Kvinne håndmote går hånd i hånd og hvor de klærne som passer deres personlighet og forbedrer utseendet. For å legge til mer mote og se lekne, elegante og komfortable ut, er det lange jumpsuits som kan få deg til å føle. Long Jumpsuits er et enkelt stykke plagget skjorter er festet til bukser, fulle bukser (dekk til beina) og kan brukes på alle områder av livet.

dame-lang-jumpsuits-med-lange ermer

Ulike typer lange jumpsuits for jenter:

lange jumpsuits er et veldig godt sommerantrekk ettersom den er laget av lette klær og passer til alle kroppsformer og størrelser. La oss se på de 9 beste designene av lange jumpsuits.

1. En skulder baggy type lange jumpsuits:

One Shoulder Baggy Type Long Jumpsuits

For å få et stilig og fasjonabelt utseende, er denne lange skulderdrakten med en skuldertype en god idé. Toppene er laget av en blonder og den andre delen har fallmønsteret som gjør at den ser flott ut. Buksene er de som fester seg til kroppen din og blir dermed avslørende og varme. Denne typen sexy lange jumpsuits er perfekt for fester og kule hangouts.

2. Zebra Print Long Jumpsuits:

Zebra Print lange jumpsuits

Her kommer en ideell lang jumpsuit for dyreelskere, lang jumpsuit med sebrastripe. De lange svart -hvite stripene får deg til å virke høyere og fremheve de lette og sexy kurvene i livet. Du kan til og med vise frem ryggen ved å ha et dypt trekantsnitt. Lange ermer gir deg et elegant utseende og det beste antrekket til rockefest eller loungefest.

3. Beroligende lange satengdrakter:

Beroligende sateng lange jumpsuits

Satin er en klut som har en myk følelse og den fallende effekten av kluten får deg til å virke slankere og tynnere. Den høye halsen gir et elegant utseende og er den perfekte jumpsuiten for kontorklær og en ideell fritidsklær. Du kan også få forskjellige design og funky farger og velge den som skal skryte av din egen stil.

4. Blomstrete lange jumpsuits med V -hals:

Blomstrete lange jumpsuits med V -hals

Blomster og unge jenter er synonymer ettersom begge er vakre og tiltalende. Denne lange jumpsuiten med blomstertrykk er perfekt for unge vakre jenter, da den får dem til å se slanke og trimme ut. Langdraktene har en dyp V -hals og gir deg et flatterende utseende.

5. Spaghetti stropp lange jumpsuits:

Spaghetti stropp lange jumpsuits

Dette er lange bukser med buksestil med spagettistropper som fremhever den øvre delen av kroppen og også med et sexy rygglook. Siden toppen er stropp, viser kragebenet og halsen et sexy utseende. Et halskjede med det ville bare fullføre utseendet og ville legge vekt på den øvre delen av kroppen din.

6. Lange jumpsuits med bomull:

Trykte bomulls lange jumpsuits

For å få et elegant utseende om somrene, er det bare å ta en lang bomullsdrakt. Bomull er lett stoff og behagelig å ha på om sommeren. Du får fantastiske trykk i dette stoffet og de løse buksene får deg til å føle deg avslappet og stilig. Disse enkle, men kule langdraktene er ideelle som collagebruk og perfekt kveldsklær også.

7. Velvet Black Long Jumpsuits:

Velvet Black Long Jumpsuits

Dette er virkelig flotte jumpsuits og stoffet som brukes er skinnende fløyel. Den øvre delen av denne jumpsuiten har en lett stram passform, men likevel stilig, og bunndelene passer nesten som en bukse. En clutch og høye hæler ville fullføre den glamorøse kjolen din!!

8. Langermede lange jumpsuits:

Langermet lange jumpsuits

Dette er de langermede heldekkede lange jumpsuits i svart farge. Den har en bred V -formet utringning som gir deg et elegant utseende på overkroppen, og buksene er de samme som buksene. Den kan slå seg sammen med høye hæler eller kiler og få deg til å se klar ut for rockefester.

9. Back Frill Slim Long Jumpsuits:

Tilbake Frill Slim Long Jumpsuits

Denne lange jumpsuiten i rød farge har dikkedarer falt bak. Hele jumpsuiten har en tettsittende passform, noe som gir deg et slank og tiltalende utseende. Disse jumpsuitene ligner på motemagasiner som til og med skryter av moduser og kjendiser. Frillene på baksiden får deg til å se stilig og fasjonabel ut.

Lang jumpsuits er de som ermene ikke er obligatoriske, kan være ermeløse eller kan være til og med uten skulder. De er tilgjengelige i forskjellige mønstre, design og i et bredt spekter av pastell, lyse farger. Det er veldig enkelt å vedlikeholde og gir deg et fasjonabelt og stilig utseende.