Jeans har förändrats från arbetskläder till vardagsstil, jeansens design har förändrats dramatiskt från början av 50 -talet till nuvarande trend. Ett par jeans är alltid att se i herr- och damlistan. Har du någonsin tänkt på vad som är skillnaden mellan olika stilar och design på ett par jeans? Vilken typ av jeansmönster passar antingen Skinny, Flared, Wide leg designs till vilken typ av kroppsfigur? Att veta om olika typer och utformningar av jeans med raka ben för att lägga till i herr- och kvinnors garderobssamlingslista.

raka jeans

Formella och avslappnade jeans med raka ben för män och kvinnor:

Här är topp 9 Straight jean påpekad för en lycklig shopping!!

1. Skinny-Straight Leg Jeans för kvinnor:

Skinny-Straight Leg Jeans för kvinnor

Smala raka jeans är de mest sålda kläderna i ett textilutställningslokal. Eftersom det är tätt kroppspassande och avsmalnar vid fotleden som får fram figuren perfekt och detta gör de unga tjejerna galna. Smala jeans med en formell eller avslappnad topp går mycket bra med ett smalt bälte.

2. Manschett-raka ben jeans för kvinnor:

Manschett-raka ben jeans för kvinnor

Raka jeans för kvinnor är vanligtvis långa för tjejer eftersom det inte är specialtillverkat och traditionellt. För att göra det mer modernt, manschetten i jeansen gör en enda hög manschett. Manschetten i jeansen innan du bär den ger ett bättre utseende. Cuffed jean passar bra med minimalistiska stövlar eller ett par klackar.

3. Flared Straight Women Jean:

Flared Straight Women Jean

Denna typ av jean kallas också Bell bottom jean. Det blossar ner i knäet och sett bakifrån eller framifrån bildar det en klockformad. Övre ben- och lårregionen är täta och höga fläckar ner. Nyligen är fläckarna måttliga och de kallas boot cut jean.

4. Breda raka benjeans:

Jeans med breda ben

Denna typ av jeans har en bred omkrets, hela byxans längd. Extremt bred omkrets mer än 20 tum blir som en baggy byxseffekt. Detta bärs av tjejer snarare än pojkar.

5. Vita jeans med raka ben för tjejer:

Vita jeans med rak ben för tjejer

Denimjeans är vanligtvis i blå färg, men sedan slutet av 80 -talet har vit jeans också blivit trendig. White jeans bärs oftast av flickor och kvinnor än män. Mestadels under de senaste åren bär de unga tjejerna under officiella festmöten eller för orsaksslitage än som en officiell outfit.

6. Mäns svart raka ben Jean:

Herr svart rakt ben Jean

Svart är alltid en favoritfärg av både män och kvinnor, samma teori gäller för att välja svarta raka jeans. Eftersom svart passar bra med nästan alla färgskjortor, hämtas det direkt för någon form av casual eller officiell outfit. Rak jean med medelhöjd bärs mestadels av båda könen.

7. Jeans med låg midja för män och kvinnor:

Jeans med låg midja för män och kvinnor

Denna typ av jeans är populär bland båda könen eftersom den sitter ner i midjan, Curvy -figuren av kvinnokroppen framträder vackert, tjejer föredrar att ha smal jeans med låg midja och tätt passform vid midjan, men killar föredrar att ha lösa raka jeans med låg midja.

8. Medium Rise Straight Jean:

Medium Rise Straight Jean

Den här typen av jeans bärs oftast av män och kvinnor, eftersom den blinkar när den böjer sig ner. Jeanen bärs i naturlig midja, den vanliga stigningen är mellan 9 och 11 tum från grenens söm till toppen av midjebandet.

9. High Rise Straight Jean:

High Rise Straight Jean

Det definieras som längre än 10 tum stiga byxor över midjelinjen. De har nyligen blivit mycket populära bland unga tjejer med en kort tang topp. Benen kan vara mager eller blossade ut. Den nya trenden kommer ut med nitar och knappar vid den högre midjelinjen.

Jeans kommer alltid att vara på mode på grund av dess bekväma och hållbarhet i det tjocka materialet. Vård och slitage är en av de viktiga punkterna för att behålla konsistensen. Råd tvättas mindre ofta. Varm dag, smutsigt jobb betyder sjung för att tvätta dina jeans. Kall dag, kontorsjobb? Kanske kan du bära dem två gånger eller mer.