Det kommer inte som en överraskning att se en kändis som Rakul Preet Singh har kunnat fantisera sina fans. Hennes oskyldiga charm, liksom sensualitet, ser mycket diskret ut för betraktarens ögon. Rakul Preet Singh sareefoton ser fantastiska och divaliska ut när de bär olika sorters sareer. Rakul Preet Singhs saree-stil dröjer mer åt sötma, eftersom hon älskar att bära mest silkes- eller linnebaserade sareer-antingen traditionella eller fasta färger. Hon gillar också att lägga till olika sorters blommor och guldsmycken till blandningen, tillsammans med linne- eller sidenblus och spända eller lösa hårstrån.

Senaste samlingen av Rakul Preet i Sarees med bilder:

Här är den bästa sareekollektionen av Rakul Preet som kommer att inspirera.

1. Rakul Preet Singh i Red Saree:

Rakul Preet Singh i Red Saree

Letar du efter en fräsande look för en romantisk dag? Ta en titt på denna Rakul Preet Singh i röd sareebild och du kommer säkert att älska den. Sareen är designad i blodröd färg med chiffongmaterial. Den enkla sareen får blommönster i gyllene slumpmässigt fastnat i den vanliga sareen. Med en designerblus ger sareen ett fantastiskt utseende. Bäst för bröllop, denna saree kan också bäras på datum eller andra sammankomster.

2. Rakul Preet Singh i Black Saree:

Rakul Preet Singh i Black Saree

Vill du ha en gratis look i saree? Prova denna Rakul Preet Singh i svart sareelook. Den vanliga svarta sareen får en rosa designerbit på sidan för att ge den ett blygsamt utseende. Återigen får hela sareen också en tjock kant i rosa och gyllene med brokad design på den. Sareen är också stoppad med gyllene diamanter på den i sareen. Med en rosa brokadblus är denna saree bäst för såväl festivaler som bröllop.

3. Rakul Preet Singh i Half Saree:

Rakul Preet Singh i Half Saree

Är rosa din favoritfärg? Den här bilden av skådespelerskan Rakul Preet Singh i saree kommer säkert att fånga ditt hjärta då. Sareen ges en halv saree -design där den nedre delen ges en vanlig konsistens med stora blommönster i gyllene färg. Med en liknande blus får saree pallu en remsa i gyllene med liknande kanter. Sareen är tillverkad med sidenmaterial medan pallu är i chiffong.

4. Rakul Preet Singh i Silk Saree:

Rakul Preet Singh i Silk Saree

En perfekt utformad Rakul saree i siden skapas, med tanke på traditionerna och kulturen i södra delen av Indien. Sareen får en orange färg medan kanten är gjord i gyllene trådarbete. Pallu får en blå tempel -design som perfekt ger en riktig kombination med orange. Den mittersta delen av sareen ges en vanlig konsistens. Sareen är utformad bäst för ett festivalutseende, äktenskap och till och med för religiösa funktioner.

5. Rakul Preet Singh i White Saree:

Rakul Preet Singh i White Saree

Fan av att bli vit för ett unikt utseende? Denna Rakul Preet Singh i saree-design kommer att bli hjärtklappande för dig. Sareen är gjord med georgetmaterial med en vitvit konsistens. Återigen, med en ljusbrun färg, får sareen också kontroller i hela sareen. För att lägga till sitt känsliga utseende får sareen en sidenkant med geometriska linjer på den. Denna saree är bäst för fester och andra sådana evenemang med en fashionabel blus.

6. Rakul Preet Singh i Net Saree:

Rakul Preet Singh i Net Saree

När det gäller en netto saree är denna Rakul i sareebild en ganska dödlig kombination av material och sareefärger också. Denna saree är inspirerad av DhupChav -sareedesignerna, tillverkad med nätmaterial medan den ges en kombination av babyrosa och grå färger. Hela sareen bär en ljus konsistens där arbetet i sareen görs genom det grå och gyllene trådbroderiet. Denna designerbit är bäst för mottagningar, bröllop, fester, etc. med en blommig sidenblus.

7. Rakul Preet Singh I Green Saree:

Rakul Preet Singh i Green Saree

Detta är enkelt men ändå snyggt. Detta är de kommentarer du säkert kommer att få om du får en liknande saree som Rakul Preet sareebilderna bär. Tillverkad med georgetmaterial, får sareen en vanlig ljusgrön konsistens som ger största ljusstyrka. Eftersom sareen är helt vanlig med en liten gyllene kant, skulle den ge en silkesdesignblus eller brocketblus att förbättra utseendet. Detta ljus för att bära saree är bäst för kattungar, fester och små evenemang.

8. Rakul Preet Singh i gul Saree:

Rakul Preet Singh i gul Saree

Vill du ha ett rikt utseende för även den minsta funktionen? Ta en titt på denna Rakul Preet Singh i sareebilder och du kommer säkert att kräva en. Sareen får helt en gul konsistens med olika nyanser. Återigen får sareen i chiffong ett traditionellt utseende med den gyllene kanten med rosa mönster för den bästa blandningen av färger. Denna härliga saree är bäst för alla typer av små eller stora funktioner som bröllop, förlovningar, fester, etc..

9. Rakul Preet Singh i Kanchipuram Saree:

Rakul Preet Singh i Kanchipuram Saree

Kanchipuram sarees bidrar till det traditionella utseendet när de bärs. Och dessa Rakul Preet sareefoton får dig att bli galen när du lägger till en traditionell saree med tema i din samling. Sareen är gjord av rent sidenmaterial i flera ljusa färger som rosa, grönt, gult etc. Sareen får olika små mönster medan pallu är helt traditionell med gyllene arbeten på den. Bäst för en festlig look, denna saree bärs för festivaler, speciella religiösa tillfällen och äktenskap.

10. Rakul Preet Singh i Blue Saree:

Rakul Preet Singh i Blue Saree

Letar du efter tryckta sareer? Har du kollat ​​in denna Rakul Preet Singh i blå sareebild? Designad med georgetmaterial, får denna saree en mörkblå färg medan kanten får en vanlig rosa textur. Hela sareen bär utskrifter i flerfärgade som gör sareen dimensionell. Återigen bär hela sareen också mörka tryck för ett fantastiskt utseende. Bäst för vanligt slitage, denna lätta saree är också den bästa för sammankomster, små evenemang, kattungar, fester etc..

Rakul har alltid varit i trend med ljusa sareer i ljusa färger. Därför, om du letar efter en saree som är ljus men ändå sofistikerad, prova samlingen av Rakul Preet Singh sareefoton för att få det bästa för din garderob. Återigen är den bästa delen av att välja en Rakul -saree att din saree alltid skulle kombineras med en designerblus även om den helt enkelt är en tryckt. Blusmönstren hon bär med sareen ökar sareens vackra utseende till stor del. Så, vilken var din favorit saree från samlingen? Kör för det själv idag.