Når et nytt år begynner, er det mer enn én grunn til å tro at dere er skapt for hverandre. For å feire dagen og huske anledningen, gi hverandre noen unike ting eller ting de alltid har ønsket seg. Begynn planleggingen tidlig, og velg noen av de beste gaveideene til bryllupet på 4 -årsdagen, og sørg for at det blir elsket lenge.

Hva er de tradisjonelle og moderne 4 -årsgaver?

Ettersom livet ditt bare begynner å knuse, kan gaver knyttet til blomster være de beste. De moderne gavene som er ideelle for fjerde jubileum er apparater. Blått eller grønt regnes som fargen på dette jubileet. Vurder også å velge blomster.

4de bryllupsdag gave

4 -års jubileumsgave til kona:

Å finne en perfekt gave kan være veldig utfordrende. Her er noen av forslagene våre som kanskje ikke er perfekte, men som sikkert er nyttige.

1. Kjøkkenutstyr:

Idéer til fjerde bryllupsdag 6

Den første regelen er å sikre at apparatet ikke allerede er der hjemme. Velg ut de som vil hjelpe henne i stor grad med matlaging. Vi vedder på, hun kommer til å elske ideen og deg, mer.

2. Husholdningsapparater:

Idéer til fjerde bryllupsdag 7

De obligatoriske tingene som vaskemaskiner, vannrensere, luftforhold, strykejern, vifter, etc. vil være en nyttig gave til din kone. Ikke bare det, med disse apparatene kan du også hjelpe henne med å gjøre jobben.

3. Hårapparater:

Idéer til fjerde bryllupsdag 8

Dette vil være veldig nyttig for henne. Velg ut rettetang, tørketrommel eller til og med krøller for å gi henne gave. Nå kan du sikkert vite hvilken stil hun velger ofte, og det vil hjelpe deg med å velge det beste produktet for henne.

4. Roser og ballonger:

Ideer til fjerde bryllupsdag 9

Romantikk fungerer best ved hjelp av blomster og ballonger. Ta med elementet romantikk med disse og overrask henne med en vakker dag hun kan huske.

5. Linutskrift:

Idéer til fjerde bryllupsdag 10

Hvis du vil få henne til å føle seg elsket, kan du lage et personlig lintrykk for henne slik at det kan henges på veggen. Hvis du liker å bringe inn noen personlige og følelsesmessige berøringer til det, gjør skriftene helt selv.

6. Bukett:

Ideer til fjerde bryllupsdag 11

En fjerde jubileumsgave vil føles komplett med en bukett med friske og naturlige blomster. Gi dette til henne ved sengen og ønsker henne en god dag videre.

7. Frukt og sjokolade:

Idéer til fjerde bryllupsdag 12

Velg tidenes mest eksotiske frukter og sjokolade. Lag en bukett av det samme og presenter den for henne. Sjokolade kan definitivt lyse opp enhver kvinnedag. Vi satser på det!

8. Smykker:

Idéer til fjerde bryllupsdag 13

Ingenting kan gjøre henne mer lykkelig enn et godt smykke. Dette kan være alt fra en ørering til en anklet. Overrask henne med hennes favorittmetall, gull, platina eller sølv.

9. Kjole:

Ideer til fjerde bryllupsdag 14

Liker hun ikke en god kjole som er oppdatert med mote? Vel, din tur til å velge en og gi henne en gave. Gjør noen undersøkelser på størrelse og materiale. Dette vil hjelpe deg med å velge den rette.

10. Date Night:

Gaveideer til fjerde bryllupsdag 15

Planlegg en date natt hjemme for henne. Kok hennes favoritt ting og nyt natten med et glass vin eller champagne. Se en film sammen eller bare bruk tid på å snakke. La dette være en total overraskelse for henne, bare slik at du kan se lykken i øynene hennes.

4 -års jubileumsgave til mannen:

Lurer du på hva du skal gi mannen din på en spesiell dag? Ta en titt på noen raske ideer.

1. Personlig ølkrus:

Ideer til fjerde bryllupsdag 16

Hvis mannen din elsker å drikke, skaff ham et personlig ølkrus som inneholder sitater du ønsker. Sørg for at størrelsen og materialet er godt nok til å stå lenge.

2. Dag med vennene hans:

Ideer til fjerde bryllupsdag 17

Det er ingenting som å leve den gamle tiden. Nå som det har gått fire år, kjenner du kanskje vennene hans også. Lag en plan for å tilbringe en god dag med vennene sine, en som tar ham tilbake i tid.

3. Hjemmegodter:

Idéer til fjerde bryllupsdag 18

Det nest beste han kan elske er hjemmelaget mat, som er hans absolutte favoritter. Ta med smaken med mye kjærlighet og se hvordan han nyter dagen for alltid.

4. Barbersett:

Barbersett gave

På tide å fornye den gamle han har, ikke sant? Gi ham et unikt barbersett, av et godt merke, og sørg for at han liker det også.

5. Sjokoladebukett:

Selv menn liker sjokolade. Noen ganger, enda mer enn kvinner. Gi ham en pent organisert samling av sjokolade i form av en bukett. Velg hans favoritt sjokolade og søk hjelp til å sette den på plass.

6. Parfyme:

Parfyme for menn er ikke bare unik, men også stilig med en mild lukt. Gjør litt research for å forstå hans valg og velg det beste, som gjelder for en hvilken som helst dag.

7. Tilpassede krus:

For kaffe- eller chai -elskeren vil dette tilpassede kruset være til stor hjelp. Ikke bare når det gjelder å bruke den, men er også en daglig påminnelse om kjærligheten du deler.

8. Kaffetrakter:

Dette husholdningsapparatet er en unik bryllupsgaveide for bryllupsdagen. For mannen som liker kaffen sin nå og da, vil en kaffetrakter være et godt valg.

9. Sko:

Nå er vi sikre på at du kjenner skostørrelsen hans. Få et klassisk sett med sko som han kan gå på kontormøtene eller for et offisielt formål.

10. Ring:

En klassisk måte å fortelle ham at du elsker ham! Gi ham et platina -band eller en ring av hans smak. Han vil sikkert elske enkelheten til metallet og deg selvfølgelig!

4 -års jubileumsgaver til ham og henne:

Lurer du på hva du skal gi din spesielle? Ta en titt her.

1. Tilpasset pute:

Design en romantisk pute for ham med alle favorittbildene av dere begge. Sørg for at den passer til fargen på sengen og stoffet.

2. Fotoalbum:

Vær en liten gammel skole her for å oppdatere og løfte humøret. Pakk et album fullt av de mest elskede bildene av hans og hans favorittfolk. Han vil definitivt elske ideen.

3. Håndlaget kort:

Her er en god 4 -års gaveide til henne. Lag et kort med de små håndskrevne notatene dine og få frem kreativiteten i deg for å imponere henne.

4. Håndlagde øredobber:

Vil du prøve hendene igjen? Lag noen unike designede øredobber til henne. Vi vedder på, hvor ille du gjør det, hun vil fortsatt elske deg for innsatsen du legger ned.

5. Vis stykker:

Disse kommer i mange former, design og størrelser. Velg en som effektivt formidler hva hun betyr for deg eller hva han betyr for deg. Denne er en jubileumsgave for både ham og henne.

6. Duftlys:

For å gjøre nettene enda mer spesielle, lys opp disse duftlysene for en god aroma og en romantisk kveld. Han kommer garantert til å like ideen.

Idéer til 4 -års jubileum for dem:

1. En bytur:

Gi ditt favorittpar en gave til hele byen. Sørg for å inkludere alle severdighetene. Tanken er å la dem tilbringe tid borte fra livets spenninger.

2. gardiner:

Gardiner er et godt valg for ethvert hjem. Velg et gardin av godt stoff og gi dem gave. Husk å velge husets innredning.

3. Bukett:

Noen ganger snakker enkelhet mye. Gi paret ditt en bukett med friske blomster, frukt eller sjokolade.

4. Sengetøy:

Sengetøy legger til skjønnheten i soverommet. Stoffet vil også sikre at de har god søvn, behagelig og varmt.

5. Bordmatter:

Du kan også tenke ut av boksen og gi dem bordmatter til bordet. Sørg for å velge de som ikke er så lyse i fargen.

Gaveideer til fjerde bryllupsdag:

Her er noen av ideene å tenke på for å gi foreldrene dine gave.

1. Klassisk bukett:

Ideer til fjerde bryllupsdag 1

En pent organisert bukett er en godbit for øynene. Velg noen av de mest eksotiske blomstene til foreldrene dine, basert på hva de liker. Gå en ekstra mil for å finne forskjellige farger, for å gjøre det enda vakrere.

2. Blomster duftende lys:

Ideer til fjerde bryllupsdag 2

Duftlys er veldig søte! De forbedrer humøret ditt og hjelper deg også med å føle deg bra om dagen. Mange varianter og forskjellige lukter er tilgjengelige å velge mellom.

3. Blomsterparfymer:

Idéer til fjerde bryllupsdag 3

Det nest beste valget er en blomsterparfyme som foreldrene dine kommer til å elske. Velg noen ville og eksotiske, samtidig som du sørger for at de lukter godt. Ingen hater virkelig en god lukt!

4. Fruktbukett:

4de bryllupsdaggaveideer 4

4de bryllupsdag gaveideer frukt og blomster er en veldig vanlig ting å motta og gi. Her er en annen for en forandring. Ordne en fruktkurv med den vanligste frukten til den mest sjeldne. Hvis du liker å prøve å arrangere det, er det ingenting som det.

5. Blomstrende planter:

Idéer til fjerde bryllupsdag 5

Planter er en gave ikke bare for mennesker, men også for Moder Jord. Gi foreldrene dine en nydelig plante som vil vokse hver dag, akkurat som din kjærlighet til dem.

Idéer til fjerde jubileum: Frukt og blomster

Siden dette året handler om frukt og blomster, er det noen tradisjonelle forslag.

1. Fruktkurv:

Velg noen eksotiske frukter og også fargerike for å gi øynene et siste blikk. De er ikke bare en godbit for øynene, men også sunne for kroppen.

2. Blomstbukett:

På samme måte som frukt er en godbit for øynene, kan blomster også være en fest for øynene. Velg et eksotisk utvalg av blomster eller bare spør en blomsterhandler om en som er attraktiv og unik.

3. Flower Scented Candles:

De er milde og ekstremt fine å lukte. De opplyser stemningen og stemningen i huset.

4. Kake med fruktsmak:

Enhver anledning er ufullstendig uten kake. Velg en fruktsmakskake som passer til dagens stemning. Pass på at den er mild og ikke for søt.

5. Kunstige blomster:

Et godt tillegg til interiøret i huset er kunstige blomster. Det er mange størrelser og farger tilgjengelig.

Hvordan feire 4 -årsdagen?

Start dagen med noen spesielle løfter du vil følge i år. Begrens festen til dere to, da dette året også handler om å rette opp alt som gikk galt i de svunne årene. Hold det enkelt og bruk mye tid.

Ting å gjøre for 4 -årsdagen:

  • Besøk et barnehjem og gjør dem en tjeneste.
  • Sorter skapet ditt. Vi er sikre på at det kan trenge mye sortering nå!
  • Plant et tre
  • Ta et løfte om ikke å kaste bort omgivelsene dine.

Oftest begynner disse 4de bryllupsdagen gaveideene å klikke når du leser disse grunnleggende. Med en god idé kan du begynne å sortere etter mer personlige og følelsesmessige for å gi din ektefelle, foreldre eller til og med favorittparet ditt.