Neil Armstrongs tur på månen i en jumpsuit, militærmannen i en jumpsuit som spenner en fallskjerm klar til å hoppe ned i flyet, fabrikkarbeidere i en jumpsuit for å beskytte dem mot fett og maling; dette var den vanlige bruken av jumpsuiten. Senere og sakte var det popstjerner som Elvis Presley som hadde på seg Shiny Shimmery jumpsuits for sitt live show så vel som innspillinger. Så kom en tid da jumpsuits bare ble brukt av motefolk på rampen. I dag har det blitt akseptert som kveldsklær av mange.

Fasjonable & Komfortable jumpsuits med ermer for menn og kvinner i trend:

La oss måtte se på de 9 beste designene på jumpsuits med ermer.

1. Navy Layered Jumpsuit:

Marineblandt jumpsuit

Denne jumpsuiten har korte ermer og rund hals. Den har elastisk linning og skjult glidelås bak. Den har en bukse i full lengde og er rett passform. Den har en klaff foran fra midjen halvveis rundt.

2. Floral frill jumpsuit:

Jumpsuit med blomstermønster

Den blomstrete jumpsuiten er laget av lett stoff. Den er i full lengde, med V-utringning og korte ermer. Den har høy midje og beltet er bredt. Frillet gir en helt feminin finish. Lag det med et par svart boks type hæler, og du er klar med det perfekte kveldsutseendet.

3. Off Shoulder Faux Wrap Jumpsuit:

Off Shoulder Faux Wrap Jumpsuit

Denne jumpsuiten er laget av polyester eller spandex. Den flyter lett og er myk på huden. Den har en enkel trykknapplukking foran på halsen som er V-formet. På overdelen er det faux-stil med et selvknyttet belte og løkker. Den har rett benmønster og har trekvartede ermer med sømmer med skulderutskjæringer.

4. Trompet helarmet jumpsuit:

Trompet helarmet jumpsuit

Den er av kort lengde. Ermene er imidlertid i full lengde med fladderbundne mansjetter som får den til å ligne en trompet, og derav navnet. Den har også skarpe folder i livet som gir den et elegant utseende. Den er delvis åpen med en bindestreng bak.

5. Surplice Jumpsuit:

Surplice jumpsuit

En jumpsuit som er lett og sofistikert i utseende. Den er lett å passe og kan brukes både på jobb og på fester. Det er en Pull-on-stil med V-hals og mandarinkrage. Den har også to skrå lommer foran og 2 lommer bak. Den har snøring i livet.

6. Jeansdrakt for menn:

Jeansdrakt for menn

En denim jumpsuit for menn, den har en klassisk utringning og lange ermer. Den har lukking foran. Den har skrå lommer foran. to lommer på baksiden og to på siden som gir et lastelook. Det blekne utseendet gir en elegant finish. Den har også en sommerfugllukking.

7. Jumpsuit med Bella -trykk:

Jumpsuit med trykk fra Bella

Denne er laget av poly-bomullsmateriale. Den har en enkel, solid bodice festet til en buket bukse. Den har en skjortekrage og trekvartede ermer laget av blonder. Den har en knapp med knapp og et bredt midjebånd.

8. Jumpsuit med broderi:

Brodert dress

Den er av trykt bomullsmateriale – lett. Det er en god sommertøy – beskytter deg mot sollys og får deg ikke til å svette. Rund hals og ermer i full lengde, knapper foran og elastisk linning. Den er av kort lengde.

9. Langermet babyjumpsuit:

Langermet babyjumpsuit

Den er laget av bomull og er myk på den ømme babyhuden. Den har en skrudd ned krage og en rund hals. Vedlagt er det en søt svart sløyfe som får gutten til å ligne en herre. Den har ermer i full lengde, godt sommertøy for babyen.

Jumpsuits er favorittplagget til motedesignerne. De skaper et fantastisk utseende som går fra nakke til føtter. De regnes også som et unisexplagg akkurat som et par jeans – den kan brukes av både menn og kvinner.