I henhold til den tradisjonelle listen over varer til jubileer, feires 9 -årsdagen ved å gi keramikkartikler eller selje. Den moderne trenden er å gi skinngaver.

Beste 9. bryllupsdaggaveideer til ham og henne med bilder:

La oss finne her med nevnte 9 -års bryllupsdagbilder som gir klare ideer til å velge gaver til ham og henne.

1. Jubileumstallerken:

Jubileumstallerken

Denne nydelige, håndmalte, personlige tallerkenen er den beste gaven du kan gi din ektefelle på det 9. bryllupsdagen. Keramikkartikelen er perfekt som den tradisjonelle gaven. Denne gaven ser morsom ut, men den har en mer mening fordi den viser at kjærlighetshistorien din også er ung. Du kan tilpasse gaven og legge til navnene på paret også.

2. Pilringer:

Willow ringer

Disse enkle, men elegante selje -ringene er en annen flott 9 -årsgave. Du kan få ringene enkle og enkle, eller du kan gravere navnene på den. Enkel dekorasjon på ringene ser også veldig elegant ut. Dette er den enkleste måten å uttrykke ordene dine med mening, når du presenterer din kjære den gangen, vil du få veldig gode kommentarer til dette valget.

3. Personlige krus:

Personlige krus

Her er en flott 9 -års jubileumsgave som du kan gi din ektefelle. Det tilpassede kruset har utskriften av 9 -årsdagen på seg. Fargene på kruset kan være flerfarget eller en enkelt nyanse av din ektefelles favorittfarge. Dette kruset er virkelig et perfekt valg, for når du passerer bryllupsåret, kan du lage en samling av hvert år som krusgave.

4. Sjokolade til jubileum:

Sjokolade til jubileum

En kul og søt vare til den 9. bryllupsdagen -gaven til henne er sjokolade. Uten sjokolade kan du ikke feire bryllupsdagen. Prøv fantastiske smaker og fyllinger i mørk sjokolade eller melkesjokolade. Sjokoladen kan også dekoreres med ordene “lykkelige 9. år”.

5. Keramisk pynt:

Keramisk pynt

Siden keramikk er temaet for 9 -års jubileumsgaver til ham, er dette nydelige keramiske ornamentet akkurat. Lag dette selv og stempl det med romantiske ord eller bare navnene på paret. Dette kan være i hvitt eller malt hvilken nyanse du vil. Du kan også se stilig ut på dette ornamentet etter eget valg.

6. Keramiske måleglass:

Keramiske måleglass

Dette er søte keramiske måleglass som du kan gi som 9 -års jubileumsgave til kona. En kone som elsker å lage mat og underholde, vil sikkert elske dette nyttige og sentimentale stykket. Krukken er dekorert med et moderne preg. Hun vil sikkert gi deg en god anmeldelse av dette utvalget av gaver; få denne gaven til din kone.

7. Keramikkautomat:

Keramikk dispenser

Dette er de fantastiske 9 -årsjubileumsgaveideene til ham og baren hans. Denne kule dekorerte dispenseren er malt i hvit. Dispenseren kan inneholde alkohol eller øl og kan oppbevares i baren.

8. Vase med blomster:

Vase med blomster

Lag 9 -årsjubileumsgaver til henne minneverdige ved å gi denne keramikkvasen som er tilpasset. Skriv ut bildet av bryllupsdagen på den. Du kan også legge til en bukett blomster for å forsegle avtalen. Blomstene sammen med vasen er virkelig en vakker gave å gi kona din.

9. Personlig penn:

Personlig penn

Gi denne flotte pennen som er tilpasset spesielt for din ektefelle som liker å skrive. Pennetuiet kan pakkes inn i bånd. Du kan legge til et lite notat på utsiden som viser din kjærlighet til din ektefelle.

9. bryllupsdag gaver er dyrebare og kan tilpasses og tilpasses deretter. Prøv disse alternativene for å gi varer til jubileet.