Vilka är de mest attraktiva kvinnorna i världen du någonsin stött på? De flesta av oss tänker bara på Hollywood -kändisskådespelerskor som kommer från väst. Men visste du att asiatiska kvinnor också har samma skönhetskvot som västerländska kvinnor? Asiatiska tjejer, särskilt indiska, sydkoreanska och iranska kvinnor, är spektakulära skönheter, och de sticker ut med sin unika känsla för mode. De är eleganta och graciösa med vackra ögon, blek och barnslig mjuk hud och tjockt svart rakt eller vågigt hår. De har strålande, ungdomliga drag. De vackra asiatiska kvinnorna sätter olika modetrender som representerar olika kulturer. Vi kommer nu att bryta stereotypa övertygelser, och du kommer att bli förvånad när du blickar igenom den här listan på några av de mest populära heta asiatiska tjejerna.

55 vackraste skådespelerska i Asien-

– Från Indien:

Indien är rikt på kultur och arv och kvinnor här är supertalangfulla i att sköta sig själva i synk med de senaste modetrenderna. Kvinnor från olika indiska stater har en tydlig känsla för styling. Med olika funktioner har de vunnit flera skönhetspriser och tävlingar över hela världen. Skönhetsstandarderna i Indien är den ultimata fångsten. Skarpa drag, djärva stylingsmaker och en attityd fylld med nåd och värdighet definierar indiska kvinnor. Indiska kvinnor står högst upp på listan över asiatiska skönheter. Ta en titt på några av dem,

1. Aishwarya Rai (skådespelerska och tidigare Miss World):

asiatisk skönhet dam Aishwarya rai

2. Priyanka Chopra (skådespelerska, indiska och Hollywood):

hetaste asiatiska kvinnor någonsin Priyanka Chopra

3. Sushmita Sen (tidigare Miss Universe och skådespelerska):

vacker asiatisk kvinna ansikte Sushmita sen

4. Deepika Padukone (skådespelerska):

mest attraktiva asiatiska tjejer Deepika Padukone

5. Shreya Ghoshal (sångerska):

Shreya Ghoshal

– Från Sydkorea:

Sydkorea är ett land av underhållning, särskilt filmer. Koreanska filmer är mycket uppskattade för sina romanser, periodartiklar och actionfilmer som inspirerar ungdomar över hela världen. När underhållningsindustrin lyser starkt ska kvinnor, som är en stor del av branschen, lysa också! Sydkorea är ett hem för vackra kvinnor med en exceptionell känsla av skönhet. Deras hudvård och livsstilsregimer är verkligen fantastiska. Deras glödande hud och deras livsstilsunderhåll sätter skönhetsstandarder för kvinnor över hela världen. Hemligheten är det regelbundna intaget av balanserad kost och en hälsosam kost och hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser. Väl! Här är en lista över vackra asiatiska tjejer från Sydkorea – dessa felfria skönheter!

6. Han Ga In (skådespelerska):

Asiatiska skönheter

7. Song Hye-Kyo (skådespelerska och modell):

Asiatisk skådespelerska

8. Kim So-Eun (tv-skådespelare och modell):

Fina asiatiska tjejer

9. Moon Chae-won (skådespelerska):

Asiatiska kändisar

10. Yoon Eun Hye (sångerska, skådespelerska och modell):

vackra asiatiska damer Yoon EunHye

– Från Vietnam:

Vietnam, en plats som är populär för sina historiska platser och exotiska stränder, rymmer också heta asiatiska tjejer och attraktiva kvinnor med väldefinierade ansiktsdrag. Åh ja! Vietnamesiska kvinnor är också sensuella i sitt utseende! Även om deras ögon är relativt små, är deras hjärtformade ansikten bara supersöta. Kvinnor från Vietnam är ganska skönhetsmedvetna. De följer en enkel men ändå hälsosam livsstil, vilket framgår av deras naturliga skönhet. Kolla in de fantastiska bilderna på vackra kvinnor från Vietnam, och du kan säkert inte sluta bli fascinerad!

11. Kym Purling (sångare):

Kym Purling

12. Elizabeth Thuy Tien (modell):

Vackra asiatiska damen Elizabeth Thuy Tien

13. Diem My (modell och skådespelerska):

Asiatiska kändisar Kvinna

14. Maggie Q (skådespelerska och modell):

asiatiska modeller

– Från Japan:

Japanska kvinnor är en förkroppsligande av nåd och naturlig skönhet. Asiatiska kvinnor har en estetisk klädkänsla som passar bra med personlig stil. Med djupa ögon är de vackra och kan säkert skilja sig från resten av världen. Även om de kanske inte lämpligt passar in i kategorin att se heta ut, är dessa tjejer verkligen eleganta på ett anmärkningsvärt sätt!

15. Honda Tsubasa (skådespelerska):

Ung asiatisk skådespelerska

16. Nozomi Sasaki (modell):

Asiatisk het skådespelerska

17. Mikie Hara (skådespelerska):

vackra asiatiska damen Mikie Hara

18. Kyoko Fukada (skådespelerska och sångerska):

vackra unga asiatiska kvinnor Kyoko Fukada

19. Ayumi Hamasaki (sångare):

Asiatiska hjältar

– Från Malaysia:

Malaysiska kvinnor har säkert listat ut en plats för sig själva i vår lista över heta asiatiska kvinnor. Även om de flesta av oss känner detta land som ett turistmål, kanske vi inte känner till deras mångfaldiga identitet med blandade etniska raser. Dessa platta skönheter söker stolthet över sina traditioner. Kvinnor visar sin verkliga känsla av etnisk stil i klädsel. Med medfödd elegans och rätt inställning ser malaysiska tjejer verkligen levande ut.

20. Juliana Evans (skådespelerska):

Juliana Evans

21. Carmen Soo (modell):

Carmen Soo

22. Nur Fazura (TV -kändis):

Asiatiska kändisar Kvinna

23. Julie Woon (skådespelerska):

Julie Woon

24. Lisa Surihani (modell):

Asian Heroine Looks

– Från Filippinerna:

Landet med de vackraste asiatiska kvinnorna har markerat sitt territorium genom att placera sig högst bland flera vinnare av skönhetstävlingar världen över. Filippinska kvinnor har rätt känsla för kropp och höjdproportion, med skarpt utseende och magnifika drag. Deras skönhet, nåd och elegans får dem att skilja sig från andra. De populära kvinnorna från detta land som har markerat sin skönhet och talang är,

25. Liza Soberano (modell):

Asiatiska filmstjärnor

26. Marian Rivera (modell och skådespelerska):

Snyggaste asiater

27. Anne Curtis (skådespelerska):

Anne Curtis

28. Maja Salvador (dansare):

Maja Salvador

29. Kathryn Bernardo (modell och skådespelerska):

Sydasiatisk skådespelerska

– Från Iran:

Dikter har ofta beskrivit iranska och persiska kvinnor som en symbol för nåd och skönhet. Till skillnad från andra asiatiska länder är dessa asiatiska damer från Iran inte heta eller snygga, men de är charmiga i sin stil och är fyllda av nåd. Deras intensiva utseende talar tusen ord! De mest kända persiska och iranska tjejerna inkluderar,

30. Mahtab Keramati (skådespelerska och nu ambassadör i Iran):

31. Elahe Hesari (skådespelerska):

ElaheHesari

32. Elnaz Habibi (skådespelerska):

Asiatisk vacker skådespelerska

33. Nasanin Nuri (Miss Earth -tävlande och modell):

Het asiatisk kändis

34. Bahareh Kian Afshar (skådespelerska):

Asiatisk sexig skådespelerska

– Från Kina:

Med sitt distinkta utseende är kinesiska kvinnor mindre kända inom skönhetsindustrin. Kvinnor från Kina har nyligen gått in i rampljuset och etablerar sig som de vackraste. Deras felfria hud, ungdomliga ansikte och bestående skönhet skilde dem från resten av den asiatiska tjejbilden.

35. Zhang Ziyi (skådespelerska):

Zhang Ziyi

36. Xu Jinglei (skådespelerska och författare):

Asiens rikaste skådespelerska

37. Zhao Wei (skådespelerska):

Asiatisk toppskådespelerska

38. Zhang Jingchu (skådespelerska):

Asiatisk filmskådespelerska

39. Chi Ling Lin (modell):

asiatiska skönhet kvinnor Chi Ling Lin

– Från Singapore:

Med sitt djärva, självsäkra och självsäkra utseende har kvinnor från Singapore bevisat att skönhet är mycket mer än att se rättvist ut. Med sin unika känsla för styling ser de ungdomligt strålande ut trots sin ålder. Även om de inte kan vara i nivå med de hetaste asiatiska kvinnorna från andra regioner, lär de oss att vara snygga utan fasad. Deras inställning är det som gör en enorm skillnad! Våra favoritkvinnor från Singapore inkluderar,

40. Kym Ng (skådespelerska):

hetaste asiatiska kvinnor Kym Ng

41. Fann Wong (modell och skådespelerska):

Asiatiska kvinnliga filmstjärnor

42. Stefanie Sun (sångerska):

Snyggaste tjejerna i Asien

43. Joanna Dong (skådespelerska):

Joanna Dong

44. Tanya Chua (skådespelerska och sångerska):

Asiatisk hjältaromantik

– Från Bhutan:

Bhutan har överträffat andra och placeras ovanpå det globala lyckaindexet. Analogin kan dras ganska; Bhutanskvinnorna är vackra med ett brett leende och ett glödande ansikte. Skönhet för dem stämmer av lycka! De vackra asiatiska ansiktena med ingen eller minimal smink, underbara utseende och hemligheten bakom deras skönhet är deras lyckliga liv! Dessa fantastiska naturskönheter kan ganska konkurrera med kvinnor från andra länder!

45. Tandin Bidha (skådespelerska):

Asiatiska tv -skådespelerskor

46. ​​Tsheeing Zam (skådespelerska):

Högst betalda skådespelerska i Asien

47. Lhaki Dolma (modell och skådespelerska):

Lhaki Dolma

48. Sherab Lhamo (skådespelerska):

Topp 10 vackra skådespelerska i Asien

49. Kezang D Wangmo (skådespelerska):

Kezang D Wangmo

– Från Taiwan:

Sist, men inte minst, i listan över länder med de vackraste kvinnorna i Asien är Taiwan. Dessa tidlösa skönheter ser ganska ungdomliga ut och är populära för sina strålande ansikten med en evig glans. Djärva och intensiva ögon, definierande ansiktsdrag och smidigt, silkeslent hår är det som gör dem häpnadsväckande skönheter.

50. Lun Mei Kwei (skådespelerska):

Asiens vackraste skådespelerska

51. Brigitte Lin (skådespelerska):

Brigitte Lin

52. Annie Chen (skådespelerska):

Annie Chen

53. Hannah Quinlivan (modell och skådespelerska):

Asiatisk skådespelerskalista

54. Camille Chen (skådespelerska):

asiatiska skönhetskvinnor Camille Chen

Vi hoppas att den här listan över vackra asiatiska damer har övertygat dig om att tro att alla heta kvinnor inte är från väst! Kvinnorna från Asien är inte bara vackra; de är söta, eleganta och intensiva. Blandningen av olika kulturer kan illustreras med sina distinkta egenskaper och olika hudtoner.