Jeans er en viktig bunn for alle, og hvis den er designet av store kjente merker enn passformen, ville kuttene og kvaliteten på antrekket være fantastisk. Blant store merker er Donna Karan New York (DKNY) et velkjent og høyt verdsatt merke som har spesialisert seg på dufter, sko, håndvesker, klokker og mange andre sammen med jeans for både menn og kvinner. Grunnleggeren av selskapet, amerikansk designer har navngitt merket på navnet sitt, og det har utsalgssteder over hele verden og har til og med sine produkter i store butikker også.

Siste DKNY Jeans for kvinner og menn:

La oss se på de 9 forskjellige typene DKNY -jeans for både menn og kvinner.

1. Amazing Fit DKNY Jeans for kvinner:

Amazing Fit DKNY Jeans for kvinner

Jeans er tilgjengelig i mange farger, men den vanligste fargen er blå eller forskjellige blå nyanser da den gir brukeren en fin følelse og utseende, og denne fargen kan prydes ved enhver anledning. Denne DKNY -jeanen har en høy passform og ser nådig ut på hver kvinne, og når den kombineres med noen topper gir den et hyggelig utseende til kvinner.

2. Imponerende DKNY -jeans for kvinner:

Imponerende DKNY Jeans for kvinner

Tungbygde kvinner nøler med å bruke jeans på grunn av den brede strukturen, men dette merket oppfant fantastiske jeans for dem, slik at de til og med kan bruke jeans som ser bra ut som andre. Denne jeanen har slips og dørtrykk og passform og snitt på antrekket gir hunnene et slankere utseende, det er skjønnheten i dette merket.

3. Attraktive DKNY -jeans for kvinner:

Attraktive DKNY Jeans for kvinner

Merket oppfinner nye ideer og prøver å gi produktene et nytt utseende, slik at det ser helt annerledes og fantastisk ut enn andre. Denne kjæresten jean har en slank passform og de kule utsmykningene får den til å virke unik fra andre.

4. Fantastiske DKNY -jeans for kvinner:

Fantastiske DKNY Jeans for kvinner

Siden mange kvinner vil ha jeans som får den slanke figuren til å virke mer tiltalende, og den kan lett trekke annen oppmerksomhet. Denne skinny tette mørke jeanen er perfekt for dem, da den klemmer kroppen din og gir den en god form.

5. Flared DKNY Jeans for kvinner:

Flared DKNY Jeans for kvinner

Dette er jeansene som gir deg et retro -utseende og gir et syttitalls -utseende, og du kan verne om disse øyeblikkene ved stylingen din. Disse flared jeansene ser fantastisk ut på hver kvinne, den kan kombineres med høye hæler og få deg til å se mer glitrende ut i mengden.

6. Utrolige DKNY Jeans for menn:

Utrolig DKNY Jeans for menn

Alltid favoritt og ekstremt behagelig er disse jeansene for hver mann som motstår seg selv med å bruke tynne, tette jeans da de ikke er komfortable i den. Denne jeanen er designet i rett kuttmønster og er til og med tilgjengelig i mange farger, og gutta kan velge den som passer deres utseende.

7. DKNY Stretchable Jeans for menn:

DKNY Stretchable Jeans for menn

Disse er den ultimate og stilige jeansen i pluss størrelse, og den uvanlige fargen på antrekket får det til å se mer bemerkelsesverdig ut. Denne mørke bronsegrønne stretchbare jeanen er ganske avslappet når den bæres, og de to store lommene foran gir et fresende utseende til alle menn.

8. Musserende DKNY -jeans for gutter:

Mousserende DKNY Jeans for gutter

Nå elsker dagens unge gutter og jenter å ha på seg slitasje som er revet eller knust da det gir dem et unikt og kult utseende, denne skapelsen gir brukeren et fantastisk utseende og er et ideelt valg for unge og kjendiser som setter pris på denne typen underdeler.

9. Fabelaktige DKNY Jeans for menn:

Fantastiske DKNY Jeans for menn

Sist men ikke minst er dette en annen nydelig jeans for menn hvor kunstnerisk broderi er laget på antrekkets lommer som gir brukeren et forbedret utseende.

Jeansen og andre produkter av dette merket er tidløse og er til og med unike å se ut og blir elsket og elsket av både menn og kvinner. Selskapet har spesialisert seg på jeans og gir brukeren et moderne utseende og får dem til å føle seg spesielle på alle måter.