Det kan virke som det var bare i går, da du begynte å date denne fyren. Men det er allerede et år nå. Det første jubileet med kjæresten din og du vil gjøre det veldig spesielt for ham. Så hva får du ham?

jubileumsgaver til kjæresten

Vis kjærligheten din til kjæresten din ved å gi ham ting som er nyttige og fulle av kjærlighet. Gi kjæresten din spesiell behandling på jubileumsdagen din. Gift -alternativer vil gi deg en idé.

Her er en liste over få ting som kan gjøre gode jubileumsgaver

Tips for å gjøre dagen hans best:

Jubileumsgaver for å gi kjæresten din er sentimentale ting. Disse kan være nyttige eller bare for et minne. Uansett må de være romantiske og kule.

1. Jubileumsklokke som gave til kjæresten:

Her er en kul måte å gi en klokke til kjæresten din på jubileet. Legg klokken i en nydelig eske og legg til en søt romantisk lapp på forsiden. Dette er en flott jubileumsgave til kjæresten. Gutter liker å bruke forskjellige klokker som en mote, så denne vil sikkert kjæresten din like.

2. Bilde collage:

Få alle bildene av året din sammen og kompilere den i form av en collage. Collagen kan være i form av nummeret som representerer jubileumsåret. Legg til i små hjerter og nydelig lapp også. Lag denne jubileumsgaveideen til kjæresten din. Få få unike bilder av dere begge, og lag en god collage eller tilpass etter eget valg.

3. Lotteri -vinn billetter:

Dette er en søt og morsom måte å ønske deg kjæresten på. Få mange lodd og stempl dem sammen. Legg deretter til en lapp som sier at du har vunnet i lotteriet ved å møte ham. Denne gaven til kjærestenes jubileum er virkelig unik og spesiell. Denne er en god idé å imponere kjæresten din på jubileumsdagen.

4.365 grunner til å elske:

Denne DIY -gaven er veldig dyrebar, da den innebærer mye innsats på dine vegne. Her har du en eske fylt med 365 notater som sier hvor mye du elsker kjæresten din. Denne jubileumsideen for kjæresten er perfekt og får ham til å svømme over deg mer.

5. Løpesko:

Fortell ham hvor mye du elsker ham ved å gi ham et par joggesko med lappen som sier hvor heldig du er at han løp inn i deg. Dette kan være en måneds gave til kjæresten på jubileum. Skoene kan være stilige og sporty. Hvis han liker å bruke sko til sin vanlige dag, vil han sikkert gi deg gode kommentarer.

6. Gavekurv:

Lag en flott gavekurv til ham som er fylt med godbiter som sjokolade, kaker og godteri. Kurven kan ha små notater på hver av elementene med sære morsomme biter. Dette kan være den beste jubileumsgaven til kjæresten, spesielt hvis han elsker søtsaker.

7. Dekorert seng:

Dekorer sengen med søtsaker og godteri plassert i form av bokstaver. Ordene kan være ‘elsker deg’ eller ‘du er så søt’. Dette er en kreativ jubileumsgave til kjæresten. Sengen kan også dekoreres med roser og blomster for en mer romantisk gest.

8. Ølpakker:

Seks måneders jubileum kan feires med en pakke med seks ølbokser. Disse kan dekoreres og merkes for å bli tilpasset. Små romantiske notater på saken vil gjøre kjærestenes jubileumsgave til en nødvendighet.

9. Lommebokinnsettingskort:

Lag et personlig lommebokkort til kjæresten din som en jubileumsgave. Dette graverte innsatskortet i skinnlommebok kan ha dikt eller små kjærlighetsnotater skrevet av deg. Gjør notatene meningsfulle. Disse kan plasseres i lommeboken for minne.

10. Et kort / melding i en flaske:

Et kort med en søt beskjed appellerer alltid til alle. En melding i en flaske er noe som aldri ville gå ut av trenden. Få ham en av disse. De sier handlinger snakker høyere enn ord. Skriv en enkel søt melding, og gi den til ham som et kort eller en melding i en flaske. Det vil garantert gjøre ham lykkelig.

11. Köln:

Köln

Köln er stort sett nøytrale. Det er noen som kan ha en veldig liten duft. Gutter har forskjellige valg når det gjelder colognes. Mens du kjøper Köln, må du sørge for at det er den han elsker å bruke eller er minst lik den han bruker. Hvis han er eksperimentell, kan du kjøpe hvilken som helst duft som fungerer for ham.

12. Ta ham ut:

Du kan bestille reservasjoner hos ham i en fancy restaurant. Du kan ha en romantisk middag med levende lys. Unn ham et kjøkken som han kanskje ville ha prøvd. Eller ta ham til et sted han alltid snakker om.

13. Gadgets:

Gutter elsker gadgets. Se på hva han liker best, som fotografering, musikk, etc. Og avhengig av interessene hans, kjøp en gadget til ham som han liker å bruke, dvs. kamera for fotografering og MP3 for musikk.

14. Hjemmelagde gaver:

Du kan lage absolutt hva som helst. Du kan sy et slips til ham, eller lage et par seler til ham, strikke en genser. Du kan også lage sjokolade i form av hjerter og gi den til ham også.

15. En bilderamme:

Du vil alltid ha det ene bildet av dere begge sammen som er verdt å ramme inn. Få bildet innrammet og gi det til ham. Det kan virke for klisjéaktig, men det er fortsatt en av de vakreste gavene. Han vil gjerne la det stå på skrivebordet eller henge det på veggen.

16. En journal eller utklippsbok eller album:

Dette er igjen en klisjéaktig idé. Men hvem ville ikke like å ha en journal eller utklippsbok med noen av de beste minnene sammen. Sett sammen noen av de beste bildene og skriv noen få sitater om hvorfor du elsker ham så høyt og hvorfor du liker noen av minnene.

17. En filmdato:

Ja, igjen kan dette virke veldig klisjéaktig. Men dette kan gjøre en kveld veldig romantisk. Få noen DVD -er hjemme og tilbring kvelden med ham, og spill noen grøtaktig filmer. Det ville være en god tid sammen. Du kan faktisk se tilbake på det som en av de beste kveldene. Tilsett litt vin og sjokolade dyppet jordbær, for å gjøre det perfekt.

18. Gavekuponger:

Hvem liker ikke gratis ting! Alle gjør. Få ham en gavekupong fra hans hyppige shoppingdestinasjon. Det kan være en skrivesalgsbutikk, en klesbutikk, en tilbehørsbutikk eller en salongkupong. Han ville definitivt sette pris på det.

Siste ord:

Nå slutter ikke listen her. Det er så mange flere alternativer når det gjelder å feire et første jubileum med kjæresten din. Nå ville du nesten vite hva han liker og hva han ikke gjør. Du kan komme med enda flere strålende ideer for en ideell jubileumsfeiring også.