Jubileet är den perfekta tiden att fira ditt äktenskap och den kärlek ni har till varandra. Jubileumsgåvorna som ni kan ge varandra är många. Du måste tänka lite på det och göra det värdefullt. Du kan gå efter de vanliga traditionella föremålen som kan gåva för varje år eller det moderna temat. Var och en av teman ger dig ett annat val för varje år och det gör det spännande att välja dina presenter. Den personliga touchen kan ges till att lagra köpta presenter genom att gravera, stämpla eller skriva ut dem.

jubileumsgåvor

Senaste jubileumsgåvorna till honom och henne:

Välj bland dessa coola alternativ som vi har listat här för att få den bästa presenten till någon.

1. Tryckta T -shirts:

En bra presentidé som är användbar och cool är den tryckta t -shirten. Dessa t -shirts kan skrivas ut med önskemål till årsdagen. Du kan också få namnet på paret tryckt ovanpå. Dessa gör stora jubileumsgåvor.

2. Vävd mantelsats:

En cool present som kan ges till ett par är den vävda mantelsatsen. Setet har två klädnader; den ena för mannen och den andra för kvinnan. Var och en är monogramförsedd med bokstäverna ‘Mr.’ och ‘Mrs.’. Du kan också ge denna fantastiska uppsättning till paret för bomullsjubileum. Detta är verkligen en bra bröllopsdagspresentidé.

3. Mjuka leksaker:

Gör din make glad och upphetsad genom att ge dessa underbara mjuka leksaker. De mjuka leksakerna kan vara nallar, koalabjörnar etc. Lägg i några blommor eller choklad tillsammans med mjukdjuret för en perfekt jubileumsgåva.

4. Matchande nyckelringar:

Gör matchande nyckelringar att ge som present till bröllopsdagen. Dessa nyckelringar är graverade för att ha månaden efter årsdagen eller parets namn. Du kan ha dem som en pusselbit som passar bra ihop.

5. Dekorerad säng:

Gör ditt jubileum vackert och roligt med denna underbara present att dekorera din säng. Du kan använda röda rosenblad som dekorationstema. Kronbladet kan placeras i form av ett hjärta i mitten av sängen. Denna bästa jubileumsgåva kommer alltid att komma ihåg.

6. Musikram:

Detta är en utmärkt idé att ge i present till bröllopsdagen. Detta är en ram av musikbladet för din favoritlåt. Musikbladet trycks sedan på toppen med parets namn. Du kan lägga till i äktenskapsåret också.

7. Plånbokinsats:

Skaffa denna härliga metallplånbokinsats för din make att ha i sin plånbok. Detta ser ut som ett kort och kan enkelt förvaras inuti kortfacket i en vanlig plånbok. Du kan anpassa den med kärleksanteckningar eller jubileumsönskningar. Så detta blir en unik jubileumsgåva.

8. Personligt förkläde:

Varje kille som älskar att laga mat kommer att uppskatta detta coola förkläde som är skräddarsytt speciellt för honom. Förklädet kan ha önskemål till årsdagen på sig. Du kan göra det till ett manligt förkläde som passar hans tycke och smak för den bästa bröllopsdagspresenten.

9. Karta över kärlek:

Du kan alltid ta en enkel karta som visar platsen du träffade och sedan markera den med röd markering. Platsen kan visas i form av ett hjärta. Denna karta kan sedan ramas in och ges som en abest gåva för bröllopsdag för din fru.

10. Personlig alkohol:

Detta är en underbar gåva för bröllopsdag att ge din man vid jubileet. Denna whisky eller sprit efter eget val kan anpassas. Du kan lägga till en etikett på flaskans omslag. Etiketten kan vara jubileumsönskningar för honom.

11. Personlig tallrik:

Denna härliga metallplatta är utmärkt som en jubileumsgåva. Tallriken är graverad med önskemålen till årsdagen och även parets namn. Du kan också ha detta för 25 -årsfirandet.

12. Kryssord:

En korsordsram är en väldigt cool artikel för en snabb idé för årsdagen för ett par. Det innehåller parets namn i form av ett korsord. Du kan också inkludera familjemedlemmarnas namn. Ramen ser fantastisk ut med några romantiska linjer som ingår i den.

13. Cool kudde:

Här är en cool kudde som du kan anpassa så att parets årsdag skrivs ut. Antalet dagar kan också beräknas och läggas till i kudden. Detta gör en mycket mysig present.

14. Tryckt toalettpapper:

Ha kul med din make genom att ge den här udda tryckta toalettpappersgåvan. Toalettpappret är tryckt med jubileumsönskningarna. Det kan förses med ett stativ för att hålla toalettpappret i. Gör detta till en rolig aktivitet med din make.

15. Jubileumsklocka:

Ge en vän en underbar jubileumsklocka som är personlig. På klockan kan antalet firande år skrivas med fet stil tillsammans med parets namn. Få klockan i glas tillsammans med metallfälgar. Klockan kan vara stor eller liten beroende på var du vill ha den. Det kan också ha en larmfunktion.

16. Jubileumskort:

Att göra ett jubileumskort till din make är den bästa DIY -gåvan du kan ge. Detta coola presentkort måste vara enkelt och ändå elegant. Tillägget av en ros gör kortet riktigt vackert. Jubileumskortet som du gör kan vara sött och enkelt eller så kan det vara en exploderande låda. Dessa är de senaste när det gäller jubileumskort. Dessa exploderande kort öppnas för att visa flera lager. Du kan lägga till bilder och anteckningar i lagren.

17. Silver presentförpackning:

Här är en utsmyckad presentask av silver som du kan ge din make vid jubileet. Silverlådan är dekorerad med snidade och stämplade arbeten. Det kan användas för att förvara smycken eller andra knicknacks. Silverlådan är något som ser väldigt traditionellt och vintage ut. Dessa kurvor och blomsterdekorationer på lådan är mycket konstnärliga. Lådan är fodrad med filtpapper inuti eller satinmaterial för att ge den en rik känsla. Föremålen inuti skadas inte på det sättet.

18. Handstämplad nyckelring:

Denna handstämplade nyckelring är en fantastisk present att ge någon. Nyckelringen med två lager runda metallstycken ser fantastisk ut. Du kan få dem personliga genom att lägga till parets namn eller datum för årsdagen. De handstämplade nyckelringarna kan vara runda eller fyrkantiga. Du kan också ha nyckelringen med en läderbit inkluderad. De fyrkantiga metallbitarna har platsen att lägga till under bröllopsmånaden också.

19. Jubileumsram:

Få denna underbara ram som du kan göra för 2 -årsdagen. Den här ramen kan vara vit med svart tryck på den och ha det antal år du har tillbringat tillsammans tryckt på den. Gör den här fina ramen som en present till din make.

20. Skedram:

Denna skedram är en fantastisk jubileumsgåva som du kan ge din make. Ramen är gjord med två skedar som sitter fast på ett bräde. Orden “sked sedan” skrivs ut på ramen. Lägg till året för ditt äktenskap i slutet.

21. Personlig champagneflaska:

Här är en fantastisk och iögonfallande champagneflaska som du kan anpassa för evenemanget. Den personliga champagneflasken har en härlig rosett knuten till den. Du kan dekorera den med pärlor och få den att se stor ut.

22. Två bildramar:

Du kan ge denna underbara två bildram till din make eller vän. Bildramen har två fack för bilder av bröllopsdagen och jubileumsdagen. Dessa är dekorerade med jubileumsönskningar på sidorna. Dessa ramar är mycket populära och ger en fantastisk mittbord. Det hjälper till att visa parets åldrande och kärleken som har blivit starkare och starkare.

23. Personliga strumpor:

Att få ett par strumpor som är personliga är det bästa sättet att gå. Strumporna kan tryckas med söta kärleksord. Dessa tryckta strumpor är perfekta att ha på sig under semestern.

24. Set med kaffemuggar:

Detta stora bröllopsdagsservis för kaffemuggar är ett perfekt par. Detta muggset har hjärtformade handtag och en silverikon i mitten. Kaffekoppssetet har namnet på paret tryckt på uppsättningen. Muggarna är en vanlig presentartikel vid många tillfällen men de har betydelse för ett jubileum eftersom det är ett par. Muggarna kan vara färgglada och ljusa eller så kan de vara svartvita för en mer sofistikerad touch. Prova de olika typerna av ord som du kan lägga till, till exempel knäpp, rolig, sarkastisk och sentimental.

25. Rostningsglasögon:

En perfekt årsdagspresent är en uppsättning rostade glasögon. Dessa glasögon är graverade med orden ‘25 -årsjubileum’. Gör dessa glasögon fantastiska och lägg dem i dekorerade lådor som present. Glasögonen kan vara höga glasögon med smala fälgar.

26. Signaturram:

Denna DIY -ram är den bästa sentimentala presenten att ge föräldrar. Du måste lägga till en bild på bröllopsdagen och sedan få alla familjemedlemmar att signera sidorna av bilden. Få dina föräldrar att vårda denna vackra gåva för alltid. Ramen anses också vara den bästa bröllopsdagspresenten.

27. Attraktiva underkläder:

Få din fru att bli svag i knäna med denna gåva av frestelseunderkläder. Underkläderna du väljer kan också anpassas. Du kan lägga till ditt namn eller din hustrus namn i underkläderna i present. Underkläderna du ger kan bara vara en spetstrosa eller trosor och behå -set. Spets- och satinunderkläderna är attraktiva och det känsliga spetsarbetet ser fantastiskt ut på kroppen. Dessa underkläder är lyxiga produkter som du kan få från märkesbutiker.

28. Släktträd:

Gåva detta minnesmärke av släktträd i metall som har dina familjemedlemmars underbara namn i sig. Trädet av stål eller någon metall är formad med grenar. Grenarna har namnen på familjemedlemmarna på sig. Släktträdet kan också tillverkas av andra föremål förutom metall. Trädet kan vara ett fristående minne eller det kan läggas i en ram.

29. Söt vindklocka:

Här är en fantastisk personlig vindklocka som du kan ge ett par. Vindklockan kan ha namnet på paret och datumet för deras bröllop tryckt på dem. Vindklockan kan vara gjord av metall eller glas. Dessa är perfekta på ett fönster och ger ett vackert ljud från ljudet när vinden blåser.

30. Glasplatta:

En glasplatta är ett bra minne för paret. Det finns flera sätt att anpassa plaketten. Du kan lägga till i bilden av paret. Du kan till och med gravera några kärleksanteckningar på glaset. Dessa bilder ser fantastiska ut när de placeras på träbotten. Du kan till och med tända upp glasplattan med en liten glödlampa.

Särskilda jubileumsgåvor för varje år (01-09):

Det är återigen den tiden på året när din bästa vän och hans snubbe firar sitt bröllopsdag. Var det inte bara den dagen då ni alla sprang runt och gjorde bröllopsfirandet bättre än perfekt? Tja, festen slutade den kvällen, men vänta, paret är lyckligt gifta och du måste nu överraska dem med coola jubileumsgåvor.

Låt oss anta de första nio åren av bröllopet och följaktligen leta efter de bästa gåvorna du kan ge. Detta kan bli en av de bästa bröllopsdagarna någonsin, och vi hoppas att du hämtar inspiration härifrån för detsamma.

1 års jubileumsgåvor:

Öppna bubblan, för nu är det dags att festa. Traditionellt sett borde den första jubileumsgåvan vara ”papper”, men i dagsläget finns det många som presenterar klockor och plastartiklar också. Om du har pengar väljer du att underhålla paret genom att ge fotoramar, bänkartiklar, konsertbiljetter, flygmil och mer, alla representerar papper.

Presenter till 2 -årsdagen:

Traditionellt bör andraårsdagspresenter vara gjorda av ”bomull” eller en representation av samma. Betydelsen av att ge bomullsrelaterade föremål, talar om bröllopets livslängd och hållbarhet. Det representerar också anpassningsförmåga och komfort samtidigt, som är två viktiga pelare för att ett äktenskap ska bli framgångsrikt. Kanske kan du ge dina vänner en ny madrass, bomullsservetter av snygga tryck eller rena bomullskläder och linne.

Presenter till 3 -årsdagen:

“Läder” är vad traditionen säger ska ges till paret för tredje årsdagen, eftersom det representerar styrka, äventyr och en vild sida också. Plånböcker för honom och henne, skor, väskor, bälten, tillbehör, glashållare och listan kan fortsätta. Läder representerar styrka också, så se till att du väljer bland de bästa.

4 -årsjubileumsgåvor:

Dess frukter och blommor enligt tradition för att gifta paret ska få. Det du kan göra är att ta en halvtimme idag och göra en frukt- och blomkorg. Ta en korg, lägg hö eller bomull i den som bas, kasta in färgglada blomblad och lägg på ett sortiment färgglada frukter, färska och rena. Slå in hela korgen i genomskinligt färgat papper av cellofan; plantera en självgjord rosett av satinband ovanpå, voila din gåva är gjord.

5 -årsjubileumsgåvor:

Traditionellt sett är trä vad gåvorna till femårsdagen ska vara gjorda av. Handla därför föremål av trä, till exempel en darttavla för honom eller ett mittbord för huset som hon skulle uppskatta. Kanske sidobord till deras sovrum eller ett arbetsbord för honom och en uppsättning funky smycken av trä till henne. Listan är oändlig

6 -årsjubileumsgåvor:

Sjätte året är när allt roligt börjar, för nu är paren uttråkade av varandra, trots att de fortfarande är galet kär i varandra. Så det du bör göra är att följa traditionen, som ber dig att hämta presenter gjorda av godis. Återigen kan du använda korgens idékorg och istället för frukt och blommor, kastat i ett sortiment av godis. Du kan också skaffa henne en ask med läppglans och få en prenumeration på godisrelaterade tidningar.

7 -årsjubileumsgåvor:

Personligen känner vi att det inte finns något bättre än att ha en present gjord med egna händer. Kärleken och energin i att skapa en jubileumsgåva är unik. Men vi förstår hur tufft det kan vara, speciellt med de råttor som vi lever som gör oss pressade för tiden. Därför säger traditionen koppar, så kanske kopparskålar, en matsats gjord av koppar eller kopparfunkiga smycken också.

8 -årsjubileumsgåvor:

Allting brons, så kolla in föremål enligt tradition som innebär penningklipp, skulpturer för att pryda huset eller till och med bokstöd också, och slutligen,

9 -årsjubileumsgåvor:

Keramik och pil är av tradition föremålet att gåva, så det du ska ge ut då är indigo -föremål som lergods, en pilkorg fylld med godsaker och mer.

Jubileumsgåvor är ett underbart sätt att säga “Jag älskar dig”. Dessa gåvor kommer att betyda mer om du anpassar dem och gör dem mer sentimentala. Gåva din make klockor, plånbok, plånboksinlägg, klockor, brevpapper, etc. Du kan ge din fru smycken, väskor, tavlor, utsmyckade lådor etc. Var och en av dessa saker kommer att betyda något för dem och de kommer att vårda det för alltid. Jubileumsgåvorna är det perfekta slutet eller början på en romantisk dag.