Med kärlek och slagsmål, argument och överenskommelser är det att vara stark tillsammans i 40 år en stor anledning att fira. Ruby -årsdagen som den är populärt känd är definitivt en speciell. På 40 -åriga bröllopsdagen har vi några fantastiskt unika och personliga idéer för din bättre hälft eller dina föräldrar för att visa hur mycket du älskar och bryr dig.

40 -åriga bröllopsdagspresenter

40 års samvaro och fortfarande många år kvar, det är detta som gör 40 -åriga bröllopsdagen till en mycket speciell dag för varje par. Gåvan till 40 -åriga bröllopsdagen bör vara unik, och gåvan bör göra dina älskade avgifter speciella också. Gör 40 -åriga bröllopsdagen minnesvärd med rubinstenens glans eller den röda färgens ljusstyrka.

40: e bröllopsdagspresentidéer:

Innovativa 40 -åriga bröllopsdagspresenter till maken:

1. En originaltidning från 1979:

bästa 40 -årsjubileumspresenterna

En äkta och äkta tidning från ditt bröllopsdatum 1979 kan vara en fantastisk present att överraska din man. Papperet kommer i en vacker rubinfärgad låda som inleder din Ruby -årsdag.

2. Ett årgångsvin med originaltidningen:

40 -årsjubileumsgåva till maken

En flaska lyxigt rött vin med en original tidning tillbaka till datumet för ditt bröllop. Skulle kunna vara en bättre present till en man på hans 40 -årsjubileum.

3. En Ruby Solur:

40 -årsjubileumsgåvor till honom

En rubin solur präglad med ett personligt meddelande är en bästa 40 -årsdagspresent till din man.

4. Kaffemugg:

40 -årsjubileumsgåvor för män

En kaffemugg med meddelandet ”14, 600 dagar tillsammans men vem räknar” är ett vackert och budgetriktigt sätt att uttrycka din kärlek och tacksamhet mot din fästman.

5. Personliga champagneflöjor:

40 -åriga bröllopsdagspresenter till maken

Om du älskar att njuta av en drink tillsammans, gåva din fästman med dessa vackert graverade glasflöjter för champagne.

Fantastiska 40 -åriga bröllopsdagspresenter till fru:

6. Personlig belgisk choklad:

40 -års bröllopsdagspresent till fru

Har din fru en söt tand? Överraska henne med personliga lyxiga belgiska choklad för att behandla henne på din Ruby -årsdag.

7. Personlig cheeseboardskiffer:

40 -årsjubileumsgåva till fru

Är din fru en matlagningsfreak? Visa sedan din ostiga älskare för henne med denna fantastiska personliga cheeseboarduppsättning i trä.

8. Rolig 40-årsjubileum T-shirt:

40 -årig bröllopsdagspresent till fru

Denna roliga 40-årsjubileum T-shirt är den perfekta presenten till din fru för att ge henne det hjärtliga skrattet på din Ruby Anniversary.

9. Halsband från den okirkulerade slanten under ditt bröllopsår:

40 -årig bröllopsdag traditionell present till fru

Överraska din fru med ett halsband som har ett medaljong av den okirkulerade slanten tillbaka till ditt bröllopsår och 40 graverade på det.

10. Anpassad skärbräda:

40 -årsjubileum presenterar idéer för kvinnor

Gåva din expert hemmanager med denna personliga graverade skärbräda som markerar ditt 40: e år av kärlek mot henne.

Fantastiska presentidéer för par på deras 40 -årsjubileum:

11. Personlig tekanna i Kina:

40 -årsjubileumsgåvor till par

Denna personliga tekanna i Kina är en fantastisk present till par på deras Ruby -bröllopsdag.

12. Graverade kristallchampongflöjter:

40 -årsjubileumsgåvaidéer för par

Denna personliga snittade kristallchampagneflöjter med Mr and Mrs graverade och Personalized med namn och datum är en perfekt present till ett par på deras 40 -åriga bröllopsdag.

13. Anpassat bröllopsdagstryck:

40 -års bröllopsdagspresentidéer för par

Detta 40 -åriga bröllopsdagstryck anpassat efter individuella krav är en perfekt present som passar alla familjer.

14. Personlig lådram:

40 -års bröllopsdagram för par

Denna personliga lådram med rubinhjärtan är en perfekt present för ett par för att markera deras rubinjubileum.

15. Personlig flasklampa:

rubingåvor till 40 -åriga bröllopsdagen

Denna unika personliga ljusflaska kommer att göra ett perfekt minne som påminner dem om deras 40 års samvaro.

Unika presentationer för 40 -årsjubileum för föräldrar:

16. Anpassad collage fotoduk:

40 -årsjubileumsgåvor till föräldrar

Denna 40 -åriga skräddarsydda väggkonst för fotocollage är en perfekt present till dina föräldrar på deras 40 -åriga bröllopsdag. Lägg till några vackra minnen från deras förflutna och gör deras upplevelse ännu mer minnesvärd.

17. Personlig klon:
40 -årsjubileumsgåva till föräldrar

Dessa personliga miniatyrkloner av dina föräldrar kan vara den bästa presenten att överraska dina föräldrar på deras 40 -åriga bröllopsdag.

18. Personligt tryck:

40 -års bröllopsdagspresentidéer till föräldrar

Den personliga fotoramen finns i 2 storlekar och många färger att välja mellan. Ge dina föräldrar denna present med en vacker text som markerar deras 40 år av kärlek och samhörighet.

19. Släktträd:

40 -årsjubileumsgåva till föräldrar

Berätta din familjehistoria och kärlek till dina föräldrar med detta fullt anpassningsbara vackra släktträd.

20. Retro vinylskiva väggklocka:

40 -årsjubileum presenterar idéer för föräldrar

Denna snidade retro vinylväggklocka tar dem tillbaka till sina gamla dagar och får dina föräldrar att återuppleva sina minnen.

Bästa 40 -årsjubileumsgåvor till vänner:

21. Anpassad fotoram:

40 -åriga bröllopsdagspresenter till vänner

Denna rubinfotoram som markerar parets resa är en perfekt personlig present till dina vänner på deras 40 -åriga äktenskapsjubileum.

22. Kaffemugg:

40 års bröllopsdagspresenter till vänner

Denna kaffemugg med den roliga bildtexten är ett roligt sätt att önska någon på sin 40: e

årsdag.

23. Tecknad porträtt:

40 -årsjubileum

Ge dina vänner ett roligt tecknat porträtt av deras foto på deras 40 -åriga bröllopsdag.

24. Personligt kuddfodral:

personliga 40 -årsjubileumsgåvor till vänner

Customized40th bröllopsdag kuddfodral är en bra present för dem som firar sin rubin årsdag.

25. Rubinros av metall:

40 års idéer om äktenskapspresenter

Denna metalliska rubinros är ett fantastiskt minne och ett vackert sätt att uttrycka din kärlek till paret som firar deras Ruby -årsdag.

Här är de få senaste 40 -åriga bröllopsdagspresenterna som din partner säkert kommer att uppskatta,

26. Personlig Ruby Heart Plate:

Personlig Ruby Heart Plate

Denna personliga tallrik med benporslin är målad med härliga rubinfärgade hjärtan för att fira parets 40 -åriga bröllopsdag. Du kan lägga till i romantiska linjer eller hålla det enkelt med tryckta önskemål. Parets namn framhävs också här. Presentera denna gåva med ett gäng blommor; det ger ett snyggt utseende på din present.

27. Swarovski Crystal -present:

Swarovski kristallgåva

Här är en fantastisk 40-årsjubileums kristallgåva med Swarovski-kristaller. De små dinglande hjärtan ser väldigt speciella ut. De ljusröda rubinkristallerna är perfekta för den runda inställningen. Rödfärgade kristaller lyser och glittrar som ljus; den här är en cool present till din älskade.

28. Rubinrött glas:

Rubinrött glasFå det här underbara rubenglaset eller tumlaren till din make i 40-årsjubileumsgåva. Det röda glaset är tryckt med önskemål till årsdagen. Du kan använda glaset för att hålla knicknacks eller använda det för att dricka. Vi kan köpa det här glaset genom online shoppingmetod; du får också fler kollektioner i form och storlek.

29. Keramiska muggar:

Keramiska muggar

Dessa keramiska muggar med röda hjärtan är de underbara 40 -åriga gåvoridéerna för bröllopsdagen att ge din make. Detta kommer i en låda som är dekorerad och lämplig för årsdagen. Den vita muggen med de röda hjärtan ser slående och vacker ut. Detta är en trevlig miljövänlig present till din kära på denna 40: e bröllopsdag.

30. Lyxig champagne:

Lyxig champagne

Skaffa en lyxig champagneflaska till din man eller fru denna årsdag och få den personlig genom att märka den. Denna rubinröda etikett fungerar bäst för de 40 bröllopsdagspresenterna. Champagnen ska vara lyxig och rik som den är för ett viktigt tillfälle. Fira din bröllopsdagskväll med denna högst märkta champagne.

31. Rubinring:

RubinringGör din fru glad med denna underbara, fantastiska rubinring med diamanter. Den stora rubinstenen i mitten av ringen gör ett underbart uttalande. De små diamanterna som omger rubinen kompletteras perfekt av den. Låt ge henne mer uppmärksamhet denna speciella dag, vilka bättre 40-årsjubileumsidéer kan du komma på?

32. Firande pappersvikt:

Firande pappersvikt

Denna firande pappersvikt är en underbar present till din man. Den graverade glaspappersvikten är rund i formen och ser fantastisk ut på bordet. Du kan ge detta som en 40-årsjubileumsgåva genom att gravera det med året i vitt. Liten gåvaidé ger också mer fäste.

33. Jubileumstårta:

Jubileumstårta

Här är en söt festkaka som du kan ge bort på 40 -årsdagen. Denna fantastiska tårta har en enkel dekoration på sig. Den röda och vita kombinationen fungerar vackert, och den röda fondantrosen sticker ut. Detta kan vara en av de bästa 40 -åriga bröllopsdagstankarna.

34. Handgjord hjärtprydnad:

Handgjord hjärta prydnad

Allt som är handgjort uppskattas alltid. Denna härliga handgjorda hjärta-prydnad med röda rosor på kanten är perfekt som en 40-års present. Du kan lägga till alla rader i mitten tillsammans med namnen på paret. Använd ett band för att hänga upp prydnaden.

Varje år på bröllopsdagen har en speciell betydelse och firas på meningsfulla sätt. Varje bröllopsdag har presenter baserade på ett specifikt tema och på så sätt är 40 -års bröllopsdagspresenterna baserade på rubiner. Dessa underbara röda ädelstenar kan begåvas som smycken eller konstverk. Den röda färgen kan också användas som tema och många gåvor kan tänkas på.

Hur man firar ett 40 -årig bröllopsdag:

40 -åriga bröllopsdagen kallas också rubinjubileet. Att fira 40 år av kärlek och samhörighet kräver definitivt ett firande. Här är några unika idéer för att fira ett 40 -årig bröllopsdag:

  1. Använd Ruby sparkle eller rött glitter på blommorna, korten och presentförpackningen.
  2. Rosta ett rubinrött vin
  3. Planera en picknick där papperstallrikarna och kopparna är markerade med rubinröd färg
  4. Gåva till din bättre halva rubinring eller armband eller halsband.
  5. Skriv något i ett rubinrött bläck och rama in det i en rubinfärgad ram.

Saker du kan göra på ett 40 -årig bröllopsdag:

Du kan göra något av följande för att fira 40 års samvaro.

  • Planera en romantisk tillflyktsort med din bättre hälft och åk ensam. Barn, barnbarn eller vänner – ingen är tillåten. Bara ni båda går och har en galatid tillsammans. Njut av den vackra solnedgången, gå hand i hand på stranden och återupplev de gångna åren.
  • Håll en unik fest med rubin -tema och bjud in familj och vänner. Ring för en skräddarsydd rubinkaka som markerar 40 års kärlek. Håll ett tal på festen där alla pratar om sitt äktenskap och delar ett gott minne.
  • Klä upp dig och spendera lugn och fridfull tid tillsammans. Gå på en middag eller besök ett hemlösa skydd.

Inte alla har turen att få tillbringa 40 vackra år av sitt liv med sin bättre hälft. När du får en bör du vara tacksam för den allsmäktige och se till att du firar ditt 40 -åriga bröllopsdag på ett vackert unikt sätt för att uppskatta den milstolpe du har uppnått i livet.