En trend som ofta bärs i länder som USA, Latinamerika och Europa som nu också blir ganska populär i asiatiska länder är Capri -jeansdesignerna. De kommer vanligtvis med en längd av byxorna är mellan knäet och vaden eller säga fotleden.

Bästa Carpi -jeans för kvinnor:

Här är några attraktiva mönster av jeans capri för kvinnor som kan hjälpa dig när du köper en åt dig.

1. Capri jeans med dragkedja:

Capri jeans med dragkedja

När dragkedjor läggs till caprisen höjer det även de enklaste Capri -mönstren till något snyggt. De vanliga jeansen har en dragkedja nedanför på utsidan som kan lämnas öppen eller stängd för att ge en unik design. Få hans design på din vardagliga outfit.

2. Hopfälld knälängd Capri:

Vikad knälängd Capri

En funky capri jean för damdesign som mestadels väljs av college -tonåringarna är jeansen som kommer med en vikt ände till knälängden. Prova detta mönster för dina högskoledagar, få vit topp på blåfärgad Capri jean.

3. Fjäder Capri Design:

Fjäder Capri Design

En populär design gjord på Capri med hjälp av ett blad är den fjädrade Capri -designen. Medellånga jeans Capri får bladstickor som lämnar med ett fjäderliknande utseende på benen med vikta ändar i vitt. Denna typ av design hade gjort på ett unikt sätt, något annorlunda men snyggt mönster tillgängligt på marknaden.

4. Lös Capri -design:

Lös Capri -design

Vill du ge dig själv en titt på 90 -talet! De lösa jeansen Capri för kvinnor passar vad de bär. Capri får en midja i gummi med löst sittande uppifrån och ner som gör bäraren bekväm. Om du behöver bra, bekväm lös Capri, prova den här typen av design för din dagliga outfit.

5. Wash Crop Capri Design:

Tvätta Crop Capri Design

Tvättgröda capri jeans för kvinnor är det främsta valet för de unga tonåringar som letar efter lite fläckar i deras slitage. Capri har beskuren design vid låren och nära knäna. Om du planerar en utflykt med dina vänner får du dessa jeans för att visa upp din klädkänsla.

6. Goosy Black Capri:

Grym svart Capri

Svarta mönster i Capri jeans, kvinnor tillverkade i sammet, ger dig ett designerlook. Capri får flera fickor i olika stilar, bundna med ett bälte i den nedre änden. Du kan använda vilken topp som helst eller tees på svart färgbyxa, den här Capri -stilbyxan är riktigt bra i svart färg. Du får ett friskt utseende efter att ha använt denna svarta Capri -jeans.

7. String Tied Capri:

Strängband Capri

Vita Capri -jeans i bomullsjeansmaterial skulle säkert vara den bästa klädseln för somrar eller yrkesstrand. Capri får ett knutet slut på knäna med fyra fickor, två på båda sidorna. Under sommarsäsongen kan kvinnor prova denna Capri i vit färg för strandutflykter eller vandring också.

8. Blommig Capri Design:

Blommig Capri Design

Blue jean capris gjord med en kombination av bomull och jeans är vackert dekorerad med blommiga tryck på den. Knälängden Capri i marinblått får ljusblå blommotryck med dubbla fickor bakom. Slim fit kvinnor kan prova detta mönster för hennes vanliga användning; du kommer att få stretchbar blommönster i Capri -jeans.

9. Wings Capri Design:

Wings Capri Design

Den blå jean caprisen har en vingar design på den för att ge den en änglalik utseende. Hudpassningen Capri är kantad med vingar på sidorna och på fickorna med små silverpärlor som höjer deras utseende i hög grad. Denna stil föredras mest av college -tjejer, som gillar att utforska sin skönhet med sina modetrender.

10. Nödvändiga Capri -jeans:

Bedrövade Capri -jeans

Kvinnors jean capris med vristlängd ger en perfekt design för utflykter på stranden. Monkey wash -jeansen har en samlad krypad design på baksidan i slutet. Detta mönster är mer känt bland tjejer; få denna design för din vanliga promenad.

11. Säck Capri Design:

Säck Capri Design

Capri som förblir tätt uppifrån och nedifrån ger bäraren ett säckliknande utseende. Den jazzy Capri i mörkblå får sidfickor med ett avgränsat sidoutseende med elastiska knutna ändar för att ge den en perfekt säckdesign. Om du inte vill att ditt lår ska passa mer får du den här designen för att känna komfort för ditt lår.

12. Päls Capri Design:

Päls Capri Design

En kombination av denim och päls skulle säkert ge din enkla Capri ett fantastiskt utseende. Capri med knälängd får blommig sömmad dekoration på låren tillsammans med en avslutning på kul under i brunt som gör det rytmiskt. Den här typen av mönster används mestadels av små barn eller unga tjejer. Detta är en modetrend som visar ditt modeuttalande.

13. Svartvitt Strip Capri Design:

Svartvitt Strip Capri Design

Svartvitt Capri jeans design med ränder mönster och förlora passform gör det mer bedårande för en fest look. Capri ges horisontella och vertikala ränder för att dela Capri i olika delar. Få denna design i din klubb deltid eller så kan du också använda den på dansgolvet.

14. Lila Curvy Capri:

Lila Curvy Capri

Lila jeans Capri -byxor har alltid stulit olika kvinnors hjärtan. Den kurviga Capri kommer med en plusstorlek som ger kvinnor med tung kropp ett förenklat utseende. Kurvorna på Capri gör att det händer för fester.

15. Retro Capri Design:

Retro Capri Design

En hög midja Capri jeans damdesign när den får ett rosettband ger en retro touch till din outfitkollektion. Capri får en knälängd med en röd och vit låddesign bunden på ändarna och i midjan.

Capri -jeansen kommer med flera material som bomulls jeans, jeans, denim, bomull, syntet och mycket mer, som kan väljas enligt önskad passform eller design som du letar efter. Monkey wash, distressed, stilettos, ripped, etc. är några spårdesigner på Capri -marknaden.