Åttonde bröllopsdagen markerar ännu ett bra år i ett par. Försök att ge något sött och sexigt denna dag för att markera det och komma ihåg det. Traditionellt brukades keramik eller brons för att symbolisera åttonde bröllopsdagspresenter. Men i modern tid associerar människor till och med sängkläder eller snören med 8 -årsjubileum. Turmalin- eller tanzanitpärlor symboliserar också denna milstolpe i oktan. Förvirrad vad du ska ge på 8 -årsdagen? Här är vi med ett 40 -tal briljanta presentidéer som kommer att göra en underbar och minnesvärd 8 -årsdagspresent.

Bästa åttonde bröllopsdagspresenterna och idéerna för honom och henne med bilder:

Låt oss här hitta de 40 bästa bröllopsdagspresenterna för att överraska honom och henne.

A) 8 -årsjubileumsgåvor till honom:

1. Manschettknappar i brons:

Dessa vackra bronsmanchettknappar kommer att göra en perfekt 8 -årsdagspresent till någon som älskar att bära kostymer. Gåva din fästman med dessa vackra bronsmanchettknappar som påminner honom om de minnesvärda åren ni har tillbringat tillsammans.

2. Bronsring:

Ge din bättre halva en bronsring i det fina minnet av 8 års samvaro. Denna bronsring är enkel men betydelsefull och kommer att betona 8 års samvaro.

3. Brons nyckelring:

Denna enkla men eleganta bronsnyckelring kommer att vara en perfekt bronsgåva för 8 -årsdagen. Ja, du har tillbringat 2922 dagar tillsammans, och denna nyckelring kommer att markera den minnesvärda resan på det enklaste men ändå viktigaste sättet.

4. Bronsbältesspänne:

Bronsbältesspännet kommer alltid att påminna honom om att slutföra 8 års äktenskaplig lycka. Det kan se ut som ett vanligt bälte, men bronsspännet i det är exemplariskt.

5. Bronsbokstöd:

Gillar din man att läsa böcker? Vad kan då vara en bättre present för honom än dessa vackra bronsbokstänger?

B) 8 -årsjubileumsidéer till henne:

6. Tibetansk sångskål i brons:

Är din fru förtjust i musik? Då är den här tibetanska sångskålen i brons en perfekt present till henne.

7. Bronsfodral:

I dagens värld är mobiltelefonen en persons bästa vän och är alltid nära honom. Gåva ditt bättre hälften bronsfodral enligt hennes mobiltelefon som kommer att påminna henne om din åtta års kärlek.

8. Bronsnycklar:

Att ge bronsnycklar som är skräddarsydda för hennes skåp kan vara en intressant och unik present till åttonde bröllopsdagen.

9. Brons fotmassage:

Foten är det enda som gör ont för en kvinna efter att ha avslutat dagens sysslor. Att ge en fotmassagerare i brons är ett unikt sätt att visa att du bryr dig.

10. Norsk bronshänge:

Detta vackra bronsnorrhänge kommer att göra en perfekt present till din älskade på 8: e året av bröllopsdagen.

C) 8: e bröllopsdagspresentidéer till dem:

11. Bronsalt och pepparskakare:

Denna vackra salt- och pepparskakare av brons kommer att göra en perfekt bröllopsdagspresent för dem som älskar att dekorera sitt hus med något anmärkningsvärt.

12. Brons solglasögon:

Ge dem dessa vackra bronssolglasögon för att göra deras 8: e bröllopsdag minnesvärd. Bronsramen är verkligen unik och kommer alltid att hålla personen påmind om det speciella tillfället.

13. Brons tekanna:

Gåva till det vackra paret denna brons tekanna som ett minne för deras jubileumsgåva för 8 års äktenskap. Varje gång de ser denna tekanna kommer de att påminnas om de vackra minnen de har förknippat med den.

14. Väggklocka i brons:

Letar du efter 8 -årsjubileumsidéer? Denna väggklocka av brons kan göra en minnesvärd present till den som firar 8 år av äktenskaplig lycka.

15. Bronslampa:

Denna vackra bronslampa kan vara en perfekt present till någon som firar sitt 8: e bröllopsdag. Förutom att belysa rummet kommer dessa eleganta lampor att påminna folket om den tid de har tillbringat tillsammans och dess betydelse.

D) Man och hustru Presentidéer för 8 -årsdagen:

16. Skulptur av bronsfamilj:

Denna vackra familjeskulptur av brons är en vacker present för att markera 8 -årsbröllopsdagen. Denna artefakt kan försköna ett utrymme i ditt hem samt ge ett gott minne av de vackra fötterna som uppnås i ditt förhållande.

17. Bronsvindspel:

Detta bronsvindspel kommer att ge lycka till paret som firar sitt 8 -årsjubileum.

18. Bronsbrevlåda:

Den vackert designade bronspostlådan blir en unik 8: e bröllopsdagspresent.

19. Bronsdiskarrangör:

Bronsdiskarrangören är en mycket användbar och unik jubileumsgåva

20. Fickur i brons:

Denna antika bronsficka klocka kommer att göra en perfekt 8: e bröllopsdagspresent för någon som älskar att samla antikviteter.

21. Bronspengeklipp:

Det här pengarklippet i brons är en mycket användbar och unik present till 8 -årsdagen.

Åttonde bröllopsdagen markerar ännu ett bra år i ett par. Försök att ge något sött och sexigt denna dag för att markera det och komma ihåg det.

22. Nyckelring i massivt brons:

Nyckelring i massivt brons

Denna massiva brons 8 -års bröllopsdag nyckelring är en härlig present att ge din make. Nyckelringen i brons har din årsdag graverad på den. Datumet kommer att ringas in för att visa dig datum för äktenskapet. Den här måste du anpassa enligt ditt val.

23. Hjärta charm:

Hjärta charm

Här har du en personlig hjärtcharm som är gjord i brons. Det lilla hjärtat kan skrivas ut med ord som du väljer. Denna gåva representerar din kärlek till din kära, den hjälper till att få känslomässig omtänksamhet att beröra denna 8: e bröllopsdag. Detta gör en underbar 8 -årsjubileumsgåva för din make att behålla.

24. Brons Watch for Him:

Brons Watch for Him

Få honom att känna sig speciell med bronsuret som ser fantastiskt ut. 8 -årsjubileumsgåvan är användbar och kan bäras vid speciella tillfällen också. Du kan till och med gravera små ord längst bak på klockan. Denna present kommer att vara lämplig och den ser väldigt vacker ut för alla kläder som din man kommer att bära på jubileumsdagen.

25. Bröllopsträdgåva:

Bröllopsträdgåva

Här är en personlig bröllopsträdgåva av brons. Trädet har två små kärleksfåglar och vackra linjer tryckta längst ner. Detta är en bra åttonde bröllopsdagspresent att ge din make. Det gör ett underbart minne. Du kan anpassa citat enligt dina känslor.

26. Bronsarmband:

Bronsarmband

Detta fantastiskt vackra bronsarmband är gjord speciellt för en 8 -årsjubileumsidé. Armbandet är brett och är graverat med rader från en dikt. Gör detta speciellt genom att gravera några rader från ditt äktenskapets löften. Det här ser vackert ut och det fångar dina vänner eller släktingar uppmärksamhet på kvällen den 8: e bröllopsdagen.

27. Plånbokskort:

Plånbokskort

Gör din make detta coola plånbokskort av brons att ha i plånboken. Dessa åttonde bröllopsdagspresenter till honom är bara speciella eftersom du kan gravera alla ord du gillar. Försök att lägga till romantiska linjer som kan få honom att känna sig älskad och älskad. Detta är den goda och enkla presenten till din kära.

28. Anpassade muggar:

Anpassade muggar

Dessa anpassade muggar är ett bra sätt att säga grattis på. Gör 8 -årsjubileumsgåvaidéerna till honom speciella genom att ha en speciell mugg anpassad. Lägg till några formuleringar och dina namn längst ner också. Dekorera muggen med enkla mönster också. Denna vitfärgade mugg kommer alltid att vara ett bra val.

29. 8 ringar hänge:

8 ringar hänge

Detta är en cool och elegant present att ge din fru. Hänge med 8 ringar symboliserar 8 års äktenskap och det är därför en härlig åttondeårsdagspresent. Ringarna är sammanflätade med varandra för att ge ett sexigt utseende. Det ser snyggare ut och ger mer glans också, få den här presenten till din älskade.

30. Saltade karameller:

Saltade karameller

En dekadent present till ditt jubileum skulle vara härliga saltade karameller gjorda på hantverkare. Dessa chokladkarameller läggs i en sofistikerad låda och packas in. Dessa är de perfekta 8 -årsjubileumsgåvorna för henne.

8 -årsjubileumsgåvaidéerna för henne och honom kan baseras på brons eller keramik eller till och med linne. Du kan välja bland dessa häftiga presenter som anges ovan.

Traditionella, brons-, keramik- och kortgåvaidéer för åttonde bröllopsdagen:

Följande är de andra traditionella och moderna idéerna för 8: e bröllopsdagspresenterna:

 1. En fotoram i brons med fotografiet av paret.
 2. Spetshandskar eller spetsunderkläder till din vackra fru
 3. Mjuk och gosig filt av linne
 4. Turmalinring
 5. Tanzanit smycken
 6. Bronsföremål
 7. Spetsbordslöpare
 8. Ett kort som symboliserar 8: e bröllopsdagen
 9. Keramikartiklar som vas (gör det själv om det är möjligt eftersom det kommer att ha en annan inverkan)
 10. Bronsskulpturer

Hur man firar 8: e bröllopsdag:

 • 8: e bröllopsdagen är en lysande milstolpe i gift liv. Du kan fira det genom att arbeta tillsammans eller göra något tillsammans. Till exempel symboliserar keramik 8: e bröllopsdagen. Båda kan gå till en keramiklektion tillsammans och lära sig att göra något kreativt.
 • Eftersom det är ditt åttonde bröllopsdag kan du spela en pool med 8 bollar.
 • Gå på en vacker middag med levande ljus med en unik 8-rätters meny för att fira 8-årsdagen.
 • Täck presenten (som förmodligen borde vara något av brons, spets, turmalin eller keramik som symboliserar 8 -årsdagen) i ett bronsfärgat papper eller lägg det i en bronslåda.

Saker att göra för 8: e bröllopsdagen:

Följande är vad du kan göra för din 8: e bröllopsdag för att göra det väldigt speciellt.

 • Börja dagen tidigt. Natten innan du lagar en härlig frukost, inklusive bakverk och frukt och njut av den tillsammans, njuter av den vackra soluppgången.
 • Alternativt kan du välja att spendera morgonen tillsammans i sängen, koppla av och chatta med varandra.
 • Förvandla ditt hem till en massagesalong som ger varandra en skön massage och njuter av ett romantiskt bad tillsammans. Ditt rum är det perfekta stället att göra det. Tänd några ljus och spela lätt musik för att höja stämningen.
 • Hångla. Det kan låta dumt men skäm bort din partner genom att återuppleva de första dagarna av romantik.
 • Njut av en middag med levande ljus i din favoritrestaurang.

8: e bröllopsdagen är verkligen speciell och gör den mer minnesvärd genom att göra och ge något unikt. På åtta år är jag säker på att ni känner varandra in och ut och är mycket väl medvetna om varandras gillar och ogillar. Få ut det mesta genom att göra alla din partners gillar och hålla hans ogillar i avsikt. Försök att inte förstöra den vackra dagen genom att delta i ovärdiga argument.