Vi feirer 60 års bryllupsdag! Det er svært sjeldne par som får sjansen til å feire denne muligheten i livet. Siden anledningen er stille, bør gaven til paret også være spesiell. Enten det utveksles mellom paret eller gis av familie og venner, er markedet fullt av forskjellige innovative diamantjubileumsgaver.

Siste og unike diamantjubileumsgaveideer for par:

La oss fjerne forvirringen mellom noen av gavevelgerne med selektive gaveideer.

1. Kaffekrus til gaver:

Ingenting kan være så godt som kaffekoppsett som inneholder personlig melding på det. Kruset er tilgjengelig for par som kommer med hans og hennes trykk, og ønsker dem 60 -årsjubileum og blomsterprint. Denne er en perfekt gave til par på bryllupsdagen.

2. Trofé med klokke for besteforeldre:

Ønsker å gi noe unikt til diamantbryllupsdagen til besteforeldrene dine! Pokalen er laget med krystallklart glass som har en sirkulær klokke i midten. Troféet nevner også datoen for jubileum sammen med ønsker.

3. Minnerik fotoramme:

For å få diamanten til bryllupsdagen til å gi deg et blikk på bryllupsdagen, er denne fotorammen den beste. Rammen gir deg plass til to bilder, hvorav det ene er merket som bryllupsdagen og et annet diamantjubileum.

4. Diamantring gave:

Diamantringer har blitt mye valgt diamantjubileumsgaveideer. Ringen er også laget med 60 forskjellige former for diamanter for å gjøre den minneverdig. Gaven er laget i platina og kan gis til både kone og ektemann. Dette er lite dyrt, men prisen er ikke viktig i kjærlighet, få dette til å overraske din kone.

5. Love Birds in Crystal:

Love birds krystall diamant bryllupsdag gaveideer når de får et personlig preg, løfter sjarmen. Gaven er laget med bildet av paret sammen med ekteskapsdatoen under den i hjerteform.

6. Personlig ramme i tre:

Denne typen rammer gir et tilbakeblikk til paret. Slike diamantjubileumsgaveideer er laget på tre, laget med navnene og enkeltlinjen på reisen sammen med antall familiemedlemmer. Denne rammen hjelper til med å minne et minne for par.

7. Gyldne par klokker for gave:

Par klokker er mye valgt som gaver til diamantbryllup. Klokkene er laget av gull og har et enkelt, men elegant utseende med en enkelt diamant besatt inne i klokkene. Dette er den spesielle gaven for par og gullbelagt finish gir et enestående utseende.

8. Champagneflaske med melding:

Ja, champagneflasker med personlige meldinger er også oppført blant gaveideene til diamantbryllupsdagen. Flasken bærer en etikett som bærer meldingen, og når champagnen i seg selv er 60 år gammel, vil den gi glitter til anledningen.

9. Minnedagbok:

Minne dagbøker har også styrt diamant bryllupsdagen ideer. Dagboken inneholder et stort antall bilder og en liten beskrivelse som får minnet til å leve når sider vendes. Minne hjelper til med å glede deg over små glade øyeblikk i bildeformat, få denne gaven som en diamantjubileumsgave.

Når du tenker på diamanter til bryllupsdagsgaver til foreldre, får du en haug med ideer som får dem til å føle seg spesielle. Det finnes også forskjellige personlige gaver som øker din kjærlighet til dem. Prøv noen e-handelsnettsteder som gaver til kundene adresserer på nøyaktig tidspunkt; tilpasse disse tingene i henhold til din kreative idé.