelder den store Jegging eller Super Stretch Jean som i stor grad er kjent, og hvor som helst i dag, bør du gjøre det. De kan være virkelig behagelige og like tøyelige som strømpebukser, men i tilfelle du ikke får dem til rette, vil de forlenge seg og bli hengende, omtrent det samme som den flotte 98/2 -blandingen. Disse jeansene kommer også i svarte skinny jeans.

10. Levi’s Stretch Jeans Herre:

Levi's Stretch Jeans Herre

Disse er usedvanlig tøyelige og behagelige, med ubetydelige utvidende kvaliteter. Dette avhenger imidlertid av mengden du bruker dem.

11. Super Stretch / Behold sin form Denim:

Super Stretch / Behold sin form -denim

Det er en blanding av forbløffende stretch som smetter over i form uten skade, en delikat bomull og en poly -blanding for å holde den satt opp. Disse ligner superstretch -jeans for menn som kan hente ut nesten 2 størrelser; men de former seg etter kroppen din og fester seg som strømper.

12. Straight / Slim Fit Jeans Stretch:

Straight / Slim Fit Jeans Stretch

Straight / thin fit bukser kjører godt med de fleste kroppssorter, men sitter spesielt godt med folk som pryder passform og atletisk kroppssort. Buksene bør omfavne marginalt lår, knær og legg, mens du slapper av rundt leggene.

13. Mens Jogg Jeans:

Jogg Jeans for menn

Dette er blandings -denim som kombinerer denim- og svettebukser, noe som gjør en delikat, behagelig svette -gassjean. For øyeblikket, avhengig av hvilken vask og kutt du kjøper, og uansett om du kjøper en mer erfaren, unik kombinasjon av Jogg Jeans eller en friskere kamp, ​​vil de forlenge.

14. Fit Skinny Jeans Herre:

Fit Skinny Jeans Herre

Buksen ser utrolig ut med en lang linje tee og retro tennissko for en urban stemning eller med trimmet sykkelfrakk og Chelsea støvler når du leder rock chic.

15. Stretchy jeans fra Lee:

Stretchy jeans fra Lee

Hvis du trenger en flott jean med mer fleksibel eller tykkere denim, men du avskyr at buksen din står i rumpa og ben, er å få dem virkelig stramme og forlenge dem. Du kan utvide dem vått ved å slange de trange områdene og bruke dem til de passer perfekt.

Denim er beregnet på å forme seg til kroppen som strekker seg mens den rammer rynker og avvik når tiden for slitasje utspiller seg. Stretch Jeans burde være behagelig uten å bytte på stil og forbli til en viss grad strømlinjeformet, noe som forbedres ved å kjenne din faktiske passform eller midtveisestimat. Uansett betyr denimbuksens åpenhet overfor massene ikke at det å kjøpe et par faller på plass uten problemer.