Jeans kommer i forskjellige nyanser, og de vanligste er blå og svart. Men de andre nyansene tilbyr deg også en rekke alternativer. Green jean er det perfekte paret å ha i samlingen din, siden det er trendy og fasjonabelt. Få ditt neste par grønne jeans og se stilkvoten din stige.

Beste grønne jeans og kvinner i stil:

La oss finne her med de 15 beste grønne jeansene for menn og kvinner i India.

1. Slim fit Green Jeans:

Slim fit Green Jeans

Dette er et flott par å kjøpe hvis du vil ha grønne jeans. Jeanen er laget av mykt materiale og den passer godt til kroppen. Velg å toppe den med fargerike og trykte antrekk. Ta vare på helsen din regelmessig og hvis du har en slank kropp, prøv disse jeansene når som helst for å fange oppmerksomhet. Denne typen foretrekker stort sett kvinner med slank passform.

2. Biker Green Jeans:

Biker Green Jeans

Denne grønne jeansmannen i syklistil er den beste med lommer på sidene. Cargo -stiljeanen passer godt til enhver passform. Den brettede enden ser stilig og kul ut. Denne stilen passer for gutter og gutter som liker å sykle når som helst. Høyskole ungdommer elsker å prøve dette mønsteret.

3. Army Green Jeans:

Armégrønne jeans

En av de mest klassiske greenene er hærgrønn eller olivengrønn. Disse jeansene for menn er det klassiske paret med rett snitt. Jeanen ser formell nok ut til å brukes både på kontoret og uformelt. Fin samling for ethvert antrekk på overkroppen, dette er også et godt par med sko.

4. Ultra Skinny Green Jeans:

Ultra Skinny Green Jeans

Kvinner elsker tynne ting, så denne ultratynne kvinners grønne jean ville være det beste alternativet. Du kan velge fra grøntområdet, men denne lyse, lyse grønne nyansen er den beste. Kombiner den med hvit, og du vil snu hodene dine. De jentene som liker å gjøre uformelle turer med venner, får deretter dette mønsteret av grønne jeanskvinner for å nyte øyeblikkene dine.

5. Grønn jeans med høy midje:

Høy midje grønne jeans

Få denne nydelige grønne jeansen med høy midje til din favoritt crop top. Denne grønne jeanen er tynn og får kroppen til å se slank ut. Avlingstoppen skal være løstsittende for å passe med denne jeansen med høy midje. De jentene som liker å imponere og fange folks oppmerksomhet, så kan de bruke denne stilen i dette jeansmønsteret, dette er en fin samling blant slim fit jeans.

6. Mintgrønne jeans:

Mintgrønne jeans

Vær slank og stilig i denne mintgrønne jeansen som er anklelengde. Fargen er perfekt for somrene og ser kul ut. Jeanen er laget for å brukes til anklene, og dette er den siste trenden. Denne trøsten for vanlig bruk, eller du kan bruke dem mens du går på tur eller går på strandtur. Prøv dette for fotoklikket ditt med vennene dine.

7. Slim fit Green Jeans for menn:

Slim fit Green Jeans for menn

Herreklær kan være skremmende. Denne slim fit jeanen i grønt er perfekt for de som ønsker å ha en slank passform. Jeanen er kuttet til perfeksjon og gjør figuren mager. Treningselskere er komfortable i denne stilen med slim fit jeans, grønt er mykt fargemønster.

8. Flaske grønne jeans:

Flaskegrønne jeans

En klassisk farge i grønt er flaskegrønn. Så med rette har flaskejeansen gjort et comeback med stil. Dette paret jeans for menn og kvinner er mest elsket og slitt. Denne kommer med liten mørkegrønn fargestil, slik at du kan bruke hvilken som helst topp eller uformell skjorte med disse jeansene.

9. Lysegrønne jeans:

Lysegrønne jeans

Menn kan velge mellom alle nyanser av grønt. Denne lyse grønne jeansmen er nesten gråaktig i fargen. Skyggen er perfekt for menn og får jeansene til å se robuste ut. Prøv dette for det uformelle møtet med vennene dine eller for en utflukt, lek osv. Prøv joggesko for komfort også.

10. Blekne grønne jeans:

Blekne grønne jeans

En annen klassisk stil i jeans er det falmede utseendet. Dette utseendet har jeansens farge falmet i noen områder, vanligvis lårene. Denne falmede grønne jeanen er fantastisk og kan legges til i jean -samlingen din. Dette kommer i ape -vaskemønster av jeans, det gir også gode anmeldelser fra seerne dine.

11. Baggy Green Jeans:

Baggy Green Jeans

Menn og kvinner foretrekker å ha baggy jeans i cargo -stil i kolleksjonen. Denne flotte damenes baggy jean i grønt er kult hele året. Den er romslig og har flere lommer. Det går bra med tanker.

12. Distressed Green Jeans:

Distressed Green Jeans

Du kan skaffe deg et par distressed jeans i grønt for å legge til den kule kvoten. Denne jeanen er revet flere steder og lager en ungdommelig stil. Jeanen går bra med hvite tanktopper.

13. Trykte grønne jeans:

Trykte grønne jeans

Kombiner denne nydelige trykte jeansen med vanlige topper, og du vil rocke somrene. Dette jeanset har den perfekte passformen og får deg til å se veldig elegant ut. Ha ett par trykte jeans i garderoben din, så blir det en god forandring.

14. Vaskede grønne jeans:

Vaskede grønne jeans

Menn kan gå inn for dette nye utseendet på grønne jeans. Denne vasket jeanen er den nye stilen som gjør bølger i motebransjen. Det vaskede utseendet har fargen litt falmet og materialet strukket for å gi følelsen av brukte jeans.

15. Tapered Green Jeans:

Tapered Green Jeans

Få et par av disse koniske grønne jeansene som utfyller utseendet ditt. Denne stilen er også flott for formell bruk. Så du kan koble den med formelle skjorter og gå inn til et møte med sjefene dine.

Grønne jeans er allsidige og gir en flott moteerklæring. Velg paret ditt fra et bredt spekter av alternativer. Det blekne, vaskede og urolige utseendet er flott for utflukter og fritidsklær. Mens de koniske og slanke passformene er gode for formell bruk.