5 års bryllupsdag er en spesiell anledning til å feire suksessreisen til din kjærlighet, og den må være unik. Denne reisen må ha inneholdt mange oppturer og nedturer, hardt arbeid og ofre som må takkes. Denne dagen trenger noen unike gaver for å sette opp minner for fremtiden ved å huske hverandre liker og misliker i tankene. Du må slappe av og huske alle minnene dere tilbrakte sammen. Du bør prøve noen ideer for å forbløffe partneren din med eksotiske gaveideer til femte bryllupsdag eller noen personlige gaveartikler for å gjøre gaven din unik og mer rørende.

Hver bryllupsdag har en tradisjonell tilpasset og moderne gaveplan. På femte bryllupsdagen ga par vanligvis hverandre tre. Det symboliserer styrken i ekteskapet deres. Som en moderne kultur, er sølvtøy også gitt som 5 -års bryllupsgave. På dette tidspunktet kan du og din ektefelle kjenne hverandre godt. Så du kan gi dem et meningsfylt bidrag. Du kan også gi dem en personlig gave.

Hva er 5-årsdagen  & Hvordan presentere en gave?

Dere feirer 5 -årsjubileum sammen. Dere er halvveis i tiåret. Krever det ikke en storslått feiring hvor du får din kjære til å føle seg spesiell? Og hvordan feirer du ellers uten å gi hverandre noe verdifullt som minner og for å få dem til å forstå hvilken spesiell plass de har i hjertet ditt.

Femårsdagen er unik for hvert par. Det markerer fem år med å være sammen, og falle mer for hverandre hver dag. Bank på det! Den tradisjonelle 5-årsjubileumsgaven regnes som tre. Det er imidlertid ikke ditt eneste alternativ. Du kan også ty til sølvtøy som skje eller tallerken til gave til ditt favorittpar på 5 -årsdagen. Husk å pakke den i en trekasse for å betegne en skikkelig 5-årsgave.

Gaver og ideer til bryllupsdagen:

Idéer til femårsdagen for ham:

1. Bilder:

bilder gave til femårsdagen

Hvis du har mange bilder som skal skrives ut, har vi den perfekte femte bryllupsdagen gaveide til mannen. Du kan huse alle dine digitale bilder og videoalbum på ett sted, fra bryllupsdagen til din siste ferie, og siden de er lagret i skyen, er det ubegrenset plass.

2. Trening:

treningsur-5 års jubileumsgave

Hvis dere begge liker å trene sammen, kan dere få dere begge, en ny treningssporing. Med dette kan du både spore hvor hardt du jobber og sammenligne treningene dine. På denne måten kan dere begge få en sunn konkurranse.

3. Bestikksett:

Selvfølgelig kan det hende at han ikke er fornøyd med et nytt bestikk som er slik du ville være, men det burde ikke bety at du ikke kan holde med 5-års jubileumstradisjonen. Tross alt burde det være vårt valg også? Et nytt sett med barverktøy, kan enkelt hjelpe deg med å organisere og underholde gjestene med stil, ikke sant?

4. Se på gave:

se gave til femte bryllupsdag

Hvis du vil gi ham noe han kan ha på seg daglig, er den perfekte 5-årsgaveideen for ham en klokke. Dette kommer aldri til å gå av moten! En klassisk klokker i lær er noe som aldri går av moten. Du kan også inkludere litt gravering. Så du kan legge til en inderlig melding som han kan lese i årene som kommer.

5. Helgetur:

5 års jubileumsgaveideer for en weekendferie for par

En helg borte er også en god plan for deg og mannen din. Kan du også planlegge å stikke av for flere lange helger sammen? Du kan gi ham en bagasjeoppgradering.

Idéer til femårsdagen for henne:

6. Blomster:

blomsterbukett til 5 -årsjubileum

Blomster kan aldri være feil valg for et 5 -års jubileumsgaveideer til kona! Men siden dette er en ekstra spesiell anledning, bør du gå for en bukett i stedet for en vanlig vase. Du bør velge roser med flotte blomster som varer opptil ett helt år.

7. Par putevar:

fem års jubileumsgave-Par putevar

Du kan også avlaste dere begge med “Mr and Mrs Pillowcases”. Med godt broderi kan dette utfylle nesten alle soveromsfarger. Og for å være ærlig, er dette en nydelig gave.

8. Ubegrenset sminkebehov:

Hun er nydelig som hun er, men hun vil definitivt ikke si nei til en hel måneds ubegrensede sminketjenester, faux vipper, pannevedlikehold og voksing. Nå trenger hun en måneds grunner til å bli oppspilt.

9. Safir:

Nok en 5-års jubileumstradisjon? Smykker – spesielt safirer. Du kan enkelt få henne til å føle seg som en prinsesse med en ring. Hvis du velger en safirbelagt ring, kan hun bære den stablet ved siden av bryllups- og forlovelsesringer.

10. Opphold:

I stedet for noe håndgripelig, hvorfor ikke vurdere å gi tid sammen med erfaring? Du kan gå videre og planlegge en langhelg på et av dine favorittsteder – kanskje byen du møtte, eller din ideelle ferie gjennom tidene. Men før du drar, kan du gi henne et Polaroid -kamera, så hun kan fange minnene mens du går.

Idéer til femårs jubileum for par:

11. Bryllupsreise -idé:

Hvis du gleder deg til å gi barna dine en jubileumsgave, kan du ødelegge barnet ditt og hans eller hennes ektefelle på 5-årsjubileet, en langhelgspin av den første bryllupsreisen er en god idé. Gi dem billetter til deres tid sammen, inne i et nytt par personlige passinnehavere.

12. Informasjonskapsler og sjokolade:

Ser du noe etter den søte tannen? Du kan gi foreldrene dine en godbit-som et parti hjerteformede kaker-for å feire femårsdagen. (Hjemmelaget er også et godt alternativ!)

13. Spa for par:

Hvis du leter etter en gave til disse semi-nygifte, gi dem et spadagspar hvor de kan unne seg alt fra massasje til ansiktsbehandlinger, side om side.

14. Middagsdato:

fem års bryllupsdag ideer-middagsdato

Nyt tiden som et par før bryllupet, og du kan oppmuntre paret til å gjenoppleve en spesiell middag. Hvorfor ikke omorganisere den første date -scenen igjen?.

15. Vinkasse:

vinboks-fem års jubileumsgave

Feir det lykkelige og vakre paret mens du holder tradisjonen ved å gi dem sine favorittflasker vin i en utskåret trekasse. Du kan tilpasse treboksen med alt du vil si, eller velge den klassiske “Gratulerer!”

5 års jubileum fem tradisjonelle gaveideer:

16. Album:

Vi vet alle hvordan den digitale atmosfæren har tatt over livene våre, men hvorfor ikke fysisk preg av kjærlighet? Skriv ut favorittbildene dine og legg dem inn i dette fotoalbumet i tre, som inneholder en romantisk “Ever After” gravering.

17. Blomster:

Enten det er friske blomster eller blomster som vil vare evig? Gi buketten med hennes favorittroser og ær tradisjonen for treårsdagen med en bukett med disse vakkert realistiske papirtynne trerosene.

18. Mansjettknapper:

Kan du også PPT for å gi en dress en perfekt finish? Den gode ideen er å gi tre mansjettknapper som er tilpasset hver av initialene dine og året du giftet deg.

19. Tre spenner:

Et trebeltespenne gir et rustikt preg på ethvert ensemble for den perfekte 5-års jubileumsgave. Du kan også legge til alt du liker i spenneens gyldne aksent – en melding, initialene hans eller til og med koordinatene til stedet du først møtte.

20. Skjærebrett for matlagingselskere:

Par som elsker å lage mat, elsker alltid skjærebrett – og ingenting som å gi dem det de liker. Vi vedder på at de ikke kan forestille seg en med navnene hugget inn i toppen! Dette fungerer også som det ultimate presentasjonstavlen, perfekt for fester.

Spesielle gaveideer for fem års ekteskapsjubileum:

21. Sølv:

Sølv er et klassisk metall som vil utfylle nesten enhver setting. Med sine glatte, diskrete håndtak kan denne 5-årsjubileumsgaven spille dobbelt plikt på uformelle og formelle middager.

22. Gull:

Gull er for glamour! Velg denne glitrende 5-årsjubileumsgaven til det ultimate festverten.

23. Rose Gold:

fem års bryllupsdag ideer-roségull

Denne er for trendsetterne, ettersom disse trendige, rødmede brikkene gir et kosmopolitisk preg på ethvert porselen.

24. Vannflasker i tre for par:

Du kan også gi dem vannflasker som kommer i trefinish! Gi det aktive paret et par. De kan ta den med seg til enhver reise eller eventyr. Varme drikker kan forbli varme i 12 timer, mens kalde drikker vil holde frost i hele 24.

25. Jenga -sett:

5 års jubileumsgave-jenga sett

Et tre Jenga -sett er den mest sære av femte bryllupsdagen gaver. Tross alt vil paret som spiller sammen alltid forbli sammen. Jubel!

5 -årsjubileum i tregaver:

La oss finne her med nevnte 9 beste 5 -års bryllupsdagen tregaver til mann og kone.

26. Treplakett:

5-årsjubileum vedgaver-Treplakett

Det femte bryllupsdagen kan feires ved å gi din ektefelle denne nydelige graverte tretavlen. Det viser kjærligheten du har til din kone og tiden du har tilbrakt med henne. Gjør det romantisk ved å legge til navnene dine også. Du kan tilpasse denne gaven med fin pakking med skinnende papir, få denne gaven til din kjære på 5 -årsdagen din.

27. Wooden Whisky Barrel:

Wooden Whisky fat

Gi mannen din denne kule whiskyfaten på 5 -årsdagen din. Tønnen er liten i størrelse som skal oppbevares på et bord. Det vil stå sentralt i huset ditt og misunnelsen til vennene dine. Graver fatet for et mer personlig preg. Du får størrelsen på fatet, og du kan også tilpasse det.

28. Personlig skjærebrett:

Personlig skjærebrett

Du kan gi din kone dette personlige skjærebrettet for all kjærlighet til matlaging hun har. Brettet laget av tre er den perfekte påminnelsen om 5 -årsdagen din. Gjør tavlen spesiell ved å gravere ordene og også navnet på din ektefelle. Fin finish med dekorativ stil gir et kult utseende mens du lager mat.

29. Telysholdere:

Te -lysholdere

Disse dyrebare lille telysholderne er de fantastiske ideene for 5-årsdagen. Du kan fortsette å gravere treholderne for å vise din kjærlighet. Innehaverne kan også være et par med en innehaver som har navnene på paret og den andre antall år. Denne kommer i riktig form, og du får også sirkulær som et alternativ.

30. Grill Master Kit:

Grill master kit

En flott og nyttig 5 -års bryllupsdaggave til mannen din er dette grillpakken. Hvis mannen din liker å grille alle slags ting, er dette settet med forskjellige treslag akkurat det. Det er tre typer flis som er gode for røyking og grilling.

31. Innrammet Scrabble Tree:

Innrammet scrabble -tre

Du kan lage denne nydelige 5-årsjubileumsgaven til en mann ved å stikke sammen skrapebiter for å danne et lite kryssord. Ordene som dannes av scrabble -bitene, bør være navnene på familiemedlemmene dine. Denne rammen ser fantastisk og unik ut. Det gir et skikkelig utseende for denne rammen; du vil få en hyggelig kommentar til denne innrammede gaven.

32. Wood Dial Watch:

Klokke i tre

Lag 5-års jubileumsgave med denne unike og skreddersydde urskiven. Det fantastiske håndverket i denne klokken er bare fantastisk. Du kan også gravere klokken på baksiden med kjærlige ord. Det ser veldig bra ut, prøv denne gaven til din kjære.

33. Graverte verktøy:

Graverte verktøy

Hvis mannen din liker verktøy og snekring, er denne personlige hammeren en perfekt gave. Temaet for femte ekteskapsdag er vakkert vist i denne hammeren. Du kan gravere den med alle ordene du velger. Gjør det enkelt, men fantastisk.

34. Gent’s smykker og urboks:

Gent's smykker og klokkeboks

Dette fantastiske stykket er hva hver mann vil ha. Det er en trekasse som brukes til å holde vakt, nøkler, ringer, lommebøker, etc. Denne kule boksen med en klar glassplate er perfekt for daglig bruk. Så dette gjør den til en flott 5-årsgave.

5-årsjubileumsgaver er vanligvis basert på tre. Så velg noen av disse kule gavene som inspirasjon. Graver det og gjør det personlig.

Hvordan feire et femte bryllupsdag:

5 -års bryllupsdagen er en milepæl verdt å feire. Du kan bruke tradisjonelle symboler som inspirasjon for å minnes denne milepælen. Prøv noen unike ideer dette jubileet

1. Plant et tre sammen- Du kan se plantatreet i hagen din eller i en park, skole eller kirke.

  • Oaktree – representerer soliditet.
  • Furutre – representerer den eviggrønne karakteren av din kjærlighet til hverandre.
  • Flammende rød lønn – representerer den brennende lidenskapen dere begge har for hverandre.
  • Blomstrende krabbetre – representerer evig kjærlighet.

2. Rist hverandre med kjærlighet. Håper at kjærligheten mellom dere fortsetter å vokse og blomstre.

3. Planlegg en spesiell middag. Dette lar deg bruke ditt spesielle sølvtøy. Du kan også bruke noen av de tradisjonelle fargene som tema for bordet. Du kan til og med dekorere bordet med arrangementer av tusenfryd og kvister av tre.

4. Kos deg på en utflukt sammen. Gå til en skogkledd park, arboret, skog eller sti, som du velger. Spaser eller gå sammen, og nyt det grønne.

5. Kjøp underholdningsbilletter til et show, film, sportsarrangement, konsert, teater, etc. slik at dere kan gå for å delta sammen.

Ting å gjøre for femte bryllupsdagen:

5 -årsjubileum er en veldig spesiell anledning til å feire. Man når dit etter å ha krysset mange hindringer, oppturer og nedturer i livet. Å være konstant og ofre for hverandre er ikke en lett oppgave. Spesielt når det gjelder konene dine som ofret hundrevis for å holde deg og din familie lykkelige. Da må disse anledningene gjøres avslappende og uforglemmelige for dere begge fordi det er en festtid.

  • Du kan planlegge en romantisk date ved bassengkanten med myk musikk og bestille dine favorittretter etter en lang kjøretur.
  • Du kan kjøpe henne en favorittkjole, klokke eller gave smykker på denne spesielle dagen.
  • Husk at det er dagen din, og du må søke litt tid alene og huske den siste reisen din. Så hva med en filmdato og noen feiringer av kakeskjæring. En tur til hill stasjon ville være en bedre idé for avslapning og vekk fra all spenning.

Det er ditt femte bryllupsdag; det er verdt å gjøre det til en minneverdig dag. Du kan se ovenfor for femte bryllupsdagens gaveideer. Vi har listet opp noen av aktivitetene som begge kan utføre. Ikke glem, og det kritiske poenget er å nyte hverandres selskap.