3 -årsjubileet er nok en påminnelse om parets vellykkede og svunne år. Klart det hadde vært turbulens, men alt som betyr noe er hvordan du kommer ut av det. Bare for det, hever vi en skål for deg! Vi vet hvor viktig det kan være å gi hverandre et tegn på feiring og lykke. I slike tider, her er en artikkel som vil få noen av de mulige gaveideene til å gi hverandre eller til og med favorittparet ditt.

Tredje bryllupsdag gave

Hva er den vanlige tradisjonelle 3 -årsdagen?

Den vanligste 3 -års bryllupsdagen er krystall og glass. Det symboliserer åpenheten mellom paret og skjønnheten i forholdet deres.

Tredje bryllupsdaggaveideer -1

3 års jubileumsgave til henne:

1. Fersk bukett:

En frisk bukett blomster vil aldri skuffe noen kvinner og er en god for kjæresten din. Velg noen av de mest eksotiske blomstene og forvandle den til en vakker bukett. Du kan lage dette på egen hånd, slik at du kan tilpasse eller også be en blomsterhandler om å gjøre dette for deg.

2. 3D lasergravert krystallboks:

Kvinner kommer garantert til å elske dette. Denne tredje ekteskapsdagen, fyll den med de små tingene som betyr noe. Tilpass en krystallboks med bildet ditt og lag en 3D av det. La det skinne hele livet.

3. Papirvarer:

En annen ting å tenke på for den spesielle personen din, er skrivesaker. Noen mennesker har virkelig noe for skrivesaker. Hvis kjæresten din er en, kommer hun til å elske dette som en gave.

4. Lommebok:

Skinnlommebok eller lommebok av alle slags slag, med mange poser, vil også være et godt alternativ. Velg en mild eller prangende farge basert på hva hun liker.

5. Helsevakt:

Hva med å gi kjæresten din en helsevakt, bare slik at hun tar godt vare på kroppen sin?

3 års jubileumsgave til ham:

1. Coaster Set:

For å gjøre det enkelt kan du gi kjæresten din, et dalbane -sett som har favorittfiguren deres fra serier, filmer eller sportsspillere.

2. Whiskykjenner:

Overrask ham med disse 3 års jubileumsgaveideene. Han kommer til å sette pris på dette veldig lenge. Glassene er tradisjonelle og vil være en perfekt kombinasjon for en date night. Dette vakre glasset kommer til å skinne som en diamant.

3. En boks med favorittene hans:

Hva med å lage en boks med alle favorittene hans? Han kommer til å elske det valget.

4. Skinnjakke:

Kommer tilbake til skinn, for hva annet kan være bedre? Skinngaver til 3 -års jubileum vil være spesielle fordi du prøver å antyde at forholdet ditt også varer like lenge som skinnet.

5. Treklokke:

Treklokker er stilige og vil vare lenge. Denne tradisjonelle 3 -årsgaven er et veldig godt valg. De kommer i mange nyanser og en rekke valgmuligheter å velge mellom.

Idéer til tredje års jubileum for dem:

1. Sofasett:

Hvis du kjenner paret veldig godt, og hvis dere er gode venner, er dette et godt alternativ å velge mellom. Velg en passende sofa som passer til interiøret i hjemmet. Sofa -sett er en fantastisk måte å vise din lykke for dem.

2. Bagasjemerker:

For de parene som alltid er på farten, er en bagasjelapp i skinn en veldig gjennomtenkt gave. Det lar dem identifisere posene sine og også merke.

3. Ekstra sitteplasser:

Hva med litt ekstra benplass til dem? Du kan velge ut ekstra sitteputer bare slik at de komfortabelt kan bruke den og strekke bena ut. I tillegg får du bruke den når du går også!

4. Barnehage:

En annen god jubileumsgave ville være å sette opp en liten barnehage hjemme hos dem. Inkluder noen av de eksotiske blomstene og plantene og be hjelperen om å sette den opp slik de liker den skal være.

5. Sving av glass:

Hva med en huske laget av glass?

Tradisjonelle 3 -års jubileumsgaver:

3-års jubileumsgaver tradisjonelle består av noen av de fineste tingene som trengs for tiden; lær. Her er en titt.

1. Skinnmapper:

For de ivrige reisende gir disse skinnmappene i et pass med navn trykt det et virkelig tradisjonelt og følelsesmessig preg. Velg riktig farge som de liker.

2. Skinnunderlegg:

For de som liker drikken sin og ikke kan leve uten dem, vil coasters være veldig nyttige. Velg tilpassede underlag av skinn for lengre levetid.

Denne vil være et absolutt must. Ved slutten av 3. året vil det sikkert være mange rotete ting på bordet. Denne skinnbrettet hjelper deg med å rydde opp i området. Bonusen er at brettet kommer til å bli lenge.

3. Lærveske:

Dette vil komme godt med, spesielt under reise. Saken har passende mapper for å beholde nødvendighetene og til og med de minste tingene. Skinnsmykker er ikke bare fancy, men også stilige!

4. Lærarmbånd:

Selv om dette kan høres veldig kiddisk ut, hva er et forhold uten noe barnslig element? Gi din kjære et skinnarmbånd med lovey-dovey sitater skrevet på det. Han / hun vil elske det.

Tredje jubileumsgaver til mann og kone:

Her er noen gaver å tenke på når du bestemmer deg for å kjøpe.

1. Skinnklær og sko:

Tredje bryllupsdag gaveideer 1

Skinnvarene til 3 -års bryllupsdagen er alltid en hit! Skinn er kjent for sin myke og varme natur. Den beste delen av skinnet er komforten det gir. Du kan velge mye klær, som alle har glans og skjønnhet. Dette blir en god 3 -årsgave til henne.

2. Lærtilbehør:

Idéer til tredje bryllupsdag 2

Lærtilbehør vil aldri unnlate å imponere. Se opp for håndvesker og lommebøker, som alle bærer mykhet og kjennetegn på lær. Dette er nok en tredje jubileumsgave til kjæresten eller kona din.

3. Leather Desk Products:

Idéer til tredje bryllupsdag 3

Skrivebordsprodukter i skinn er også tilgjengelig. For å nevne noen er det mapper, filer, notatblokker i læromslag. Du får også et komplett skrivebordssett, som også kan inneholde et pennestativ. Dette ville få personens skrivebord til å se organisert og pent ut. Hva med denne tredje bryllupsdagen -gaven til mannen din?

4. Lærbagasjeprodukter:

Idéer til tredje bryllupsdag 4

Lærbagasjen går av moten. Lærbagasje gir holdbarhet og er pålitelig når du må bære mange ting. Husk å velge den rette med mange lommer for enkel bruk. Dette er en god tredje bryllupsdag gaveideer til mannen din.

5. Skinnalbum:

Idéer til tredje bryllupsdag 5

Dette er en gaveideer til et 3 -årsjubileum for et par du er glad i. Dette lille albumet vil tillate dem å minne om sin gamle tid og også ha en samling av de beste og ærlige bildene, de som kan bli elsket lenge, lenge. Dessuten er det skinn, og du kan derfor være trygg på at det aldri vil falme eller slites ut.

6. Krystallfigurer:

Idéer til tredje bryllupsdag 6

Krystall har blitt et veldig interessant stykke for å lage figurer som skulpturer, statuer, etc. Disse figurene er ypperlige utstillingsstykker. Deres evne til å glitre i lyset gjør dem så attraktive. Figurene kommer i forskjellige former, størrelser. Det kan være store som glitrer i lyset til et lite objekt som kan avgi en liten glød. Dette blir en søt for din kone.

7. Krystallvin -kopper:

Idéer til tredje bryllupsdag 7

Vin serveres best i fine og vakre kopper. En glassbeger er alltid vanlig. Men det som gjør en beger enda mer spesiell, er en som er laget av krystall. En krystallbeger vil tiltrekke seg oppmerksomheten til alle som er tilstede på en samling. Dette er den mest luksuriøse jubileumsgaven til ditt favorittpar.

8. Krystallsmykker:

Idéer til tredje bryllupsdag 8

Krystallsmykker har alltid vært på moten. Din kone kommer til å elske dette absolutt! Slike krystallsmykker har sin egen skjønnhet, og mange av dem kommer i flerfarger, og gir det et unikt utseende.

9. Speil:

Idéer til tredje bryllupsdag 9

Hvis du tror speil er undervurdert, tar du feil! Ta en titt på de mange interessante figurene og designene den kommer i. De er helt fantastisk og stilige. Du kan også få en tilpasset form. Hva med disse 3 -års jubileumsgaver til henne?

10. Edelstener:

Idéer til tredje bryllupsdag 10

En annen ting å tenke på edelsten. Gi kona en strålende edelsten for å overraske henne. Denne kan også være god for ektemenn.

11. Perlesett:

Idéer til tredje bryllupsdag 11

De mest populære og enkle smykkene er et perlesett. Du kan gi dette til kjæresten din på ditt tredje jubileum.

12. Lærlommebok:

Idéer til tredje bryllupsdag 12

Hva med en skinnlommebok til mannen din? Han kommer garantert til å elske denne til jubileet. Velg en som har mange poser, slik at det kan være praktisk.

13. Komfortabel stol:

Idéer til tredje bryllupsdag 13

Hva med en behagelig stol for deg å komme tilbake og slappe av på den? Denne skinnstolen vil være et veldig godt valg. Du trenger bare velge et skinn av god kvalitet og en matchende farge, med tanke på husets interiør. Dette er sannsynligvis en god tredje bryllupsdag gaveideer mann.

14. Veggheng:

Idéer til tredje bryllupsdag 14

Veggheng er kul og klassisk. De kommer vanligvis til å representere et populært maleri eller bare en kultur. Gi dette til din kone og ditt hjem på ditt tredje jubileum.

15. Polaroid kamera:

Idéer til tredje bryllupsdaggave 15

Dette lille kameraet er veldig praktisk og også et søtt. Det gir et øyeblikkelig bilde og er en god måte å lage en minnespor. Kona di vil elske dette.

16. Spa:

Idéer til tredje bryllupsdag 16

Spaet er noe hun kommer til å verdsette for alltid. La henne synke inn i en spenningsfri dag på dette jubileet. Gi henne en god kroppsmassasje for å nyte.

17. Biltilbehør:

Idéer for tredje bryllupsdag 17

Du kan gi mannen din, et sett med biltilbehør han kan trenge til bilen. Dette kan starte fra luftfriskere til gode lærdeksler til setet.

18. Timersett:

Idéer til tredje bryllupsdag 18

Et komplett sett med stylingutstyr som en trimmer vil være et veldig godt valg. På denne måten kan mannen din også prøve mange stiler for å imponere deg.

19. Vin:

Idéer til tredje bryllupsdag 18

Hva med en gammel flaske vin til hans tredje jubileum med deg? En gammel flaske vin vil aldri slutte å overraske gutta. Dette blir en god 3 -årsgave til mannen.

20. Play Station:

Idéer til tredje bryllupsdag 20

Vi er sikre på at han kommer til å elske deg for dette. Play station er hver manns drøm. Selv om det kan brenne et hull i lommen, kan han sikkert klare det.

Hvordan feire 3 -årsjubileum og presentere gaver?

Det er to måter å gjøre dette på. Du kan beholde det privat og presentere de unike 3-års jubileumsgaver for hverandre. Den andre måten er å holde en fest for de andre, for vennene dine og andre nære medlemmer.

Hvis du er for sjenert til å presentere foran andre, kan du alltid gjøre det privat. Ellers kan du heve en skål og synge en jubileumssang i refreng og gave.

Ting å gjøre for tredje bryllupsdag:

  • Begynn med å donere varer eller lunsj for hjemløse.
  • Dekorer og tilpass hjemmet ditt litt, slik at det passer din komfort.
  • En middagsdato er am

Den beste måten å gi gave er å alltid se etter noe mer personlig. Moderne 3-års jubileumsgaver er mye i dag. Du trenger bare å vite hva du skal velge og hva som vil være nyttig for hverandre, for paret du har tenkt å gi til.