Jubileet er den perfekte tiden for å feire ekteskapet ditt og kjærligheten du har til hverandre. Jubileumsgaver som du kan gi hverandre er mange. Du må tenke litt på det og gjøre det verdifullt. Du kan gå etter de vanlige tradisjonelle elementene som kan gaves for hvert år eller det moderne temaet. Hvert av temaene gir deg et annet valg for hvert år, og dette gjør det spennende å velge gavene dine. Det personlige preget kan gis til å lagre kjøpte gaver ved å gravere, stemple eller trykke på dem.

jubileumsgaver

Siste jubileumsgaver til ham og henne:

Velg blant disse kule alternativene som vi har listet opp her for å få den beste gaven til noen.

1. Trykte T -skjorter:

En flott gaveide som er nyttig og kul er den trykte t -skjorten. Disse t -skjortene kan skrives ut med ønsker til jubileet. Du kan også skrive ut navnet på paret på toppen. Disse er flotte jubileumsgaver.

2. Vevd kappesett:

En kul gave som kan gis til et par, er det vevde kappesettet. Settet har to kapper; den ene for mannen og den andre for kvinnen. Hver er monogrammet med bokstavene “Mr.” og “Mrs.”. Du kan også gi dette fantastiske settet til paret for bomullsjubileum. Dette er virkelig en flott gaveide til bryllupsdagen.

3. myke leker:

Gjør din ektefelle glad og begeistret ved å gi disse flotte myke lekene. Kosedyrene kan være bamser, koalabjørner, etc. Legg i noen blomster eller sjokolade sammen med myke leken for en perfekt jubileumsgave.

4. Matchende nøkkelringer:

Lag matchende nøkkelringer som gaver til bryllupsdagen. Disse nøkkelringene er gravert for å ha måneden etter jubileet eller navnet på paret. Du kan ha dem som et puslespill som passer godt sammen.

5. Dekorert seng:

Gjør jubileet ditt vakkert og morsomt med denne flotte gaven med å dekorere sengen din. Du kan bruke røde roseblader som dekorasjonstema. Kronbladene kan plasseres i form av et hjerte i midten av sengen. Denne beste jubileumsgaven vil alltid bli husket.

6. Musikkramme:

Dette er en utmerket idé å gi i gave til ekteskapsdagen. Dette er en ramme av musikkarket for favorittsangen din. Musikkarket skrives deretter ut på toppen med navnet på paret. Du kan også legge til i ekteskapsåret.

7. Lommebokinnsats:

Få denne flotte metalllommeboken som din ektefelle kan ha i lommeboken. Dette ser ut som et kort og kan lett oppbevares inne i kortrommet i en standard lommebok. Du kan tilpasse den med kjærlighetsnotater eller jubileumsønsker. Så dette blir en unik jubileumsgave.

8. Personlig forkle:

Enhver fyr som elsker å lage mat vil sette pris på dette kule forkleet som er tilpasset spesielt for ham. Forkleet kan ha ønsker til jubileet på seg. Du kan gjøre det til et mannlig forkle som passer hans smak og smak for den beste bryllupsdagen.

9. Kart over kjærligheten:

Du kan alltid ta et enkelt kart som viser stedet du møtte og deretter markere det med rød markør. Stedet kan vises i form av et hjerte. Dette kartet kan deretter rammes inn og gis som en gave til bryllupsdagen for din kone.

10. Personlig alkohol:

Dette er et fantastisk gaveelement for ekteskapsdagen for å gi mannen din i anledning jubileet. Denne whisky eller brennevin etter eget valg kan tilpasses. Du kan legge til en etikett på forsiden av flasken. Etiketten kan være jubileumsønsker for ham.

11. Personlig tallerken:

Denne nydelige metallplaten er flott som en jubileumsgave. Tallerkenen er gravert med ønskene til jubileet og også navnet på paret. Du kan også ha dette til 25 -års feiringen.

12. Kryssordramme:

En kryssordramme er et veldig kult element for en rask idé til jubileum for et par. Den inneholder navnet på paret i form av et kryssord. Du kan også inkludere familiemedlemmers navn. Rammen ser fantastisk ut med noen romantiske linjer inkludert i den.

13. Kjølig pute:

Her er en kul pute som du kan få tilpasset for å få jubileumsdatoen til paret trykt. Antall dager kan beregnes og legges til puten også. Dette er en veldig koselig gave.

14. Trykt toalettpapir:

Ha det gøy med din ektefelle ved å gi denne sære trykte toalettpapirgaven. Toalettpapiret skrives ut med ønskene til jubileet. Den kan leveres med stativ for å holde toalettpapiret inne. Gjør dette til en morsom aktivitet med din ektefelle.

15. Jubileumsklokke:

Gi en venn en flott jubileumsklokke som er personlig. Klokken kan ha antall års feiring skrevet ut med fet skrift sammen med navnet på paret. Få klokken i glass sammen med metallfelger. Klokken kan være stor eller liten avhengig av stedet du vil beholde den. Den kan også ha en alarmfunksjon.

16. Jubileumskort:

Å lage et jubileumskort til din ektefelle er den beste DIY -gaven du kan gi. Dette kule gavekortet må være enkelt og likevel elegant. Tilsetningen av en rose gjør kortet veldig vakkert. Jubileumskortet du lager kan være søtt og enkelt, eller det kan være en eksploderende boks. Disse er de siste når det gjelder jubileumskort. Disse eksploderende kortene åpnes for å vise flere lag. Du kan legge til bilder og notater i lagene.

17. Gaveeske i sølv:

Her er en utsmykket gaveeske i sølv som du kan gi din ektefelle i anledning jubileet. Sølvkassen er dekorert med utskåret og stemplet arbeid. Den kan brukes til å oppbevare smykker eller andre småting. Sølvkassen er noe som ser veldig tradisjonelt og vintage ut. Disse kurvene og blomsterdekorasjonen på esken er veldig kunstnerisk. Boksen er foret med filtpapir inni eller satengmateriale for å gi den en fyldig følelse. Varene inni blir ikke skadet på den måten.

18. Håndstemplet nøkkelring:

Denne håndstemplede nøkkelringen er en flott gave å gi noen. Nøkkelringen laget med to lag med runde metallstykker ser fantastisk ut. Du kan få dem personlig ved å legge til navnet på paret eller datoen for jubileet. De håndstemplede nøkkelringene kan være runde eller firkantede. Du kan også ha nøkkelringen med et skinnstykke inkludert. De firkantede metallbitene har også stedet å legge til i bryllupsmåneden.

19. Jubileumsramme:

Få denne fantastiske rammen som du kan lage til 2 -årsdagen. Denne rammen kan være hvit med svart trykk på den og få skrevet ut antall år du har brukt sammen. Lag denne flotte rammen som en gave til din ektefelle.

20. Skjeeramme:

Denne skjeen er en flott jubileumsgave du kan gi din ektefelle. Rammen er laget med to skjeer som sitter fast på et brett. Ordene ‘skje siden’ er trykt på rammen. Legg til året for ekteskapet ditt på slutten.

21. Personlig champagneflaske:

Her er en flott og iøynefallende champagneflaske som du kan tilpasse til arrangementet. Den personlige champagneflasken har en nydelig sløyfe knyttet til seg. Du kan dekorere den med perler og få den til å se flott ut.

22. To bilderamme:

Du kan gi denne flotte to bilderammen til din ektefelle eller venn. Bilderammen har to spor for bilder av bryllupsdagen og jubileumsdagen. Disse er dekorert med jubileumsønsker på sidene. Disse rammene er veldig populære og gir et fantastisk senterbord. Det hjelper å vise aldringsprosessen til paret og kjærligheten som har vokst seg sterkere og sterkere.

23. Personlige sokker:

Å få et par sokker som er tilpasset er den beste måten å gå. Sokkene kan skrives ut med søte kjærlighetsord. Disse trykte sokkene er perfekte å ha på seg når du er på ferie.

24. Kaffekoppsett:

Dette flotte settet med kopper til bryllupsjubileum er et perfekt par. Dette krus -settet har hjerteformede håndtak og et sølvikon i midten. Kaffekoppsettet har navnet på paret trykt på settet. Krus -settene er et vanlig gaveelement ved mange anledninger, men de har betydning for et jubileum, ettersom det er et par. Krusene kan være fargerike og lyse, eller de kan være svart og hvite for et mer sofistikert preg. Prøv de forskjellige ordtypene du kan legge til, for eksempel sære, morsomme, sarkastiske og sentimentale.

25. Risting av briller:

En perfekt jubileumsgave er et sett med ristede glass. Disse brillene er gravert med ordene “25 -årsjubileum”. Gjør disse glassene fantastiske og legg dem i dekorerte esker som gave. Glassene kan være høye briller med slanke felger.

26. Signaturramme:

Denne DIY -rammen er den beste sentimentale gaven å gi foreldre. Du må legge til et bilde av bryllupsdagen og deretter få alle familiemedlemmene til å signere sidene av bildet. Få foreldrene dine til å verne om denne vakre gaven for alltid. Rammen regnes også som den beste ekteskapsgaven.

27. Attraktivt undertøy:

Få din kone til å bli svak i knærne med denne gaven med fristende undertøy. Undertøyet du velger kan også tilpasses. Du kan legge til ditt navn eller din kones navn i undertøyet som en gave. Undertøyet du gir kan bare være en blondetruse eller truse- og BH -sett. Blonder og satengundertøy er det attraktive og det delikate blonderarbeidet ser fantastisk ut på kroppen. Disse undertøyartiklene er luksuriøse produkter som du kan få fra merkede butikker.

28. Slektstre:

Gi dette metallet slektstreet som har de vakre navnene på familiemedlemmene dine. Treet laget av stål eller metall er formet med grener. Grenene har navnene på familiemedlemmene på seg. Slektstreet kan også lages av andre gjenstander bortsett fra metall. Treet kan være et frittstående minnesmerke, eller det kan settes i en ramme.

29. Søt vindsignal:

Her er en flott personlig vindklokke som du kan gi et par til. Vindklokken kan ha navnet på paret og datoen for bryllupet deres trykt på dem. Vindklokken kan være laget av metall eller glass. Disse er perfekte på et vindu og gir en vakker pipelyd når vinden blåser.

30. Glassplate:

En glassplate er et flott minne for paret. Det er flere måter å tilpasse plaketten på. Du kan legge til bildet av paret. Du kan til og med gravere noen kjærlighetsnotater på glasset. Disse bildene ser fantastiske ut når de plasseres på en trebase. Du kan til og med lyse opp glassplaten med en liten pære.

Spesielle jubileumsgaver for hvert år (01-09):

Det er nok en gang den tiden på året når din beste venn og hans beau feirer bryllupsdagen. Var det ikke bare den dagen da dere alle løp rundt og gjorde bryllupsfeiringen bedre enn perfekt? Vel, festen ble avsluttet den kvelden, men vent, paret er lykkelig gift, og du må nå overraske dem med kule jubileumsgaver.

La oss anta de første ni årene av bryllupet, og følgelig se etter de beste gavene du kan gi. Dette kan bli en av de beste bryllupsdagene noensinne, og vi håper du tar inspirasjon herfra for det samme.

1 -årsgaver:

Åpne boblen, for nå er det på tide å feste. Tradisjonelt sett bør første jubileumsgave være “papir”, men i disse dager er det mange som gir klokker og plastvarer også. Hvis du har penger, velger du å underholde paret ved å gi fotorammer, benkeplater, konsertbilletter, flymil og mer, de representerer alle papir.

2 -års jubileumsgaver:

Tradisjonelt sett bør andre jubileumsgaver være laget av “bomull” eller en representasjon av det samme. Betydningen av å gi bomullsrelaterte varer, snakker om lang levetid og holdbarhet i bryllupet. Det representerer også tilpasningsevne og komfort på samme tid, som er to viktige pilarer for at et ekteskap skal lykkes. Kanskje du kan gi vennene dine en ny madrass, bomullsservietter laget av flotte trykk eller rent bomullstøy og sengetøy.

Tredje jubileumsgaver:

“Skinn” er det tradisjonen sier bør gis til paret for tredje jubileum, fordi det representerer styrke, eventyr og en vill side også. Lommebøker til ham og henne, sko, vesker, belter, tilbehør, glassholdere og listen kan fortsette. Skinn representerer også styrke, så sørg for at du velger blant de beste.

4 -års jubileumsgaver:

Frukt og blomster ifølge tradisjonen for at ekteparet skal motta. Det du kan gjøre er å ta en halv time i dag og lage en frukt- og blomsterkurv. Ta en kurv, legg høy eller bomull i den som en base, kast inn fargerike blomsterblader og legg på toppen av det et utvalg fargerike frukter, friske og rene. Pakk hele kurven inn i gjennomsiktig fargepapir av cellofan; plant en selvlaget sløyfe laget av satengbånd på toppen, voila gaven din er laget.

5 års jubileumsgaver:

Tradisjonelt sett er tre det gavene til femårsdagen skal være laget av. Derfor handler du varer som er laget av tre, for eksempel et dartbord for ham eller et senterbord for huset som hun ville sette pris på. Kanskje sidebord til soverommet eller et studiebord for ham og et sett med funky smykker av tre til henne. Listen er uendelig

6 -års jubileumsgaver:

Det sjette året er da alt moroa begynner, for nå er parene lei av hverandre, selv om de fortsatt er forelsket i hverandre. Så det du bør gjøre er å følge tradisjonen, som ber deg om å hente gaver laget av godteri. Igjen kan du bruke kurvideekurven og i stedet for frukt og blomster kastet i et utvalg godteri. Du kan også skaffe henne en eske med godteri, og få et abonnement på blader med godteri.

7 -års jubileumsgaver:

Personlig føler vi at det ikke er noe bedre enn å få en gave laget med egne hender. Kjærligheten og energien som går med til å lage en jubileumsgave er enestående. Imidlertid forstår vi hvor tøft det kan være, spesielt med rotterelivsliv vi lever som gjør oss presset på tid. Derfor sier tradisjonen kobber, så kanskje kobberskåler, et spisesett laget av kobber eller kobber funky smykker også.

8 -års jubileumsgaver:

Alt er bronse, så sjekk ut varer i henhold til tradisjon som innebærer pengeklipp, skulpturer for å pryde huset eller til og med bokstøtter, og til slutt,

9 -års jubileumsgaver:

Keramikk og selje er tradisjonelt gjenstanden å gi, så det du bør gi ut da er indigo -ting som fajanse, en pilkurv fylt med godsaker og mer.

Jubileumsgaver er en fantastisk måte å si ‘jeg elsker deg’. Disse gavene vil bety mer hvis du tilpasser dem og gjør dem mer sentimentale. Gi mannen din klokker, lommebok, lommebokinnsatser, klokker, skrivesaker osv. Du kan gi din kone smykker, vesker, plaketter, utsmykkede esker, etc. Hver av disse elementene vil bety noe for dem, og de vil sette pris på det for alltid. Jubileumsgaver er den perfekte avslutningen eller begynnelsen på en romantisk dag.