Den tredje bröllopsdagen kallas traditionellt läderjubileet. Det kallas läderjubileum eftersom tre år är en period då maken och hustrun nu är helt medvetna om varandra vilket stärker förhållandet precis som läder gör. Så varför inte ge något i läder för det!

Snygga och unika läderjubileumsgåvor med bilder:

Låt oss titta på de 9 bästa jubileumsgåvorna i läder som mest väljs ut av paren eller familjemedlemmarna.

1. Nyckelring med bilder för par:

Ja, du kan nu också gåva nyckelringar som får en personlig touch med den minnesvärda bilden i den. Nyckelringarna kommer med öppna läderblad som kan öppnas med en tryckknapp. Dessa typer av nyckelringar är användbara för cykel- eller garderobsnycklar, detta personliga mönster kommer att vara ett bra val som present.

2. Journey Frame:

Bor i olika stater eller länder före äktenskapet! Dessa läderbröllopsdagspresenter skulle vara exakt för dig. Ramen är gjord med träram och läderbitar skurna i form av stater eller städer som märker äktenskapsresa. Få den här presenten till din fru på ditt första bröllopsdag; att göra minnen är den bästa gåvan för någon.

3. Tredje års dagbok för henne:

Älskar din fru att samla minnen varje år! De årliga dagböckerna skulle vara de bästa läderjubileumsgåvorna för henne. Dagboken kommer med läderomslag och ett hjärta med etikett vårt tredje år. Materialet är mjukt läder så det kommer att vara ett bra val som en present till din honung.

4. T-shirt med 3: a års citat för honom:

Att ge t-shirts skulle vara en perfekt läderjubileumsgåva för honom. Den enkla vanliga t-shirten förmedlar ett meddelande om att deras relation växer med kärlek och att fruen också är villig att det varar för alltid. Du får personliga offerter enligt din efterfrågan; få lite onlinebutik när du väljer t-shirt.

5. Läderbred plånbok för honom:

Listan över läderjubileumsgåvor till maken skulle förbli ofullständig utan att inkludera läderplånböckerna i den. Den breda plånboken kan lagra dina pengar, betalkort och kreditkort samt mobiltelefonen. Den här är en trefaldig läderplånbok och han kommer säkert att gilla den här typen av plånböcker för sitt vanliga bruk.

6. Porträtt i läderram för henne:

Läderporträtt har varit de unika idéerna för läderjubileumsgåvor för henne. Porträttet är gjort på läderstycke med en personlig anteckning nedanför, tillsammans med datumet då de gifte sig.

7. Solrosskor för henne:

Solros är den perfekta blomman för läderjubileumsgåvor till fru. Men blomman ges här i form av en charm, fäst vid högklackade skor med platt design gjord av läder.

8. Moonstone Ring för honom:

Moonstone anses vara den härskande under firandet av tredje äktenskapsåret. Det är den bästa läderbröllopsdagspresenten du kan ge din man för den kärlek han har skänkt på dig.

9. Matchande set i läderarmband:

Matchande armband har varit de mest gillade läderjubileumsgåvaidéerna. Bältets ovansida är gjord av läder och har en silverplatta som nämner parets namn.

Lädergåvor till jubileum är mestadels begåvade i tändstickor. Tillfället börjar nu bli trendigt bland paren att dela några speciella stunder tillsammans. Bortsett från alla dessa är andra presenter i listan fotoalbum, hängande tvättpåse, väskor, plånböcker, manschettknappar och mycket mer.