En bursdag er aldri komplett uten kake, og i dagens artikkel vil vi gi deg en praktisk erfaring med hvordan du feirer bursdagen med et litt mer personlig preg. Vanligvis i løpet av bursdagene ville man ofte bestille kaker fra personlige butikker, men denne gangen hvorfor ikke gi din kjære et mer personlig preg. Kakeprosessen er virkelig enkel hvis du jobber med de riktige ingrediensene. Faktisk med din supre kake -ferdighet, hvorfor skulle kaker bare være begrenset til bursdagsfester og bryllup? Kaker kan brukes om kvelden over en kopp te. Kaker kan være en ørken etter frokost, og kaker kan være en tidligere tids hobby. Uansett trenger du ikke å løpe til butikken for å nyte et stykke kake hver gang.

Hvordan lage en enkel kake

Gjør materialet riktig:

Det grunnleggende man trenger for en kake, er litt mel og noen egg. Bakepulver er enda en ingrediens som spiller en viktig rolle i kakeproduksjonen, og det samme er melk og melkepulver. Litt sukker og salt vil også være nødvendig. Hver kake har en liten smak, og det er opp til deg å bestemme hvilken smak du vil bruke best for deg. Litt eddik kan holdes praktisk for det beste resultatet. Smør vil være den siste ingrediensen på listen din, og hvis du velger en enkel kake, har du alle ingrediensene du trenger i løpet av tiden.

Bortsett fra det trenger du litt smørpapir som kan kjøpes i en dagligvarebutikk i nærheten, en panne med form og en røreblander, en treskje kanskje.

Start handlingen:

Det første trinnet for å lage kaker er å blande de essensielle ingrediensene sammen. Hell en og en halv kopp mel i en bolle sammen med en kopp vann og to egg. Tilsett nå en kopp sukker og en halv teskje salt. I den dråpen en spiseskje bakepulver og en kopp pulvermelk. Ha også en kopp melk tilgjengelig, som skal helles i sammen med to eller tre terninger smør. Et smør på 100 gram vil være nødvendig.

Når alle disse er hellet i bollen, bland dem skikkelig med treskjeen. Dette er det vi kaller røren, og ofte er det spesielle røreblandere eller kakemikser tilgjengelig som kan hjelpe deg med å fikse røren ordentlig. Du må sørge for at røren er blandet ordentlig for å unngå klumping av ingrediensene. Glatt og fin konsistens bør opprettholdes for å effektivt evaluere kaken. Hvis det er en kake uten egg, fjern egget fra ligningen og fortsett med resten.

Midtveis for å blande røren, tilsett en teskje vegetabilsk olje sammen med smakene som kan være vaniljestang eller pulver eller væske. I tilfelle sjokolade, tilsett kakaopulver sammen med vaniljen og bland det igjen.

Bakesession:

Ta nå ut kakeformen og smør og mel den godt. Dette vil hjelpe kaken til å feste seg til bunnen av formen, slik at du på slutten av stekingen ganske enkelt kan skyve den ut av formen. Ofte smører vi pannen og dekker deretter innsiden sammen med veggene med smørpapir. Hell nå konsistensen jevnt i pannen. Sikt den for å utjevne blandingen.

Før dette kan du forvarme ovnen om nødvendig. Dette starter prosessen. Skru ovnen til 350 F i fem minutter, og sett deretter inn kakeblandingen.

Fortsett nå å bake på 350 F i den neste halve timen, og på den tiden vil du se kaken din fluffing opp og få konsistens.

Ta ut kaken og snu deretter formen slik at den glir inn i pyntetallerkenen.