I år vil gratulasjonsmeldinger være på rulle, og sammen med det er du nå et par mål for mange unge. Når det er sagt, her er noen 35 -års gaveideer til bryllupsdagen som du kan tenke deg å gi hverandre eller noen som feirer 35 års ekteskap. Vi er sikre på at de kommer til å sette pris på valget ditt.

Hva er den vanlige tradisjonelle og moderne 35 -årsjubileumsgaven?

Det tradisjonelle gavealternativet på det 35. bryllupsdagen har vært korall. Koraller finnes vanligvis på havbunnen. Vanligvis tar det mange år å danne koraller, og dermed betyr dette foreningen som du har utviklet med tiden, og du har motstått mye tidevann. Korallen er polert og skulpturert til perfeksjon.

Det moderne gavealternativet har vært jade. Jade har en veldig tydelig grønn farge. Det står for formue og visdom, noe du har utviklet over tid.

35. bryllupsdag gaver til mann og kone:

Her er noen forslag til ideer til 35 -års bryllupsdagen til din mann og kone.

1. Jade mansjettknapper:

35. gaveideer til bryllupsdagen 1

Disse fantastiske grønne jade mansjettknappene er et godt valg for mannen din på 35 -års bryllupsdagen. Den grønne fargen sørger for at den passer godt til blazere og andre mørke skjorter eller tee.

2. Korallring:

35. gaveideer til bryllupsdagen 2

Denne nydelige korall- og diamantringen vil se fantastisk ut på fingeren. Gi din kone en korallring i 35 -års jubileumsgave. Hun vil virkelig få et lykkelig og minneverdig jubileum noensinne. Dette er en unik type gave hun noen gang ville ha mottatt.

3. Jubileumskapsler:

35. gaveideer til bryllupsdagen 3

Jubileumskaker er en annen form for lykke. De er søte og fargerike. De kommer i forskjellige former og har glade ting skrevet på dem. Gi en eske med dette som 35 -års bryllupsdag gave til mannen din.

4. Koralløredobber:

35. gaveideer til bryllupsdagen 4

Coral øredobber vil bli et nytt tillegg til samlingen hennes. Finn ut en kul farge og et vakkert øreringssett som passer til hudtonen din.

5. Korallringer:

35. gaveideer til bryllupsdagen 5

Denne nydelige kobbertråd innpakket røde steinringen er en hit på markedet i dag. Det er en rekke steiner tilgjengelig, og de kommer også i fancy emballasje. Det er på tide å gi dette som en 35 -års bryllupsdag gave til kona.

6. Coir Bag:

35. gaveideer til bryllupsdagen 6

Vesker trenger ikke alltid å handle om skinn. Denne gangen får du en elegant veske som er lett og som også er nyttig samtidig. En kokospose er også miljøvennlig.

7. Jute poser:

35. gaveideer til bryllupsdagen 7

Hvis du ikke er glad i kokos- eller skinnposer, oppfordrer vi deg til å sjekke ut juteposer til henne. Juteposer er smarte og elegante at alle kan bli forelsket i den. Det er superkomfortabelt og kommer i en rekke størrelser og farger.

8. Tree Initials Veggkunst:

35. gaveideer til bryllupsdagen 8

Dette er en veldig romantisk veggkunst for å gi kona din gave. Du kan stikke treet i veggen og lime inn initialene i den angitte plassen. Disse initialene kan også inneholde initialene til barna dine og barnebarna. På denne måten har du et komplett slektstre hjemme.

9. Da og nå fotoramme:

35. gaveideer til bryllupsdagen 9

Du kan gi kona din en vakker fotoramme som vil ha et bilde av hennes yngre selv og et bilde av hennes nå.

10. Momento Box:

35. bryllupsdaggaveideer 10

Dette er en klassisk måte å fortelle henne å beholde alle tingene hun har samlet om dere og fortiden så langt. La henne sette dem i denne boksen og spole tilbake til de siste dagene.

11. Eteriske oljer:

35. gaveideer til bryllupsdagen 11

Noen ganger trenger du bare et avslappende bad og litt beroligende musikk. Du kan gi kona din noen kule eteriske oljer som passer til stemningen.

12. Skinnveggkunst:

35. gaveideer til bryllupsdagen 12

Her er en vakker 35 -års bryllupsdag gave til mannen. Denne skinnveggkonsten vil ha bildet / initialene til familiemedlemmene dine og vil også stå tidstesten.

13. Jubileumsfoto lerret:

35. gaveideer til bryllupsdagen 13

Denne er en romantisk for mannen din. Du kan gi en tilpasset fotoramme som vil ha alle hendelsene som har skjedd i livet siden du sa “jeg gjør”.

14. Lerretskunst:

35. gaveideer til bryllupsdagen 14

Denne vil være en klassisk romantisk å gi mannen din. Gi ham en vakker lerretskunst, en som har et romantisk maleri på seg.

15. Kart over reisemål:

35. gaveideer til bryllupsdagen 15

Har du et reisemål i tankene? Her er en som stadig vil minne ham om dette. Det er på tide at du lager en sjekkliste over alle disse og faktisk oppnår dem.

16. Ølkrus:

Disse går aldri av moten. Ølkrus er en vakker ting å gi. De kommer i flotte former i forskjellige størrelser.

17. Broderte stykker:

Du kan utføre et helt personlig broderiarbeid for mannen din. Du kan gi ham sofa eller et lommetørkle. Begge disse vil ha et personlig preg.

18. Twisted Candle Sticks:

Denne er en romantisk gave til mannen din. Denne lysestaken og det velduftende lyset vil tenne begynnelsen på mange flere romantiske kvelder.

19. Heart Garden Stone:

Dette er en annen romantisk til å begynne med. Denne vil ha navnene eller initialene gravert på steinen. Du kan plassere dem i hagen din for å gi den et mer personlig preg.

20. Skinnjakke:

Skinnjakken er alltid en klassisk gave! Ta en titt på den klassiske samlingen av en skinnjakke.

35 -årsjubileumsgaveideer til ham og henne:

Her er noen liste over ting du kan kjøpe til din spesielle person.

1. Halmposer:

Du trenger ikke alltid tenke på skinnvesker. Halmposer er like elegante og stilige. De er miljøvennlige. Dette kan være en kul 35 -årsjubileumsgaveideer for henne.

2. Kort:

Det finnes en rekke butikker på nettet som lar deg lage ditt eget kort basert på hennes personlighet. De gir deg alle temaene, og alt du trenger å gjøre er å velge ut valgene og sette det over!

3. Multifunksjonspose:

Denne flerbruksposen vil komme til nytte de fleste ganger. Den kan inneholde alt det viktigste, og noen av dem er så store at de også har en iPad.

4. Duftende stearinlys:

Disse duftende lysene er et must og er sannsynligvis en veldig enkel og stilig gave. Duftende lys har vært i bruk lenge.

5. Champagne:

Sannsynligvis den beste måten å feire og heve en skål på! Champagner kommer i en rekke priser, og du kan velge din egen for å feire anledningen.

6. Weekendbag:

Dette vil; tjene et stort formål. For alle de raske små turene vil denne skinnvesken komme inn som en frelser.

7. Bærbar kaffetrakter:

Hvis din spesielle noen elsker kaffe, men er for opptatt til å ta en, er det en bærbar kaffetrakter som han vil finne veldig nyttig. Han kommer til å elske disse 35 -års gaveideene til bryllupsdagen.

8. Virtuell assistent:

En virtuell assistent er nå alles favoritt. Gi ham en god VA som han kan verne om hele livet fremover.

9. Nyanser:

En kul nyanse, enten farfar eller den klassiske vanlige, vil være et godt valg. Ta ham til å prøve det.

10. Parfyme:

Det er mange parfymer å prøve fra den eksotiske samlingen. Du kan velge en mild eller sterk en basert på hans smak.

35. bryllupsdaggaveideer til foreldre:

1. Coral Heart Frame:

35 års bryllupsdag

Gi denne søte korallhjerterammen til foreldrene dine for deres 35 -årsjubileum. Denne fantastiske rammen kan lages ved å stikke sammen små koraller i form av et hjerte. Du kan skrive ned ønsker til paret i bunnen av hjertet. Det gir en påminnelse om dine tidligere lykkelige øyeblikk som du sammen har tilbrakt i livet.

2. Korallkake:

Hørt om dette? En korallkake kommer i mange farger og former. Du kan også be om en bestemt design av kaken. Den er toppet med et korallrev som er spiselig. Du kan gi mannen din en fantastisk korallkake for å vise kaken din.

3. Coral Stone Clock:

Dette nydelige midtpunktet er laget av korallstein som er kuttet i biter. Den buede toppen ser flott ut sammen med den skinnende kanten. Klokken i midten er en kvartsur som bruker batterier. Dette vil se bra ut som en 35 års jubileumsgave. Det representerer ditt livs kjærlighet.

4. Korallveggkunst:

Denne samlingen med 4 keramiske torg med koraller festet på gjør en iøynefallende 35-års bryllupsdaggave. Veggkunst kan plasseres sammen på rad eller plasseres kunstnerisk. Korallens fine hvite utseende gjør rommet lyst. Gi henne denne gaven for å gjøre soverommet ditt vakkert på bryllupsdagen.

5. Komfortabel stol:

En komfortabel tre- eller skinnstol er noe foreldrene dine alltid vil elske. Gi noe som vil gjøre dem komfortable!

6. Favoritter:

Dette er sannsynligvis den beste tiden å gi dem det de har ønsket seg lenge. Planlegg overraskelsen og overrask dem enda mer. La dem få vite at du bryr deg om dem. Dette ville være en god gave til foreldrene dine og dine favorittfolk.

7. Bildealbum:

Foreldrene dine og paret ditt vil elske et romantisk bilde av dem. Tilpass størrelsen etter din favorittstørrelse og design.

8. Bluetooth -høyttaler:

En annen god gave er å la ham grove etter sin musikksmak. En Bluetooth -høyttaler vil være et klassisk tillegg til samlingen av gadgets.

9. kokekar:

Hvis de elsker å lage mat, er det på tide at du gir dem eller foreldrene dine det beste av det beste kokekaret. Velg fargen du ønsker.

Tradisjonelle og moderne jadegaver:

Her er noen ting som lever opp til temaet for jubileet.

1. Coral fotoramme:

Dette vil være en god korallbasert gave å gi noen. De kommer i mange størrelser, design og former.

2. Anheng:

Et jade -anheng er en klassisk gave til din kjære. Den blå fargen sitter blant gullringen vil være en vakker kombinasjon.

3. Coral Bowl:

Korallskåler kommer i forskjellige former. Du kan kjøpe dem i mange farger, eller la det skinne som det er.

4. Jade Pitcher:

Jade -mugge er en veldig gjennomtenkt gave å gi. Kannen ser rå ut, med vakker skulptur til perfeksjon. Dette er en vakker 35 -års bryllupsdaggave.

5. Jade blomsterpotter:

Jade blomsterpotter er kule og sjeldne. Denne vil legge til din vakre samling av hageartikler.

Hvordan feire tretti femte års bryllupsdag og hvordan presentere?

Den beste måten å feire ditt 35. bryllupsdag ville være i et auditorium. Inviter alle de du kjenner eller har vært i kontakt med en stund. Utveksle erfaringer og snakk om partneren din. Gi dem på scenen og se på gleden ved å gi gaver på ansiktet deres.

Hva du skal gjøre på 35 -års bryllupsdagen?

  • Adopter en foreldreløs og ta ansvar for studiene og fremtiden.
  • Sett et løfte om å besøke et barnehjem og mate dem.
  • Besøk et aldershjem og tilbring tid med mennesker der.

35 -årsjubileumsgaver er dyrebare gjenstander som bringer kjærlighet og velstand til paret. Jade og Coral -elementer virker perfekte for det. Mer enn gaven handler dette året om å dele erfaringer og fortelle hva og hvordan reisen har vært så langt. Vi er sikre på at det vil være verdt å lytte til.