45 års bryllup er virkelig en tid å feire. De svunne årene er et bevis på din kjærlighet, omsorg og omtanke som dere to legger inn i forholdet. Når det er sagt, hvis du ønsker å feire denne elskverdige anledningen, her er noen veldig gjennomtenkte 45 -års bryllupsdaggaveideer som du kan vurdere å kjøpe..

Hva er den vanlige tradisjonelle og moderne 45 -årsjubileumsgaven?

Hvert års jubileum har sitt eget tema. I år er den tradisjonelle gaven safir. I år er til og med det moderne gave -temaet safir. Disse er spesielt nyttige fordi de lar deg innlemme steinen i mange smykker og mote.

45. bryllupsdag gaveideer til kona:

Invester i disse beste gavene til 45 -års bryllupsdagen til din kone.

1. Sapphire Button Heart:

45. bryllupsdaggaveideer 1

Dette safirknapphjerte er veldig vakkert og stilig. Knappene er formet i form av et hjerte. Den blå fargen på safiren utstråler den lyse fargen. Navnene på paret kan skrives under hjertet og innrammes i en klassisk glassramme.

2. Papirseilkort:

45. bryllupsdaggaveideer 2

Er ikke dette vakkert? Denne papirseilbåten har safir i den, og den kan også tilpasses med ord som nøyaktig vil uttrykke hva du føler for hverandre. Denne 45. bryllupsdagen gaveideer til kone er sikkert en interessant.

3. Safir jubileumspute:

45. bryllupsdaggaveideer 3

Ikke bare noe mykt sengetøy, men noe behagelig! Det broderte arbeidet på den hvite puten skiller seg ut tydelig. Du kan få enkelt filigranarbeid på puten for å gjøre den til en 45 -års jubileumsgave. Det er på tide å slappe av, så få denne gaven til å tilbringe litt tid med din kjære.

4. Sapphire anheng:

45. bryllupsdaggaveideer 4

Hvem ville ikke like dette? Det nydelige anhenget til kona di er noe hun kommer til å sette pris på lenge. Du kan tilpasse boksen og også sende ut en vakker melding om den. Hun kommer garantert til å elske denne!

5. Håndlaget safirarmbånd:

45. bryllupsdag gaveideer 5

Her er en annen interessant 45 -års bryllupsdag gave til din kjære kone. Det håndlagde armbåndet er en tidløs investering og kommer til å vare lenge.

6. Samling av bilder:

45. bryllupsdaggaveideer 6

Hva med å overraske henne til et galleri med spesielle bilder av dere begge? Dette galleriet vil være et spesielt minne om de beste årene dere har brukt. Velg et sett med flotte rammer som passer til fargen på veggen.

7. Øredobber:

45. bryllupsdaggaveideer 7

Love know øredobber er en mote nå. Du trenger ikke å plukke på safir for det. du kan velge noen flotte øredobber i sølv, som vil se stilige ut.

8. Parfyme:

45. bryllupsdaggaveideer 8

En god lukt er noe alle liker. Gi damen din kjærlighet til et utmerket parfyme. Velg en mild, samtidig en veldig godt luktende, som vil etterlate et inntrykk!

9. Kosmetisk sett:

45. bryllupsdaggaveideer 9

Et sett med kosmetikk er et veldig godt valg. Velg en eske med klassisk kosmetikk. Hvis du kjenner hennes valg av merker innen kosmetikk, blir det veldig enkelt!

10. Håndlaget såpe:

45. bryllupsdaggaveideer 10

Hva med å investere litt tid i å lage noe for henne? Håndlagde såper er veldig gjennomtenkte og kommer også i en rekke lukt og former.

45. bryllupsdaggaveideer til mannen:

Her er noen ting du kan velge for mannen din.

1. eske med små ting:

45. bryllupsdaggaveideer 11

Nå vet du om mannen din er organisert. Hvis han er, og holder tingene sine organisert, fra mansjettknapper til annet lite tilbehør, vil denne boksen være veldig nyttig for mannen din, han vil sikkert sette pris på dette.

2. En samling av fortid:

45. bryllupsdaggaveideer 12

Hva med å lage en avis som en som er full av bilder og ting som har skjedd siden bryllupet ditt. Skriv dem ned etter dato og gi det et bilde som passer til det. Få det til å se ut som en ekte avis.

3. Liquor Decanter:

45. bryllupsdaggaveideer 13

Han kommer til å glede seg over denne karaffelen. Du Han trenger ikke virkelig å måtte reise verden rundt for å drikke et glass fin whisky. Bare bestill inn og la ham lene deg tilbake og nyte det fra en karaffel.

4. Sølvring:

45. bryllupsdaggaveideer 14

Hvem sa at bare kvinnene liker smykker. Gi mannen din en slank sølvfingerring som han kommer til å bli forelsket i.

5. Safirring:

45. bryllupsdaggaveideer 15

Her er en vakker 45 års bryllupsdag gaveideer til mannen din. Denne vakre ringen vil ha den vakre safirsteinen gravert i den som vil legge til glans og skjønnhet.

6. Gavekurv:

En gavekurv vil være en veldig gjennomtenkt en som vil ha alle tingene han elsker. Velg hans favoritt sjokolade, parfyme og brennevin for å legge til skjønnheten i kurven.

7. Se:

Hvis mannen din elsker klokker, er det enda et tillegg til hans samling av klokker. Velg en klassisk merke som kan tilføre dagens glans. Dette vil være den beste 45. bryllupsdagen gaveideer for mannen.

8. Toalettboks:

Hva med en eske med sengetøy og noen håndlagde såper, sammen med avslappende og essensielle oljer? Velg noen gode badesalter for å passe stemningen. Toalettboksen vil være en stilig gave til mannen din.

9. Trimmer og barberingssett:

Trimmer og barberingssett er en viktig vare for hver mann. Gi ham en eske med stiliserte nødvendigheter som han kan trenge.

10. Skinnjakke:

En skinnjakke er en klassisk gave når som helst i livet. Velg et klassisk sett med jakke og hansker til ham. Dette vil spesielt være nyttig hvis du bor i et kaldt land.

45. bryllupsdaggaveideer til foreldre:

Ta en titt på noen av de nyttige og søte gaveideene til foreldrene dine.

1. Gnome -figurer:

Er de ikke et godt show? Mr and Mrs Gnome -figurene er laget av blått og ser så søte ut. Du kan også få disse 45 -års bryllupsdagen gaver til foreldre. Denne presenteres som en myk gave, men gir mening for å indikere deres kjærlighetstilknytning til foreldrene dine.

2. Safirakrylpynt:

Her er et annet stykke minnesmerke. Akrylplaten med blå tema er trykt på utsiden med intrikat blomsterarbeid. Senteret er trykt med navnene på paret. Dette er sikkert en kul 45 -års bryllupsdaggaveideer til foreldre.

3. Safirvase:

En safirvase er rett og slett fantastisk å se på! Den vakre vasen er laget av glass, og du kan gi foreldrene dine gave ved å beholde et friskt sett med velduftende eller hyggelige blomster. Vi er sikre på at de vil elske dette.

4. Krystallarmbånd:

Et krystallarmbånd er et elsket smykke av både menn og kvinner. Denne gaveideen til safirbryllupet til foreldrene dine er ganske kul og stilig!

5. Safirsmykker:

Lek litt her! Ta en titt på noen av de kuleste safirsmykkene for menn og kvinner. Du kan finne en samling av alt det viktige settet. Foreldrene dine kommer til å føle seg mye mer elsket.

45 -årsjubileumsgaveideer til ham og henne:

Ta en titt på noen av de kuleste gavealternativene som er tilgjengelige for ham og for henne.

1. Fotobok:

fotoboken er en samling av noen av de beste bildene som oftest tilsvarer de beste øyeblikkene i en persons liv. Velg et par kjære bilder og få frem et vakkert album, et som tar ham tilbake i tid.

2. Vinsett:

For fyren som elsker sin gamle vin, her er en godbit å gi ham! Et vinsett har alt du trenger å gjøre med godt humør. Ta deg tid til å velge den beste.

3. Edelsten:

En annen flott måte å uttrykke din kjærlighet på er å få en edelsten etter personens valg. De er ikke bare fargerike, men regnes også ofte for å være heldige steiner.

4. Kamera:

For fotoentusiastene vil et kamera uten tvil være det beste valget. Velg det riktige kameraet med litt hjelp, og vær trygg på at han kommer til å elske ideen.

5. Bland tape:

En gammel skoleidé, men fortsatt den mest klassiske er en miksetape. Denne vil ha alle sangene han ønsker, noe som gjør ham lykkeligere enn noensinne. Ta deg tid til å trekke ut noen av favorittene hans og organisere dette til et miksetape. Det er folk tilgjengelig for å hjelpe deg her også.

6. Tilpasset armbånd:

En tilpasset armring kommer med små oppheng i form av bilder i anhenget. De er søte og er vanligvis veldig søte. Alternativt, hvis dette ser ut til å være vanskelig å finne, kan du bare trykke dem på kroppen av armbåndet.

7. Små notater:

Hun kommer til å elske dette! Prøv å skrive noen søte historier fra fortiden din eller til og med noen av de minneverdige øyeblikkene i livet ditt. Sørg for at den er håndskrevet, og hvis du kan trekke av raske doodles på den, er det ingenting som det!

8. Glassøredobber:

Disse er ikke bare vakre, men også sassy. Velg en kald og mild farge på øredobben, og overrask henne med din kreative tenkning!

9. Pute:

Lurer du på hvordan en pute er spesiell? Vel, du kan gjøre det spesielt ved å tilpasse det med bildene av dere to. Velg et behagelig og stilig stoff og en farge som matcher sofaen og sengen.

10. Personlig salongbord:

Denne er latterlig kreativ! Få med deg alle øyeblikkene du setter pris på i form av bilder. Det handler egentlig ikke om bildene, men å formidle følelsen av det hver gang hun får se det.

45 -årsjubileumsgaveideer til dem:

På 45 -årsjubileet, her er noen gaveideer å gi dem, vennene dine eller favorittparet ditt.

1. Sofasett:

Ingenting kan være mer behagelig enn et godt sofasett. Velg det koseligste sofasettet til ditt favorittpar og se dem nyte varmen.

2. Kjøkkenbestikk:

Tror du ikke det kan være på tide at de pusser opp bestikk og servise på kjøkkenet? Da kan dette være en ideell gave å tenke på.

3. Gi en ferie:

De fleste av oss glemmer ofte å ta en tur rundt i landet, eller rett og slett til og med i byen. Her er en gave gavekort for paret ditt, slik at de kan nyte en god dag ute, som ellers alltid er opptatt i hverdagen.

4. A Date Night:

For å gjenoppleve minnene og føle seg ung igjen, her er en idé for å få dem til å føle seg spesielle. Gi dem en god middag kombinert med spa, for å få mest mulig ut av dagen. De kommer til å elske dette.

5. Hjemmefest:

Hva med å kalle dem for hjemmelaget mat? Gjør dem til alle de tingene de muligens elsker. Legg et glass vin til bordet, og klikk på glassene dine for alle årene og mange år som kommer.

Hvordan feire førti femte års bryllupsdag og hvordan presentere gaver?

Den beste og kuleste måten å gjøre dette på er å gjøre det som et storstilt arrangement. Bestill et hotell eller til og med en destinasjonsfest, hvis du har det bra med et større budsjett. Inviter folk, nære og kjære. Hold deg til litt mat og alkohol.

Presenter gavene dine til foreldrene dine eller favorittparet ditt ved å planlegge det som en overraskelse. La festplanleggere gjøre dette overraskelsesarrangementet for deg. Sørg for å la dem forbløffe og virkelig overrasket.

Gifting er alltid en personlig ting, spesielt for viktige dager som disse. Noen av våre safirgaver til 45 -års bryllupsdagen er imidlertid de mest gjennomtenkte av alle. Sjekk dem ut, og ikke glem å inkludere noen personlige eller tilpassede notater for dem.