Uten tvil når det gjelder å velge noe å gi til menn, blir jobben litt tøff, men ikke mer forvirring lenger. Med endringer i markedet, nå kan du handle fra en lang liste med jubileumsgave til mannen din. Fra hans rutinemessige arbeidsverktøy til de fleste merkede varer, har du et bredt utvalg å velge mellom i henhold til budsjettet ditt.

Her er noen knusende gaveideer for å gi Mr. Perfekt,

1. Årsakenes bok:

Vil du overraske mannen din med grunnene til at du er sammen med ham! Her er en perfekt bryllupsdaggave til mannen din. Boken kommer med en liste over grunner som kan øke kjærligheten.

2. Puslespillramme:

Rammen her er laget med bruk av bokstaver fra spillet scrabble. Bokstavene i treblokker brukes til å lage et sammenhengende navn med datoen de giftet seg.

3. Hjemmelaget bildealbum:

Dette hjemmelagde bildealbumet vil hjelpe deg med å minne ham på alle de siste øyeblikkene du har delt sammen. Dette har vært de enkleste hjemmelagde jubileumsgaveideene for mannen.

4. Bildeboksen:

En ny idé på listen over gaver til ham til jubileum er gaveboksen. Boksen kan gjøres hjemme eller er også tilgjengelig på markedet, hvor du kan feste fire bilder på sidene og en personlig melding i midten. Denne er den perfekte gaven til mannen din på ditt første jubileum.

5. Medisinsk påminnelsesboks:

Glemmer mannen din medisinene hans! Her er en perfekt jubileumsgave til mannen din som vil redusere spenningen når du er borte. Boksen inneholder forskjellige små bokser merket med ukedager for å gjøre oppgaven enkel. Hvis din manns kontortid er fast, vil denne påminnelsesboksen hjelpe ham med å ta medisinene sine i tide.

6. Leather Belt Watch:

Klokker har vist seg å være en avgjørende del av gaver til menn. Men når den er gitt med en personlig sensuell melding, øker den verdien på jubileer. Skinn er det rene materialet som brukes til denne klokken, denne er en merkevare som gir et kult klassisk utseende.

7. Italiensk gavekurv til ham:

Nå ville dette være favoritten blant alle gaver til ham. Kurven kommer med litt vin og forskjellige spisesteder for å lage en perfekt fest eller godbit om natten for å feire jubileet ditt. Du kan bestille denne gaven i en nettbutikk og få fiksetiden for levering av gaven til mannen din på jubileumsdag i kveldens festtid.

8. Kartramme for ham:

Dette ville være den beste gaven hvis ekteskapet ditt er kjærlighetsekteskap. Denne jubileumsgaven til mannen kommer med en ramme som har et kart på seg, med fokus på stedet der de møtes i et hjerte med skrifter. Du kan tilpasse denne rammen med din kreative idé, få et hjerteformet kart med den oppdagede plasseringen av møtet ditt.

9. Husholdningsverktøysett:

Kjør mannen din for mindre husholdningsreparasjoner! Denne gaven ville være en ideell gave for ham. Settet inneholder alle nødvendige verktøy som kreves når du leter etter mindre reparasjoner hjemme. Han vil like dette verktøysettet for sitt vanlige husarbeid.

10. Kaffekopp:

Krus har vært en viktig del av jubileumsgaveideene til mannen. Kruset kommer med en personlig melding som definerer ham som den beste mannen i verden. Du vil få personlig fotoutskrift på dette kruset også. overrask mannen din med denne typen krus.

11. Diamant mansjettknapper:

Mansjettknapper i diamanter anses å være dyrebare jubileumsgaveideer for mannen. Mansjettknappene er laget i gull som er gitt diamantplater i krystall. Denne er en god gave til mannen din når som helst, denne matcher på blazeren hans.

12. Kupongbok:

Kupongboken er en annen begavet idé for ektemenn. Boken kommer med en rekke kuponger for aktivitetene som av mannen din som middag, kveldspass, spa, etc. mannen din vil sikkert like disse kupongene og gi ham på kontoret i helgen om kvelden, han vil glede seg over kupongene på søndag ferie.

13. Tilbehørsstativ i tre:

Nå, ikke mer søker etter hans tilbehør, når du gir tre tilbehør stativ som jubileumsgave til mannen. Stativet har plass til lommebok, mobil med ladertilkobling, klokke, spesifikasjoner, etc. denne spesielt laget av god kvalitetsmateriale av tre, dette er ikke dyrere, og dette vil hjelpe mannen din med å få alt sammen mens han går til kontoret i tide.

14. Gravert penn:

Merkede penner når vi gir et personlig preg, er det den beste jubileumsgaven til mannen din. Pennen her er gravert med tittelen hubby på den, som også kan erstattes med et personlig navn. denne er gunstig for dem til vanlig bruk for å skrive dagbok eller notater, han kan også bruke til deres offisielle arbeid.

15. Tiger Claw anheng:

Nå ville dette være en mannlig gave for mannen din å gi på jubileet ditt. Anhenget i gull får kloen til en tiger med gullbelegg for å redusere såringen. Selv om de virkelige klørne er forbudt i noen land, er det også kunstige. Denne typen anheng veldig nyttig dem å vise seg frem på kontoret eller til vennene sine også.

Derfor, fra de merkede og luksuriøse elementene til enkle hjemmelagde gåter, er det en rekke bryllupsdagsgaver fra ektemannsideer du kan velge mellom. Mennene er generelt begavet noe de også ville bruke i rutinen. Menn liker å bruke de tingene de vil bruke i begrenset tid, de forventer aldri dyrere, men noen ganger trenger de oppmerksomhet fra kona mot dem.

Det er en utfordring å finne de riktige bryllupsdagen gaver til mannen, når vi kvinner er de beste gavene en mann noensinne kan ha i livet. Vitser fra hverandre, det er bryllupsdagen din, og det er et must å få ham noe også, fordi han allerede har planer i hodet om å be om deg som en prinsesse. La oss anta at det er ditt 20 -års bryllupsdag, så gratulerer med den flotte feiringen og velsignelsene for mange flere som kommer.

jubileumsgaver til mannen

Har du noen gang bare vært to eller tre dager fra bryllupsdagen din, og du har prøvd å forstå hvilken viktig velsignelse du kan få rimelig? Riktig, vært der, gjort det. Men vær ikke redd, du (og jeg) trenger aldri å oppleve det igjen. Enten du roser det første året sammen eller det femtende, kan det være et intenst valg å velge hva du vil skaffe personen din. Jeg tenker generelt mye på minnesvelsignelser. Alt i betraktning er det en festival for forholdet ditt. Derfor prøver jeg oftere enn ikke å spare på klærne eller tilbehøret til bursdager og anledninger, og heller velge noe som har til hensikt for oss begge.,

Kreative bryllupsgaver til mannen:

Så hvis du føler deg forvirret om hva du skal få din person, her er et par flere søte tanker og ideer for bryllupsdagsgaver til mannen som vi har presentert deg i denne artikkelen.

beste-bryllup-jubileum-gaver-til-ektemann

Kjøp fra hjertet

Han ville sette pris på å få noe han kan bruke, en gave som vil si mye om din kjærlighet, omsorg og respekt for ham. Platina, smaragd og porselen er tradisjonelt de beste materialene for å gi gaver. Imidlertid er det ikke et must i vår tid å gi ham så dyre ting. Følgende er de beste ekteskapsgaver til mannen.

16. Fotoramme:

platina-foto-framas-for-ektemann

Tradisjonell er du, det du kan gjøre er å plukke opp en fotoramme i platina eller porselen og legge bildene hans i dem. Et utvalg av bilder som en collage, helt fra han var i vuggen til nå, gjør det levende og vis ham mer kjærlighet, plant et kyss på ham mens du gir rammen.

17. Par kaffekrus med navn:

par-kaffe-krus-bryllupsdag-gaver-til-ektemann

Et kaffekopp i Kina ville være en gave som gave, forutsatt at han liker kaffe like mye som deg. Graver navnet hans og et fotografi på kruset, og server ham hans første kaffe den spesielle dagen. Sett deg ved siden av ham, smelt inn i armene hans og se ham nippe til det varme brygget hans, dette er uvurderlige øyeblikk du ikke vil miste. Mens han har kaffen, kan du slippe ham i hemmelighet platinauret du kjøpte. Se hvordan han hopper av glede, for menn elsker bling også. Dette er en av de beste bryllupsdagen gaver til mann med kjærlighet.

18. Planlegg en romantisk middag:

plan-en-romantisk-middag-for-ektemann

Vri litt nå og da, og i stedet for å kjøpe gaver som er laget av porselen, få ham varer laget i Kina eller relatert til det. Menn er eventyrlystne, og de liker også overraskelser, så ta ham med på et kinesisk spisested for en romantisk middag i kveld. Pakk i en gavekurv som har kampsportfilmer og show; motivere ham til å prøve å være en drage i kveld.

19. Loving Music Album:

musikk-album-bryllup-jubileum-gaver-til-ektemann

Hvis han liker musikk, kan du se etter hans favorittband og musikkartister som har nådd platina. Lag igjen en DIY -kurv og legg alle albumene i dem, behold det pent innpakket på soverommet ved siden av sengen, og se hvordan han dusjer deg med kjærlighet deretter. Dette er en annen beste jubileumsgave til mannen som er enkel, men vanskelig å samle.

20. Vis hvor trygg hans gitte slemme gave er:

vis-hvor-trygg-hans-gitt-slem-gave-til-ektemann

Har du fortsatt det attraktive undertøyet han ga deg, de fleste kvinner bruker aldri den første undertøysgaven som ektemennene ga for memoarens skyld? Hvis du også har det, er det vi vil si å bli litt slem og suggestivt romantisk. Pakk undertøyet i platina skyggelagt papir og gi det til ham. Kanskje et strekk med leppetrykk på papiret ville gjøre det interessant og dampende, som et forslag senere.

21. Kjærlig samling:

kjærlig-samling-bryllup-jubileum-gaver-til-ektemann

Magasinabonnementer for sportstimulerte temaer som har gått til platina eller kanskje tegneserier som han samler eller minner om platina, bør pakkes godt inn og gis ham. Menn og samlingene deres går til graven i nitti prosent av tilfellene, så også dette ville være en fantastisk gaveide til bryllupsdagen for mannen din.

22. Sunn gave:

helsekort-bryllup-jubileum-gaver-til-ektemann

Hvis han trenger helsekontroll nå og da, velger du et helseforsikringskort som feirer formålet med velvære og liv. Snakk med forsikringsselskapet ditt om det samme, og velg det som er en altomfattende avtale. Der det er helse, er det mye rikdom.

23. Planlegg tur med vennene sine:

plan-tur-med-vennene sine

Send ham på tur med sine nære venner, bare guttene. Arranger en tur til et hotell eller et gårdshus, ring innredningskunstnerne og ordne stedet i nyanser av Kina, platina eller smaragd, og ha rikelig med mat rundt for mennene å skjære på. Ingenting som å la mannen din ha sin tid med guttene sine.

24. Arranger Boys Night Party:

arranger-gutter-natt-fest-til-bryllup-jubileum

Hold et utdrikningslag; gjør det til et tema for mennene å nyte en kveld som “tvungen singel”. Sørg for at alle kommer i nyanser av platina eller smaragd og la guttene kose seg, mens du og jentene gleder oss på dine egne spinster -måter.

25. Kjærlighetsbrev:

kjærlighetsbrev-bryllup-jubileum-gaver-til-ektemann

Tenk på henne et brev som viser bryllupsdagen til mannen. For hver bokstav i bokstavene i rekkefølge, oppdag et ord som er knyttet til ditt forhold / ekteskap. For eksempel A for Aeries som kan være stjernetegnet til din medskyldige, stedet der du møtes for første gang og så videre.

26. Go Gourmet:

gå-gourmet-bryllup-jubileum-gaver-til-ektemann

Hva kan være den beste jubileumsgaven til mannen enn å gjøre noe så sentimentalt om å virkelig ta en ideell mulighet til å ønske en middag velkommen sammen. Så om din kjære erkjenner god mat, en kjærlig hjemmelaget kveldsmat eller en avslappende matlaging under stjernene, arranger en kveldsmat som fortjener arrangementet.

27. Lag minner:

lage-minner-bryllup-jubileum-gaver-til-ektemann

En av de mest ideelle tilnærmingene til å rose alt moroa du har hatt sammen i forholdet ditt så langt, er å få nye erfaringer sammen som totalt sett kan vise seg å være den beste jubileumsgaven til mannen din. Enten det innebærer å kjøpe billetter til forestillinger, teater eller donering av anledninger, begynne på matlagingskurs eller ta en ubegrenset weekendferie, prøv å velge noe du begge vil sette stor pris på. Dette er en av de fineste gavene til mannen på ekteskapsdagen.

28. Par elementer:

puter-bryllup-jubileum-gaver-til-ektemann

Hans og hennes ting gjør de søteste og beste jubileumsgaver til mannen. Disse putene med “flotte morgen perfekter og” hei attraktive “er søte, som et arrangement med monogramkrus. Dessuten får du et snev av noe for deg selv på denne måten også.

29. Gjenskape minner:

gjenskape-minner-for-ektemann

Gjengi din første date. Gjør akkurat de tingene du gjorde da. Ganske morsomme første date -øvelser er vanligvis enkle å gjenta og dypt sentimentale for ethvert par. Gå til nøyaktig samme sted som du besøkte på din aller første date, foreslå ham på samme måte, og gjør denne datoen til den mest romantiske tiden. Dette er den fantastiske gaven til mannen på jubileum i denne travle konkurranseverdenen.

30. Bok:

bok