3 -årsdagen är ännu en påminnelse om parets framgångsrika och svunna år. Visst hade det varit turbulens, men allt som spelar roll är hur du kommer ur det. Bara för det höjer vi en skål för dig! Vi vet hur viktigt det kan vara att ge varandra, som ett tecken på firande och lycka. I sådana tider är här en artikel som kommer att ta med några av de möjliga presentidéerna för att ge varandra, eller till och med till ditt favoritpar.

3: e bröllopsdagspresent

Vad är den vanliga traditionella 3 -årsjubileumsgåvan?

Den vanligaste gåvan för 3: e bröllopsdagen är kristall och glas. Det symboliserar transparensen mellan paret och skönheten i deras relation.

Idéer till bröllopsdag för tredje bröllopsdagen -1

3 -årsjubileumsgåva till henne:

1. Färsk bukett:

En färsk bukett blommor kommer aldrig att göra någon kvinna besviken och är bra för din flickvän. Välj ut några av de mest exotiska blommorna och förvräng den till en vacker bukett. Du kan göra detta på egen hand, så att du kan anpassa eller också be en blomsterhandlare att göra detta åt dig.

2. 3D lasergraverad kristallbox:

Kvinnor kommer säkert att älska detta. Denna tredje bröllopsdag fyller den med de små sakerna som spelar roll. Anpassa en kristallbox med ditt foto och gör en 3D av det. Låt det lysa hela sitt liv.

3. Brevpapper:

En annan sak att tänka på för din speciella person är brevpapper. Vissa människor har verkligen en sak för brevpapper. Om din flickvän är en kommer hon att älska det här som sin gåva.

4. Plånbok:

Läderplånbok eller plånbok av något snyggt slag, med många påsar, kommer också att vara ett bra alternativ. Välj en mild eller skrymmande färg baserat på vad hon gillar.

5. Health Watch:

Vad sägs om att ge din flickvän en hälsoklocka, bara så att hon tar väl hand om sin kropp?

3 -årsjubileumsgåva till honom:

1. Underläggssats:

För att hålla det enkelt kan du ge din pojkvän, en dalbana som har sin favoritkaraktär från serier, filmer eller sportspelare.

2. Whiskykännare:

Överraska honom med de här presentidéerna för 3 -årsdagen. Han kommer att värna om det här väldigt länge. Glasögonen är traditionella och kommer att vara en perfekt kombination för en date night. Detta vackra glas kommer att lysa som en diamant.

3. En låda med hans favoriter:

Vad sägs om att göra en låda med alla hans favoriter? Han kommer att älska det valet.

4. Läderjacka:

Kommer tillbaka till läder, för vad mer kan vara bättre? Lädergåvor för 3 -årsdagen kommer att vara speciella eftersom du försöker antyda att ditt förhållande också varar lika länge som lädret.

5. Träklocka:

Träklockor är snygga och håller länge. Denna traditionella present för 3 -årsjubileum är ett mycket bra val. De finns i många nyanser och ett urval av rattval att välja mellan.

Idéer för 3 -årsjubileum för dem:

1. Soffa:

Om du känner paret riktigt bra och om ni är goda vänner är detta ett bra alternativ att välja. Välj en matchande soffa som passar heminredningen. Soffgrupper är ett fantastiskt sätt att visa din lycka för dem.

2. Bagagelappar:

För de par som alltid är på språng är en läderbagagelapp en mycket omtänksam present. Det låter dem identifiera sina väskor och också göra ett märke.

3. Extra sittplatser:

Vad sägs om lite extra benutrymme för dem? Du kan välja ut extra sittdynor bara så att de bekvämt kan använda den och sträcka ut benen. Dessutom får du använda den när du går också!

4. Plantskola:

En annan bra present för treårsdagen skulle vara att inrätta en liten plantskola hemma hos dem. Inkludera några av de exotiska blommorna och växterna och be hjälpen att ställa in det som de vill ha det.

5. Svängning av glas:

Vad sägs om en gunga av glas?

Traditionella 3 -årsjubileumsgåvor:

3-årsjubileumsgåvor traditionella består av några av de finaste sakerna som behövs för tiden; läder. Här är en titt.

1. Lädermappar:

För de ivriga resenärerna ger dessa lädermappar med ett pass med namn tryckta en verkligt traditionell och känslomässig touch. Välj rätt färg som de gillar.

2. Läderunderlägg:

För dem som gillar sin dryck och inte kan leva utan dem, är underlägg mycket användbara. Välj skräddarsydda underlägg gjorda av läder för längre livslängd.

Den här kommer att vara ett absolut måste. I slutet av 3: e året kommer det säkert att bli mycket rörigt på bordet. Detta läderfack hjälper till att rensa området. Bonusen är att brickan kommer att stanna länge.

3. Läderfodral:

Detta kommer att vara till nytta, särskilt under resor. Lådan har lämpliga mappar för att behålla nödvändigheterna och även de minsta sakerna. Läder smycken är inte bara snygga, men också eleganta!

4. Läderarmband:

Även om det här kan låta väldigt kiddiskt, vad är en relation utan något barnsligt inslag? Ge din älskade ett läderarmband med lovey-dovey-citat skrivet på det. Han/hon kommer att älska det.

Tredje årsdagen presenterar för make och fru:

Här är några presenter att tänka på när du bestämmer dig för att köpa.

1. Läderkläder och skor:

3: e bröllopsdagspresentidéer 1

Lädervarorna för 3 års bröllopsdagspresent är alltid en hit! Läder är känt för sin mjuka och varma natur. Den bästa delen av lädret är komforten. Du kan välja många kläder, som alla har glans och skönhet. Detta kommer att bli en bra 3 -årsdagspresenter för henne.

2. Lädertillbehör:

3: e bröllopsdagspresentidéer 2

Lädertillbehör kommer aldrig att imponera. Håll utkik efter handväskor och plånböcker, som alla bär mjukhet och kännetecken för läder. Detta är ännu en 3 -årsdagspresent till flickvän eller din fru.

3. Produkter i läderbord:

3: e bröllopsdagspresentidéer 3

Läderbordsprodukter finns också. För att nämna några finns det mappar, filer, läderomslag. Du får också ett komplett skrivbordsset, som också kan innehålla ett pennställ. Detta skulle få personens skrivbord att se organiserat och snyggt ut. Vad sägs om denna 3: e bröllopsdagspresent till maken?

4. Läderbagageprodukter:

3: e bröllopsdagspresentidéer 4

Läderbagaget går ur mode. Läderbagage erbjuder hållbarhet och är pålitlig när du måste bära många saker. Kom ihåg att välja rätt med många fickor för enkel användning. Detta är en bra idé för tredje bröllopsdagspresent till maken.

5. Läderalbum:

Idéer till bröllopsdag för tredje bröllopsdagen 5

Detta är en presentidé för 3 -årsjubileum för ett par du älskar. Det här lilla albumet låter dem komma ihåg sina gamla tider och har också en samling av sina bästa och uppriktiga bilder, sådana som kan omhuldas länge, länge. Dessutom är det läder, så du kan vara säker på att det aldrig kommer att blekna eller slits ut.

6. Kristallfigurer:

3: e bröllopsdagspresentidéer 6

Kristall har blivit en mycket intressant pjäs för att göra figurer som skulpturer, statyer, etc. Dessa figurer är utmärkta utställningar. Deras förmåga att gnista i ljuset gör dem så attraktiva. Figurerna finns i olika former, storlekar. Det kan vara stora som gnistrar i ljuset till ett litet föremål som kan avge en liten glöd. Det här kommer att vara en söt för din fru.

7. Crystal Wine -bägare:

Idéer till bröllopsdag för tredje bröllopsdagen 7

Vin serveras bäst i fina och vackra bägare. En glasbägare är alltid vanligt. Men det som gör en bägare ännu mer speciell är en av kristall. En kristallbägare kommer att locka uppmärksamheten hos alla närvarande vid en sammankomst. Detta är den mest lyxiga jubileumsgåvan till ditt favoritpar.

8. Kristallsmycken:

Idéer till bröllopsdag för tredje bröllopsdagen 8

Kristallsmycken har alltid varit på modet. Din fru kommer att älska detta absolut! Dessa typer av kristallsmycken har sin egen skönhet, och många av dem finns i flerfärger, vilket ger det ett unikt utseende.

9. Speglar:

Idéer för tredje bröllopsdag 9

Om du tror att speglar är underskattade har du fel! Ta en titt på de många intressanta formerna och designerna det kommer i. De är helt fantastiska och stilrena. Du kan också få en anpassad form. Vad sägs om dessa 3 -årsjubileumsgåvor till henne?

10. Ädelstenar:

Idéer för tredje bröllopsdag 10

En annan sak att tänka på ädelsten. Ge din fru en sträv ädelsten för att överraska henne. Den här kan också vara bra för män.

11. Pärlset:

Idéer till bröllopsdag för tredje bröllopsdagen 11

De mest älskade och enkla smyckena är ett pärlset. Du kan ge detta till din flickvän på din tredje årsdag.

12. Läderplånbok:

Idéer för tredje bröllopsdag 12

Vad sägs om en läderplånbok till din man? Han kommer säkert att älska den här på årsdagen. Välj en som har många påsar så att det kan vara bekvämt.

13. Bekväm stol:

Idéer för tredje bröllopsdag 13

Vad sägs om en bekväm stol för dig att komma tillbaka och koppla av på den? Denna läderstol kommer att vara ett mycket bra val. Du behöver bara välja ett läder av god kvalitet och en matchande färg, med tanke på husets inre. Detta är förmodligen en bra tredje bröllopsdag gåva idéer make.

14. Vägghängningar:

Idéer för bröllopsdag för tredje bröllopsdagen 14

Vägghängen är coola och klassiska. De brukar komma att representera en populär målning eller helt enkelt en kultur. Gåva detta till din fru och ditt hem på din tredje årsdag.

15. Polaroidkamera:

Idéer för tredje bröllopsdagens present 15

Den här lilla kameran är mycket praktisk och också en söt. Det ger ett omedelbart foto och är ett bra sätt att skapa ett minnesspår. Din fru kommer att älska det här.

16. Spa:

Idéer för tredje bröllopsdagens present 16

Spaet är något hon kommer att värna om för alltid. Låt henne sjunka in i en spänningsfri dag på detta jubileum. Ge henne en bra kroppsmassage att njuta av.

17. Biltillbehör:

Idéer för bröllopsdag för tredje bröllopsdagen 17

Du kan ge din man en uppsättning biltillbehör som han kan behöva till bilen. Detta kan börja från luftfräschare till bra läderöverdrag för sätet.

18. Timmer Set:

Idéer för tredje bröllopsdagspresent 18

En komplett uppsättning stylingutrustning som en trimmer kommer att vara ett mycket bra val. På så sätt kan din man också prova många stilar för att imponera på dig.

19. Vin:

Idéer för tredje bröllopsdagspresent 18

Vad sägs om en gammal flaska vin för hans tredje årsdag med dig? En gammal flaska vin kommer aldrig att sluta förvåna killar. Detta kommer att vara en bra 3 -års present till maken.

20. Play Station:

Idéer för tredje bröllopsdag 20

Vi är säkra på att han kommer att älska dig för det här. Playstation är varje killes dröm. Även om det kan bränna ett hål i fickan, kan han säkert kompensera för det.

Hur man firar 3 -årsjubileum och hur man presenterar presenter?

Det finns två sätt att göra detta. Du kan hålla det privat och presentera de unika 3-årsdagspresenterna för varandra. Det andra sättet är att hålla en fest för de andra, för dina vänner och andra nära medlemmar.

Om du är för blyg för att presentera inför andra kan du alltid göra det privat. Annars kan du höja en skål och sjunga en jubileumssång i refräng och gåva.

Saker att göra för 3: e bröllopsdagen:

  • Börja med att skänka varor eller lunch för hemlösa.
  • Dekorera och anpassa ditt hem lite för att passa din komfort.
  • Ett middagsdatum är am

Det bästa sättet att gåva är att alltid se upp för något mer personligt. Moderna 3-årsjubileumsgåvor är mycket idag. Du behöver bara veta vad du ska välja och vad som kommer att vara användbart för varandra, för paret du tänker ge bort till.