Hva er en bursdagsfest uten en nydelig ferdig kake? Uansett alder er det alltid en spenning å blåse lysene, kutte kaken og nyte all oppmerksomheten fra dine nærmeste! Av sent har kaker blitt gjenstander for stolthet, vekst og oppfyllelse. Det kan til og med være trygt å si at kaker ikke lenger er begrenset til dessertbordene i dagens tid, men har blitt en del av selve innredningen!

Enten du planlegger bursdagen din eller dine kjære, forsikrer vi deg om at disse unike og beste kakedesignene vil feie deg fra tankene dine!

Populære bursdagskakedesigner for menn, kvinner og amp; Barn

Hvordan begynte kaketradisjonen alt?

Før vi går videre til galleriseksjonen, la oss mate den nysgjerrige feilen inne i oss med interessant informasjon om kakenes historie! Det antas at kaketradisjonen eksisterte lenge før den moderne bursdagskaken ble oppfunnet. Romerne feiret viktige anledninger som kongelige fødselsdager og bryllup med flatboller som lignet kaker.

På 1600-tallet ble ideen om å ha spesielle bursdagskakedesigner laget av bakere, som brukte en etasjes og glasur med dekorasjoner. Kaken ble kuttet blant en gruppe nære og kjære, som sang den tradisjonelle “Happy Birthday” -sangen, etterfulgt av en høy applaus.

Kaker symboliserer lykke, kjærlighet og binding! Det er derfor familien eller vennene dine sørger for å ta med en til bursdagsfeiringen!

80 enkle og vakre bursdagskakedesigner og smaker 2021:

På tide å ta litt kake-spirasjon med disse 30 populære bursdagskakedesignene for 2021-fester:

1. Fly Fondant Cake:

Bursdagskake design

Elsker den lille gutten din nye høyder? Så gå for denne flykaken som treffende representerer hans livsmål! En-lags bursdagskaken er pent dekket med blå fondant og dekorert med skyformet gumpaste. Høydepunktet er selvfølgelig den søte lille kaketoppen som viser en gutt som zoomer bort i sitt røde jetfly. Du kan gå for en vanilje- eller sjokoladesvampkake med et passende fyll!

2. Varmluftsballongkake:

Siste kakedesign til bursdag

Når vi snakker om himmelen, har vi et annet populært kaketema for babyjenta eller gutten din – varmluftsballongen! Den fascinerende kaken er spesielt laget for første bursdager, ved bruk av det klassiske pasteltemaet. Hvert element som brukes her, inkludert 3D -ballongen, kurven og den nysgjerrige lille Jumbo er håndlaget med spiselig fondant. Er den ikke fremdeles høy og pen på stativet?

3. Angry Birds Two Tier Cake:

Design av kaker

Hvis barnet ditt liker å spille Angry Birds, kan denne kaken være den beste gaven noensinne! De to nivåene er designet i to av denne seriens mest populære fugler – Red for Terrance og Yellow – Chuck! Under fondanten er en mørk sjokoladeganache som kutter ned sødmen. Kaketoppene er enkle i dette tilfellet- gumpaste-bokstavene er ordnet for å danne navnet på bursdagsjenta eller gutten.

4. Fotballkake:

Siste kakedesign

Har du en eventuell fotballstjerne i huset ditt? Så gi ham denne utrolige kaken, som er full av kakaogodhet! Fra bunnen av kaken til det grønne dryppet og dekorasjonene, kan du ikke få nok av denne sjokoladefristelsen. Du kan legge merke til oreos, M&M’s, melkesjokoladeplater og drypp av hvit sjokolade. Å bringe dem sammen for å danne en fotballbane er en idé som er verdt et forsøk!

5. Biler med tema kake:

Enkel bursdagskake design

Bilkaker er en umiddelbar hit på barnebursdagsselskap! Spesielt når dette har det stadig populære Pixar Cars 2-temaet, blir jubelen enda høyere. Hvis barnet ditt er i denne serien, kan 3D -kaketoppene til Flash McQueen og Mater få et øyeblikkelig smil om ansiktet deres. Den ekstra fondanten med en rutete kant legger til denne spenningen. Du kan få navnet og alderen trykt på forsiden for å ligne et dashbord! Elsker det? Vi satser!

6. Mickey Mouse tegneseriekake:

Gratulerer med dagen Kakedesign

Denne bedårende Mikke Mus -kaken skal gjøre moroa til barnets bursdagsfest! Den rundformede kaken har deilig smørkremglasur, som er godt slikket. Den leken tekstur i rødt og gult fungerer som en fantastisk bakgrunn for din favoritt tegneseriefigur. Det hvite senteret fremhever det trykte bildet av Mickey for å få alle til å smile!

7. Unicorn Cake Design:

Enkel kakedesign

Enhjørningfeberen er fortsatt på og ser ikke ut til å gå bort snart! Her er en slik kake av denne mytiske skapningen i et høyt, enkelt nivå. De pastellfargede smørkremrosene gir et element av fantasi til den lyse hvite, fondant-bakgrunnen. Det er det gylne hornet vi suser over, som bringer enhjørningen din til live! De nydelige øyevippene og de skinnende stjernene kan gjøre jenta din forelsket i hodet over denne fyren!

8. Søt kattekake:

Morsomme kakedesigner

Katteelskere kan feire bursdagene sine med denne søte kakedesignen! Den frostede smørkremkaken er farget i rosa ombre og dekorert med puffete marshmallows! Designer macarons i form av en kattepote, hjerter og bursdagsalder, stjeler showet. Hva elsker vi enda mer? Den stilige katten som kan få oss til å gå “Meow”!

9. Cricket bursdagskake:

Baby bursdagskake design

Denne kaken er spesielt designet for førtiårsdagen til en ivrig cricketfan! den grønne fondanten på kaken representerer bakken og elementer som ball, wickets og stubber er også laget med pastaen. Det morsomme elementet er utvilsomt meldingen “40 Not Out”! med fondantskårne bokstaver som ønsker gratulerer med dagen på tavlen. La du merke til de små gressstubbene som vokste ut?

10. Disney Frozen Themed Cake:

Beste bursdagskake design

Har du en datter over 3 år? La oss gjette! Hun elsker Frozen og er den største fanen av Olaf! Ikke sant? Vel, det var ingen trolldom! Små jenter kan ikke få nok av Anna og Elsa, og når Olaf kommer inn på scenen, er det et latterlig opptøyer. For å matche deres galskap, gå for denne frostede blå kaken med snøfnugg, isboller og en dansende Olafmadeusing fondant!

11. Stilig blomsterbursdagskake:

Hjemmelaget kakedesign

Blomsterkaker lyser alltid opp humøret vårt og festene våre også! Denne blå kaken er prydet med smørkremblomster som ser for gode ut til å være ekte! Den uvanlig levende blå fargen på kroppen er vakkert i kontrast med rosa, hvite og blå blomster, som minner oss om en blomstrende hage i en frisk dam! Synes du ikke jenta di fortjener denne skjønnheten til hennes 6 -årsdag?

12. Golfkake:

Bursdagskake nytt design

Golfkaker er trendy blant menn, spesielt idrettsutøvere! Denne realistiske kaken er den beste gaven du kan gi din far eller bestefar på 80 -årsdagen. Den ikke-fondante kaken er dekorert med en enkel plenlignende tekstur ved bruk av smørkrem. Hva mer? En liten dam, golfball, flaggermus og til og med sand er laget for å gjøre den til et spiselig golfbane!

13. Hello Kitty 2-lags kake:

Online kakedesign

Et av de mest ettertraktede temaene for første bursdager er Hello Kitty! Den fine to-lags kaken er designet i hvitt og rosa for en jente som er like søt som karakteren! Fondant kattunger blir klippet og limt på sidene av kroppen med spiselig tyggegummi som ser rett ut fra en tegnebok. Vi anbefaler på det sterkeste en vaniljesvampkake med jordbærfyll for å holde den koordinert, innvendig og utvendig!

14. Gymkake med kake:

Bursdag Enkel kakedesign

Treningsfreaks trenger også en del kake på bursdagene sine! Denne kaken med gymtema er den mest gjennomtenkte ideen noensinne for mannen din eller faren din. En enkeltlags kake er dekket med rød fondant for å markere de innovative kaketoppene. De viser en mann som trener på treningsstudioet, omgitt av vektstang, vekter, en vannflaske og hei, til og med en Nike -veske! Hvor kult er det!

15. Sjarmerende tallkaker:

Enkel bursdagskake dekorasjon

Fortell det rett og tydelig at du fylte 25 år i år! Gjør unna med flotte dekorasjoner og fondanter og gå for denne tiltalende designen i stedet. Alt du trenger er å skjære tallene på din svampekake og lage dem i to lag. Fyll midten med marengsrør og gjenta det samme på overflaten. Legg nå til bær, blomster og marengs for å gi det et fortryllende utseende. Enkelt, men likevel oppsiktsvekkende!

16. Panda kake for nybegynnere:

Bursdagskake forskjellig design

Hvis du vil hjelpe til med baking, kan du prøve denne grunnleggende hjemmelagde bursdagskakedesignen. Den runde kaken er dekorert med en stjerneformet glasstrakt med svart-hvite farger. Det kan se slitsomt ut, men når du først har lært hvordan du beveger hånden din fritt, vil du glede deg over prosessen. Med bare to farger og en pipepose kan du lage denne insta-verdige Panda-kaken!

17. Peppa Pig Cake Idé:

Bursdagskakeformer og design

Peppa Pig er en kjærlig tegneseriefigur med typisk engelsk aksent. De fleste barn liker også å etterligne aksenten hennes og aktivitetene hennes. Så hvis du merker noe slikt med barnet ditt, vil du kanskje overraske dem med denne fargerike Peppa Pig Cake. Den enkle, firkantede svampen er dekorert med fondantutklipp av karakteren, blomster og bokstaver for å gjøre arrangementet mer gledelig!

18. Spiderman Cake For Kids:

Kule enkle kakedesigner

Problemer med å brygge i festen din? Få denne spiderman -kaken og se ham beskytte deg mot skurkene! Denne to-lags kaken har et rødt, ikonisk edderkoppnettmønster på toppen og New York bys silhuett på bunnen. En uspiselig Spiderman står høyt og våken som kaketoppen. Navnet og meldingen kan legges til på kakebrettet ved å bruke en fondantbunn.

19. Karusellhestekake:

Enkel bursdagskake dekorasjon

Karusellkaker vil holde gjestene snakke om bursdagsfesten din i evigheter! Hvis budsjettet ikke er et problem, kan du gå for disse morsomme godbitene. Her er en slik idé, der den firkantede basen er forhøyet med ytterligere tre nivåer, alle dekket med sjokoladeplater og fondant. Selve karuselldelen er ferdig med spiselig tannkjøttpasta på kake, dekorert med godteribarer og sukkerhester. På avstand ser det ut som en mini-messe på bordet ditt!

20. Dinosaurkaker:

Enkle bursdagskake design

Gå tilbake til den forhistoriske epoken med denne superdinosaurkaken! Ærlig talt vil du ha problemer med å kontrollere de små gjestene dine fra å ta tak i de søte fondanttoppene. Du kan bestemme antall dinosaurer på kaken uten å glemme å legge til den nylig klekkede baby-dinoen! For eldre barn og voksne kan fryktinngytende dinosaurkaker også skreddersys!

21. Rustikke eller semi-naken kaker:

Gratulerer med dagen. Enkel design

Leter du etter en perfekt bursdagskake til din kone? Gå rustikk! Rustikke kaker er shabby chic og gir et romantisk preg på miljøet. De er eksepsjonelt gode for bursdagsfester for voksne med innredning på låven. Disse halvnakne kakene er populære for sin herlige smak og smak, uten tykke fondanter og uønsket sukker. Disse kakene fungerer også som det perfekte lerretet for å sette i fargerike blomster, sesongbær og makroner som avslører din upåklagelige smak!

22. Kake med sirkustema:

Ny siste bursdagskakedesign

Et sirkus er et magisk sted, fylt med mye moro og boltring for barna. Hvis du vil prøve dette temaet for din kommende bursdagsfest, så forsikrer vi deg om at det er en god idé! Avhengig av budsjett og smak, kan du gå for et veldig forseggjort sirkusdesign eller denne enkle festkaken, alt gjort i fondant. Det er fargerikt og lyst- akkurat som atmosfæren i et sirkus!

23. Intergalaxy og Starry Cake:

Fine bursdagskake design

Denne kaken er bokstavelig talt “out of the world”! For barn som elsker å se på stjernene om natten, bringer dette designet dem nærmere verdensrommet. Den ytre sorte fondanten er laget for å ligne en melkegate -galakse med en sjenerøs spray med hvit og fersken smeltet sjokolade. Fondantballer og melkesjokoladeskår er dekorert for å ta smaksløkene dine på en galakseopplevelse!

23. Antigravity bursdagskaker:

Simple Cake Designs Bursdag

Denne gravitasjonskrevende kaken vil etterlate gjestene dine i et hyggelig sjokk! Den kreative designen gjør at vi lurer på hvordan de M.&M faller ut ovenfra og bryter Newtons lover. Vil du vite hemmeligheten? Et par solide sugerør gjemt kreativt under laget av edelstener. Resten av kaken er dekket av smørkrem og sjokoladeplater! Gjør det ikke en skikkelig søt godbit?

24. Foto bursdagskaker:

Gratulerer med dagen. Ny design

Gjenopplev alle dine kjærlige minner ved å få dem trykt på kaken din! Det er en god idé å imponere din bestemor eller bestefar ved å gjøre kaken til et spiselig fotoalbum. Den hvite fondantbunnen er dekorert med 3D -trykte fotografier på frostingark. Nivå på et hakk ved å få en realistisk menneskelig modell som en kake -topper! 60 -årsdagen deres kan ikke bli bedre enn dette!

25. Barbie dukkake:

Enkel og enkel kakedesign

Overrask babyjenta din med denne attraktive Barbie -kaken! Med den virkelige dukken i midten og smørkremroser på kjolen, blir det vanskelig for henne å dempe spenningen. Svampebollen er formet som kroppen og dukken er plassert i midten! Etter å ha likt hver bit av kaken, kan dukken tas ut og legges til hennes personlige Barbie -samling. Nå er det det vi kaller, en pakke!

26. Cupcake Cakes:

Liten bursdagskake design

Cupcakes og kaker- vi hørte om dem! Men cupcake kaker? Ja! Det er en strålende idé å bruke cupcakes og skjule dem til mesterverkskaker, som denne blomsterbuketten! Små cupcakes legges på bunnen og ordnes i ønsket form. Hullene er fylt med et lag glasur og dekorert med smørkremblomster og knopper. Den beste delen av dette konseptet? Du trenger ikke slite med å servere kakestykkene, ettersom gjestene dine lett kan trekke det fra hverandre. Ikke rart hvorfor bakere kaller det “Pull-Apart” -kaken!

27. Harry Potter tema kake:

Kult kakedesign

Er barnet ditt besatt av Harry Potter og hans magiske verden? Gå deretter på denne kakedesignet på bursdagen hans og gi ham den beste tiden i livet hans! Den ikke-fondant, enkeltlagskaken er farget i rødt og berørt med en pensel av gull. Kaketoppere inkluderer- “HP” -logoen, Golden Snitch, Hogwarts trylleformel med navnet ditt skrevet på den! Tid for litt Hocus Pocus allerede?

28. Luxury Bags Cake:

Beste designkake til bursdag

Vel, en Micheal Kors -pose kan være utilgjengelig for øyeblikket, men kaken er ikke det! Den tilsynelatende realistiske kaken gir deg gleden av å eie en luksuspose uten den tunge prislappen. I tillegg får du skryte av det på festen og til og med servere noen for gjestene dine. Hvis Mk ikke er din smak, så be designeren din om å replikere en Louis Vuitton, en Hermes eller til og med en Chanel for den røren!

29. Halv bursdagskake:

Beste design av kake til bursdag

Her er en siny, bitete, teeny, weeny, hvit halvkake for en liten jente eller gutt som feirer sin seks måneder lange milepæl! Bare stek en 1 kg, rund 9 tommers kake, del den i to og dekk den til med frostkrem eller fondant. Lett peasy! Ha i en ferdiglaget kaketopper eller lag en med gumpaste hvis du er kreativ! Dryss litt godteri for å legge til litt farge for den morsomme kake -smash -festen!

30. Lion King Cake:

design av løvekaker

Hakuna Matata er dagens mantra! Tross alt er det den lille bursdagen din! Så feir hendelsen med mye ado og pomp ved å hente inn Simba og gjengen hans! Den bildefrie, 3 -lags kaken har alle elementer for å imponere gjestene dine – inkludert den deilige kaken inni. Dette imponerende temaet er for både barn og voksne!

31. Chocolate Owl Cake for Kids Birthday:

Ugle bursdagskake design

Det er et uvanlig mønster for en bursdagskake og fanger oppmerksomhet. En godbit for sjokoladeelskerne, den er innhyllet i sjokolade og dekorert med marsipaner, kjeks og knapper. Prøv dette for en bursdagsfest med dyr-tema, og vinn hjertet til barnet ditt.

32. Musikalsk sjokoladekake til bursdag:

Dette er en 8-tommers djevelsk sjokoladekake som er drapert i et frodig lag med melkesjokolade og lastet med bær og sjokoladeskår. Oppskriften ser ganske enkel ut – bare en grunnleggende rik og fuktig sjokoladekake. Den musikalske kragen som er sett i dette tilfellet, er laget av sjokoladeoverføringsark og er en hodevender. Denne kaken er den perfekte bursdagsgaven til en musikkinteressert!

33. Gruffalo Chocolate Birthday Cake for Children:

Gruffalo sjokolade bursdagskake

Det er slik forfatteren har kalt det; men for meg ligner det mer på en dino som falt i et stort basseng med smeltet sjokolade. De hvite sjokoladehornene og neglene, de oransje sjokoladebønnene, de lilla Smarties -piggene – alt dette bidrar til skjønnheten i denne “beasty” kaken. Dette er ideelt for et barns bursdagsfest med dyr-tema.

34. Pink Hearts Chocolate Birthday Cake for Girls:

Pink Heart Bday Cake Design

Tre lag med syndig rik overbærenhet prydet med utrolig vakre små rosa hjerter! Ord mangler det å beskrive denne kaken designet for en tenåringsjente. Velg å bake fuktig sjokoladekake og frost med sjokoladeganache for en dødelig dekadent glede!

35. Gratulerer med dagen i Chocolaty Indulgence:

Gratulerer med dagen

Age chocolaty – det er hva denne kaken sier! Denne kaken er designet for en 40 år gammel kvinne. Det har blitt dekorert på en slik måte at det fremhever nåde og femininitet hver kvinne har. De vakre rosene og perlekjedet er refleksjoner av en vakker kvinne. En sikker head-turner!

36. Voksen gratulerer med dagen.

Dog Design Cake Bday

Ok, det kalles en voksen bursdagskake! For å si det enkelt er kaken nydelig søt og ikke å glemme, munnvann! Hvem vil ikke sikle over denne sjokoladekaken dekket med deilige mengder melk og ganache av hvit sjokolade? Og hunden inviterer oss til å ta en bit av ham. Er han ikke?

37. Harry Rabbit bursdagskake for jenter:

Det være seg kaninen Harry fra Alice in Wonderland eller din favoritt Bunny kanin; denne kaken vil garantert imponere barna. Kledd vakkert med en kongelig hvit og blå glasur, har denne kaken en sjokoladebunn. Du kan inkludere dette for barnet ditt, uavhengig av alder.

38. Hula bursdagskake for jenter:

barbie Design Cake bday

Hvilken jente vil ikke elske å eie en Barbie? Og når Barbie forvandler seg selv til en kake, vil ord definitivt svikte deg. Den første titt på denne kaken beviser det. Nydelige Barbie -dukker kledd i strandklær og leker på sanden ser attraktive ut.

39. Bacon og egg bursdagskake:

ny kakedesign bday 2021

For å gjøre det enkelt, er dette en grunnleggende gul kake frostet sjenerøst med sjokoladefrosting. Mens fondant har blitt brukt til å lage egg og bacon, har eggeplommene blitt laget av sukkerfrosting. Dette er en godbit for øynene og ganen og gir en fantastisk gave til de som elsker bacon og eggfrokost på sengen.

40. Jentebursdag bleiekake:

Nytt Bday kakedesign

Dette er den perfekte gaven til en kvinne som feirer bursdagen sin, mens hun er gravid.

41. Kaninkake til første bursdag:

Siste kaker til Bday 2021

En perfekt måte å feire på når søta din blir ett år! Denne kaken er en blanding av to kaker, med en som utgjør ansiktet og den andre halveres for å gjengi ørene. Frostet med hvit sjokolade eller ganache frosting, denne kaken er laget med svært færre matfarger med tanke på barnets alder. Sjekk bildet – bare ørene er rosa. Du kan til og med unngå det og fylle ørene med en fyldig sjokoladeganachefylling.

42. Alders 18. bursdagskake for jente:

Velkommen til det nye året med denne feminine kaken. Rosa – den vil alltid forbli favorittfargen blant jenter, uansett alder. En 8 tommers rund kake toppet med en annen bundt kake – både med de samme smakene og frostet med en rød matfarge tilsatt hvit sjokolade frosting – som vil gi denne kaken et utrolig rikt preg! Sjekk ingrediensene til sminkesettet som ligger spredt rundt henne – jentete!

43. Castle Birthday Cake:

Datteren din er en prinsesse, og hun burde bo på et slott. Så gi henne et slott til neste bursdag i form av denne vakre kaken. De hvite sjokoladesøylene toppet med de rosa tårnene gjengir et typisk kvinnelig preg av denne kaken, noe som gjør den enda mer søt. Be bakeren din om å lage frostingen på toppen av en sjokoladekake for ekstra rikdom!

44. Boys Show Cake for bursdag:

Det er i hvert fall det denne kaken ser ut til å fortelle deg. En typisk løpesko kake, dette er en ideell måte å fortelle partneren din om at det er på høy tid at han begynner å starte sitt treningsprogram. Hva er din mening?

45.30th Birthday Special Cake Design:

Dette er en sjokoladerik djevelsk godbit for menn som fyller 30. Kortene, terningene og skillingene – alle disse tegnene på at han er modnet nå! Gratulerer med dagen gutta!

46. ​​Fruktkurvkakedesign til bursdag:

Dette ligner på en kurv full av frukt. Dette er en blåbærbærbakst med fersk krem ​​designet med diverse frukt. Gi den til din helsebevisste partner for å gjøre henne lykkeligere!

47. Barbie kake til bursdagsjente:

Denne er for din lille prinsesse som vokser opp som en Barbie -dukke. I den vakre rosa lagkjolen ser datteren din og Barbie ut det samme. Ikke tenk to ganger før du bestiller denne! Be bakeren din om å bruke en karamellkake som bunn med kremfløte!

48. Alder i stil Cake Boys bursdag:

Denne kaken, som er designet eksklusivt for menn som fyller 50 år, har graveringer for milepælene hans. Den viser alle viktige øyeblikk i en manns liv, inkludert treningsaktivitetene.

49. Butterfly Model Birthday Cake:

En vakker kake, den symboliserer måten en liten jente blomstrer til kvinnelighet med eleganse og nåde. Frostet med hvit sjokolade, denne grunnleggende svampekaken er ganske fargerik som en jente i tenårene ville være. Det er det som gjør dette til et perfekt valg for en tenåringsjente!

50. Bed Design bursdagskake til jente:

Det er det denne kaken vil fortelle datteren din. Komplett med seng, skap, venn og selvfølgelig hennes favorittpizza, er denne kaken et tegn på at døtre vokser raskt.

51. Fashionista -kaken til jentebursdag:

I det øyeblikket jenter satte føttene i voksen alder; de begynner å bli stilbevisste. De velger bare merkevarer! Og her er en slik gave til din 18 år gamle fylt med en Gucci -veske og sandal! Hun vil elske det!

52. Enkel jentekake til 18 -årsdag:

Dette er en veldig enkel, men likevel vakker kake. Enkelheten er iøynefallende. Den vakre jenta som sitter på kanten av kaken minner deg om fasen en jente eller kvinne passerer gjennom på et tidspunkt i livet hennes. Hun smiler, som vanlig, og sitter distansert uten å engang bry seg om å åpne og se gavene som ligger i nærheten av henne. Slik er en kvinne!

53.40 -års fødselsdagskake:

Minn ham søtt og forsiktig på at han nå er 40! Ja, det er en milepæl der! Sammen med å ønske ham, takke ham for at han var sammen med deg i alle dager, uavhengig av din raserianfall! En sann engasjement for menn!

54. Spesiell ølkrusskake til bursdagsgutt:

bursdagskake design 1kg

Dette er en godbit for alle ølelskere, men med en mild påminnelse om at overdreven alkoholisme kan være farlig. Unn ham en sjarmerende sjokoladekake som er frostet med karamellglass. Den piskede kremet pålegg som virvler av fra toppen av kruset øker kakenes ekthet.

55. Gratulerer med å ha fullført tre tiår av livet ditt:

Fantastisk bday kake

Fortell henne at hun har nådd en viktig milepæl i livet hennes, og passerte å fullføre enda et tiår med suksess! Hun er moren til barna dine, din bedre halvdel! Hva mer enn denne kaken kan være den beste måten å fortelle henne hvor mye du elsker henne!

56. Søt, gyllen bursdagskake:

Vakker bday kake

Du har fullført fem tiår i denne verden, ganske vellykket! Det er på tide at du begynner å planlegge pensjonisttilværelsen! Dette er en to-lags krem ​​frostet svampekake prydet med svarte, hvite og gylne buer!

57. Bursdagskake i alderen til perfeksjon med bilder:

forskjellige typer bursdagskake design

En søt spiselig måte å fortelle mannen din at han har blitt eldre, men med fullkommen perfeksjon! Selv om kaken som brukes på bildet er en rik fruktkake med kremfrosting, kan du velge hvilken som helst kake og glasur som passer din palett.

58. Tire Cake Birthday Boy:

indisk bursdagskake design

Denne syndige sjokolade -dekadensen er komplett med en nøkkel og en tang. Hver mann tar seg selv til å ta en teknisk oppgave på et eller annet tidspunkt i livet. Hvis mannen din har gjort noe lignende med største glede, er det på tide at du behandler ham med sin glede! Og ikke glem å skrive inn de søte kjærlighetsordene!

59. Gratulerer med dagen, søster:

moderne bursdagskake design

Søstre er de beste vennene – venner for livet! Og derfor fortjener de en spesiell kake. Likevel spiller det ingen rolle om søsteren din er en foodie når det gjelder bursdagskaker. Her er en vakker kake bare for å vise din kjærlighet til henne. Dette er ikke annet enn en enkel sjokoladesvampkake med solbær og frostet vakkert med hvit sjokoladesmørkremglasur. De rosa nyanser viser hennes nåde og kjærlighet hun har for alle.

60. Du fullførte familien vår Kjære:

enkle gratulerer med dagen

Ankomsten av en baby fullfører en familie. Fra å være bare partnere, blir vi mamma og pappa. Og den yngre er alltid kilden til vår glede! Anerkjenn hennes tilstedeværelse og feire hennes første bursdag med denne sinnssyke bursdagskaken.

61. Doggy Design bursdagskake:

Denne kaken er en ideell bursdagsgave til dyreelskere. En rik, mørk sjokoladekake som smelter i munnen prydet med hvite sjokoladeskår-denne kaken ser ut som en sovende hund som tar en lur. Den er ideell for et barns bursdag også, da den er innbydende og søt.

62. Smirnoff Bottle Design bursdagskake:

Smirnoff – denne vodkaen er alltid fristende, og det er denne lystige kaken også! Frostet din vodka -flaskekake med massevis av sveitsisk smørkrem eller saftig hvit sjokoladesmørkrem, mens basiskaken vil ta en fyldig sjokolade! Rød fløyelskake kan også være en god base for denne gaven til en vodka -elsker.

63. Smykkesett bursdagskake for jenter:

Vinn hjertet til en kvinne ved å gi henne denne lille bursdagskaken med smykker. Til tross for at den er frostet med en blå matkrem tilsatt sveitsisk smørkrem, ser denne kaken saftig innbydende ut. Hold bekymringene dine for kaloriene rolige nå, og bare ta en matbit!

64. Bursdagskake med karuselldesign:

Denne kaken er et designerstykke komplett med hester, saler, haler og maner. De rosa og hvite fargene gir kaken et subtilt preg av nåde. Selv karuselllysene ser originale ut!

65. Skull bursdagskake design:

Denne kaken passer perfekt inn i en skrekk-tema fest. Full av en hodeskalle, Starbucks -kaffen, Fat Boy Harley Davidson, Macallan Scotch og elektriske kontakter – alle sammen spiselige – denne kaken er en drømmegave for enhver mann.

66. Sengekake til bursdag:

Hent den til din late partner! Komplett med pizzaboksene, skoene og sandalene spredt over rommet, satt mannen på den bærbare datamaskinen uten bekymringer – en perfekt gave til ungkarene!

67. Bokkaken til bursdag:

Overrask din bokglade venn eller partner med denne bokkaken på bursdagen hennes. Selv om denne kaken har blitt bakt og høstet for en spesiell temafest, kan du endre den i henhold til kreativiteten din. Dette er en smør vaniljekake fullpakket med ferske jordbær. Den er designet som en åpen bok og innkapslet i fondant.

68. My Little Pony Birthday Cake:

Regnbuer, solskinn, ponnier – jenter, spesielt tenåringer, elsker disse tre. Det er derfor denne kaken sikkert kommer til å bli en hit blant tenåringsbursdagsfester. Ganske kalorifylt, det har blitt laget av en rik smørkake med smørkrem og en gjørmekake som har blitt proppet med sjokoladeganachefyll. Herlig syndig overbærenhet!

69. Radley Håndveske Bursdagskake Design:

En veske gjør en kvinne komplett, eller det er det hun føler i det minste. Dette krever mye kompetanse og pasienter. Vakkert designet, denne kaken vil sikkert vinne kvinnens hjerte!

70. Bursdagskake for kvinner med sko:

Dette er en visuell godbit for alle de kvinnene som elsker høye hæler. Denne skoeskekaken er komplett med perler og en høy hæl. Laget med en fuktig gul kake og frostet med sjokolademousse, gjør denne kaken en like syndig godbit for smaksløkene også.

71. Sjokolade -bortkastet kake til bursdag:

To deilig dødelige nivåer av sjokolade drizzled med Kahlua med kaffe og frostet med frodig sjokoladesmørkrem – det er det denne kaken er! Hvis bildet lar deg sikle, bare ta en bit … og du vil være i sjokoladehimmelen. Dette ser komplisert ut, men faktisk er det ganske enkelt å lage.

72. Rainbow Cake til bursdag:

Denne søte, fantasifulle kaken er en søt godbit for sprinkle elskere. Dette er kaker med flere lag, og topp- og bunnlaget er rød fløyelskake. Du kan bruke matfarger mens du baker resten av smørsvampekakelagene. Frost den med en frodig smørkremglasur, og la det øverste og nederste laget stå. Frys grundig, og deretter, drysser det med skje på toppen av kaken. Sørg for å glatte det rundt kantene, og trykk forsiktig slik at de fester seg til frostingen.

73. Twilight bursdagskake:

En dedikasjon til den vakre kjærlighetssagaen – Twilight, denne kaken er en vakker legemliggjøring av kjærlighet. Den er tilberedt med en rød fløyelskake som bunn, og gir en romantisk gave til din ektefelles eller partners bursdag, spesielt hvis hun elsker Bella og Edward.

74. Ombre Whopper Cake:

Det er ingenting annet enn din klassiske kake som er frostet sjenerøst med sjokoladesmørkrem, men det som fanger øyet her er de søte Whoppers. La kaken stivne grundig etter at du har fryst den ned, slik at klyngene kan klamre seg fast.

75. Bikubekake til bursdagsfest:

Dette er en av sine slags bursdagskaker som vil invitere honningbiene til å sverme rundt kaken din. Dette er dedikert til raffinement og oppfinnsomhet av honningbier. Smaksmessig er det en bananskake av brunt smør som er innkapslet i en frodig honningsmørkrem. Biene er marsipan.

76. Vannmelon bursdagskake:

Behandle ganen til fruktelskere med denne fantastiske, smakfulle vannmelonkaken. Denne kaken smaker vannmelon også, og den får sin smak fra vannmelonpuré og Jell-O. Den røde matfargen gir den hvite kakebunnen fargen på vannmelonskyll. Frostet med vannmelon-smaksatt kremost, semi-søte sjokoladeflis utgjør frøene.

77. Romantisk bursdagskake for din kjærlighet:

En enkel bursdagskake, den fungerer også som en romantisk forslagskake. Mens rød fløyelskake danner basen, omslutter kremostfrosten kaken. Frost kaken godt før du legger til sprinklerne. Legg til en heart topper for å gjøre øyeblikkene mer romantiske. Du kan til og med bruke en mørk sjokoladekake som bunn dekket av en luksuriøs frosting med hvit sjokolade.

78. Jordbærkurvkake:

Dette er en visuell overbærenhet for alle bærelskere. Ferske jordbær blir stappet ned i spiselige kurver laget av hvit sjokolade. På toppen er det få jordbær dyppet i hvit sjokolade. Det beste alternativet for kaken ville være en rik og fuktig sjokoladekake. Bærene som ligger spredt rundt kurvene får kaken til å se mer tiltalende ut.

79. Strawberry House bursdagskake:

Et vakkert jordbærhus ligger blant forskjellige utsmykninger – som alle er spiselige. Den vakre lille blomsten, jordbærene, 3D -slikkepinnene – alt dette forbedrer kakenes skjønnhet. Denne kaken er en rosa fløyelskake som er frostet med italiensk marengs med vaniljesmak.

80. Chevron Birthday Cupcake Tower:

En enkel, men elegant chevron tårnkake laget med fondant; det er et prisverdig kreativt arbeid. Cake topper er en luksuriøs kokosnøttkake med sjokoladesmørkrem mens cupcakes som utgjør tårnet er vaniljesmakede kaker med samme smaksatte smørkrem.

Så, hvordan liker du samlingen vår av de nyeste bursdagskakedesignene? Hvis du har listet en idé, så gå for en koordinert innredning, snacks og desserter for å forsterke festspillet ditt! Hei, nevnte vi godbitene? Du kan bestille personlige returgaver som matcher det overordnede temaet for å gi gjestene en herlig opplevelse. Gi oss beskjed hvis du har flere slike kakeideer, så viser vi dem gjerne her!