Gratulerer med milepælen! Den morsomme delen av feiringen er disse små gavene dere kan gi hverandre. Overraskelseselementet forblir alltid fordi disse 30 -års bryllupsdagspresangene ikke bare handler om kjærlighet, men også om hvordan du har fostret og næret den forståelsen du deler i dag som et par. Hvis du har tenkt å feire dette, er dette noe for deg. Artikkelen vil gi deg mange ideer om hva du skal gi din kone, ektemann, foreldre og andre par. Ta en titt nedenfor.

trettiende bryllupsdag gaveideer

Hva er den vanlige tradisjonelle og moderne 30 -årsjubileumsgaven?

Tradisjonelt er 30 -års jubileumsgave perle. I moderne tid har fokus skiftet til en diamant, som begge er vakre på sin egen måte.

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre:

Her er noen av de beste tingene å gi foreldrene dine på D-dagen.

1. Perleknappramme:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 1

Dette er en unik perlemorramme laget med perlemorsknapper. Dette er mer som en samling av de mange typer og tekstur av perle, som er vakkert i bakgrunnen av en tilpasset melding.

2. Satin Pearl Pute:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 2

Denne nydelige satengperleputen er så myk og silkeaktig at foreldrene dine vil sette pris på den. Dette er en ekstra komfort for sengetøyet og også en praktisk ting for dem å bruke.

3. Perlekake:

Beste gaver til bryllupsdagen til 30 -årsdagen for foreldre 3

Hørt om dette? Gi foreldrene dine en vakker kake, med perleglasur på toppen. Du kan også be om et spesielt perlelignende arbeid på kaken for å gjøre den mer realistisk.

4. Perle armbånd:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 4

Dette personlige perlearmbåndet ser friskt ut. Den har et vakkert anheng som henger, og dette kan også tilpasses. Du kan gi hver til en av foreldrene dine.

5.30 -årsjubileumskort:

Beste gaver til bryllupsdagen til 30 -årsdagen for foreldre 5

Gavekort er alltid undervurdert. Vi tror imidlertid at de har makt til å formidle hva du vil. De kan tilpasses ved å legge perler på toppen av kortet.

6. Diamant og perle anheng:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 6

Diamanter er det moderne temaet for en 30 -års jubileumsgave. Så dette nydelige diamanthenget sammen med en stor perle i midten er akkurat det rette. Velg de dyrebare diamantene sammen med ferskvannsperlen for en utsøkt gave til din kone; hun vil definitivt overraske din gave.

7. Flytende perler Lysestake:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 7

Denne unike 30 -års bryllupsdagen er en vasefyll som har flytende perler. Det ser fantastisk ut og er dristig og slående. Denne lysestaken har et enkelt hvitt lys i midten. Perlene inne i vasen flyter for å gi en surrealistisk effekt. Det gir et unikt utseende og gir smart oppmerksomhet til denne gaven.

8. Pearl Watch:

Beste 30 -års bryllupsdaggaver til foreldre 8

Moren din kommer til å elske dette. Perleklokken er fantastisk og er helt dekket av perle. Dette vil være unikt å tenke på.

9. Personlig minnesmerke:

Beste 30 -års bryllupsdaggaver til foreldre 9

Her er en nydelig personlig minnesmerke hjertegave som du kan gi foreldrene dine. Det hjerteformede keramiske stykket er gravert med ønsker til paret. Gjør dette til en idé for 30 bryllupsdag som de vil elske å ha i huset. Du kan gjøre det lite fengende også, inkludert foreldrenes bilder, ellers er dette en veldig god idé å uttrykke dine ønsker.

10. En dag ute:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 10

Ingenting som å sponse dem for en dag ute. Gi dem en feriekupong som de kan bruke til å bruke litt tid. Denne tiden vil være ideell for dem å huske og dele minnene sine.

30. bryllupsdag gaver til mann og kone:

Her er en liste over ting å gi hverandre.

1. Drikkekjøler:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 11

Dette vil være en perfekt 30 -års bryllupsdag gaver til mannen din. Drikkekjøleren er av tre og har også den riktige størrelsen for å lagre hvilken som helst av favorittdrikkene dine.

2. Pengeklipp:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 12

Pengeklipp er nyttige, spesielt hvis mannen din elsker å samle valuta. Denne har et unikt trykk på den og kommer i mange farger. Pengeklippet er en veldig sjelden gave.

3. Trådløse hodetelefoner:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 13

Mannen din kan ganske enkelt elske dette! Få ham en trådløs og slank hodetelefon. Tillat ham å lytte til favorittsangen sin hele dagen, og la ham få en god følelse ut av det.

4. Dokkestasjon:

Beste gaver til bryllupsdagen til 30

Hva med en personlig dokkingstasjon som et forslag til 30 -års bryllupsdaggaver? Mannen din kommer til å bli forelsket i denne ideen. Dette betyr at du tilrettelegger for et organisert og rotfritt skrivebord.

5. Lærlommebok:

Beste 30 -års bryllupsgaver til foreldre 15

Dette dør aldri eller går av moten! Skinnlommebøker vil vare livet ut og er alltid et foretrukket valg av gave til menn. Du kan gi ham en større, som inneholder mange viktige kort og penner.

6. Veggkunst:

Noen ganger kan kunst snakke mye. En enkel veggkunst, mer personlig, kan være en utrolig måte å fortelle mannen din hva han betyr for deg og hva reisen har vært med ham så langt.

7. Wooden Watch Case:

Hvis mannen din har mange klokker i samlingen sin, vil denne være en god trettiårig gaveide til bryllupsdagen.

8. Sigarkolbe:

Sigarkolbe er en veldig flott gave til mannen din. Denne er laget av rustfritt stål og holder sigaren forsiktig på plass.

9. Mobil- og kortveske:

I disse dager kommer mobil- og kortveske sammen, bare for å gjøre livet enklere! Prøv denne gaven til mannen din.

10. Bærbar datamaskin:

Det er sannsynligvis på tide å gi eller bytte den bærbare datamaskinen hvis det ikke har blitt gjort på lenge. Velg en god bærbar datamaskin for ham, avhengig av behovet hans.

11. Perlesett:

Her er en vakker 30 -års bryllupsdag gaveideer til kona. Perlesettet leveres med en ørering og en armring. Velg blant de mange variasjonene av perlen som er tilgjengelig.

12. Pearl Watch:

Akkurat som den som skal gi moren din, vil din kone også elske en vakker perleklokke, helt dekket av perle. Disse perlene kommer i mange farger.

13. Duftspreder:

Dette er en veldig klassisk og spesiell gave til din kone. Denne duftsprederen er en veldig kompakt, som kan brukes til huset. Du kan også kjøpe duftende oljer og lys som skal oppbevares i den.

14. Smykker Arrangør:

Her er en elegant smykkearrangørveske i skinn. Den er kompakt og hjelper deg med å holde tingene dine organisert.

15. Smykker:

Dette kan være et fint diamantsmykke for kona. Ta henne ut og la henne velge alternativet hun ønsker.

16. Veske:

Når som helst i livet hennes kommer hun til å elske et tilleggsprodukt i sin samling av vesker. Velg et veldig stilig skinn eller et annet stoff hun måtte like.

17. Personlig spa:

Gi henne et personlig pleie med eget pleie som har alt fra fuktighetskrem til kompakte og beroligende kroppslotion.

18. Håndlagde såper:

Håndlagde såper er veldig spesielle. Faktisk kan du lage dette til din kone hjemme selv. Velg blant de mange smakene av såpen. De er beriket med essensielle oljer og andre hudrensende midler.

19. kamera:

Kameraet vil være en gjennomtenkt gave til din kone. Det er på tide at du også begynner å klikke på bildene for å feire de beste dagene i livet ditt.

20. Komfortabelt stoff:

Komfortabelt stoff for sengetøyet ditt er et utmerket valg for enhver anledning. Velg den beste bomullen i lotto -følelsen. Dette blir en virkelig elegant 30 -års bryllupsdag gaver til mamma og pappa.

30 -årsjubileumsgaveideer til ham og henne:

1. Personlig gaveeske:

Dette er en veldig gjennomtenkt gave som vil ha noen av de viktigste tingene pakket som en gave til henne. Det vil være en perfekt gave til henne.

2. Racinghansker:

Hvis du er en spesiell fyr som liker racing, vil dette være et godt valg for ham. Velg de stilige stoffhanskene for ham.

3. Nevn en stjerne:

Denne er veldig romantisk. Mange agenter gjør dette for deg. Du kan kalle en stjerne etter ham eller henne.

4. skinnsekk:

Slyngeposer er alltid stilige. Hva med en skinnsekk til din spesielle henne? Hun kommer til å elske dette!

5. Personlig krus:

Dette personlige kruset er veldig fancy som kan lyse og også få trykt dine spesielle bilder.

30 -års jubileumsgaver til venner:

Her er noen forslag til gaver til vennene dine.

1. Personlig navneskilt:

Du kan gi vennen din et navneskilt laget av tre, som har navnet på paret på. De kommer virkelig til å elske dette!

2. Duftlys:

Her er en for å spre god lukt, akkurat som litt god positivitet. Dette er en unik gave, en som vil ha navnet på paret.

3. Lærfotoalbum:

En annen stilig måte å minne hver på sine gode tider. Denne gangen, tett sikret i et skinnalbum og bundet.

4. Hjemmekino:

Hvis du virkelig er nær menneskene, vil et hjemmekino være et godt valg. De kan bruke dette til å lene seg tilbake og slappe av.

5. Ostebrett:

Dette kommer med et trebrett og kniver med forskjellig presisjon for å kutte osten.

Hvordan feire 30 -års bryllupsdag og hvordan presentere?

Vi oppfordrer deg til å holde en overdådig fest på et hotell eller en temabasert fest. Bytt ut varene foran alle og la dem få vite hva dere har levd opp til.

Hva du skal gjøre denne gangen?

  • Kok for hverandre en gang i blant.
  • Gå ut ukentlig og tilbring litt stille tid med hverandre.
  • Gjør noe du alltid har ønsket å gjøre. Det er på tide å krysse det av fra bøttelisten din.

Kjærlighet varer livet ut! Dere er vitnesbyrd om det. 30 års gift gaveideer er mye. Men det som ikke er inkludert i listen vår er tid. Husk å ta deg tid til hverandre og å være en del av hver følelse av hverandre. Det vil kanskje være den største gaven.