Short Jeans är en definitiv go-to för varje säsong och oavsett din outfit kommer de i allmänhet att se bra ut. De är det bästa beslutet för alla evenemang. Med en mängd olika stilar och tillstånd av byxor att tänka på nuförtiden kan saker bli lite överväldigande. För att underlätta din framtida shoppingbakgrund, titta på hela manualen för olika typer av byxor för män och de bästa jeansbyxorna för din kroppssort.

shorts jeans

Kom ihåg var du bor när du letar efter byxor. Om du bor i en mer sizzling atmosfär, besluta om en lätt jean. Om du bor på en plats där vintrarna är långa och oförlåtliga, gå för jeans med en tyngre vikt för att inkludera något mer skydd.

Snygga och trendiga jeansshorts för män:

Här är de 15 typerna av trendiga herrjeansshorts med mönster som följer.

1. Lee Premium Denim Straight Shorts i jeans:

Lee Premium Denim Straight Shorts i jeans

Under en avsevärd tid har Lee varit känd för att ha gjort boskapets rustlers fantasijean. Lees nya korta jean har all stil som en city-slicker, men med cowpoke-kvaliteten som har gjort Lee till en ryggrad i denimvärlden så länge som 120 år.

2. Triumphant Selvedge Denim Short Jeans:

Triumphant Selvedge Denim Short Jeans

Selvedge -denim har förvandlats till dagens mönster i upphovsvärlden, sett på stora namnmärken. På grund av denna segerrika match behöver selvedge inte längre kosta dig dyrt. Denna matchning i 100% bomull har utseendet och känslan av en högre skördetröska, men ändå med en värdepunkt för alla ekonomiska planer.

3. Förläng Selvedge Jeans Shorts:

Förläng Selvedge Jeans Shorts

Denna tunna passformskombination med korta jeans herr är direkt från Japan, där de behandlar sig som ett konstnärligt uttryck. Ju mer du bär den här matchen, desto mer suddas det ut att ge det felfria, slitna utseendet. Dessutom har jeansshortsen något förlängning för en mer sympatisk passform och mer enkel utveckling.

4. Unika Shrink-to-Fit Jeans Shorts:

Unika Shrink-to-Fit Jeans Shorts

Levi’s har varit denim-märket för alla, från färgade trendiga människor till hemmafruar under en längre tid. Vad mer är, mot bakgrund av nuvarande omständigheter: den råa jeansen är gjord för att passa utmärkt till din kropp, oavsett din kroppssort? Levi föreslår att man inte tvättar dem utan torkar dem i solen för den perfekta passformen.

5. Thin Fit Stretch Jean Shorts:

Thin Fit Stretch Jean Shorts

Mäns shorts jeans har en närmare och tunnare jeanskänsla än de stora 501 -talet, så de är perfekta för mannen som letar efter en hipper vibe utan att ge upp Levis kvalitet.

6. Jeans i pulverblå tvättstretch:

Powder Blue Wash Stretch Shorts Jeans

De suddiga pulverblå tvättarna i denna Top man -skördetröska ger denim en mer nostalgisk 70 -talsstämning. Bomull och elastinblandning ger dessa byxor tröst av en bomullsgass medan de håller kylan av en anständig matchning av byxor. För ett mer modernt utseende, kombinera denna lätta tvättjean med en lätt tee och stick roll fixen.

7. Tråkiga blå stretchiga shorts i jeans:

Tråkiga blå stretchiga shorts i jeans

De korta jeansens minskade sy- och tråkiga blå nyanser gör dem idealiska för mer skräddarsydda män. En liten förlängning i flämtningen kompenserar för det smalare snittet på byxorna. Bär dem på avslappnade fredagar med en enkel fleecetröja eller vit säker, eller slit ut i slutet av veckan med din mest älskade bandskjorta.

8. Straight Fit Stretch Denim Jean Shorts:

Straight Fit Stretch Denim Jean Shorts

Mörka byxor är en extraordinär utgångspunkt om du är en för ytterligare överklassiga bitar. I ljuset av den ultraopartiska skuggningen kan du dra av en hawaiiansk skjorta eller en tryckt överrock utan att se för överdriven ut. Denna Kenneth Cole-match har en rak passform och tyngre väv för att göra den till ett otroligt slit-med-allt-alternativ.

9. Straight Fit Stretch Blasted Jean Short:

Straight Fit Stretch Blasted Jean Short

Den kraftiga fjädringen och den tvättade tvätten på dessa herrjeansshorts gör att de ser ut som om du gjorde dem i en högklassig vintage -butik, men den minskade kalven ger en helt avancerad kontur.

10. Tunna shorts med rak passform:

Tunna shorts med rak passform

Mavi jean var den mest populära vägen tillbaka i vår tween och ungdomar, men nu är de tillbaka och serverade ett par samtida alternativ för den spetsiga mannen. En bläckblå tvätt och känsliga borstade höjdpunkter ger denna tröja en allsidig älskad känsla.

11. Levi’s 510 Skinny Fit Shorts Jeans Herr:

Levi's 510 Skinny Fit Shorts Jeans Herr

De exemplariska jeansshortsen som du har haft sedan du var ung är tillbaka, men den här gången med en smalare passform i rumpan och kalvar som är något mindre retro och något mer spetsiga.

12. Korta jeans med konventionell passform:

Vanliga korta jeans

Du kan verkligen inte få mer värde för dina pengar än den nuvarande Land’s End -matchen med mörkblå denim. Märket har försökt att göra denim som är fantastiskt sliten, perfekt från racket. Dessutom sitter midjan högt upp på höfterna för en skyddad passform.

13. Tunna smala 5-fickor mini-Jean-shorts för kvinnor och män:

Thin Skinny 5-Pocket Mini Jean-shorts för kvinnor och män

Dickies har under en längre tid varit känt som ett märke som tillverkar kvalitetsindustriellt arbete. Dessutom är det precis vad du får med Dickies form av den exemplariska 5-take jeanen. Denim är tyngre genomgång och avsedd att tåla lång slitage.

14. Standard Fit Denim Jean Short:

Standard Fit Denim Jean Short

Kombinera den tråkiga indigo-jeansen med ett tryckt fästelement för en idé som inte kräver idé i slutet av veckan.

15. Förläng shorts med twill -jeans:

Extend Twill Jeans Shorts

För hjältarna bland oss, eller helt enkelt individerna som gillar en anständig shake -show, är Topmans hela mörka tunna jeans perfekt för personer som behöver en jeans med en touch av kant. Lättare recension bomull och lycra mix gör dessa byxor betydligt mer skonsamma än de tunna byxorna i vår barndom.

Korta jeans dök upp på män i ett växande återkommande. Alla mönster passar inte varje människa och hans kroppsform, men det är okej med motiveringen att det finns många olika sortiment av herrjeansshorts som alla är distinkta för varandra. Trots att byxeshorts män har funnits ganska länge måste den nuvarande statusen som en go-to-stil vara synonym med standardbekräftelse.