De 12 bryllupsdagene er basert på temaet silke, lin og perlesmykker. Så gjør jubileet stort med de fantastiske elementene.

Beste 12. bryllupsgaver og designideer for ham og henne med bilder:

La oss finne her med nevnte 9 beste 12. bryllupsdaggaver til ham og henne.

1. Silkebinder:

Silke Slips

Dette er en veldig romantisk silke 12 -års bryllupsdag gave å gi mannen din. Silkebåndet er laget av silke av fineste kvalitet. Du kan tilpasse den ved å legge til en klut med et hjerte på. Denne vil være det perfekte valget for kontoret; han vil sikkert like denne.

2. Silke putetrekk:

Silke putetrekk

Et annet kult silkealternativ for 12 -årsjubileet er dette silkeputetrekket. Puteomslaget har meldingen til jubileet trykt på den. Du kan få dekslene i nydelige fyldige nyanser av lilla eller rødt.

3. Kul t -skjorte:

Kul t -skjorte

Gjør ham glad med denne kule t -skjorten som kan være hans 12 -årsgave. T -skjorten er trykt med romantiske linjer og ønsker for 12 -årsdagen. Du kan få t -skjorten i farger som er lyse og dristige.

4. Silke Cover ups:

Silke Cover ups

Her er et rikt og fantastisk cover -up som er perfekt som en 12 -års jubileumsgave til henne. Kjolen i kimonostil ser også veldig sexy og majestetisk ut.

5. Silkeskjerf til henne:

Silkeskjerf til henne

En annen silkegave å gi henne er dette silkeskjerfet. Trykkene på skjerfet er nydelige, og fargene er det samme. De levende, rike fargetonene i skjerfet vil få ethvert plagg til å se fantastisk ut. Prøv disse som gaveideer til 12 -årsdagen.

6. Linveske:

Linneveske

Lag en kul tote bag av lin som din 12 års bryllupsdag gave til kona. Denne miljøvennlige vesken er veldig romslig og kan også brukes til shopping og utflukter. Du kan også tilpasse vesken med jubileumsønsker.

7. Perle armbånd:

Perle armbånd

Dette nydelige perlearmbåndet er akkurat den rette gaven til 12 -års bryllupsdagen. Dette kultiverte perlearmbåndet er perfekt i formen og har en liten lås i enden. Det ser slank og delikat ut på hendene og er et perfekt smykkeartikkel.

8. Jubileumskake:

Jubileumskake

Gjør jubileet ditt søtt og minneverdig ved å bake en nydelig kake til din ektefelle. Du kan froste kaken perlehvit slik at den er basert på det moderne begavetemaet. Disse 12 -årsgaveene til ham er perfekte og søte.

9. Minnerike lommetørklær:

Minneverdige lommetørklær

Få disse minneverdige lommetørklærne til bryllupsdagen. 12 -årsjubileumstemaet er lin, du kan få disse laget i flere farger eller beholde det hvitt også. Broder datoen for ekteskapet ditt på kanten av lommetørkleet.

12 -års bryllupsdagen er når du kan gi varer av silke, lin eller perle. Disse flotte elementene som er oppført ovenfor, gjør de perfekte gavene. Prøv noen fengende ting som en gave på bryllupsdagen din, overrask din kjære med de personlige gavepakkene, eller du kan prøve noen gavekort i gave. Å bruke tid mer enn 10 år sammen, det gir virkelig de beste minnene for par, gave er ideen om å gi friskhet på bryllupsdagen.