Vill du bli pigg av fet som kändis? Känner du dem? Det finns flera bollywoodstjärnor raka för att behålla sin perfekta kroppsbild under hela sin karriär; andra motsätter sig och misslyckas, för att sedan utsättas för ytterligare reklam av denna anledning. Vi utsätts varje dag för bilder av kändisar som vi inte kan låta bli att giriga efter de till synes smala kropparna, som gör våra svaga försök att banta till skam. Så i den här artikeln kommer vi att förse dig med en lista med 15 kändisminskningsbilder som passade från fett.

Celebrity Weight Loss Pics 2021:

Här är de otroliga bilderna på kändisers viktminskningstransformationer före och efter.

1. Kate Winslet:

Kat Winslet före och efter viktminskning

Denna Oscar -vinnande skådespelerska skryter ofta om att vara stolt över sina kurvor plus löften som inte heller är en “stickinsekt”. Det är därför det överraskade många fans när hon gick ner i vikt oroväckande och senare erkände att hon var angelägen om att gå ner i vikt. Verkar som ett ganska varierat budskap, tycker du inte? I vila med vikten annars inte, det här är en enda kurvig skådespelerska vi älskar.

2. Mariah Carey:

Mariah Carey före och efter viktminskning

Divan har för evigt varit känd för sin kurviga kropp fortfarande efter att ha fött tvillingarna Mariah bestämmer sig för att göra sig av med en del av vikten. Hon slutade med att minska en otrolig 70 kg på bara några månader. Följaktligen, för att minska vikten, begränsade Mariah sitt dagliga kaloriintag och startade ett vanligt konditionsträningsprogram tillsammans med vattenpass. Hon känner sig nu glad, säker och mest anmärkningsvärt passform.

3. Snooki:

kändis viktförändringar

Hon identifieras bättre som Snooki, överraskade alla genom att gå ner mycket i vikt (1) extremt snabbt bredvid hennes graviditet. Hennes slående viktminskning har berott på att hon undviker alkohol, tränar regelbundet, varierar hennes intagsvanor och nästan alla hennes rutiner som tidigare huvudsakligen sysslade med fest. Efter att ha smickrat en ansvarig mamma klarar Snooki att tappa nästan hela sin graviditetsvikt på bara två månader.

4. Christina Aguilera:

Christina Aguilera Fett som passar

Hon har tidigare varit att bedöma för sin tyngd, visar för närvarande upp en betydligt smalare kropp. Sångerskan kommenterar på förhand att hon var glad i kroppen plus att hon inte var orolig för analysen hon fick. Trots att Xtina stannade kurvigt, har den sett mycket mer tonad och smal ut och visat mycket ära för sitt fräscha utseende efter att ha dykt upp på The Voice.

5. Britney Spears:

Britney Spears viktminskning före och efter

Hon överraskade snabbt tidigare mer genom påverkan en extremt tonad plus, mer mycket, frisk kropp. Hon undviker extrem bantning och arbetar vidare med sin figur genom fitness plus konditionsträning. Det tar Britney 6 månader att uppnå sin perfekta kroppsvikt plus att hon nu ser bättre ut än någonsin tack vare att hon bara varierar sina intagsvanor, undviker skräpmat och tränar 5 dagar i veckan.

Bollywood skådespelerskor gå ner i vikt:

1. Kareena Kapoor:

Kareena Kapoor före och efter viktminskning

Bilden för storlek noll, Kareena, blev känd av kritiker för sin figur när hon utför Yeh Mera Dil Pyaar ka Deewana. Kareena gjorde dock en tuff comeback i Tashan. Hon satte eld på skärmen genom att pråla sin supersexiga tillsammans med en mycket smal kropp i sin första bikini -scen. Hennes otroliga minskande siffra blir en nationell besatthet ungefär under natten.

2. Sonam Kapoor:

bollywood skådespelerska gå ner i vikt

På siffra 2 har vi vår kära ‘Miss Style Icon’ av Bollywood Sonam Kapoor. Hon är känd för sina kläder något än sin skådespelarförmåga att väga 86 kilo innan hon skrev på sin första film Saawariya. Sonam minskade 30 kilo för att få det sexiga utseendet i sin film. Se också hur Sonam Kapoor kommer i form för Khoobsurat.

3. Zarine Khan:

Zarine Khan viktminskning

Zarine bekämpade intensiv mediegranskning bredvid sin debutfilm- Veer. Hon var i det närmaste oåterkallelig av en kritiker för sitt skärmföretag som är större än bildrutan. Skådespelerskan arbetar hårt med sin hälsa dessutom har nu äntligen tappat alla de extra kilona. Zarine tar på från 100 kg plus är nu 55 kg. Du kanske också vill studera hur kändisar från Bollywood konsumerar passform (2).

4. Katrina Kaif:

bollywood skådespelerska viktminskning

Vår underbara underbara Sheela hade också sina dagar med babyfett. Okej, Katrina var ingalunda fet men passade inte heller. Tja, observera hennes första film “Boom” (på egen risk!) Du kommer att observera skillnaden som flankerades av då och nu. Den skarpa plus symmetriska käklinjen saknas under hennes första dagar i Bollywood.

5. Sonakshi Sinha:

sonakshi sinha före och efter viktminskning

Ni vet alla hur Sonakshi Sinha uppdaterar sitt utseende! Hon är dotter till Shatrughan Sinha. Denna mastmast Nain från Sonakshi hade tidigare massor av fett under sig. För att bli Salmans ”Rajjo” minskade Sonakshi 30 kilo för att få sin smala figur för Dabangg.

Skådespelare Extrem viktminskning för roller:

1. Arjun Kapoor:

skådespelare viktminskning för filmer

Våra Bollywood -damer är inte de som bara är stressade med viktproblem. Han är son till producenten Boney Kapoor; han förberedde sitt inträde i branschen med Ishaqzaade. Arjun visar sin sex-pack abs i Chokra Jawan-sång, väger 130 kg tidigare än att vara signerad av Aditya Chopra i sin film.

2. Adnan Sami:

adnan sami Fett att passa

Singer, som använde sig av att turnera med en skräddarsydd rullstol, nu i sin vikt, bedövade faktiskt världen genom sin allvarliga viktminskning 2007. Adnan, som väger 206 kg, sjunker över 130 kilo bara på ett år.

3. Russell Crowe:

Russell Crowe viktminskning

Hans starka träningsregel har gett resultat medan han har fotograferats och visar upp sitt kraftigt förändrade utseende. Superstjärnan satte ner sin dramatiska viktminskning till promenader, gympass, yoga plus att undvika skräpmat, fantastiskt han hade haft mest av under den tidigare perioden.

4. Jackky Bhagnani:

skådespelare extrem viktminskning

Nyligen sett när han utförde Boom-Boom på skärmen, verkar han exakt annorlunda i sina tidiga dagar. Tidigare än sin avslöjande film Kal Kisne Dekha väger han 130 kg. Jackky som för närvarande självförtroende poserar för de skjortelösa bilderna; måste gå under en svår träningsrutin och allvarlig kostplan i över två år för att gå ner 60 kg.

5. Robbie Williams:

Robbie Williams före och efter viktminskning

Nyligen har Robbie lagt ut foton på hans imponerande sexpackade biceps som bevisar att det hårda arbetet har gett resultat. Dessutom, till sin typiska styrketräning, tar Angel’s songster också upp Bikram -yoga som verkar vara den senaste kändistendensen. Det innebär att du arbetar med 26 ställningar i ett varmt rum som avgiftar din kropp och gör att din kropp kan sträcka sig extra djupt än i rumstemperatur. Även om det är smärtsamt för vissa verkar det säkert ha ytterligare värme i Robbies kropp!