Tamil skådespelerska! Ni vet alla att den tamilska skådespelerskan vanligtvis bär sarees men idag förändras stilen där den västerländska kulturen spelar en viktig roll. De flesta skådespelerskorna föredrar att bära västerländska klänningar som jeans, shorts etc. Men i det här upplägget har jag utforskat en lista över topp 11 tamilska skådespelerskor i saree.

Tamil skådespelerska i Saree:-

1. Manchu Lakshmi i ljusrosa Saree:

tamilsk skådespelerska i saree

Laxmi Manchu bär en rosa saree som innefattar guldkant som är ihopkopplad med kontrastgrön ärmlös råsilksblus. Denna blus är designad av shilpa reddy.

2. Vithika Sheru I Half Saree:

tamilsk skådespelerska i saree2

Hon ser vacker ut i bhargavi kunams halvsare. Modellen såväl som skådespelerskan vithika sheru är närvarande vid filmpressen “mahabalipuram” som klär en röd halv saree som designats av bhargavi kunam. Hon weas röd halv saree med guldtryck plus guldkant, det finns röd dupatta som slås ihop med armbågslånga ärmar med guldfärgad broderad blus.

[Se mer: Tamil Actress Images]

3. Anchal In Blue Saree:

tamilsk skådespelerska i saree3

Tamil skådespelerska ankal ser så fantastisk ut i denna transparenta blå saree. Denna saree har nätduk med guldbroderi över hela sareen utom gränsen. Gränsen är slät. Hon bär en ärmlös blus i silke.

4. Aksha I Bridal Saree:

tamilsk skådespelerska i saree4

hon bär röd brudssaree i Chennai -siden. Denna kanjeevaram siden saree är djupröd plus guld i färg med guld zari kant, denna saree är ihop med en grön siden designer blus. Denna blus är planerad av Kavitha Gutta och hon är från Golden Threads brudbutiker.

5. Punarnavi I Pink Lahnga Saree:

tamilsk skådespelerska i saree5

Tamil skådespelerska Punarnavi Bhupalam ser fräsande i svarta och vita lahnga saree. Denna saree täcker en vanlig rosa pallu med blommig kant, rosa voni tillsammans med orange armbågslång ärmblus som involverar broderad blommönster.

6. Regina Cassandra I Black Net Saree:

tamilsk skådespelerska i saree6

Hon dök upp vid ljudfunktionen i sin kommande film “Ra Ra Krishnayya” i svart fancygeorgette saree som involverar paljettarbete. Tillsammans med denna saree bär hon en svart spagettiband.

7. Ashwini In Half Saree:

tamilsk skådespelerska i saree7

Denna tamilska skådespelerska Ashwini bär halv saree som är designad av Trisha Trends. Hon gick på rampen i papegojagrönt och citrongult, som är en halvskuggad halv saree som krossas av Amritha Mishra. Trisha -trender är alla på plats för att avslöja sin sekvens av butiker tvärs tvillingstäderna.

8. Shraddha Das In Blue Designer Saree:

tamilsk skådespelerska i saree8

Skådespelerskan Shraddha verkar underbar och slående i denna blå och gyllene designer saree. Denna saree består av chiffong som ser så bekväm ut att ha på sig och är enkel att drapera också. Dessutom är blusen ärmlös och är också en designbit.

9. Sanjana In Red Saree:

tamilsk skådespelerska i saree9

Tamil acrress sanjana ser ut i rött broderad lehenga saree i sällskap med guldgräns, involverar också blå nätpallu av guld plus röd kant, silver paljetter gränsar upp genom hög hals full ärmar djupa paljetter arbetar blus.

10 Keerthi Blue Designer Half Saree:

Keerthi Blue Designer Half Saree

Hon ser vintergrön ut som alltid. Det avslöjar att du är strålande tillsammans med livlig aura. Detta är en tealblå konst zari vävd saree. Hon bär en tillverkande blus.

11. Priyamani i Marron och Golden Pure Silk Saree:

tamilsk skådespelerska i saree11

Hon ser vacker ut i tunn kanchipuram siden saree som är vävd i zari. Ge bort både rödbrun och gyllene. Synkroniserad med osydd, ren handloom Kanchipuram silkesblus i Maroon.