Nærmer du ditt 9 -års bryllupsdag? Så først, gratulerer! Ni års vellykket ekteskapsliv betyr uunngåelig mye. Du har kommet langt med partneren din, og dere er nå nesten en sjel med god forståelse, kjærlighet og mange minner. Men nå kommer den vanskeligste og tøffeste delen. Hvordan feire ni års bryllupsdag? Det kan være ganske smertefullt å hente den 9. bryllupsdagen. Men her skal vi hjelpe deg med detaljene. La oss sjekke de mest populære, tradisjonelle og moderne gaveideene for dette jubileet.

9. bryllupsdag gave

Hva er tradisjonell og moderne 9. bryllupsdaggave?

Tradisjonelt er ni års jubileumsgave keramikk. Både keramikk og sel representerer først. Meningen bak det er at forholdet nå er langvarig og varig, som er holdbart og tilpasser seg omgivelsene. Det er derfor keramikk er en tradisjonell fremstilling av niende jubileum, ettersom det representerer styrke, hjem, familie og solid. Willow, derimot, er holdbar og sammenflettet.

Men i samtidstiden ser modernister på skinn som symbolet på det niende bryllupsdagen. Dette er fordi lærstoffet er fleksibelt, slitesterkt og pålitelig. Dette symboliserer et vellykket og langvarig forhold.

35 beste og siste niende jubileumsgaveideer i 2021:

Her kommer de mest populære og likevel mest elskede 9 års gaveideene til bryllupsdagen.

9. års bryllupsdaggaveideer til mannen:

Hvis du leter etter gaver til gave på ditt niende bryllupsdag for mannen din, er det noen få mest populære ideer som er populære over hele verden.

1. Lærarmbånd:

Lærarmbånd

Gutter som elsker å flagre ut i macho og mannlig modus kan elske armbånd. Lærarmbåndet med fraser skrevet på dem er den nye stilen og trenden rundt om i verden akkurat nå. De som elsker å få tilgang til seg selv og er gutsy, kan bli begavet med dette alternativet.

2. Personlig bagasjelapp:

Personlig bagasjelapp

Designer -tagger er veldig fancy. Hvis mannen din er en reisesykel, kan det hende at han liker å få navnet sitt gravert på bagasjelappen. Disse elegante alternativene er ganske budsjettvennlige, veldig enkle å anskaffe og ser fascinerende ut også.

3. Ryggsekk:

Ryggsekk

Ryggsekker er den nye motetrenden for gutter og menn akkurat nå. Uansett alder er disse enkle gavene ganske hjertevarmende, gitt tankene bak å velge en slik gave. De er blant de mest populære og elskede gaveideene for menn.

4. Mokassiner:

Mokasiner

Mokasiner er nye sko som etterfølges av menn rundt. De ser veldig stilige, levende og elegante ut. De er videre veldig fasjonable og forholder seg godt til den moderne motetiden. Gi dem til mannen din hvis han er noen som liker sko.

5. Kortlommebok:

Kortlommebok

Lommebøker er allerede en populær ide. Nå er kortlommebøker en ny trend, som også er nyttig for menn som har mange visittkort og kredittkort rundt seg. De gjør også oppgaven enkel og gjennomførbar. Du kan til og med velge å lage en personlig kortlommebok med initialene hans gravert på dem.

9 års ekteskapsgaveideer til kona:

Følgende er populære 9de bryllupsdag gaveideer til kone.

1. Duftlys:

Duftlys

Vokstabletter eller duftlys er den nye kjærligheten til kvinner. De gjør boareal og boliginnredning mer estetisk og romantisk. Du kan velge å gi kona din noen flotte duftlys eller vokspinner som du kan legge til i samlingen hennes.

2. Håndveske:

Håndveske

En elegant veske kan alltid gjøre en perfekt gave til kona. Kvinner elsker arrangører og vesker, og hun kan glede seg over tankene dine bak å gi den ideelle vesken. Avhengig av budsjettet kan du enkelt velge riktig farge og pose som kona din elsker. Videre kan du til og med velge å legge til personlige initialer på samme for å gjøre det tilpasset.

3. Smykker:

Smykker

Det være seg et perfekt halskjedesett, eller øredobber eller ring; du kan gi din kone smykkene hun elsker. Legg opp til hennes forventninger ved å velge en ideell match for hennes smak. Avhengig av hennes kjærlighet, kan du velge kunstige bling -smykker, gull eller platina!

4. kokekar:

Kjøkkenutstyr

Fancy kokekar og kjøkkenutstyr kan også være en perfekt gave til dette jubileet. Du kan være unik og spesiell, og til og med foretrekke å gi disse minst forventede, men likevel vakre kokekaralternativene. Vi er sikre på at hun ville bli begeistret!

5. Par lamper:

9. bryllupsgavegaver 10

Hjemmeinnredning kan aldri være kjedelig. Lys og bling gjør det alltid opp til kvinners smak. Gi henne noen flotte, flotte og vakre lamper på jubileet. Kjøp den hun vil like, siden du kanskje allerede kjenner smaken og preferansene hennes godt.

9de bryllupsdaggaveideer til ham:

Det være seg for en venn eller partner, her er de mest populære gaveideene for ham.

1. Grillsett:

9. bryllupsdag gaver 11

Hvis mannen din eller vennen din liker å lage mat, er det ingenting bedre enn å gi ham det siste grillpakken. Denne unike og uvanlige distinkte gaven kommer utvilsomt til å gjøre dagen hans.

2. Game Corner:

Spillhjørne

Hver mann elsker å spille. Det kan være en eller annen form, avhengig av hans smak. Det være seg fjernkontrollbilen for å spille stasjon, det å gi mannen det riktige spillet kan ganske gjøre dagen hans.

3. Trådløse hodetelefoner:

Trådløse hodetelefoner

Trådløse hodetelefoner er en ny trend. Dingser og teknologi kan få oss til å forelske oss i en unik form, og dette er et slikt eksempel. Gi de siste airdrops eller trådløse hodetelefoner avhengig av smak. De er gjennomtenkte og vil hjelpe ham også.

4. Champagne -abonnement:

Champagne -abonnement

Det være seg vin eller champagne, å gi abonnementet for menn kan ganske gjøre dagen. Ikke mange tenker ofte på denne særegne ideen, men menn kommer garantert til å elske slike gaver.

5. Cork Globe:

Kork globus

Cork globe kan være en morsom måte å gi gaver på. De hjelper til med å kartlegge steder å gå og steder som er merket med. De siste og moderne designene er også ganske morsomme og fancy, så du kan til og med prøve dette alternativet i gave til niende jubileum.

9. bryllupsdag gaveideer til henne:

Følgende kan være gode alternativer hvis du leter etter nåværende ideer for din venn eller en jente.

1. Halskjede:

Halskjede

Halskjede eller smykker kan være en kvinnes beste venn. Avhengig av hennes smak, gi henne perle / diamant / sølv / gull / statement -halskjede. De kan ikke bare se nydelige ut, men også forbedre hennes generelle stil.

2. Hudpleiesett:

Hudpleiesett

Kvinner elsker å gløde. De elsker å ta vare på huden sin og fremstår som nydelige. Det nyeste hudpleie -kombinasjonsskjønnhetssettet kan være en fantastisk gave til moderne kvinner. Hvorfor ikke prøve det?!

3. Badekåpe:

9. bryllupsdag gaver 18

Badekåper tar ny trend i disse dager. Å gi en funky eller elegant badekåpe kan være både gjennomtenkt og stilig. Kvinner vil sikkert elske disse settene.

4. Dufter og dufter:

Dufter og duft

Hvis din venn eller partner elsker parfymer, ikke gå glipp av å gi henne den koselige og estetiske parfyme duftflasken. Du kan enten gå med en avansert variant eller den som har utmerket emballasje. Vi er sikre på at de ville gjøre henne til en perfekt gave hun fortjener.

5. Lommebok:

Lommebok

Lommebøker har vært den mest elskede gaven fra tider og tider, og den er fremdeles blant det mest populære gavealternativet. Få henne den siste fargede og stilede lommeboken du ønsker. De ville aldri skuffet henne.

9 års jubileumsgave til dem:

Leter du etter gode jubileumsgaver til vennene dine som er et par? Dette kan være gode ideer som kan være til hjelp.

1. Korketrekker:

9. bryllupsdag gaver 21

Hvis du lurer på hvorfor korketrekker er i gavealternativet, må du ikke gå glipp av at de er blant de mest populære gavealternativene i vest. Prøv dette med utmerkede komplementer og emballasje mens du gir et par. Det ville sikkert fungere!

2. Håndlaget sjokoladeeske:

Håndlaget sjokoladeeske

Sjokolade kan aldri være kjedelig eller ute av trend. De ville gi mer smak hvis du håndlagde dem eller tilpasser dem. Gi paret en vakker mørk sjokoladeboks, og det ville sikkert gjøre dagen deres. Hva er den beste måten enn å sende dine ønsker gjennom sjokolade?

3. Fujifilm Instax minikamera:

Fujifilm Instax minikamera

Hvis du vil gi noe ekstraordinært og fortjent til paret, kan Instax minikamera sikkert gjøre en perfekt gave. Flere menn og kvinner elsker denne ideen, og hvorfor ikke gi den til en perfekt dag? Fra å fange minner til å ha det gøy, de kan gjøre alt!

4. Spa -kupong for par:

Spa -kupong for par

Et gavekort til et spa og massasje kan være best for avslappende og romantisk tid for paret. Prøv å gi denne moderne ideen dette jubileet, og de ville sikkert elske ideen!

5. Organic Home Living Kit:

Organisk hjemmeboende sett

Økologiske varer har ganske konsumert etterspørsel i det moderne markedet. Gi en nydelig organisk håndlaget såpe eller kroppsoljesett til paret. Dette er en unik, men fabelaktig idé om å være gjennomtenkt så vel som på den nyeste måten.

Tradisjonelle og moderne 9 -årsjubileumsgaveideer:

Den tradisjonelle 9 -årsjubileumsgaven inkluderer keramikk og selje, mens den moderne formen for gaver inkluderer skinn. Derfor inneholder keramikk- og pilegavene, sammen med moderne og moderne skinngaveideer til 9. bryllupsdag,

1. Lærpassportveske:

Passportveske i skinn

Alternativ for lærpass er en flott gaveide til paret. Man kan tilpasse dette ytterligere ved å legge til navnet eller initialene på det samme. Dette er blant de mest etterspurte og populære gavealternativene i dag for 9 -årsdagen.

2. Keramisk tesett:

Keramisk tesett

Som en form for en tradisjonell gaveide kan dette klassiske håndmalte keramiske te -settet være et godt alternativ. Hvis paret er blant en som elsker klassiske og vintage -dekorer og kokekar, kan dette være veldig gjennomtenkt og etter deres smak.

3. Lommebok i lær:

Lommebok i skinn

En super spesiell gave kan være et par lommebøker i skinnmateriale. De kan være holdbare, holdbare og motstandsdyktige også. Videre betyr det også noe spesielt om forholdet deres.

4. Koffert i skinn:

Koffert i skinn

Å gi noe nyttig kan være mye bedre for flere av oss enn noe fancy. Denne stilige kofferten i skinn kan være en veldig gjennomtenkt gave. Det kan også hjelpe paret i deres daglige liv, og det er veldig langvarig og holdbart. Hva annet kan være en god idé enn denne?!

5. Lærveske / jakke:

9. bryllupsdag gaver 30

Avhengig av smak kan den moderne gaven til en mann eller kvinne være en skinnjakke eller en veske. De er veldig stilige å se på, kommer i forskjellige farger og kan også være nyttige i hverdagen.

6. Keramisk tallerken med keramikk:

Keramisk tallerken med keramikk

Hvis det er noen som liker fargerike så vel som vintageartikler, kan denne keramiske tallerkenen være ganske fancy å legge til i hjemmet. De er også miljøvennlige og ser flotte ut på styling.

7. Øredobber i porselen:

Øredobber i porselen

Porselens øredobber gjør den nye formen for mote og trend i dag. Hvis kvinnen eller kona er noen som elsker klassiske og vintage smykker, kan øredobber og sett i porselen gjøre en flott gave.

8. Willow Pen:

Willow penn

Hva er så spesielt med pilepennen? De er håndlaget for å lage den beste gaven flere steder over hele verden. Seljepennen er veldig slitesterk og sterk og gir et langvarig inntrykk med merkingen. Dette kan gjøre en minneverdig gave til paret.

9. Øl Growler:

9. bryllupsdag gaver 34

Den samtidige og siste ølgrølleren er en veldig moderne, men klassisk gave til paret. De er veldig stilige å se på, gir en high-end stemning samt skaper unike preferanser.

10. Keramiske vaser:

Keramiske vaser

Den keramiske vasen er en populær og allerede mest elsket gave over hele verden til gave på niendeårsdagen. Denne gaven kan tilføre boliginnredningen en stor verdi og er også lyst til å være vitne til. Man kan finne den polerte keramiske vasen eller håndmalte for å tilføre gaven ytterligere verdi.

Hvordan feire 9 -års bryllupsdag og presentere en gave: tips og triks

  1. Ideene til niendeårsdagen kan forbedres ytterligere ved å legge til gratis varer også. De kan inkludere sjokolade, en flaske vin, blomster, en bukett eller kake.
  2. Pakk gavene på riktig måte. Sørg for at de skjøre elementene er oppført.
  3. Legg til bånd og personlig notat til gaven. Håndskrevne personlige notater gir alltid verdi og viser personlig varme.
  4. Du kan også sende inn tilbud med gaven for å legge til kjærlighet og personlig preg.
  5. Ta din bedre halvdel til en spesiell date om natten. Du kan til og med sette opp en intim date hjemme hos deg selv. Dette kan legge til magiske øyeblikk sammen med gaven.
  6. Prøv å tilpasse enhver gave du får. Dette kan gjøres i flere former, for eksempel å legge til notater, gravere initialer eller sende en melding.

Hvis du feirer 9 -års bryllupsdag, har du kommet langt. Vi håper denne idéguiden har hjulpet deg med å velge riktig valg for din partner eller venn. Gi oss beskjed om tankene dine! Vi elsker å høre fra deg!