Den vintergröna trenden med märkesjeans är också på modet för närvarande. Marknaden i dessa dagar har många designer märkes jeans namn för att få dig att skilja sig från mängden. Jeans kommer aldrig att vara föråldrade från modevärlden. Men jeansmärkena spelar stor roll när man väljer jeans. Med utbudet av tillgängliga märken kan det vara svårt att välja rätt. Valet av märken för jeans som är både hållbara och etiska i sin kärna ökar nu, och de finns i en rad olika färger, nyanser, mönster och mönster.

Jeansmärken i Indien

Låt oss först kategorisera jeans i en enkel 2-stjärna, 4 stjärnor och ett 6-stjärnigt betyg. Att klassificera de två stjärnklassade jeansen kommer att kosta lågt, medan de fyra stjärnklassade och sexklassade jeansen kommer att kosta högre. Vidare kan det läggas till med guldstjärnan att ingen har råd med skräddarsydda jeans. Medan du handlar på nätet efter högkvalitativa jeans som Diesel -jeans, Lyle -jeans och Scott -jeans, bör du titta på auktoriserade återförsäljare som hade online -portaler. Även om jeansen har kommit som en status idag, har det visat sig vara den trendiga världens vardagskläder. Här får du de 25 bästa och bästa jeansmärkena. Gå och leta!

Kända märkesjeans för både män och kvinnor:

Det finns många märken av jeans tillgängliga som Levi’s, Lee, Movi, Diesel, etc. Dieseljeansens historia började i Italien 1955 med det framtida etablissemanget, men det kan verkligen inte vara rättvist att diskutera Diesel utan att nämna dessa jeansmärken. Naturligtvis gör Diesel jeans av hög kvalitet dig bekväm när du bär den. Colins jeanmärken hade valt rätt marknadsföringsstrategi från början. Till skillnad från de andra turkiska tillverkarna av Denim kommer detta att vara av god kvalitet och billigt. Mavi jeans är de ledande och sålda i handelscentra. Wrangler är ett av de tre mest populära amerikanska jeansmärkena. Särskilt har detta varit känt väl för cowboy -stilen. Ta en titt på de 25 bäst märkta jeansnamnen som är populära på marknaden idag.

1. LEVI’S:

Levi’s

Levi’s är utan tvekan ett av de mest sålda denimmärkena i världen! Det har till och med det allra första patentet på idén att använda nitar på herrjeans. Levi’s har också rykte om sig att lansera många speländrande mönster och stilar, som vi, den moderna generationen, njuter av idag. De har många butiker i hela Indien och säljer olika varianter av jeans, t-shirts och andra varor.

Här är några märkbara funktioner hos Levi’s:

 • Levi Strauss ikoniska tvåhästs logotyp finns på varje byxas baksida.
 • Röd flik, som identifierar Levs produkter från andra företag.

Läs mer: Populära Levis -jeans för män och kvinnor

2. DIESEL:

Diesel

Renzo Rosso grundade företaget år 1978. Diesel är ett av de dyraste jeansmärkena i världen. De börjar från några tusen rupier till upp till till och med en lakh, vilket gör dem utom räckhåll för den vanliga publiken. Detta lyxmärke är känt för sina bekväma och långvariga tyger.

Så här kan du identifiera Diesel Denim:

 • En etikett på insidan har en huvudsymbol och läser “Diesel-only-modig-diesel”.
 • En logotyp på framfickan med en “D” -symbol i rött.
 • Märkesstick, knappar och dubbar på byxorna.
 • Känd för sitt naturliga förtvättade och blekta utseende.

3. WRANGLER:

Wrangler

Wrangler -jeans är kända för sina innovationer inom cowboy- och arbetsklädersim. Det gjordes först av Bluebell, som förvärvade Casey Jones på 1940 -talet. De är tillgängliga över hela världen och är kända för sina bästa jeansjeans. Varje byxa är handgjord till perfektion för att erbjuda överlägsen passform och stil. De erbjuder en mängd olika nyanser som sträcker sig från de ljusare nyanserna till den mörkare änden av spektrumet.

Här är vad kunderna älskar med det här märket:

 • U-fit grenen i dessa jeans är känd för att erbjuda överlägsen komfort.
 • En grundlig passformsguide av märket för att hjälpa kunderna att köpa rätt.
 • Flexibelt material som passar din kropp bra.

4. LEE:

Lä

Lee är ett jeansmärke som är känt för sin innovation, kvalitet och kundnöjdhet. Detta företag grundades 1889 och baserade sig i USA. Det erbjuder ett brett utbud av produkter för män och kvinnor, som håller sig i linje med dagens trender. Tillsammans med bottenslitage är detta märke också populärt för sina overaller, accessoarer och tröjor.

Lee jeans är gjorda med hög stretch denim för större flexibilitet. Det extremt mjuka tyget erbjuder varaktig komfort, och det flexibla midjebandet accentuerar dina kurvor.

5. SPYKAR:

Spykar

Spykar är ett indiskt varumärke som konkurrerar med högprofilerade märken som Levis och Pepe Jeans. Det lanserades 1992 och har för närvarande mer än 250 butiker i landet. Spykar är känt för sina robusta tyger och väl skräddarsydda jeans. Varumärket strävar efter att hänga med i förändrade tider och erbjuda kvalitetsmaterial till överkomliga priser.

Nyckelfunktioner:

 • Ett lågbudgetmärke som producerar fantastiska produkter av internationell standard
 • Utmärkt passform, med ett brett urval för män

6. PEPE JEANS:

Pepe Jeans

Pepe Jeans är ett denimmärke i London, som tätt konkurrerar med Levis på jeansmarknaden. Det har flera butiker över hela världen och i Indien, som säljer casual jeansskläder och accessoarer. Pepe tillhör segmentet överkomligt och lyxigt och är känt för sina snygga produkter, särskilt i damavdelningen!

Märket är känt för sina superstretchiga smala jeans som marknadsförs under Powerflex-denim. Ett antal snitt och passformar är skräddarsydda för att passa varje kroppstyp och form. En annan höjdpunkt för företaget är dess miljömedvetna verksamhet. Nyligen har den lanserat Tru-Blu-teknik som använder noll kemikalier och mindre vatten för att göra denim.

7. FLYGANDE MASKIN:

Flyg maskin

Flying Machine är ett hemodlat varumärke, som är en division av Arvind Mills. Det kallar sig ett “garanterat varumärke” som är tillgängligt till ett rimligt pris. Varumärket tror på att förnya sig för att vinna lojaliteten hos tusenåriga generationen. Flying Machine är definitivt på väg att bli en trendsättare bland Desi -jeansmärkena med moderna snitt och stilar.

Varumärket riktar sig till en åldersgrupp på 16-30 år och erbjuder fler ungdomscentrerade produkter. Tillsammans med denim tillverkar märket också t-shirts, skjortor och accessoarer, som alla tillgodoser högskolan och den unga generationen.

8. DENIZEN:

Denizen

Denizen är ett billigt denimmärke från det mycket populära Levi Strauss och Co. Företaget strävar efter att tillhandahålla tyger av hög kvalitet till överkomliga priser. Varje tyg är utformat för att “passa” in i din dagliga rutin och erbjuder oslagbar stil utan kompromisser. Det är inte allt! Du får fantastiskt unika passformar och ett brett utbud av stilar som passar dina behov!

9. NUMERO UNO:

Numero Uno

Numero Uno är ett av de tidigast kända indiska denimmärkena, som började sin resa 1987. Den erbjuder jeans i klass tillsammans med många andra produkter. De erbjuder ett brett utbud av mönster som kommer med bättre skräddarsy för varaktig komfort. Den riktar sig främst till de modekunniga ungdomarna i landet genom att erbjuda ett överlägset utbud av casual jeans.

10. MUFTI:

Mufti

Många av er kommer att bli förvånade över att veta att Mufti är ett desimärke! ja! Du hörde rätt! Den lanserades 1998 av Kamal Khushlani för att ge en radikal klädlösning till den moderna mannen. Varje produkt är utformad för att få den att se annorlunda ut än vanligt mode. I själva verket sägs idén om stretchjeans också vara tänkt av Muftis team, som andra denimmärken senare antog.

Tillsammans med ett brett utbud av jeansbyxor är Mufti också känd för sina T-shirts, shorts, skor och andra tillbehör.

11. LOUIS PHILIPPE:

Louis Philippe

När det gäller fina kläder för ett gentlemanliknande utseende kan man inte förbise Louis Philippe! Märket premium herrkläder är ett tillhörande företag till Madhura Fashion and Lifestyle och är känt för sina förstklassiga tyger och precisionssnitt. Företaget kallades LP av sina kunder och partners, varumärket som lanserades 1989 namngavs efter Louis Phillipe, en fransk kung.

Tillsammans med det formella slitsegmentet är LP också populärt för sin lyxiga denim, som ingen annan. Den mjuka konsistensen, skickliga skräddarsy och samtida finish på denim gör den till ett av de mest eftertraktade jeansmärkena på den indiska marknaden.

12. TOMMY HILFIGER:

Tommy Hilfiger

Med över 1400 flaggskeppsbutiker i cirka 90 länder är Tommy Hilfiger utan tvekan ett av de mest sålda varumärkena i världen. Det är baserat i USA och är ett premiumklädföretag för både män och kvinnor. De flesta av denim som tillverkas av märket påverkas av vanligt amerikanskt mode. Speciellt Tommy’s Slim -jeans är ganska populära bland kunder som lovar att aldrig prova andra märken igen.

Tommy Hilfiger behandlas som ett lyxmärke på indiska och säljer dyrt jeans jämfört med andra märken på samma marknad.

13. SUPERDRY:

Super torr

Superdry är ett brittiskt klädmärke som nyligen gjorde sitt intåg på den indiska modemarknaden. Det samarbetade med Reliance Brands Ltd. Och har fått oväntade framgångar på en kort period. Superdry-jeans är särskilt populär för sina högkvalitativa tyger och ultramoderna snitt. Från vanliga passformar till smala och avsmalnande passformar, det finns en för alla!

Kolla in deras rippade denim, som är älskad av tusenårsgenerationen!

14. GISTA:

Gissa

Ett annat amerikanskt denimmärke som skapade ganska storm på den indiska marknaden är Guess! Det grundades ursprungligen 1981 av bröderna Marciano, som skapade den moderna versionen av Denim. De var föregångare i stentvätt, smal passform och tre blixtlåsbyxor, vilket blev en omedelbar succé. Gradvis har Guess blivit ett globalt livsstilsvarumärke, och denim fortsätter att skala av ställen, trots deras höga prislappar!

15. PETER ENGLAND:

Peter England

De flesta människor ser Peter England som ett formellt klädmärke för män. Men den avslappnade linjen, särskilt denim, är lika populär. De flesta kontorspersoner väljer Peter England framför andra märken för sina standardiserade mönster och snitt. Det prisvärda sortimentet kan bäras som ett 9 till 5-slitage och omvandlas till en casual ensemble efter kontoret med minimal ansträngning. Med ett snyggt utbud av tvättad denim och passformar som erbjuds till ett medelhögt prisklass kan man inte ignorera detta märke!

16. U.S. POLO ASSN:

U.s. Polo Assn

Den amerikanska Polo Assn. är ett officiellt märke för kläder och accessoarer från United States Polo Association. Denimet är ganska högt prissatt men värt vartenda öre för sin långvariga och överlägsna komfort. Du kan enkelt se kvalitetsskillnaden med andra märken med textilens struktur och den håriga passformen. Du kommer att bli glad över att hitta ett brett utbud av denim i en myriad av blå nyanser som passar alla dina humör och tillfällen!

17. VARA MÄNNISKA:

Vara mänsklig

Letar du efter ett varumärke med ett syfte? Att vara människa, det är det! Det populära klädmärket är en del av Being Human – Salman Khan Foundation, för vilken superstjärnan också är varumärkesambassadör. Det är känt för sina fritidskläder, inklusive denim, skapade med hjälp av ett framåtsträvande tillvägagångssätt. Alla produkter som tillverkas av detta företag överensstämmer med strikta internationella standarder för att ge dig pengarna.

Så, om du vill se bra ut, tillsammans med att göra gott mot samhället, välj sedan denna “Klädlinje med hjärta”!

18. DNMX:

Dnmx

DNMX är ett internt denimmärke av Reliance Trends, som fokuserar på snyggt urbant slitage. Företaget erbjuder ett brett utbud av jeans som passar alla dina modebehov. Från klassisk blå denim till hårt nödställda jeans och till och med corduroy denim, det finns en för alla. Vad mer? Märket erbjuder också olika skjortor, t-shirts och huvtröjor för att skilja dig från mängden och få dig att se din avslappnade bästa ut!

19. WROGN:

Wrogn

Det är dags för Virat Kohlis fans att glädjas! Wrogn är ett klädmärke som skapades av det indiska teamet Captain, Mr Kohli själv! Med banbrytande mönster som väcker en urban charm lovar varumärket att skilja dig från den vanliga publiken. Till och med dess denim-segment blir allt populärare bland ungdomarna för sina otroliga passformar och tusenårsvänliga mönster. Så, om du vill få den enkla killen bredvid, är Wrogn ditt varumärke!

20. INDISKT TERRÄN:

Indisk terräng

Som namnet antyder är Indian Terrian ett desi -klädmärke som grundades av Venky Rajgopal. Företaget fokuserar på att möta modebehoven hos män som ständigt är i rörelse! Kläderna är utformade för att få dig att se snygg ut utan att kompromissa med komfortfaktorn. Som en del av segmentet fritidskläder erbjuder märket också ett brett utbud av denim som har ett elegant och elegant utseende.

21. INTEGRITI:

Integriti

Integriti är ett casual klädmärke från Kewal Kiran Clothing Ltd., en av landets största textiltillverkare. Det lanserades 1998 och tillgodoser övervägande stilen hos unga kunder i åldrarna mellan 25 och 40. De innovativa mönsterna är prisvärda för att göra dem tillgängliga för massorna utan att kompromissa med kvaliteten. Tillsammans med smarta casuals erbjuder märket också en cool samling jeans för att göra dig festklar!

22. ARMANIUTBYTE:

Armani Exchange

Själva omnämnandet av ”Armani Exchange” ringer en klocka hos tusenårsgenerationen! Varumärket har blivit synonymt med lyx, med sin dyra prislapp och extremt eleganta plagg. Etiketten lanserades 1991 och namngavs efter dess grundare- den ikoniska italienska designern Giorgio Armani. Denim tillverkad under detta varumärke är speciellt utformad för den yngre publiken. Armani Exchange har mer trendiga alternativ som kan nås för medel- och överklassen jämfört med de andra Armani-etiketterna.

23. LEE COOPER:

Lee Cooper

Visste du att Lee Cooper är ett av de äldsta märkena i världen? Denna etikett grundades 1908 i London och har en rik och härlig historia om att klä ut många generationer. Även om det började som ett arbetskläder, kom det in på denimmarknaden och bevisade sitt värde med tid och innovation. Vid 1940 -talet har Lee Cooper blivit synonymt med snygga jeansjeans för män och kvinnor.

Intressant Trivia: legendariska brittiska rockmusikartister bar Lee Cooper -jeans som Rolling Stones, Serge Gainsbourg etc. Varumärket kallar sig kopplingen mellan musik och mode!

24. G-STAR RAW:

G Star Raw

G-Star RAW är ett holländskt klädföretag som är mycket populärt för sin banbrytande denimdesign. Varumärket syftar till att skapa “lyxig denim för gatorna” genom att förvandla ett rått denimtyg till en snygg, bärbar bit. Det investerar mycket i innovation och teknik för att skapa sofistikerade mönster som aldrig setts någon annanstans. Kunderna älskar särskilt utbudet av tvättar och graderingar på denim, som ser ut som ett konstverk!

25. JACK & JONES:

Jack & amp; Jones

Jack & Jones är ett europeiskt klädmärke som är känt i Indien för sitt trendiga casual och formella slitage. Den kallar denimlinjen för “livets blod” av märket, vilket tyder på deras betydelse. High-end streetwear-denim speglar moderna vibbar för att tillgodose smaken hos den nya åldern! Det erbjuder också en oemotståndlig Vintage-kollektion av jeans som perfekt balanserar gammaldags charm med modern ideologi!

26. Mördare:

Mördare

Killer Jeans är ett annat känt denimmärke från Kewal Kiran Clothing Ltd. Det grundades 1989 när det fanns mycket begränsade alternativ för den unga publiken. Killer jeans har kommit med många ungdomliga mönster för 16 till 25 år för att fylla i det tomrummet. På nolltid har det blivit en av de största säljande denim i Indien, som perfekt fångade den upproriska smaken hos den moderna generationen.

Roliga fakta: Killer Jeans var den första i Indien som introducerade konceptet Shredded Jeans! Det fanns en enorm vurm för sina blekta, rippade och ännu mer tjurridna jeans, mycket radikala på den tiden.

27. AMERIKANSK ÖRN:

amerikansk örn

Om du tror på frihet och självuttryck genom kläder, kan American Eagle inte hoppas över! Detta amerikanska klädmärke är ganska populärt bland ungdomarna för sina uber-coola och extremt eleganta mönster. Det är ingen överdrift att konstatera att en del av denim som finns i AE -butiker inte kan hittas någon annanstans. Inte undra på varför tonåringar och ungdomar älskar detta märke så mycket och blir till sina lojala kunder!

Populära jeansjackor för män och kvinnor:

Medan varje märke har en signaturstil med jeans, förblir denimpassningen i stort sett densamma i tyg, teknik, finish eller snitt. Här är några av de vanligaste passformarna av jeans som finns i Indien (storleken varierar från märke till märke):

För män:

 • Avslappnad passform
 • Slim Fit
 • Lös passform
 • Smal passform
 • Avsmalnande passform
 • Boot Cut

För kvinnor:

 • Rakt ben
 • Boot Cut
 • Ankellängd
 • Mager
 • Full flare
 • Bredt ben
 • Pojkvän Jeans
 • Super smal

Dessa jeans finns i låga, medelstora och höga midjor som passar olika kroppstyper och individuella preferenser.

Förvandlade den här artikeln dig till en ”varumärkesmedveten” person? Inte konstigt! Dessa Top jeans -märken lovar bra kvalitet och det bästa utseendet inom din budget. Du kan köpa dem online eller i butiker med flera varumärken och flaggskeppsutställningslokaler. Om du alltid har drömt om att äga en märkesjeans och visa upp dem för dina vänner, kan det vara den bästa tiden att bestämma vilka som är för dig!

Idag finns många jeans tillgängliga från de dominerande märkena som har gjort en anmärkningsvärd notering i samhället. Det har accepterats som en statussymbol i våra vardagskläder, formella kläder och till och med affärsmiljöer. Men det rekommenderas starkt att lägga mer tid på att skaffa de bästa jeansmärkena. Vad som behöver mer uppmärksamhet när du väljer jeansen passar. Jeansmärket måste passa runt midjan och matcha höjden.

“Problemet med onlineportalerna är att du varken kunde röra eller känna produkten innan du köper den. När du planerar att skaffa tröjan till en jacka från Lyle och Scot är det kloka alternativet att tänka på den nya kollektionen som märket introducerade. Om du letar efter det bästa jeansmärket kan du välja de som finns tillgängliga från de olika märkena som Diesel jeans, Levi’s jeans, Lee, Sean jeans, Colins jeans, Mavi jeans och Wrangler jeans.

När det gäller etik och hållbarhet skapas inte alla jeanmärken lika. När du handlar jeans kommer det att vara fördelaktigt att skaffa de perfekta jeansen genom att spendera lite mer tid, vilket påverkar världen omkring dig positivt och ger dig den komfort som behövs. Jeans håller länge. Spendera lite mer och spara tid senare.