Äktenskap är en mycket viktig milstolpe i ens liv. Att leva ett helt år med varandra, trots alla skillnader, är ännu en viktig händelse som måste firas och omhuldas. Första bröllopsdagen är ett perfekt tillfälle att låta varandra veta om sin kärlek och tillgivenhet. Medan du kan förklara dina känslor verbalt, kan du också säga det med en perfekt första årsdagspresent. Presenter kan få din partner att känna sig speciell och omhändertagen! Att välja rätt gåva kan göra stor skillnad i ditt kärleksliv och stärka ditt band. En pappersbaserad gåva eller en klocka med ett personligt budskap föreslås helst för en första årsdag. Kolla in dessa coola 1 -års presentidéer för att imponera på din partner och få dem att bli galen i dig!

1 -års presentidéer

1 års jubileumsgåvor:

Du kan fira årsdagen med familj och vänner eller det kan vara en lugn affär med bara er två. Vad du än väljer är det bästa med jubileet gåvan du ger varandra. Mycket tankar läggs normalt på den första gåvan någonsin. Eftersom temat för den första jubileumsgåvan är papper väljer många par att basera sin gåva på detta tema. Det kan vara lätt att presentera något från papper, men hjärtat och själen i gåvan är tanken. Gör nuet meningsfullt och fyllt med kärlek till din make. Välj bland dessa underbara presenter något perfekt för din perfekta make. Visa dem hur mycket du älskar dem och hur mycket du bryr dig om din insats för att göra gåvan till en framgång.

1 -års presentidéer

Första årsdagen kallas vanligtvis pappersåret. Den perfekta traditionella gåvan som ska ges på första årsdagen är allt som är gjort i papper. Pappersgåvan symboliserar styrka, det vill säga de fina trådarna som används för att göra papper, den sammanflätade förbindelsen representerar det starka bandet i äktenskapet. En modern presentidé skulle vara Klockor, som symboliserar att kärlek är evig. Tillsammans med att välja moderna presenter som klocka, parfymer eller väskor, är det känt att välja en traditionell gåva för att öka livslängden på relationen.

1 -års presentidéer

Första års bröllopsdagspresentidéer:

Kolla in dessa kreativa och unika första årsdagspresenter:

1. Pappersmeddelande med en ganska kedja:

1 -års presentidéer

Denna personliga pappersgåva kommer med ett enkelt budskap som säger “Du är älskad!”. Det är en av de bästa gåvorna en kvinna någonsin kan få och levereras med en 14K guldkedja med ett sött hänge. Hela presenten kommer i en låda och ett meddelande som är personligt signerat. Det här är säkert en tankeväckande gåvaidé.

[ Se mer:  Presenter för 2 -årsdagen]

2. Pärlhalsband med gyllene blommor:

1 -års presentidéer

Pearl är traditionellt begåvad för ett första jubileum och det här utsökta blommiga halsbandet kommer säkert att upprepa din damkärlek. Den känsliga kedjan är handgjord med ett kluster av gyllene blommor och sötvattenspärlor för att skapa en gåva av elegans och skönhet. Du kan till och med ge henne en uppsättning matchande pärlörhängen för att slutföra utseendet. Detta är en av de mest uppskattade 1 -årsjubileumsgåvorna för henne.

3. Doftljus med personligt meddelande:

1 -års presentidéer

Doftljus är det moderna sättet att fira ett tillfälle. Detta söta burkljus är tillverkat med soja -ekovax och doftande med lugnande eteriska oljor. Burken kommer också med ett personligt meddelande som markerar datumet för evenemanget. Tänd ljuset och transporteras till en helt ny värld!

4. Biljetter till en semestermål:

1 -års presentidéer

Det har bevisats gång på gång att människor faller för varandra under en semester. En flykt till ett avlägset resmål är den perfekta presenten du kan ge till din partner. Du kommer inte bara att få spendera kvalitetstid med dem, utan också ge varandra en välförtjänt paus från livets monotoni. Det är dags att veta vilken typ av semester din partner uppskattar. Detta är en av de mest eftertraktade 1-års presentidéerna för par.

5. Eternity Rose:

1 -års presentidéer

En evighetsros toppar listan över 1 -års presentidéer. Denna riktiga ros doppas i äkta guld för att den ska hålla för evigt. Evighetsrosor är de mest populära första årsdagspresenterna till fru och symboliserar ditt eviga förhållande. Den stannar kvar för alltid och påminner dig om de bästa stunderna du hade på din första milstolpe!

6. Guldfolie tryckram:

1 -års presentidéer

Bland de bästa första bröllopsdagspresenterna du kan ge din make är denna underbara ram. Utskriften på insidan är gjord med guldfolie för att ge den ett speciellt utseende. Här kan du skriva ut antalet dagar, månader, veckor etc som du har tillbringat tillsammans som ett par.

7. Jubileumsrulle:

1 -års presentidéer

Prova denna första bröllopsdagsscroll eller meddelande i en flaska idé som en present. Du måste skriva ner en liten lapp eller en dikt för din make och sedan rulla den i ett bunt. Knyt ett ganska litet band runt det och lägg det sedan i en flaska. Detta är en av de mest sentimentala 1 -årsdagspresenterna för honom.

8. Löften i en ram:

1 -års presentidéer

Den första jubileumsgåvan till maken kan vara de löften du har skrivit för ditt bröllop. Du kan skriva ner det i papper och sedan rama in det för honom. Lägg till en härlig bröllopsbild i mitten som är skuren i form av ett hjärta. Han kommer säkert att älska din gest.

9. Karta över kärlek:

1 -års presentidéer

En annan inramad 1 -års present till maken är kartpresenten. Här lägger du till tre kartor i en ram. Var och en av kartorna kommer att vara av de platser du träffade, förlovade dig och äntligen gifte dig. Klipp ut kartorna i form av hjärtan och lägg sedan till dem i ramen. Du kan också lägga till krokar i ramen för att användas som nyckelhållare

10. Parbilder:

1 -års presentidéer

Som vän kan du ge någon denna underbara ram av paret på deras bröllopsdag som en första bröllopsdagspresent. Ramen har två bilder på paret på ändarna. Centret är fyllt med tryckt manus. Gör detta till ett vackert ögonblick för dem att komma ihåg.

11. Kärlekspåminnelse:

1 -års presentidéer

Som en första bröllopsdagspresent kan du ge en present i papperstema. Denna härliga kärlekspåminnelse är en ram med orden från Bibeln. Den speciella kärlekspassagen är vackert tryckt på ramen. Du kan också lägga till parets namn längst ner.

12. Paper Cut Love Frame:

1 -års presentidéer

Denna personliga idé för 1 års jubileum är vacker att titta på. Det är tillverkat av skärpapper i form av bilden. Utsnittet ser underbart ut på en svart bakgrund. Du kan också lägga till parets namn och äktenskapsåret.

13. Minnesbok för äktenskap:

1 -års presentidéer

Prova denna första årsdagspresentidé för att ge din make något speciellt. Anteckningsboken är gjord speciellt för ett jubileum. Den har en liten skärning av ett hjärta i botten av anteckningsboken. Den här anteckningsboken kan användas som en påminnelse om ditt äktenskap.

14. Bokviksram:

1 -års presentidéer

Gör denna speciella ram som en första årsdagspresent till fru. Ramen är speciell eftersom den är gjord av vikande sidor i en bok i form av parets initialer. En hjärtform kan också vikas på detta sätt. Boken hålls stående och öppen för att visa de ord som visas. Detta är en av de mest kreativa första bröllopsdagspresenterna.

15. Paper Hearts:

1 -års presentidéer

Du kan göra denna underbara 1 -årsjubileumsgåva åt honom helt själv. Allt du behöver göra är att klippa ut flera hjärtformar från en bok. Formerna fastnar sedan i form av ett stort hjärta med en 3D -look. När du är klar kan du placera detta stora hjärta på en ram och dekorera det.

[ Se mer:  Presentidéer för 4 -årsdagen]

16. Årsdagskudde:

1 -års presentidéer

Denna härliga tryckta kudde passar precis som en första års bröllopsdagspresent. Du kan få detta skräddarsytt och tryckt med de ord du älskar. Det stora svarta trycket på kudden är perfekt att notera på avstånd. När du anpassar kan du också lägga till namnet på din make.

17. Minnesram:

1 -års presentidéer

Eftersom 1 -årsdagen är baserad på papper är den här underbara ramen precis vad du ska göra. Ramen har alla små anteckningar på papper från din make samt fotoutskrifter som slumpmässigt läggs på ramen. Prova detta som första bröllopsdagspresenterna för maken.

18. Kärlekens träd:

1 -års presentidéer

Välj denna 1 -års present till fru som den perfekta överraskningen för henne. Du måste klippa ut formen på ett träd från en bok hon älskar eller från tryckta saker som är sentimentala. Gör sedan hjärtformade utskärningar och skriv ner dina namn och datum för ditt äktenskap. Häng dessa från grenarna på trädet.

19. Dörrhängning:

1 -års presentidéer

Den här underbara bröllopsdagspresenten för maken i vintage -stil är klassisk. Trycket på dörrhängningen är manusstil och ser fantastiskt ut mot bakgrund. Så gåva detta till din man eller till och med dina vänner på deras årsdag.

20. Presentkorg:

1 -års presentidéer

Samla alla de små sakerna som din make gillar och lägg dem i en härlig korg. Slå in den med band och du är redo att ge en första årsdagspresentidé för par. Denna korg kan ha saker med papper och choklad och kakor. Gör föremålen intressanta nog för att paret ska fira sin drömdag.

21. Pappersur:

1 -års presentidéer

Papper är temat för första årsdagen, den här vackra klockan helt och hållet tillverkad av papper är helt perfekt. Detta kan vara hemlagat eller köpt i butik. Klockan är bra som en första bröllopsdagspresent till fru. Få klockan att sticka ut genom att lägga till papper som är tryckt med något meningsfullt och sentimentalt.

22. Survival Kit för årsdagen:

1 -års presentidéer

Här är en rolig och finurlig present att ge på första årsdagen. Survival kit har alla föremål som brevpapper, etc för att hantera den första årsdagen. Anteckna de roliga sakerna att göra med varje objekt så att det också är romantiskt. Detta är en fantastisk första bröllopsdagspresent.

23. Toalettpapper kul:

1 -års presentidéer

Gör din första årsdag humoristisk genom att ge din make en toalettpappersrulle. Denna rulle kan tryckas på toppen med kärleksfulla ord från dig med en rolig twist. Detta kommer säkert att vara den bästa presenten till maken på första bröllopsdagen.

24. Jubileumskort:

1 -års presentidéer

Gör ett underbart första bröllopsdagskort för din make. Detta visar dem hur mycket du bryr dig och hur mycket du har lagt ner på att göra kortet. Dekorera den väl och lägg i små prydnadsföremål också. Försök att göra 1: a bröllopsdagspresenterna speciella och romantiska.

25. Nyckelring och magnet:

1 -års presentidéer

Få dessa skräddarsydda nyckelringar och kylskåpsmagneter i present till din årsdag. Orden i ringen och magneten kan anpassas. Välj färger som är ljusa och djärva och ser fantastiska ut. Detta kan ges som en uppsättning tillsammans med ett kort och kan vara den bästa 1 -års bröllopsdagspresenten.

26. Titta med låda:

1 -års presentidéer

Detta är en härlig modern present att ge på den första bröllopsdagen. Du kan köpa märkesklockor till din make och sedan få rutan graverad med vackra ord. Denna första bröllopsdagspresent till maken väljs med omsorg och begåvad med stil.

27. Presentpåsar i papper

1 -års presentidéer

Välj dessa fina presentpåsar i pappersform till din årsdag för att ge din make små presenter. Papperspåsarna är tryckta med orden ”bästa året någonsin”. Det här är coola bröllopsdagar för första bröllopsdagen, eftersom du kan ge returgåvor i dem också.

28. Jubileumstårta:

1 -års presentidéer

Tårta är den absoluta favoritgåvan att ge för alla tillfällen. Denna jubileumstårta är parets första år. Välj en tårtsmak som är älskad av paret. Dekorationerna på tårtan kan göras med stil eller hållas enkla med linjer och kurvor.

29. Pappersblommor:

1 -års presentidéer

Eftersom blommor också är en bra presentartikel för alla tillfällen, kan den första jubileumsgåvan också vara med papper. Dessa underbara snygga pappersblommor i en bukett är helt underbara. Din fru kommer säkert att älska dig för att du ansträngt dig för att ge dig denna underbara bukett.

30. Platser vi går:

1 -års presentidéer

Här är en unik idé att prova på din bröllopsdagspresent. Detta är en samling av de favoritplatser ni har varit på tillsammans. Välj de bästa utskrifterna och lägg dem sedan i en kortlek. Skriv ner detaljerna för var och en av dessa platser under bilderna. Slå in denna kollektion och ge den till henne.

31. Anpassade T -shirts:

1 -års presentidéer

Gör en anpassad t -shirt för ditt första bröllopsdag. Detta gör den perfekta presenten till din man eller fru. Skriv ut de meningsfulla orden och lägg till i några hjärtan och bilder som visar romantik. Färgerna på t -skjortorna ska vara de som är älskade av din make. Kontrastera ordens färger för att se ljusa ut.

32. Sängdekoration:

1 -års presentidéer

Ge din man det bästa första jubileet genom att dekorera sängen med rosenblad. Placera kronbladen i form av ett stort hjärta och lägg sedan några överallt. Denna look på en vit sängspridning är bara fantastisk. Han kommer att bli överraskad när han kommer in i rummet och är en av de bästa första årsdagspresenterna.

33. Bokmärken för bokmaskar:

1 -års presentidéer

Eftersom papper är temat är det helt naturligt att få bokmärken gjorda för dem som älskar och älskar böcker. Dessa små bokmärken är handgjorda och är ännu mer värdefulla. Du kan skriva några romantiska anteckningar på bokmärkena och rita hjärtformar för att visa din kärlek.

34. Anpassade manschettknappar:

1 -års presentidéer

Prova dessa underbara manschettknappar för din man under det första bröllopsdagen. Dessa skräddarsydda manschettknappar är perfekta för den första bröllopsdagspresenten eftersom de är tryckta med datum för äktenskapet och parets initialer. Du kan göra dessa i vilken metall som helst men vitt ser också bra ut.

35. Träskylt:

1 -års presentidéer

Här är en cool jubileumsgåva som du kan ge din make på första årsdagen. Träplattan är målad i svart och sedan används perfekt kalligrafi -teknik för att skriva ut på den. Välj ord som visar kärlek och romantik. Du kan göra detta själv om du är kreativt skicklig eller får det gjort från en expert. Få plattan att se fantastisk ut och vacker att hänga på en vägg.

36. Vykort med olika bilder:

1 -års presentidéer

Även om vykort kan verka något föråldrade i modern tid, kan vykort med vackra bilder göra föremål värda att samla. Beroende på personens val av intressen finns det många vykort tillgängliga, till exempel kan en person med intresse för äventyrssport gilla ett kort som har en bild av skidåkning eller forsränning.

37. Kalender med bilder av paret:

1 -års presentidéer

Detta är en mycket vanlig 1 -års presentidé. Idag finns det många företag där du kan få skräddarsydda kalendrar med bilder på paret för varje ark. Du kan anpassa den efter dina behov och val. Du kan till exempel lägga till en bild av ditt bröllop för den månad då ditt bröllopsdatum visas.

38. En konst:

1 -års presentidéer

En konst görs alltid på en duk (papper). Om personen råkar älska konst och samla olika konstverk som presenterar ett konstverk skulle vara perfekt. Beroende på budget kan du gå för mycket enkla till extremt dyra. Valet när det gäller detta är obegränsat.

39. En tidskrift eller klippbok:

1 -års presentidéer

Denna idé, även om den är gammal, kan aldrig föråldras. En journal eller klippbok ger ett stort antal minnen tillbaka. Du kan lägga till bilder på intressanta händelser eller skriva ner rader som den ena eller den andra hade citerat som fortfarande finns kvar i ditt sinne och ha bitar av minnen nedskrivna i den. Du kan låta din kreativitet ta ledningen i denna gåva.

40. En bok:

1 -års presentidéer

En klassisk gåva som aldrig skulle blekna med tiden, boken är alltid en mans bästa följeslagare. Om personen är en glupsk läsare och älskar att läsa allt och allt, behöver du inte tänka två gånger på att köpa en fin bok som kan få personen att fastna för den.

41. Papper smycken:

1 -års presentidéer

Det finns ingen kvinna på den här planeten som inte älskar smycken. Pappersmycken är en trend just nu. Halsband, örhängen, hängen – namnge prydnaden och den finns. Dessa finns i olika färger, och flexibiliteten i det material som används gör det lättare att göra extraordinära smyckedesigner.

42. Armbandsur:

1 -års presentidéer

Armbandsur har alltid varit en fantastisk present för alla tillfällen. Många klockmärken har också börjat erbjuda klockuppsättningar för par bestående av två matchande klockor – en för mannen och den andra för hustrun.

43. Fickur:

1 -års presentidéer

Fickur är antika klockor som vanligtvis har en flik som täcker klockans urtavla, med en förlängd kedja som hänger utanför fickan. En sällsynt bit att hitta, fickur är en exklusiv present. Klaffen på klockan har vanligtvis förmågan att hålla en bild.

44. Solur:

1 -års presentidéer

Solur är ett annat antikt stycke som visar tid. Det används under antiken för att veta tiden baserad på skuggan som solen skapat. De är föremål som är värda att samla. Detta är en av de kreativa idéerna för ett års jubileum.

Hur man presenterar presenter på din första årsdag?

När du väl har gjort ditt val kommer den mest avgörande delen in i bilden. Hur vill du överraska din partner? Kolla in dessa kreativa idéer från våra experter:

 • Skapa den ultimata överraskningen för din partner genom att lägga presenter på sängen och vänta på att de ska resa sig och lägga märke till dem.
 • Du kan fylla ett helt rum med ballonger och blommor och placera presenten i mitten. Gör det bara när de inte är hemma och överraska dem!
 • Om din partner är en roligt kärleksfull person kan du skapa ett litet skattejaktspel och ge dem en dos äventyr.
 • För dem som gillar intim och romantisk tid, unna dem en trevlig middag med levande ljus.
 • Du kan slå in presenterna i vackra presentpapper, helst i färger som rött eller vitt.
 • Var noga med att skriva ett personligt meddelande på kortet och knyta ett sött band.

[ Se mer:  3: e bröllopsdagspresenter]

Hur man firar första årsdagen med din partner?

Det beror på vilken typ av ögonblick du letar efter. Vissa par föredrar att fira med sin familj och vänner, medan de andra gillar tysta intima stunder. Du kan ha en blandning av båda med dessa fantastiska idéer:

 • Ge dig själv en varm kram först på morgonen och spendera några minuter på sängen och prata med varandra.
 • Ta en kopp kaffe och laga frukost tillsammans.
 • Om du vill involvera din nära krets, bjud hem dem och håll en trevlig fest.
 • Beställ en skräddarsydd tårta till din partner och ge dem en välförtjänt överraskning.
 • Stäng festen lite tidigt för att spendera kvalitetstid med varje innan klockan slår tolv!

Första årsdagen är starten på många årsdagar som kommer och visar också äktenskapsåret. Temat är papper, du kan presentera flera typer av presenter som är gjorda med papper. Ramarna är alltid ett alternativ och i dem kan du lägga till pappersutskärningar eller kartor. Många anser att papper är föråldrat och därför kan de ersättas med moderna presenter ovan. Vi hoppas att dessa idéer för första årsdagen hjälper dig att återuppliva dina årslånga minnen och stärka ditt band ännu mer!