Jeans har endret seg fra arbeidsklær til hverdagsstil, jeanens design har endret seg dramatisk fra begynnelsen av 50 -årene til dagens trend. Et par jeans er alltid å se i klærlisten for menn og kvinner. Har du noen gang tenkt på hva som er forskjellen mellom forskjellige stiler og design av et par jeans? Hva slags jeanmønster er enten Skinny, Flared, Wide leg -design som passer til hva slags kroppsfigur? For å vite om forskjellige typer og design av rette ben jeans for å legge til herre og kvinners garderobe samling liste.

rette jeans

Formelle og uformelle straight leg -jeans for menn og kvinner:

Her er topp 9 Straight jean påpekt for en lykkelig shopping!!

1. Skinny-straight leg jeans for kvinner:

Skinny-straight leg jeans for damer

Skinny straight jeans er de mest solgte klærne i et tekstilutstillingsrom. Siden det er tett kroppspassing og avsmalner i ankelområdet som får figuren perfekt frem, og dette får de unge jentene til å gå amok. Skinny jeans med en formell eller uformell topp går veldig bra med et tynt belte.

2. Mansjett-rette benjeans for kvinner:

Mansjett-rette benjeans for kvinner

Rette jeans for kvinner er vanligvis lange for jenter siden det ikke er skreddersydd og tradisjonelt. For å gjøre det mer fasjonabelt, mansjett jeanen og lag en enkel, høy mansjett. Mansjetten på jeansen før du tar den på gir et bedre utseende. Jeans med mansjetter passer godt til minimalistiske støvler eller et par hæler.

3. Flared Straight Women Jean:

Flared Straight Women Jean

Denne typen jean kalles også Bell bottom jean. Det blusser nedover kneet, og sett bakfra eller forfra danner det en klokkeformet. Overbenet og lårområdet er stramme og høye bluss ned. De siste blussene er moderate, og de kalles boot cut jean.

4. Brede rette benjeans:

Jeans med brede bein

Denne typen jean har en bred omkrets, hele buksens lengde. Ekstremt bred omkrets mer enn 20 tommer blir som en baggy bukseffekt. Dette brukes av jenter fremfor gutter.

5. Hvite straight leg -jeans for jenter:

Hvite straight leg -jeans til jenter

Denim jeans er vanligvis i blå farge, men siden slutten av 80 -tallet har hvit jean også blitt en trend. Hvit jean er oftest brukt av jenter og kvinner enn menn. Stort sett de siste årene de unge jentene har på seg under offisielle festmøter eller for årsaksslitasje enn som et offisielt antrekk.

6. Mens svart rettben Jean:

Svart, rett ben Jean

Svart er alltid en favorittfarge blant både menn og kvinner, den samme teorien gjelder for valg av svarte rette jeans. Siden svart passer godt til nesten alle fargeskjorter, blir det plukket opp umiddelbart for enhver form for uformelt eller offisielt antrekk. Rett jean med middels høyhet brukes hovedsakelig av begge kjønn.

7. Jeans med lav midje for menn og kvinner:

Jeans med lav midje for menn og kvinner

Denne typen jeans er populær blant begge kjønn siden den sitter i midjen, Curvy -figuren av kvinnekroppen er vakkert frembrakt, jenter foretrekker å bruke skinny jeans med lav midje og tettsittende i midjen, men gutta foretrekker å bruke løse rette jeans med lav midje.

8. Medium Rise Straight Jean:

Medium Rise Straight Jean

Denne typen jean brukes vanligvis av menn og kvinner, siden den blinker ut mens den bøyer seg ned. Jeanen er slitt i naturlig midje, den vanlige stigningen er mellom 9 og 11 tommer fra skrittsømmen til toppen av linningen.

9. High Rise Straight Jean:

Høyhøyde straight jean

Det er definert som lengre enn 10 inches stige bukse over midjen. De har nylig blitt veldig populære blant unge jenter med en kort tang -topp. Bena kan være tynne eller blusse ut. Den nye trenden kommer ut med nagler og knapp i den øvre midjen.

Jeans vil alltid være på moten på grunn av komforten og holdbarheten til det tykke materialet. Pleie og slitasje er et av de viktige punktene for å beholde teksturen. Råd vaskes sjeldnere. Varm dag, skitten jobb betyr å synge for å vaske jeans. Kald dag, kontorjobb? Kanskje du kan bruke dem to ganger eller mer.